هدایت شده از اطلاع رسانی رهپویان🌼
خرمای اعلای درجه یک جنوب (استان بوشهر)🌴🌴🌴🌴
محصولی کاملا ارگانیک و بهداشتی
خوشمزه و شیره دار😋😋
بدون استفاده از هیچ گونه سمی یا کود شیمیایی❌
ارسال به سرتاسر کشور 🚛
خرما به زیر قیمت بازار به فروش میرسد
این فرصتو از دست نده😍🏃
برای سفارش خرمای اعلای جنوب به کانال ما بپیوندید👇👇🌴
https://eitaa.com/joinchat/3041263793C0e99936b60
هدایت شده از تبلیغات عجایب
دوستان زیادی تقاضا کردن لینک اصلی کانال #محصولات_خرمایی_بوشهر😍🌴 را مجددا بگذارم
اینم آخرین بار به احترام کاربرای عزیز
لطفا دیگه تو pv درخواست نکنید🙏
👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/3041263793C0e99936b60
زود عضو بشید تا پاک نشده🏃
5.58M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کیک قهوه
موادکیک::::
تخم مرغ 4 عدد
شکر 1 لیوان
نصف لیوان روغن مایع
آب 1بطری(200میلی لیتر یا چهار پنجم لیوان فرانسوی دسته دار )
آرد 1/5 لیوان
کاکائو 2 ق غ
1پاکت بیکینگ پودر 10گرمی یا 2.5ق چ
برای محلبی::::::
نشاسته ذرت 4 ق غ
شکر 1 استکان(80گرم)
نسکافه 1 ق غ
شیر 4 لیوان
کره 1 ق غ
برای خیس کردن کیک::::::
شیر 1 لیوان
نسکافه1 ق م
برای سس شکلات::::::
خامه 1 پاکت
شکلات چیپسی 1 استکان
طرز تهیه:::::
شکر و تخم مرغ را با همزن بزنید تاکرم رنگ شود،روغن و آب رواضافه و یکم هم زده و در آخر آرد و پودر کاکائو و بکینگ پودر الک شده را اضافه و به صورت دورانی هم بزنید و در ظرف پیرکس چرب شده بریزید و در فر از قبل گرم شده باشعله بالا و پایین و با دمای 180 درجه بپزید.بعد از اینکه کیک پخت و سرد شد شیر و قهوه رو روی کیک بریزید و پخش کنید.
برای محلبی ::::::
همه مواد به جز کره راتوقابلمه بریزید مخلوط کرده و روی گاز قرار داده بپزید تا غلیظ شود بعد1 ق غ کره اضافه و خوب هم بزنید و روی کیک بریزید و صاف کنید وقتی از داغی افتاد در یخچال بزارید تا خنک شود.
برای گاناش:::::::
خامه را گرم کنید(نجوشه) چیپس شکلات را اضافه وخامه و چیپس شکلات را هم بزنید تا گاناش یکدست شود و سپس روی کیک بریزید و دوباره کیکوتویخچال بزارید تا سفت بشه و شکلات ببندد و در آخرتزیین کنید وسروکنید.
🌟
7.43M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
سَ َ َلاااااام بچه هااااا 😍
این شیک و به روش ها و مدلای مختلفی براتون درست کردم قبلا 😍😍🤦🏻♀️🤦🏻♀️
فوق العاده خوشمزه س و توش اصلا شیرین مننده مصنوعی نداره 😍
البته اگر دوست دارید شیرین ار باشه میتونید بکم عسل یا شکر هم بزنید ولی لازم نداره اصلا
بی نهایت خوشمزه س و دستور خاصی هم نداره
⬅️فقط حتما حتما اندازه شیرتون کم باشه و کم کم بریزید یهو آبکی نشه 😍
🤩لطفا فوروارد کن✨✌
هدایت شده از گسترده 5 ستاره 🌟🌟🌟🌟🌟
اگر خجالت میکشی تو جمع حرف بزنی
اگر اعتماد به نفست پایینه😢
اگر دلت میخواد حرفای قشنگ بزنی و همه رو مجذوب خودت کنی
روزي ١٠ دقيقه فقط وقت بزار👇
https://eitaa.com/joinchat/3225157676Cb1ca1c809a
هدایت شده از تبلیغات عجایب
#تست_هوش
🔴اینو میتونی جواب بدی؟
❌ اگر ۱/۵ مرغ، در ۱/۵ روز، ۱/۵ تخم بگذارد، یک مرغ در سه روز چند تخم خواهد گذاشت؟!
مشاهده جواب
مشاهده جواب
مشاهده جواب
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کیک_هل_گلاب
این میزان برای قالب گرد 27 سانت یا مستطیل 30×20 مناسبه
دستور با 6 عدد تخم مرغ هست که زرده و سفیده رو باید جدا کنید...اگه خواستید کیک کوچیک تر بشه میتونید میزان همه مواد رو نصف کنید(دقت کنید همیشه هممممه مواد رو نصف یا دوبرابر میکنیم☺🌸)
پیشنهاد من این هست که همیشه طبق دستور پیش برید و چیزی رو حذف یاجایگزین نکنید ولی اگه روی مصرف جوش شیرین حساس هستید میتونید به جوش شیرین رو حذف و 2 قاشق چایخوری استاندارد بیکینگ پودر در کیک استفاده کنید.
مثل همه کیکها باید همه مواد اولیه به دمای محیط برسند.
برای کیک از شیر یا ماست میتونید استفاده کنید ولی اگه طبق دستور جوش شیرین میریزید بهتره از ماست استفاده کنید تا بافت کیکتون فوق العاده تر بشه
برای فر برقی یا توستر دما رو بیست درجه کمتر کنید.
این کیک رو در قابلمه روی گاز هم میتونید بپزید.
تایم پخت برای فرهای مختلف و بسته به گرد یا مستطیل بودن قالب ممکنه کم و زیاد بشه...ولی زمانی کیک آماده ست که خلال دندان تمیز از کیک خارج بشه.
راااستی من مثل همیشه کمتر از دستور شکر ریختم به جای 2 پیمانه شکر حدودا کمتر از یک و نیم پیمانه شکر استفاده کردم ....از این میزان نصفش رو به سفیده ها و نصف رو به زرده ها اضافه میکنیم و....بقیه مراحل هم که در ویدئو توضیح دادم...
برای سس هم خامه صبحانه رو با کمی پودر قند مخلوط کردم و کم کم گلاب اضافه کردم تا به غلظت مناسب برای تزئین کیک برسه نگم واستون از این ترکیب جادویی با کیک دلبرمون
🌟
10.5M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#پیتزا_تک_نفره😍😋
خمیر پیتزا
مواد گوشتی پیتزا برای من شامل(گوشت و فلفل و پیاز و ذرت و هویج و نخود فرنگی،یکم رب گوجه فرنگی بود که تفت دادمش)
شما میتونین هر موادی دوس دارین درست کنین حتی مرغ و مواد دیگه.
پنیر پیتزا
سس سفید یا قرمز
گوجه بزرگ یا گیلاسی حلقه شده
خمیر پیازا رو حسابی پهنش میکنیم به قطر یک سانتی متر(چون بره داخل فر خودش کمی پف میکنه)،بعد با یه لیوان یا کاسه که دایره شکل هست(هر سایزی که دوس دارین)دایره دایره قالب بزنین و بعد داخل سینی فر که چربش کردین بزارین و نون هارو ۳ دقیقه داخل فر با دمای ۱۸۰ درجه بزارین. بعد که دراومد روی نون هارو با سس سفید و سس گوجه بمالید و انواع ادویه هایی که دوس دارین بزنین و بعد از مواد گوشتی روش بریزین،پنیر پیتزا روش بریزین و بعد روش حلقه گوجه و جعفری خورد شده میتونین بریزین،بزارین داخل فر
فر رو از قبل ۱۰ دقیقه گرم کنین با دمای۱۸۰ درجه و بعد ۱۵ الی ۲۰ دقیقه بزارین داخل فر با همون ۱۸۰
🌟
هدایت شده از تبلیغات عجایب
💞💞 فال حافظ 💞💞
💞 ای حافظ شیرازی! تو محرم هر رازی! تو را به خدا و به شاخ نباتت قسم میدهم که هر چه صلاح و مصلحت میبینی برایم آشکار و آرزوی مرا براورده سازی 💞
💞 لطفا نیت کنید و سپس یکی از قلبهای زیر را لمس کنید 💞
💗💗 💗💗
💗💗💗 💗💗💗
💗💗💗💗💗💗💗
💗💗💗💗💗💗
💗💗💗💗
💗💗
💗
خدایا به مـن در زندگے آرامـش عطا فرما💕💕👆
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
طرز تهیه یه مدل کیک یخچالی خوشمزه و آسون در ۱۰ دقیقه🤩
مواد لازم:
تی تاپ یا کیک ساده
شیر یک و نیم پیمانه
پودر کرم کارامل ۲ بسته
خامه ۱۷۰ گرم
بیسکوییت پتی بور ۲۰ تکه
پودر نسکافه ۱ ق غ
پودر کاکائو برای روش به میزان لازم
طرز تهیه:
ظرفتون بهتره مثل کلیپ کوچک باشه و اگه ظرف بزرگ خواستین بردارین میتونین مقدار مواد رو دوبرابر کنین.
تی تاپ ها رو از وسط نصف کرده و داخل ظرفتون بچینین. شیر و کارامل رو روی حرارت باهم مخلوط کنید. خامه،مخلوط شیر و کارامل داغ، بیسکوییت و پودر نسکافه رو توی مخلوط کن بریزین تا یکدست شه.یا اگه مخلوط کن نداشتین میتونین بیسکوییت رو به صورت دستی کاملا له کنید و همه ی مواد رو با هم مخلوط کنین.
بعد روی کیک بریزین، در آخر روش پودر کاکائو بپاشین و برای ۲ ساعت بذارین داخل یخچال و بعد سرو کنید.
🔸میتونین از شب قبل درست کنید تا مواد کامل به خورد هم بره.
نوش جان ☺️
.
🌟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مرغ کرانچی 😍😍
چه موادی لازم داریم؟!🤔
سینه مرغ ۳ عدد
پنیر پارمسان ۶۰ گرم
خرده نان باگت ۶۰ گرم (حدود ۱ عدد باگت)
سس سالسا مهرام
پنیر پیتزا ۱ پیاله
نمک و فلفل قرمز ۱ ق چ
پاپریکا نصف ق چ
زردچوبه
تخم مرغ ۲ عدد
____
چطوری درستش کنیم؟
سینه مرغ از وسط نصف کن و سلفون بکش و با گوشتکوب بکوب ۲ طرفشو ۶۰ گرم پنیر پارمسان رنده شده با پودر نون باگت و نمک و پاپریکا و زردچوبه و فلفل قرمز خوب قاطی کن تخم مرغ هارو بشکون تو ظرف و خوب قاطی کن مرغ هارو بزن تو تخم مرغ بعد بزن تو آردها و بذار روی کاغذ مخصو تو سینی فر
فر و ۱۰ دقیقه گرم کن بعد ۱۵ دقیقه با دمای ۲۰۰ درجه بذار بپزه بعد روش سس سالسا بزن و پنیر پیتزا اضافه کن و دوباره ۷ دقیقه بذار تو فر و ۲-۳ دقیقه هم فقط با شعله بالا که روش طلایی شه با سیب زمینی سرخ کرده و سس سالسا میل کنید
.
🌟