eitaa logo
اشپزی بانو ایرانی
5.8هزار دنبال‌کننده
29هزار عکس
32.9هزار ویدیو
134 فایل
#تــــــــــــــــوجه👇👇👇 📚 کتاب هایی که قبل ازمرگ باید بخوانیم...👇✅ https://eitaa.com/joinchat/2373517458Cb099503ae7 مدیر👇 @Hossein_hajivand #تبلیغات👇تبلیغ http://eitaa.com/joinchat/2953183246Ce6d64e22a6
مشاهده در ایتا
دانلود
هدایت شده از 
واقعا به عقل جن هم نمیرسه با دو تا بشه گند و کثافت ده سال رو بی دردسر کرد😝 منم بلد نبودم که اتفاقی معرفی این کانالو دیدم سریع پریدم توش 🤭 🌺یعنی دست ادمینش درد نکنه واسه سوراخ سُمبه های هم مطلب گذاشته👇👇 https://eitaa.com/joinchat/3886678383Ca34888aa60 😍🔝 من که لینکشو به همه دادم ،،توهم بیا خُب
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
_مرغ زرشك 2 ق غ تخم مرغ 1عدد به اضافه 1عدد زرده تخم مرغ زعفران آبکرده به میزان لازم نمک، فلفل،دارچین به میزان لازم روغن مایع یک سوم پیمانه ماست چکیده ۴ ق غ مرغ پخته و ریش شده ۲۰۰ گرم برنج ۲ پیمانه خلال پسته ب میزان لازم گوشت مرغ رو که پخته و ریش کردید با کمی کره و زعفران و دارچین سرخ کنید. برنجی را که از قبل با نمک خیس کنید بعد بپزید و آبکش کنید. برنج رو یکم زنده تر بردارید بعد از ابکش بذارید کامل سرد بشه. تخم مرغ و زرده رو به همراه ماست، زعفران، نمک و فلفل و کمی دارچین و روغن خوب هم بزنید تا مایع یکدستی بدست بیاد. بعد برنج آبکش شده ای که از داغی افتاده بهش اضافه کنید. ته قابلمه رو چرب کنید و از مخلوط برنج بریزید حالا روش مقداری از گوشت مرغ و دوباره برنج بریزید تا قالب پر شه با پشت قاشق کمی فشار بدید تا جایی از قالب خالی نمونه. ( به جای مرغ از گوشت و یا حتی گوشت چرخکرده سرخ شده هم میتونید استفاده کنید و همینطور تو لایه ی میانی میتونید زرشک و خلال پسته هم بریزید.) روی حرارت ملایم بذارید ب مدت یک ساعت تا کامل ته چین تغییر رنگ بده. 🌟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مرغ 😍😋 این مرغ با نان یا برنج یا سالاد می تونید سرو کنید می تونید مرغ تکه ای استفاده کنید میتونید کره بیشتر بزنید که محشره😍 حتما باید مرغ رو با پوست بذارید وگرنه خشک میشه اگر فر برقی دارید دما رو ۱۵۰ درجه بذارید می تونید دوبار چک کنید از سس ک ظرف بریزید روی مرغ ❌❌برای پخت در بدون فر: مرغ اول کمی سرخ کنید و یه دونه پیاز رنده کنید تفت بدید مرغ رو روش بچینید بعد سسی ک گفتم روش بریزید با شعله ملایم جا بیفته. ✅من روش فری رو خودم خیلی دوست دارم آسون و راحت و خوشمزه مواد لازم : مرغ آب پرتقال ۴فنجان ،کره ۳۰گرم یا۴ق روغن زیتون ابلیمو تازه ۴ قاشق نمک و فلفل و پاپریکا و پودر سیر و پودر پیاز یک ق... 🌟
🚨 اتفاق عجیب و باور نکردنی😳😢 🔺اشک‌های شهيد حزب‌الله بعد از شنيدن روضه‌ی حضرت زهرا (س) ...😔😭👇 https://eitaa.com/joinchat/3446145028C5debdd19a3 فیلم کامل سنجاق شده👆
هدایت شده از 
🚨 🚨 ⚠️هم اکنون حمله زمینی رژیم صهیونیستی به نوار 😳 💢پوشش لحظه ای اخبار جنگ در کانال بزرگ و معتبر 👇👇 https://eitaa.com/joinchat/3446145028C5debdd19a3 ☑️دارای منابع میدانی در منطقه👆
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
با سیب زمینی و تخم مرغ غذای ایتالیایی بپز "نیوکی" یا "نوکی" یا ماکارونی سیب زمینی دستور پخت : دو تا سیب زمینی رو بزار آبپز بشه رنده کن و با گوشت کوب خوب له کن یه تخم مرغ بهش بزن یه لیوان آرد دو صفر و ۱ قاشق چایخوری نمک اضافه کن خوب ورز بده به چهار قسمت تقسیم کن هر قسمت رو به رول‌های باریک در بیار رول هارو به قطعات کوچک تقسیم کن روش آرد بریز تا نچسبن به هم میتونی با پشت چنگال یا پشت سبد یا رنده اونا رو شکل بدی یا نه فقط گلوله‌های کوچک در بیاری بزار آب جوش بیاد مثل ماکارونی بریز تو آب هر وقت اومد روی آب بعد از ۶ الی ۸ دقیقه آبکشی کن تو تابه کره بنداز نصف پاکت خامه هم دمای محیط شده بریز نمک و فلفل و پاپریکا اضافه کن دو قاشق سس پستو بریز و ماکارونی سیب زمینی رو اضافه کن روش حتما پنیر پارمسان بزن با هر نوع سس دیگه‌ای هم میتونید درست کنید؛ سس قارچ، سس گوجه سس پِستو درست کنید و حالشو ببرید 🌟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ترشی فلفل😍😋 مواد لازم👩🏻‍🍳 فلفل سبز 1 کیلو 🌶️ نمک 🧂 شکر🍚 سرکه سفید 🍇 آب برای جوشاندن💧 10 لیوان آب و 2 قاشق نمک و یک قاشق مرباخوری شکر و یک لیوان سرکه را می‌گذاریم به جوش بیاد بعد فلفل را به آن اضافه می‌کنیم اجازه می‌دهیم 15 دقیقه بجوشه بعد داخل آبکش می‌ریزیم این کار را دو بار انجام می‌دهیم می‌گذاریم کامل فلفل‌ ها آبشون کشیده بشه بعد داخل شیشه تمیز به همراه سیر می‌ریزیم و دو لیوان سرکه سفید را با یک قاشق مرباخوری نمک مخلوط می‌کنیم و روی فلفل‌ها داخل شیشه می‌ریزیم سر شیشه را می‌بندیم 3 تا 5 روز بعد ترشی آماده هست این ترشی بعد از 3 روز قابل استفاده است . 🛑نکته : ✅ ترشی را حتما درون یخچال قرار بدید . 🌟
‌ خسته نشدی انقدر از بقیه خواهش کردی ‌ بهت پول بدن؟☹️ همه‌اش باید دستت جلوی بقیه دراز باشه اخه؟ عه!😒 بیا اینجا تا مهارت های پولساز قرن یادبگیری😁👇 https://eitaa.com/joinchat/2619867344C2eee93b8e3
هدایت شده از 
🔴 // موشک های ایران آماده شلیک🔴 🔻چین برای حمایت از ایران ناو جنگی فرستاد !! ❌ بنظر شما پیروز نهایی جنگ مقاومت و اسرائیل کدام جبهه است ؟ ۱ - محور مقاومت و ایران 🇮🇷🇵🇸 ۲ - اسرائیل، آمریکا و اروپا 🇺🇲🇮🇱🇪🇺
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
💥ست روتختی، پرده و فرشینه💥 🔥🔴فــــــروش ویــــژه🔴🔥 🔥🔴نصـف قیمـت بازار🔴🔥 مخصوص کسانی که میخوان یک تغییر اساسی به اتاق خواب خودشون و فرزند دلبندشون بدن👌🏻خرید مستقیم از تولیدی📣 ⚜تنوع عالی با بیش از ۳۰۰۰ طرح👌🏻 ⚜ تضمین کیفیت و قیمت 👇👇لیــــــنک حرااااااجـــــــی👇👇 https://eitaa.com/joinchat/2994929961Ca220814c58 با این قیمتای سرسام آور بیرون این حراجی بزرگو از دست نده ✅
هدایت شده از 
🎥 ادعای «سحر قریشی» درباره آزارواذیت‌شدنش توسط آقای بازیگر و متاهل 🤦‍♀😶 https://eitaa.com/joinchat/3378708844C983cd10b9d
54.69M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
😍 تخم مرغ : ۱ عدد پودر هل : نصف قاشق چایخوری شیره ی انگور یا خرما : ۱/۳ لیوان ارده : ۱/۳ لیوان آرد قنادی : ۱ لیوان بکینگ پودر : ۲ قاشق چایخوری ✅️ سفیده و زرده ی تخم مرغ رو جدا کنید زرده بمونه واسه رومال. ✅اگه مواد چسبناک بود یکی دو قاشق آرد اضافه کنید. ✅️حتما از دمکنی و شعله پخش کن استفاده کنید. ✅️داخل تابه حتما با فاصله بچینید تا موقع پخت بهم نچسبن. ✅️۱۵ دقیقه با حرارت تو تابه بمونه آمادست. ✅️خنک که شد از تابه جدا کنید. ✅️برای داخل فر دمای ۱۷۰ درجه به مدت یک ربع . ✅️برای تزیین میتونید از خلال بادام یا کنجد استفاده کنید. 🌟
هر از گاهی باورهایتان را ورق بزنید و کمی ویرایشش کنید شاید صفحه ای باید اضافه یا حذف شود . مواد لازم : خرمالو رسیده 4تا 5عدد (1لیوان) شیر 1 لیوان پودر ژلاتین 2قاشق غذاخوری سرصاف وانیل نصف قاشق چایخوری خامه یا بستنی وانیلی 200 گرم شکر 4قاشق غذاخوری طرز تهیه : ابتدا پوست خرمالو ها را جدا کرده یا خرمالو ها رااز وسط نصف کنید وداخلش را باقاشق خالی کنید. نصف لیوان شیر سرد را داخل ظرف ریخته وپودر ژلاتین را روش می ریزیم وصبر می کنیم تا اسفنجی شود سپس روی حرارت بن ماری می کنیم تا ژلاتین حل شود واجازه می دهیم تا از دما بیافتد. خرمالو را با خامه ونصف دیگر لیوان شیر ووانیل وشکر داخل میکسر ریخته ومخلوط می کنیم تا یکدست شود ،ژلاتین خنک شده را به بقیه مواد اضافه می کنیم وچند پالس می زنیم تا یکدست شود و داخل قالبی که با دستمال کمی چرب شده می ریزیم وبه مدت 3 ساعت داخل یخچال می گذاریم . مقدار شکر کاملا سلیقه ای وبستگی به شیرینی خرمالو ها دارد پس حتما بچشید. سعی کنید حتما از خرمالو های رسیده استفاده کنید . در این دسر از خامه فرم گرفته شده هم می توان استفاده کرد. نوش جان 🌟
❌❌جادوی رابطه❌❌ چندوقتی بودباهمسرم دعواداشتیم وهمش بزن وبکش😭 تااینکه خواهرم ازماجراخبردارشدوبهم یه کانالی رومعرفی کردوگفت باترفندهایی که اونجابهت یاد میده میتونی زندگیت روعوض کنی😳 فقط یک ماه شد توکانالش بودم که همه چیزازاین روبه اون روشد😉❤️ الان شوهرم بیشترازقبل دوستم داره وعاشقم شده😍 👩‍❤️‍💋‍👨 این لینکشه،پیشنهادمیکنم واردش بشی وازترفندهاش استفاده کنی👇 https://eitaa.com/joinchat/2956394754Cd5f192b49f بزن رولینکش وازدستش نده☝️
هدایت شده از 
.. ❤️مهربانوقلب همسرت روتسخیرکن ❤️ مهم نیست چندسال اززندگی مشترکت گذشته فقط کافیه تواین کانال عضوبشی وازترفندهای رایگانش استفاده کنی👇 https://eitaa.com/joinchat/2956394754Cd5f192b49f ..
مواد لازم: تخم مرغ ۴ عدد آرد ۲ لیوان شکر ۱ لیوان روغن نصف لیوان آب نارنگی همراه پالپ نصف لیوان بکینگ پودر ۱ قاشق مرباخوری وانیل یک چهارم قاشق چایخوری رنده پوست نارنگی نصف قاشق چایخوری طرز تهیه : ابتدا تخم مرغ وشکر ووانیل وپوست رنده شده نارنگی را با همزن حسابی می زنیم که کرم رنگ وکشدار شود. سپس روغن را اضافه کرده ویک دقیقه هم می زنیم آب نارنگی را اضافه وبرای ۱ دقیقه هم می زنیم ودرنهایت آردی که با بکینگ پودر مخلوط وسه بار الک کردیم را اضافه کرده وبا لیسک در حد مخلوط شدن هم می زنیم مواد را داخل قالبی که از قبل چرب کردیم می ریزیم و در فری که از قبل گرم شده با ۱۸۰ درجه به مدت ۴۰ تا۵۰ درجه قرار می دهیم . زمان با توجه به دمای فر متفاوت . فقط قسمت سفید نارنگی را رنده نکنید. برای تهیه این سس نصف لیوان آب نارنگی را با یک قاشق غذاخوری نشاسته ذرت و سه قاشق غذاخوری شکر مخلوط می کنیم و روی حرارت قرار می دهیم تا غلیظ شود حرارت را خاموش می کنیم و اجازه می دهیم کمی از حرارت بیافتد. سپس سس را روی کیک خنک شده می ریزیم. 🎭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
هات چاکلت کافی شاپی 😍😋 هات چاکلت و پاییز عجیب بهم میان قبول داری؟ همه مواد را باهم خوب هم بزنید رو گاز با شعله ملایم بزارین داغ که شد شکلات تخته ای را رنده کنید بریزن قبل از جوشیدن بردارین اگه بخوان خیلی غلیظ بشه باید بزارین بجوشه 🔹نشاسته ذرت و پودر کاکائو را حتما الک کنید 🔸هرچی بیشتر بجوشه، غلیظ ترمیشه 🔹موقع ریختن تو فنجون، حتما هم بزنید که یک نواخت بشه 🌟
هدایت شده از 
میدونم درگیر دیابت هستی و روش ها و داروهای مختلفی رو تا حالا امتحان کردی قرص و انسولین که فقط عوارض بدنت رو بیشتر کردن و فقط برای مدتی تونستن قندت رو پایین بیارن و بعد از مدتی دوباره قندخون بالا و عوارض شدیدتر و باز هم داروهای بیشتر...! 🟢 کانال | آکادمی سلامت | که لینک ورودش رو به سختی تونستیم براتون بزاریم تنها راهیه که شما قراره یکبار برای همیشه با طی کردن روند درمانت از شر این بیماری رها بشی چون با کمک مکمل های گیاهی تهیه شده در مدرن ترین کارخانه و پژوهشکده ی دارویی کشور هستند و بصورت روزانه زیر نظر مشاور هستید لینک ورود👇 https://eitaa.com/joinchat/2907046384Cceec678dea 📥 @salamat_academy ⭕️ " ظرفیت پذیرش محدود است "
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ترشک خونگی وسالم😍😋 آلبالو یک کیلو آب ۳تا۴ لیوان شکر یک سوم لیوان نمک یک قاشق مرباخوری آلبالوروباآب روی حرارت میزاریم بهش شکرونمک هم اضافه میکنیم حتماکف روی آن رابردارین وباحرارت ملایم حدودا بین یک ونیم تادوساعت میزاریم تابجوشه وآبش تقریباخشک بشه وبه غلظت مورددلخواهمون برسه بعدازسردشدن میتونیدداخل ظرف درب دارویازیپ کیپ بریزین ودریخچال ویافریزربه مدت طولانی نگه دارین نکته:میتونیدازگلپرهم استفاده کنید اگردانه داردوست نداشتین میتونید دانهای آلبالوروبگیرین ولی ترشک 🎭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مربای به😍😋 مواد لازم: به :1 کیلو شکر🍚 : ۸۰۰ گرم برای مربای کم شیرین (۱ کیلو برای مربای خیلی شیرین سلیقه ایی) آب لیمو🍋: برای هر کیلو به ۱ ق،غ آب💧: برای هر کیلو به ۱/۵ لیوان ترفندهای مربا به پخت رو حدود ۴ ساعت با شعله ملایم انجام بدین تا مربا قرمز رنگ بشه برای شفاف و شیشه ایی شدن مربا از آب جوشیده سرد شده یا آب تصفیه استفاده کنید به زعفران نیازی نداریم این مربا بدون هل و گلاب خوش عطر و خوشمزه هست اما میتونید بهش هل یا گلاب هم اضافه کنید برای جلوگیری از کپک و شکرک اخر پخت برای هر کیلو به یک ق،غ خوری آبلیمو اضافه کنید 🌟
📛❌وای هیچ جا نرو😬وایســااا❌ 📛 100 هزار تومن "راااایگان" فانتــ🍭ـزی بگــــــیـــــر •••هدیه روز دانش آموز🎁😳••• اصلا تا حالا انقدر وسایل کیـــــ🌈ــــوت و بامــزه ندیده بودم😍 ❇️انقدر قیمت هاش عجیب غریبه🤯 که امسال برای همه ی دانش آموز های فامیل هدیه میگیری😅 💢فقط تا پایان امشب برای از دست ندادنش وقت داری هااا💢 😉👇 https://eitaa.com/joinchat/827916808C18847d1c05
هدایت شده از 
🔴رفتی تو کانالش؟! قیمت استـــــــثــــنایی تر🔥 ازین دیده بودی تا حالاااا⁉️ از وقتی که با این کانال آشنا شدم خاص تریــ🍓ــنِ کلاسم شدم و همه حسودیِ تحریر هام رو میخورن😌 💥الانم به مناسبت روز دانش آموز پک های ست خفننننن😎 با تخفیفات وییییژه💯 گذاشته ❇️تازه اگه برید کلمه {دانش آموز} رو براش ارسال کنید تو اولین خریدتون اشانتیون میگیرید🎉🥰 🔴اگه میخوای جایزه بارون شی🎊 هرچه سریع تر بزن رو لینک زیر🤩👇 https://eitaa.com/joinchat/827916808C18847d1c05
👈کیک ١٠ سانتیِ (ارتفاع) ٣پیمانه آرد ٣عدد تخم مرغ ١ونیم پیمانه شکر ١پیمانه شیر ١پیمانه روغن ١ق م خوری بکینگ پودر ١ق چ خوری جوش شیرین ١ق چ خوری وانیل آرد و ب.پ و جوش شیرین رو هم باهم الک کنید... تخم مرغ و شکر و وانیل رو حدود شش دقیقه بزنید تا خووووب پف کنه و کشدارشه...در حال هم زدن شیری که به دمای محیط رسیدهرو اضافه کنید....و روغن رو...همزن رو خاموش کنید...حالا مخلوط آردی رو در سه مرحله اضافه کنید پره های همزن رو بگیرید دستتون...هر مرحله آرد رو با پره ها فقط در حدی که دیگه آرد توی هوای پخش نشه هم بزنید. نمیخوایم کامل مخلوط شه...آرد رو که کامل ریختید هنوز مایع یکدست نیست...حالا با همزن روشن تا ده بشمرید و هم بزنید. ... حتما قالب میان تهی باشه....داخل فری که از یه ربع قبل با دمای ١٧٥گرم کردید بزارید به مدت ٣٥تا ٤٠دقیقه 🔰 اگر این طریقه ی هم زدن رو توی تمام کیکایی که تا حالا گفتم انجام بدید پف خوب و کیک مطلوب رو 100% به دست میارید 🌟