eitaa logo
اشپزی بانو ایرانی
5.7هزار دنبال‌کننده
30.2هزار عکس
34.4هزار ویدیو
135 فایل
#تــــــــــــــــوجه👇👇👇 📚 کتاب هایی که قبل ازمرگ باید بخوانیم...👇✅ https://eitaa.com/joinchat/2373517458Cb099503ae7 مدیر👇 @Hossein_hajivand #تبلیغات👇تبلیغ http://eitaa.com/joinchat/2953183246Ce6d64e22a6
مشاهده در ایتا
دانلود
هدایت شده از تبلیغات عجایب
یه جاری دارم فقط با لباسای بچه هاش حرصم میده!😶😂 ینی امکان نداره یچیز واسه بچه هام بخرم این بشر نزنه تو ذوقمو و نگه خاااااک تو سرت میدادی من همینو با نصف قیمت برات میگرفتمش! اولا فکر میکردم از حسادته این کاراش🤨 اما بعدا فهمیدم... بدبخت دروغم نمیگفته هاااا😶 لو داده خریداش همیشه ازینجاس😳😍👇 http://eitaa.com/joinchat/3589341187Cf8a07484c4
🔷مواد لازم 🔹پیاز کوچک (ریز خرد شود) :یک عدد 🔹فلفل سبز تند (خرد شود) :2 عدد 🔹برگ گشنیز تازه :20 گرم 🔹تخم مرغ :4 عدد 🔹نمک :یک قاشق چایخوری 🔹روغن سرخ کردنی :2 قاشق سوپخوری 🔹پودر فلفل سیاه :به مقدار لازم ♨️طرز تهیه املت هندی پیاز، فلفل و گشنیز خرد شده را در کاسه بلوری متوسطی بریزید و خوب با هم مخلوط کنید. کاسه بلوری دیگری آماده کنید و تخم مرغ ها را پس از شکستن در آن، خوب هم بزنید. مخلوط پیازی را به تخم مرغ های زده شده اضافه کنید این مخلوط را با اضافه کردن نمک و کمی فلفل سیاهمزه دار کرده و خوب هم بزنید. در تابه بزرگی یک قاشق سوپ خوری روغن بریزید و روی شعله متوسط اجاق گاز قرار دهید تا خوب داغ شود. سپس مایه املت را به یکباره در روغن داغ شده بریزید و در ظرف را بگذارید تا تخم مرغ به اصطلاح خودش را بگیرد. پس از اینکه قسمت زیرین املت طلایی رنگ شد، با استفاده از کفگیر آن را برگردانید تا روی دیگر آن نیز سرخ شود. پس از برگرداندن املت، با استفاده از کفگیر تخت یا ته قاشق روی املت فشار وارد کنید تا اگر در قسمت هایی از آن، تخم مرغ هنوز سفت نشده است، با فشار بیرون زده و سرخ شود. 🌟
خیلیا سوال داشتین ک چطوری رنگ لبوها انقد قشنگه و عایا چیزی بهش اضافه میکنن یا نه ؟! باید بگم ک در پخت لبو برای اینکه رنگ واقعی و زیبای خودش رو پس بده یه سری نکات ریزی وجود داره ک براتون اینجا ذکر میکنم .. امیدوارم استفاده کنین و برای خانوادتون بپزین و عکسای خوشگل و خوشرنگشو برام بفرستین😉 اول از همه اینکه موقع خرید ؛ هر چغندری رو نباید بردارین .. فقط اونایی ک کاملا تیره هستن و اگر تهش رو نگاه کنین رگه های سفیدی نداشته باشن . ریز و درشتشون مهم نیست . دوم اینکه موقع شستشو ب هیچ وجه پوستشونو جدا نمیکنین .. حلقه نمیکنین . همونطور درسته فقط تهشو با کارد یکم جدا میکنین و با اسکاج تمیز پوستشو تمیز میکنین و درسته داخل قابلمه میذارین . حتی اگه درشتن " . . داخل قابلمه ی مناسب میریزنشون و تا جایی ک روی همشون پوشیده شه آب میریزین و میذارین بجوش بیاد .. تا یکی دوساعت اول شعله متوسط باشه و در ظرفو یکم کج بذارین ک سر نره . من همیشه آخر شب میذارم و دم صبح حاضره . یکی دوساعتم مونده ب آخر پخت با یه کارد اون درشتا رو همونطور ک سرجاشون داخل قابلمه هستن ۴ قاچ میکنین و نصف لیوان شکر روی همش میپاشین . در قابلمه رو میذارین و خود قابلمه رو میچرخونین تا شکرا حل بشه و ب خوردهمه ی چغندرا بره . شعله از اواسط پخت باید کاملا ملایم باشه ک نسوزن و مغز پخت بشن . من دو سه قاشق سرکه هم میزنم . عالی میشه طعمش . غلظت آبش بستگی ب سلیقه ی شما داره . من طوری تنظیم میکنم ک بتونم یکم از آب لبو رو فریز کنم برای رنگ دهی غذا ها و دسرها و تزئیناتم . تازه الان رنگ لبوهای من خیلی بنفش تر و زیباتره ولی در عکس مشخص نشد. 🌟
هدایت شده از تبلیغات عجایب
😝🤣غش کردن مادرشوهر با دیدن عروسش😂😂 کاری که آرایشگرش کرد باعث تعجب همه شد🤗😱 داماد رو نگو که ..... بیا بیین🤪👇 https://eitaa.com/joinchat/3903062178Cd5eb2df123 شیطنت ها و شگردهای آرایشگری و ☝️😍 🚨یکم زیادی 😋👆 از دست ندی😘☝️🌴🌲💐🌼
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سس مایونز خونگی مواد لازم یک دونه تخم مرغ دو قاشق سرکه سفید یک قاشق چایخوری نمک سس خردل ی قاشق غذاخوری سر خالی که زدنش کاملا اختیاری من دوست داشتم میدونید پایه سس مایونز روغن مایع هست پس روغن مایع معادل یک لیوان دسته دار فرانسوی میتونید روغن بادوم زمینی يا روغن زیتون بدون بو استفاده کنید سس سالم تری خواهید داشت . مواد تون داخل ظرف مد نظرتون بریزید بعد با گوشت کوب برقی يا هم زن به ارامی بزارید ثابت هم بخوره یعنی هی تکون ندید مخصوصا ده ثانیه اول چون ممکنه ببره یا شل بشه ی نکته چون مواد نگهدارنده نداره بهتر ظرف دو الی ۳ روز مصرف بشه و داخل یخچال نگهداری بشه 🌟
7.13M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
😍😋 پودر ژلاتین...۲قاشق غذاخوری اب (برای حل کردن ژلاتین)...۱/۳ پیمانه نشاسته...۱پیمانه اب(برای حل کردن نشاسته)......۱پیمانه شکر.....۱ پیمانه و نیم تا ۲ پیمانه اب(برای حل کردن شکر)...۲پیمانه گلاب...۱/۲ پیمانه گلوکز...۴قاشق غذاخوری وانیل...نوک چاقو روغن...۱/۴ پیمانه پودر نارگیل،گردو ابتدا اب با ژلاتین مخلوط کنید.کنار بزارید .نشاسته با یک پیمانه اب مخلوط کنید.هم بزنیدتا تمام ذرات نشاسته حل بشه.(حتما نشاسته تازه باشه اب با شکر مخلوط کنید.روی حرارت بزارید تا شکر اب بشه.بعد نشاسته حل شده از صافی رد کنید به شکر اضافه کنید.(پخت باسلوق حدود ۱ ساعت تا ۱ ساعت و نیم زمان می بره.در حین پخت حتما باید هم بخورد)وقتی نشاسته غلیظ شد،ژلاتین اضافه کنید.مدام هم بزنید بعد گلوکز اضافه کنید.تا کامل غلیظ بشه.یه ربع آخر پخت گلاب ،وانیل و روغن اضافه کنید.اینقدر روی حرارت بماند تا سفت بشه و از ظرف جدا بشه.داخل یه ظرف نارگیل بریزد با هر وسیله ای که دارید. حفره ایجاد کنید.یه تکه گردو بزارید،بعد باسلوق از حرارت افتاده روش بریزد.مجدد نارگیل بریزد.باسلوق ها ۲ ساعت در یخچال بماند 🌟
میخوای بدونی چطوری معدل 20 شدم؟!))🤗❤️ 4 روشی که باهاش معدلت 20 میشه🤩👇🏻 https://eitaa.com/joinchat/3253403929C253d7e09ad با این تکنیک دیگه درسارو یادت نمیره😳🔥👆 آموزش اصولی برنامه ریزی برای درسات😍 💥روتین و پلنر برای کسب بهترین نتایج در امتحانات و 👇 https://eitaa.com/joinchat/3253403929C253d7e09ad ❌ظرفیت محدود❌
هدایت شده از تبلیغات عجایب
امتحان نوبت اول و نهایی 📚داری نمیدونی چیکار کنی🥺😭 منم تو ریاضی نمرات خوبی نداشتم گاها صفر بودم😥 اما از وقتی اومدم اینجا با فیلماش بیست شدم😌🎥👇 https://eitaa.com/joinchat/3253403929C253d7e09ad ❌الکی تو اینترنت وقتتو تلف نکن عضو شو شاگرد اول کلاس بشی🥳👆
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سیب زمینی رستورانی🌹🍃 مواد لازم 👇👇👇 سیب زمینی درشت ۲عدد نشاسته ذرت  ۲-۳ ق غ زردچوبه و‌ نمک به مقدار لازم سرکه نصف استکان آب یخ   به مقدار لازم موادلازم 👇👇👇 حتما از سیب زمینی درشت استفاده کنید و‌خلال درشت برش بدید سیب زمینا رو تو ترکیب آب بخ و… نیم ساعت بذارید بمونه کم کم مقداری که میخواید در بیارید نشاسته بزنید و  تو روغن داغ و زیاد سرخ کنید مقدار زمان سرخ کردنش ۷-۸دقیقه است نوش جان👌 🌟
🔷مواد لازم 🔹ذرت پخته یا کنسرو ذرت یک و نیم پیمانه 🔹جعفری خرد شده ۳ پیمانه 🔹پیازچه خرد شده (ساقه سفید) یک دوم پیمانه 🔹لبو پخته یا ترشی لبو ۱ پیمانه 🔹فلفل سیاه یک دوم قاشق چایخوری 🔹نمک یک و نیم قاشق چایخوری 🔹آب لیمو ۳ قاشق غذاخوری 🔹روغن زیتون – ۳ قاشق غذاخوری ♨️طرز تهیه جعفری خرد شده را در ظرفی کم عمق بریزید. ذرت پخته شده را روی جعفری به شکل گل در آورید. لبو خرد شده را در کنار ذرت و در کنار لبه ظرف بچینید. بعد پیازچه خرد شده را به شکل های مختلف روی جعفری بچینید. می توان با هماهنگی رنگ ها (سبز، زرد، قرمز و سفید) تزئینات زیبایی انجام داد (منظور رنگ مواد اولیه) روغن زیتون، فلفل سیاه، نمک و آب لیمو را با هم مخلوط کرده و روی سالاد بریزید. 🌟
☺️اگه از رنگ مبلات خسته شدی اگه نمیتونی عوض کنی اگه نگرانی مهمون بیاد مبلت کثیف شه بیاداخل این کانال کلی روکش مبل جذبی و۳بعدی دارن بابهترین پارچه وارداتی اورجینال برات میدوزن اونم با چه رنگبندی من ک ازشون خرید کردم عالی بود 😇 بریدداخل کانال تاپاک نکردم👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/1031536864Cd23a6bf65a https://eitaa.com/joinchat/1031536864Cd23a6bf65a
هدایت شده از تبلیغات عجایب
‌ ‌دختری به همراه مادرش در اتوبوس بود که پسری از او اسمش را پرسید دختر چون مادرش کنارش بود نمیتوانست نام خود را بگويد🙈 بنابراین کفش خود را درآورد و به سقف زد ، نـام دخـتـر چیست؟ مشاهده جواب معمامشاهده جواب معما ❌جذابترین معمای اینستاگرام که IQ خفن هارو به چالش کشیده👆 ‌