هدایت شده از تبلیغات گسترده ماهان
دخترم امسال خفم کرد بس که گفت منو بزار کلاس نقاشی😫
رفتم پرسیدم جلسهای ۷۰ تومن😳😱😳
تا اینکه با این کانال آشنا شدم👇👇👇
آموزششاش عااالیه👌👌
الان یه نقاش حرفهای شده😍😍👇👇
http://eitaa.com/joinchat/351666182Cfb87c1dea3
⛔️کپی بنر ممنوع❌
هدایت شده از تبلیغات عجایب
🔴داد زدن سر كودكان يعني :
👈انگار
🔪چاقو🔪بهشون زدید!
😳 باوركردني نيست...!
از وقتيكه والدين وارد اين كانال شدند
👈همه روانشناسان بيكارشدند.
🎈🎈#ورود 👇
http://eitaa.com/joinchat/351666182Cfb87c1dea3
فقط👆#پیشنهاد_ویژه❌
اشپزی بانو ایرانی
#کوفته_تبریزی 👆👇
#کوفته_تبریزی
مواد لازم:
لپه 100 گرم
آلو(بخارا یا برقانی) 15 عدد
پیاز 2 عدد
برنج 200 گرم
تخم مرغ خام 2 عدد بزرگ (یا 3 عدد کوچک)
گوشت 0.5 کیلوگرم
زرشک و گردو به مقدار لازم
رب گوجه فرنگی 2 قاشق غذا خوری
سبزی تازه (شامل مرزه ، ترخون ، نعنا و جعفری) 100 گرم
آرد نخودچی 50 گرم
نمک، فلفل، زردچوبه، آویشن، ادویه کاری، پودر لیمو عمانی، دارچین و زیره
طرز تهیه:
1. برنج و لپه را در ظرفهای جداگانه آبپز كنید تا آب آن كاملا جذب مواد شود و سپس آنها را چرخ كنید.
2. لپه و برنج چرخ شده، آرد نخودچی، یکی از پیاز ها (رنده شده و آب گرفته شده)، ادویه(نمک، فلفل، زردچوبه، دارچین، زیره، آویشن و ادویه کاری)، سبزی ساطوری شده و تخم مرغ ها را با گوشت چرخ کرده مخلوط كنید و به قدری ورز دهید که گوشت کاملا حالت چسبندگی و انسجام داشته باشد.(نمک کوفته را باید اندازه کنید که در وا نرفتن آن تاثیر دارد)
3. .اضافه كردن آرد نخودچی را تا زمانی كه مواد شما به غلظت مناسب برسند و سفت شوند ادامه دهید. پس از ورز دادن کامل مواد کوفته(حدود 30 دقیقه) روی مواد سلفون بکشید و یک ساعت در یخچال استراحت بدید.
4. بعد از این مدت مقداری از ماده كوفته آماده را بردارید و آن را گرد كنید و با فشار دست حفره ای در آن ایجاد كنید و داخل آن زرشك سرخ شده ، گردو و آلوی خیس خورده قرار دهید و دوباره كوفته را گرد كنید.(من موادم را به 4 قسمت تقسیم کردم که 4 عدد کوفته ی بزرگ داشته باشم)
5. حال ظرفی انتخاب كنید و در آن پیاز دوم را خرد و طلایی کنید و رب گوجه فرنگی و زعفران و مقدار زرشك باقی مانده را در آن ریخته و به مقدار دلخواه آب به آن اضافه كنید.(همه ی ادویه هایی که برای مواد کوفته استفاده کردید + پودر لیمو عمانی هم بریزید)
6. كوفته های آماده شده را درون آب در حال جوش قرار دهید و اجازه دهید 50 دقیقه بپزند. در حین پخت در قابلمه را نیمه باز بگذارید و مرتب روی کوفته ها از آبش بریزید. بعد از گذشت 30 دقیقه و فقط یکبار کوفته ها را برگردانید.(در صورت دلخواه در 15 دقیقه ی آخر، آلو به آب کوفته اضافه کنید)
نکته:
1. نکته ی خیلی مهم در وا نرفتن کوفته این است که هیچ یک از مواد اولیه نباید آب دار باشند(پیاز، لپه، برنج، سبزی و یا...)
حتما كوفته ها را درون آب در حال جوش قرار دهید و آلو های داخلش را از قبل خیس کنید تا کوفته ترک نخورد.
2. اگر از سبزی خشک استفاده کردید، مقدار سبزی 50 گرم باید باشد
هدایت شده از گستردهتبلیغاتیترابایت
🔴فوت کوزه گری حلوا را یاد بگیر| طرز تهیه حلوا آسان + ویدئو😃
➖خودت و خانواده ت عاشق حلوایین ولی بلد نیستی یه حلوای حرفه ای درست کنی؟! 😢
➖حلوا که درست میکنی یا سفت میشه یا خیلی شل و بدمزه! 😭
بیا اینجا آموزش یه حلوای راحت و خوشمزه و خوش بافت را تو 10دقیقه بهت یاد میده😍👇
https://eitaa.com/joinchat/3369140278C87ddd564a0
اگه میخوای حلوا پز حرفه ای بشی عضو شو🤩👆
هدایت شده از تبلیغات عجایب
🙋♀خانمایی که به هردلیلی باشوهرتون
نمیسازید و نمیتونید تحملشون کنید‼️
「💌」بهترین راه اینکه که ...
https://eitaa.com/joinchat/214630639Cbf5213ffca
❌ظرفیت فقط : 37 نفر
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ران سوخاری
مواد لازم :
روغن زیتون : ۴ قاشق غذاخوری
ران مرغ : ۶ عدد بدون پوست
عصاره مرغ : ۱ عدد حل شده در ۱ پیمانه آبجوش
رزماری : ۴ شاخه
سیر : ۴ حبه
سیب زمینی پخته : ۳ عدد
پنیرموزارلا : ۲۲۰ گرم
آردگندم : ۱.۵ پیمانه
فلفل قرمز : ۱ قاشق چایخوری
پودرخردل : ۱ قاشق چایخوری
تخم مرغ : ۴ عدد
پودرسوخاری : ۱۵۰ گرم پولکی
نمک و فلفل سیاه و سس کچاپ تند به مقدار لازم
طرز تهیه :
ابتدا ران های مرغ را آغشته به فلفل قرمز و نمک و فلفل سیاه کرده و داخل روغن زیتون با شعله ملایم سرخ می کنیم.
ران های مرغ سرخ شده را همراه با عصاره مرغ و سیر و شاخه های رزماری برای حدود یک ساعت می پزیم تا کامل آب آن خشک بشه.
بعد سرد شدن ران ها، استخوان ها را درآورده و گوشت باقیمانده را ریش ریش می کنیم و با سیب زمینی پخته و پنیرموزارلا رنده شده و نمک و فلفل مخلوط می کنیم.
و طبق فیلم دوباره روی استخوان های مرغ همراه با کمی پنیرموزارلا قرار می دهیم.
در نهایت آغشته به آردگندم و تخم مرغ و پودرسوخاری کرده و داخل روغن سرخ می کنیم
🌼
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
"ته چین بادمجون"
بادمجونهارو میتونین خوب بشورین با پوست استفاده کنین اگر هم دوست ندارین پوستشو بکنین
سعی کنین بادمجونای کشیده و قلمی و بدون تخم انتخاب کنین
ورقه های باریک و یک دست برش بدین نمک پاشی کنین و بزارین 15 تا 30 دقیقه بمونه تا زهراب گرفته بشه
حالا با آب یخ بشورین و آبکش کنین تا نمکا شسته بشه و بهتره با حوله آشپزخونه خشکشون کنین و بع در تابه نچسب با کمی روغن سرخشن کنین و بزارین کنار
برنجتون رو طبق معمول همیشه آبکش کنین و دم کنین بعد از اینکه برنج کامل پخت
ظرف مورد نظر رو که بهتره مثل قالب کیک باشه بردترین بادمجونارو مثل شکل بچینین و برنج رو توش بریزین و لبه های بادمجون رو روی قالب کیپ کنین
چند دقیقه صبر کنین تا خوب کیپ شه و جا بگیره تو هم
حالا ظرف رو برگردونین و ته چین رو به دلخواه تزئین و سرو کنین
نوش جان
🌟
هدایت شده از تبلیغات عجایب
🚨🚨بزرگترین حراجی سال در زرموگالری😱😱
❌گلسراتو گرون نخر
🌹قیمتهای باورنکردنی و تکرارنشدنی زیر قیمت بازار
🌹فقط تا پایان هفته
🌹هرروز تخفیف استثنایی بر روی سه محصول
https://eitaa.com/joinchat/2956525762C5a3b5ed6b1
💥موجودی بشدت محدود
💯مناسب هدیه و اعیاد پیش رو
😇موهاتو بسپار به من
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#فیلم_آموزشی
#گل_خیار_تزیین_ماست
تزیین خیار😍😍
💓
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#بادمجان_شور_شکم_پر
مواد لازم :👇
بادمجان دو کیلو قلمی کوچک
هویج دوعدد درشت
گل کلم دوکیلو
فلفل تند به اندازه نیاز
سیر ده حبه درشت
نعنا خشک دو قاشق
فلفل سیاه یک قاشق مرباخوری
نمک به اندازه نیاز
.
طرز تهیه :👇
کلاهک بادمجان جدا کنید طبق کلیپ
داخل قابلمه بزرگی بچینید ...
تا روی بادمجانها آب بریزید، دو قاشق نمک اضافه کنید و بگذارید به مدت ۲۰ دقیقه بپزه البته این زمان پخت بستگی به اندازه بادمجان داره اگر درشت باشه باید نیم ساعت بجوشه سعی کنید بادمجانها موقع پخت به ارامی زیرو کنید تا همه یک اندازه بپزه.
هویچ هارو پوست بگیرید نگینی ریز خورد کنید سیر و فلفل رو هم همینطور گل کلم رو هم ریز خورد کنید کاملا باید خشک باشن هیچ ابی روشون نباشه چون ترشی کپک میزنه. داخل یک ظرف گود بریزید مواد نعنا خشک هم اضافه کنید و فلفل سیاه خوب هم بزنید.
بادمجانها داخل صافی بریزید تا سرد بشن وقتی سرد شدن با چاقو شکم بادمجان برش بدید و از مواد داخلشو پر میکنید یادم مادربزرگم دور بادمجون هارو با سبزی تره گره میداد تا مواد نریزه اما نیاز نیست اگر یک ظرف مناسب بزرگ داشته باشی که با نظم بچینید بادمجانهارو.
داخل یک ظرف اب نمک درست کنید در حد شور چهار قاشق سرکه اضافه کنید و بگذارید روی گاز تا بجوشه بعد از جوش شعله خاموش کنید و بذارید سرد بشه وقتی سرد شد داخل ظرف بادمجانها بریزید و درشو ببندید به مدت ۱۵ روز جا میوفته حتما جای خنک بذارید.
🌟
هدایت شده از تبلیغات عجایب
کسی که بلغمی بشه😱😱
اول دچار مشکلات گوارشی میشه بعد شکمش بزرگ میشه و هیکلش بهم میخوره ، روز به روز بی انرژیتر میشه و دائما خسته است
همچنین دچار مشکلات جنسی و یبوست خلط پشت حلق و کبد چرب و مشکلات خواب و اعصاب میشه
عزیزانی که این مشکلات رو دارن یا میخوان بدونن مزاج بدنشون چیه روی لینک زیر بزنن فرم مشاوره مزاج شناسی رو پر کنید و برای دریافت مشاوره شاوره رایگان فرم زیر را پر کنید👇👇
https://formafzar.com/form/9msin
https://formafzar.com/form/9msin
كيك پرتقال با سس پرتقال
تخم مرغ ٤ عدد شكر يك و نيم ليوان و روغن مايع نصف ليوان وارد ٢ ليوان و اب پرتقال نصف ليوان و بيكينگ پادر ٢ ق چ رنده پوست پرتقال ٢ ق غ وانيل كمى نمك نوك انگشت
طرز تهيه همه مواد در دماى محيط باشه پوست يك پرتقال بدون سفيدى ان رارنده كنيد بعد ابش را بگيريد
تخم مرغها را با وانيل و شكر خوب بزنيد تا حجيم بشه روغن بريزيد وبرنيد ارد و بيكينگ پادر و نمك را ٣ بار الك كنيد و اضافه كنيد و دورانى با ليسك هم زده و نصف ليوان اب پرتقال را بريزيد و فقط مخلوط كنيد و در فر متوسط بمدت ٤٠ دقيقه بگذاريد كيك سرد را از قالب دراوريد
سس پرتقال
اب پرتقال طبيعى يك ليوان رابا يك قاشق پر ارد يا نشاسته ذرت روى اجاق هم زده با دو قاشق شكر مخلوط و بجوشد تا غليظ شود و نصف بسته پودر ژله پرتقال را بريزيد و هم زده تا مخلوط شود ولى نجوشد سس وكيك هردو كه سرد شد و سس نيم بند شد روى كيك بريزيد و در يخچال براى ٤ ساعت گذاشته بعد مصرف كنيد
🌟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فرنی با چهار طعم مختلف 🥰✨☘️
شکلاتی ، زعفرونی ، نارگیلی ، پسته ای
موادلازم :
شیر : ۵ پیمانه
آرد برنج : ۶ قغ
شکر : ۵ قغ
گلاب : ۵ قغ
وانیل : ۱.۲ قچ ( قابل حذف )
پودر کاکائو ، زعفران دم شده ، پودر نارگیل ، پودر بسته : ۱ قغ سرپر
نکات
🔸به ازای هر یک لیوان شیر یک قغ شکر و گلاب و دو قغ آرد برنج باید اضافه کنید ؛مقدار آرد برنج اینجوریه که مثلا اگر ۲ لیوان شیر دارید باید ۳ قاشق آرد برنج باشه یعنی از تعداد لیوان شیر یک قاشق بیشتر مقدار شکر و گلاب هم باهم برابره
🌟
هدایت شده از تبلیغات عجایب
🍁🍂 فروش ویژه پاییزه
🚨مستقیم از کف بازار تهران بی واسته خرید کن.
👌 👈درب منزلت پرداخت کن 😍👌
🤩 این ارزان ترین و معتبرترین #ابزار_فروشی پیشنهاد شدست👇
https://eitaa.com/joinchat/3679715356Cab1a378784
📌هر نوع ابزاری که فکرش رو بکنی، اینجا پیدا میشه 👆👆👆
🚨🚨از 20% تا 40% تخفیف فروش پاییزه 🍁🍂
https://eitaa.com/joinchat/3679715356Cab1a378784
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#چلو_مرغ
اگه میخواید مرغتون بو نده قبل از پخت حتما با کمی آب بزارید رو شعله گاز تا کفش بالا بیاد اما جوش نزنه ابشو دور بریزید ودوباره بشورید
دو عدد پیاز بزرگ رو خلالی خرد کرده
کف ماهی تابه مقداری روغن بریزید گرم که شد پیاز ها رو بریزید زردچوبه وفلفل سیاه وفلفل قرمز بزنید تکه های مرغ روش بچینید و شعله گاز رو خیییلی کم کنید ودرشو بزارید تا پیازها آب بندازن واروم آروم بپزن یادتون نرخ شعله خیلی کم باشه نیم ساعت که گذشت مرغ رو برگردانید ظرف دیگش بعد از یکساعت آلوی خیس شده ونمک بزنید ودوباره درشو بزارید تا بپزه وهمزمان سرخ بشه
یک یک ماهی تابه دیگه یا ظرف پیرکس چند حبه سیر رو رنده کنید وبا کمی روغن تفت بدید یک قاشق رب بزنید وباهاش تفت بدید یک لیوان آب اضافه کرده وبزارید سس به جوش بیاد مرغ پخته شده وبه همراه پیاز والو اضافه کرده کمی زعفران دم کرده روش میریزیم وچند قاچ گوجه فرنگی میزاریم تو فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه به مدت بیست وپنج دقیقه تا نیم ساعت
عزیزانی که فر ندارن طبق دستور میرن ورو گاز با شعله خیلی کم میزارن
میتونید همراه الو هویج هم بریزید
هنگام پخت مرغ اصلا آب نریزید بزارید با همون آب پیاز بپزه
میخواید روی مرغتون برشته بشه گریل رو چند دقیقه ای روشن کنید
یک ساعت ونیم الی دوساعت مرغ کاملا مغز پخت میشه
🌟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#سینی_کباب خوووشمزهه😍😋
برای مایع گوشتی
۴۰۰ گرم گوشت چرخکرده
۱ عدد پیاز
۱ حبه سیر
جعفری خورد شده
نمک و فلفل و زیره
۱ ق غ رب گوجه
۳ ق غ روغن
سایر مواد
سیبزمینی
گوجه فرنگی
فلفل
گوشت چرخکرده و پساز و سیر رنده شده و جعفری خورد شده و نمک و فلفل و زیره و رب گوجه و روغن رو مخلوط و ۲ ساعت در یخچال میذاریم
سیبزمینی رو برش داده درون سینی کوچکی که چرب کردیم میذاریم و ۲۰ دقیقه در فر ۱۸۰ درجه از قبل گرم شده میپزیم و بعد گوشت رو پهن کرده و گوجه و فلفل میذاریم و روش رو مقداری روغن ریخته و در فر ۱۸۰ درجه میذاریم تا طلایی رنگ بشه
🌟
هدایت شده از تبلیغات گسترده منتخب | آموزش تبلیغ
🔔جدیدترین روش ترک اعتیاد هرنوع مواد مخدر
🔴ایجاد تنفر و بی میلی شدید نسبت به مواد در ابتدای دوره درمان
🌿کاملا گیاهی و بدون عوارض🌱
🟢بدون تحمل درد و خماری✅
⚪بدون نیاز به بستری شدن✅
🔴بدون نیاز به غیبت از محل کار و استراحت✅
🔰زیرنظرطبیب خیراندیش🔰
و با تاییدیه سازمان غذا و دارو و سیب سلامت 🍏
جهت مشاوره (رایگان)ودرمان نام خانوادگی و شماره تماستونو ارسال بفرمایید⚕️👇
👨🏻⚕️@salamat_R
و یا فرم ویزیت زیر رو پر کنید👇👇
https://digiform.ir/w69bd6e9c
کانال ما حتما عضو شید😉😉👇
https://eitaa.com/joinchat/473170520Ca56793fcf2
هدایت شده از تبلیغات عجایب
💞💞 فال حافظ 💞💞
💞 ای حافظ شیرازی! تو محرم هر رازی! تو را به خدا و به شاخ نباتت قسم میدهم که هر چه صلاح و مصلحت میبینی برایم آشکار و آرزوی مرا براورده سازی 💞
💞لطفا نیت کنید یکی از قلبهای زیر را لمس کنید💞
💗💗 💗💗
💗💗💗 💗💗💗
💗💗💗💗💗💗💗
💗💗💗💗💗💗
💗💗💗💗
💗💗
💗
خدایا به مـن در زندگے آرامـش عطا فرما💕💕
41.32M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#سوسیس😍😋
گوشت مغز ران گوساله ۵۰۰ گرم، ران مرغ بی استخوان ۳۰۰ گرم، سیر ۵_۸ حبه، ۱ عدد تخم مرغ، ۲ ق غ پودر گلوتن قابل حذف، شیر خشک شور ۶ ق غ یا آب پنیر خشک، نشاسته ذرت ۱۰ ق غ، روغن مایع ۸ ق غ، یخ پودر شده 2/3 لیوان، پنیر پیتزا ۸۰ گرم، اسانس دود قابل حذف، پودر سیر ۱.۵ ق غ، پاپریکا1 ق غ، تخم گشنیز آسیاب شده1 ق غ، زنجبیل 1/2 ق غ،دارچین 1/2 ق غ،فلفل سیاه1/2ق غ، پودر خردل 1/4 ق غ، پودر آویشن 1/2 غ، جوز هندی 1/3 ق م، زنیان 1/4 ق م، فلفل قرمز ۱ ق م، نمک ۳ ق م
🔴گوشت مرغ و گوساله 3 بار چرخ بشه. سیرُ حین چرخ کردن اضافه کنید.
مواد رو اضافه کنید بجز پنیر، با دست ورز بدید بعد با غذاساز، میکسر، یا هر وسیله ی دیگه یکدست کنید. پنیر رو اضافه، با دست ترکیب کنید.
با قیف، در کاور مخصوص سوسیس بریزید فشرده کنید تا هوا داخلش نمونه. سرُ ته کاور رو ببندید. تقسیم بندی کنید، ۶۰ _۸۰ دقیقه در آب در حال جوش بپزه. بلافاصله شوک آب سرد و یخ بدید چند دقیقه.
داخل یخچال ۲۰_۲۴ ساعت بمونه بعد استفاده کنید
🌟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
باسلوق ژلهای🥹🩵
مواد لازم :
نشاسته
آب سرد
پودر ژله
روغن مایع
گلاب
شکر
#باسلوق_ژله_ای
🌟
هدایت شده از تبلیغات گسترده منتخب | آموزش تبلیغ
⭕ قندخون بالا یکی از خطرناکترین بیماری هاست اما خبر خوش اینکه که تا دیر نشده با کانال زیر میتونی درمان بشی🎉🎉
«««««« درمان ریشه ای دیابت »»»»»»
چون تزریق انسولین و مصرف قرص های شیمیایی فقط عوارض بدنت رو داره بیشتر میکنه...😞
با یاری خدا و با کمک کانال زیر و تحت نظر کلینیک دیا بت با با تهیه و مصرف مکمل های گیاهی غذایی رسمی خیلی اصولی بتونی از مقدار داروهات در طی مدت کوتاه کم کنی تا قطع بشه 🎉🌿
🟢عضویت در کانال درمانی د یابت ایتا👇 :
https://eitaa.com/joinchat/2536833600Ce81ce364f9
تماس. ۰۹۹۶۴۵۲۹۷۱۶
✅تاییدیه سازمان کنترل جهانی
✅تاییدیه سازمان غذا و دارو
هدایت شده از تبلیغات عجایب
❌ د یابتی ها
با قرص و دارو و انسولینه شیمیایی دارن دیابتی هارو هر ثانیه نزدیک تر به مرگ خاموش میرسونن ...
همین الان تا دیر نشده و گم نکردی عضو کانال درمانی د یابت شو و اقدام کن تا عوارض و استرس خوردن غذا هارو دیگه نداشته باشی👇✅️
https://eitaa.com/joinchat/2536833600Ce81ce364f9