eitaa logo
اشپزی بانو ایرانی
5.7هزار دنبال‌کننده
30.1هزار عکس
34.2هزار ویدیو
135 فایل
#تــــــــــــــــوجه👇👇👇 📚 کتاب هایی که قبل ازمرگ باید بخوانیم...👇✅ https://eitaa.com/joinchat/2373517458Cb099503ae7 مدیر👇 @Hossein_hajivand #تبلیغات👇تبلیغ http://eitaa.com/joinchat/2953183246Ce6d64e22a6
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#رشته_پلو_مجلسی مواد لازم: (قلقلی)🍡🍡 گوشت چرخ کرده ۲۵۰ گرم پیاز کوچک ۱ عدد سیر ۲ حبه نمک/فلفل سیاه/زیره سیاه/پودرتخم گشنیز (پلو)🍚🍚 برنج ۲ پیمانه رشته پلویی (کم و زیادش سلیقه خودتونه) پیاز داغ خلالی زردچوبه نمک ادویه پلویی پودر دارچین طرز تهیه: اول گوشت و پیاز و سیر رنده شده و‌ادویه هارو قاطی کردم و ورز دادم و‌قلقلی کردم و سرخ کردم،بعدش برنج و‌با رشته پلویی یکم زردچوپه و‌ ادویه پلویی ۱۰ دقیقه اب پز کردم و‌آبکش کردم ،مرحله بعد باید سیب زمینی یا نون بندازید ته قابلمه بعد یک لایه برنج و رشته و‌یک لایه قلقلی و‌پیاز داغ خلالی و دارچین و ادیه پلویی و‌یکم نمک بزنید بذارید تا دم میگیره .من دیگه روغن استفاده نکردم چون برای تزیین هویچ و‌پیاز تفت دادم روغنشو کشیدم روو برنج خرما و‌گردو سیب زمینی ام مثل من میتونید استفاده کنید . 🔶 #آشپزی_بانو 🔻👇 ⛑ ⃟◍☞ @AshpaziBano ❥◍⃟⛑
🍜طرز تهیه: چهار بسته ژله رو با ۶ لیوان اب جوش مخلوط کنید وخوب هم بزنید تا کاملا شفاف بشه و ذرات ژله داخلش مشخص نباشه .. این رو کنار بذارید تا یکم خنک بشه .. . رشته های فالوده رو از آبش جدا کنید و به مواد بالا اضافه کنید ( دقت کنید نباید داخل فالوده تون آبلیمو باشه ) اگر رشته فالوده خشک دارید با اب و شکر پنج دقیقه بجوشونید تا نرم بشه و بعد به ژله اضافه کنید. این مواد رو داخل قالب بریزید و قالب رو داخل یخچال قرار بدید تا ۶ ساعت ✔️نکته .. اگه بعد از مخلوط کردن هنوز ذرات ژله داخلش دیده میشه ظرفتون رو برای مدت کمی داخل ماکروفر یا روی بخار کتری قرار بدید تا ذرات ژله به خوبی حل بشه .. #ژله_فالوده ‍ ✅ ژله فالوده با طعم انگور 🍇 ✍مواد لازم : ژله انگور برای قالب بزرگ ۴ تا بسته فالوده شیرازی 500 گرم (فالوده آماده یا رشته فالوده خشک ) 🔶 #آشپزی_بانو 🔻👇 ⛑ ⃟◍☞ @AshpaziBano ❥◍⃟⛑
10.68M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#فیلم_اموزشی #دسرعربی 🔶 #آشپزی_بانو 🔻👇 ⛑ ⃟◍☞ @AshpaziBano ❥◍⃟⛑
#توپک_انرژی_زا مواد لازم 2 لیوان انجیر خشک 200گرم بیسکویت پتی بور نصف لیوان گردوی اسیاب شده 3/4لیوان پودر شکر سه عدد سفیده ی تخم مرغ 1قاشق چای خوری دارچین و وانیل برای تزئین 80گرم شکلات یک فنجان پودر پسته طرز تهیه انجیر نگینی خرد شده رو داخل یک کاسه بریزید روش بیسکوییت پتی بور پودر شده بریزید. پودرگردو،پودرشکر،سفیده ی تخم مرغ،دارچین،وانیل رو اضافه کنید خوب ورز بدین. از خمیر به اندازه ی کمی بزرگتر از فندق بردارید و گرد کنید و روی سینی فر که کاغذ روغنی انداختید بچینید و داخل فر از قبل گرم شده ی160درجه 15دقیقه بپزید و بعد از سرد شدن اول داخل شکلات اب شده بغلطونید بعد سرشو داخل پودر پسته بغلطونید و 15_20دقیقه داخل یخچال بزارید سرو کنید.
🌀برنج را قبل خوردن ۱۲ ساعت بخیسانید 💢به گفته محققان مواد شیمیایی ناشی از سموم صنعتی باعث آلودگی برنج میشود ولی خیساندن برنج در آب در طول شب میزان ماده سمی آرسنیک را ۷۵% کم میکند 🔶 🔻👇 ⛑ ⃟◍☞ @AshpaziBano ❥◍⃟⛑
#_حلوا_ارده_خانگی مواد لازم: آرد گندم : ۲۱۰ گرم ارده : ۱۲۰ گرم گردوی تست و خرد شده : ۱۵۰ گرم پودر نارگیل : ۱۰۰ گرم شکر : ۵۰۰ گرم آب : یک پیمانه یا ۲۵۰ میلی‌لیتر گلاب : ۳ قاشق سوپ‌خوری محلول زعفران : یک قاشق سوپ‌خوری پودر پسته : برای تزئین کره : در صورت نیاز ✍️طرزتهیه: آرد را روی حرارت قرار دهید و با شعله ملایم آن را تفت دهید تا بوی خامی آن گرفته شود به یاد داشته باشید نباید رنگ آرد عوض شود. ارده را به آرد بوداده اضافه کنید و مدت ۵ دقیقه روی حرارت ملایم به‌صورت مداوم هم بزنید گردوی تست و خرد شده و پودر نارگیل را به آرد و ارده اضافه کرده و در حد مخلوط شدن هم بزنید و بلافاصله به ظرف دیگری منتقل کنید شکر و آب را روی حرارت قرار دهید و اجازه دهید تا شکر حل شود، بعد زعفران و گلاب را اضافه کنید و شعله را زیاد کرده تا شربت به جوش آید شربت آماده‌شده را به مواد آردی اضافه و خوب مخلوط کنید. باید دمای هر دو یکی باشد، یا هر دو داغ یا ولرم باشد. اگر حلوا سفت بود کمی کره به آن اضافه کنید و اگر شل بود نگران نباشید، چون بعد از قرار گرفتن در یخچال سفت می‌شود. قالب کمربندی را با سلفون بپوشانید، حلوا را درون آن پهن کنیقاشق را با کره ذوب شده چرب کرده و روی سطح حلوا را صاف کنید روی حلوا خلال پسته بریزید و حدود ۱۲ ساعت آن را در یخچال قرار دهید. می‌توانید این حلوا را با اسکوپ در کپسول‌های مخصوص شیرینی بریزید و با پرک بادام و پسته تزیین کنید در ساخت حلوا ارده از کنجد سابیده که به آن ارده گفته می‌شود و بصورت مایع میباشد استفاده می شود. 🔶 #آشپزی_بانو 🔻👇 ⛑ ⃟◍☞ @AshpaziBano ❥◍⃟⛑
✍️طرزتهیه: پنج ساقه جعفری ویه ساقه ریحون تازه خردکردم وبا یک پیاز متوسط رنده شده که ابشو گرفته بودم.حدود ۲۵۰ گرم گوشت چرخکرده اضافه کردم.نمک وفلفل وزردچوبه هم زدم. به اندازه دلخواه مثل کتلت دراوردم وتوی روغن دوطرف را سرخ کردم. بعد یه پیاز ونگینی خردکردم وتفت دادم یه قاشق سرپر رب انارترش بهش زدم نصف یه انار ملس هم دون کردم توش ریختم.خیلی کم شکر برای ملس شدنش زدم وتفت دادم بعد یک لیوان اب ریختم وجوش که امد کباب هارو بهش اضافه کردم وگذاشتم بیست دیقه توش بپزه بعد سرو کردم کنارش سیب زمینی سرخ کردم وباچندتا گوجه سرخ شده. 🔶 🔻👇 ⛑ ⃟◍☞ @AshpaziBano ❥◍⃟⛑
⁉️کباب کردن سبزیجات ♦️کباب کردن روشی عالی برای طبخ سبزیجات است. درجه حرارت بالا و سرعت پخت سریع باعث حفظ مواد مغذی آنها می شود. آنها را به صورت نازک برش دهید و یا در تکه های بزرگ آنها را کباب کنید. بهترین سبزیجات برای کباب کردن سبزیجات سفت با مزه شیرین هستند: 🔸فلفل های شیرین (۶-۸ دقيقه در هر طرف) 🔸پياز (۵-۷ دقيقه در هر طرف) 🔸کدو سبز و دیگر کدوهای تابستانی (۵ دقيقه در هر طرف) 🔸ذرت (۲۵ دقيقه) 🔸قارچ هایportabella (7-10 دقيقه در هر طرف) 🔸وسط کاهو (۳ دقيقه در هر طرف) 🔶 🔻👇 ⛑ ⃟◍☞ @AshpaziBano ❥◍⃟⛑
#کشک_بادمجان مواد لازم🥣 ❌بادمجان =۶ عدد ❌پیاز =۴ عدد ❌نعنا داغ =۲ قاشق غذا خوری ❌مغز گردو =نصف لیوان ❌کشک =یک لیوان ‼️طرزتهیه ‼️ ❇️ابتدا بادمجان‌ها را پوست کنده و به صورت عمودی برش میدهیم سپس بادمجان‌ها را نیم ساعت در آب و نمک قرار میدهیم. پیاز‌ها را به صورت خلالی خرد کرده ودر روغن سرخ ‌ می‌کنیم تا طلائی شود. ❇️نعنا را در باقیمانده روغن پیاز سرخ میکنیم و کنار می‌گذاریم. ❇️بادمجان‌ها را سرخ کرده سپس مقداری آب روی آن میریزیم تا ۱۵ دقیقه به آرامی بپزد و نرم شود. سپس آب اضافی آن را گرفته و با گوشتکوب بادمجان‌ها را له میکنیم. بعد پیاز، نعنا داغ، گردو، کشک، نمک و فلفل را اضافه میکنیم و خوب مخلوط میکنیم. سپس غذا را در ظرفی کشیده و با مقداری پیاز داغ، کشک و نعناع تزئین می‌کنیم.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
دستهایمان آنقدر بزرگ نیست که چرخ دنیا را به کامتان بچرخانیم اما یکی هست که بر همه چیز تواناست از او تمنای لحظه های زیبا برایتان داریم... صبح بخیر ❄️☀ 🔶 🔻👇 ⛑ ⃟◍☞ @AshpaziBano ❥◍⃟⛑
تقریباً نیمی از ویتامین C سیب در پوست آن وجود دارد و سیب کوچک ویتامین C بیشتری دارد 🔹سیب سبز: ضد عفونی کننده 🔹سیب قرمز: محرک و اشتها آور سیب زرد: تصفيه کننده کبد، روده و کليه ___ 🔶 🔻👇 ⛑ ⃟◍☞ @AshpaziBano ❥◍⃟⛑