eitaa logo
اشپزی بانو ایرانی
5.7هزار دنبال‌کننده
30.3هزار عکس
34.5هزار ویدیو
135 فایل
#تــــــــــــــــوجه👇👇👇 📚 کتاب هایی که قبل ازمرگ باید بخوانیم...👇✅ https://eitaa.com/joinchat/2373517458Cb099503ae7 مدیر👇 @Hossein_hajivand #تبلیغات👇تبلیغ http://eitaa.com/joinchat/2953183246Ce6d64e22a6
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
مواد لازم مرغ : یک عدد خردشده پیاز متوسط : یک عدد ساطوری شده روغن مایع : ۶ قاشق غذاخوری آب نارنج یا آبغوره : نیم پیمانه سبزی : ۳۰۰ گرم ساطوری شده (گشنیز، جعفری، شوید، تره، خلواش یا نعناع) لپه : ۱۲۰ گرم تخم‌ مرغ : ۲ عدد سیر تازه : یک ساقه ساطوری شده (اختیاری) نمک و فلفل : به میزان لازم طرز تهیه ابتدا مرغ تکه تکه شده را تمیز بشویید و بگذارید تا خشک شود. سپس مقداری نمک روی آن بپاشید. روغن را در ظرفی ریخته و مرغ ها را درون آن سرخ کرده و در نهایت از ظرف خارج کنید. پیاز را درون روغن بریزید و کمی تفت دهید تا طلایی شود، سیر و سبزی تازه را نیز به آن اضافه کرده و با پیاز کمی تفت دهید. لپه را در ظرفی جداگانه با مقداری آب بپزید. پس از پخته شدن لپه ها، آنها را درون صافی ریخته و آبکش کنید. پس از آن که آب روی لپه ها کشیده شد آن را به مخلوط پیاز و سیر و سبزی اضافه کنید. مرغ را نیز به خورشت اضافه کرده و با مقدار نیم پیمانه آب جوش به همراه آبغوره به خورشت بیافزایید و درب آن را ببندید. خورشت باید به مدت یک ساعت روی حرارت ملایم پخته شود تا جا بیافتد. پس از آنکه مرغ پخته شد، نمک و فلفل را به میزان لازم به آن اضافه کنید. در ظرفی جداگانه تخم مرغ ها را بشکنید و هم بزنید تا زرده و سفیده آن کاملا مخلوط شود. سپس آن را روی خورشت بریزید و مدت 5 دقیقه صبر کنید تا تخم مرغ ها کاملا بپزد. سپس این خورشت را به همراه پلو سرو کنید. نکاتی در خصوص طعم بهتر مرغ ترش: سبزی را به گونه ای اضافه کنید که مقدار گشنیز آن از بقیه بیشتر باشد. بقیه سبزی ها را به میزان یکسان می توانید اضافه کنید. دقت داشته باشید که نعناع را در حد چند برگ اضافه کنید زیرا مقدار زیاد نعناع باعث تلخ شدن خورش می شود. در محموده گیلا نوعی سبزی به نام خلواش وجود دارد که به جای نعناع از آن استفاده می کنند. اگر به این نوع سبزی دسترسی دارید می توانید از آن به جای نعناع استفاده کنید. لپه را از قبل به مدت 5 الی 6 ساعت در آب بخیسانید و مرتب آب آن را تعویض کنید تا نفخ آن گرفته شود و از طرفی زودتر بپزد. نوش جان ❤️❥┅┄→•☆↓ ↓☆•←┄┅❥ •••❥❥•←• ☆﷽☆ Jõıň☞‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧❢
‍ #آش_آبادان مواد لازم گوشت سردست 300 گرم+یک عددقلم گوسفندی بلغور گندم5 /1 لیوان برنج نیم دانه معطرنصف لیوان نخود عدس سبز و لوبیا سفید از هر کدام 50 گرم تره پاک شده وخردشده 2 لیوان ( ميشه به جاش سبزي آش خيلي ريز شده هم ريخت) پیاز 3 عدد درشت نمک، فلفل قرمز و سیاه، زردچوبه به مقدار دلخواه گرد لیمو 3 قاشق مرباخوری روغن مقدارلازم روش پخت ازشب قبل حبوبات وبرنج وبلغوررادرظرفهای جداگانه می خیسانیم. برای شروع گوشت شسته وخردشده رابایک سرپیازنگینی شده کمی تفت میدیم ونمک وزردچوبه رامقداری اضافه می کنیم وقلم راهم داخل قابلمه انداخته وبا٣_۴ تالیوان آب میذاریم تاخوب پخته ونرم بشه. توی یه قابلمه دیگه نخود و لوبيايي كه از شب قبل خيسوندين رو بذارين بپزه نيمه پز كه شد عدس و برنج و بلغور رو هم اضافه كنيد . نکته تو اين مرحله آش روهم نزنین چون مجبور مي شيد مرتب هم بزنين تا ته نگيره . حبوبات كه كامل پخت برنج و بلغور هم كاملا له شده اند حالا تره و نمك وفلفل رو اضافه كنيد و مرتب هم بزنين تا حدود٣۰ دقيقه. حالا گوشت پخته روخیلی ریز رشته رشته کرده وبه بقیه مواداضافه می کنیم . اگه ازآب پخت گوشت چیزی باقی مونده به آش اضافه کنید توی این مرحله هم باید مرتب هم بزنیدوبه آش فرصت بدین تاحدودده دقیقه دیگه جابیفته. و بعد نصف پيازخلالی سرخ شده و ليمو عماني رو اضافه كنين ونصف پیازداغ روبرای تزیین نگه دارین. ده دقيقه بعد هم آشتون آماده است. بایه بارخوردن مشتری دائمی می شین . نکته توی مرحله آخراگه غلظت آش زیادبود نصف لیوان آبجوش اضافه کنیدواجازه بدین آش یک دقیقه دیگه روی حرارت باشه. نوش جان
. ‍ #شربت_نعنا_و_پرتقال موادلازم برگ نعنا 5 عدد . پرتقال 1 عدد . آب 1 لیوان . یخ 1/2 لیوان . شکر 2 قاشق غذاخوری طرز تهیه برگ نعنا ، پرتقال پوست گرفته ، آب ، یخ و شکر را داخل میکسر بریزید و بزنید تا یکدست شود سپس داخل لیوان بریزید و با برگ نعنا و تکه های یخ سرو کنید ، میتوانید کمی پوست پرتقال هم داخل مخلوط کن بریزید تا طعمی بهتر به شربت بدهید. نکته ها : میتوانید از پرتقال کامکوات ، نارنگی و لیمو هم برای تهیه این نوشیدنی استفاده کنید ، بهتر است به جای آب از آب گازدار استفاده کنید. نوش جان ❤️ 🍹🍹🍹🍹🍹🍹🍹
#یه_دسر_خوشمزه مواد لازم شیر4لیوان بیسکویت پتی بور1بسته شکر8ق غ  کاسترد 3ق غ  پودر کاکائو 4ق غ  100گرم کره 1بسته خامه  2بسته کارامل  طرز تهیه کره +شیر+1بسته کارامل+کاسترد+شکر+پودر کاکائو رو داخل قابلمه ریخته و روی حرارت میگزاریم تا جوش بیادبود بیسکویت ها رو که قبلا با مولینکس خورد کردیم به مواد اضافه میکنیم و میگزاریم جوش بخوره قبل از اینکه به غلظت برسه از روی حرارت بر میداریم کناری بگذارید تا خنک شود بعدش با مولینکس خوب میکس میکنیم تا یکدست وبعد تو پیریکس ریخته و ظرف را در یخچال می گزاریم تا خودش را بگیرد بعد  1بسته کارامل همراه با خامه هم میزنیم تا صاف شود و روی دسر را با مخلوط خامه و کارامل را میپوشانیم ... نوش جان ❤️ 🍨🍨🍨🍨🍨🍨🍨
‍ ‍ ‍ #سوپ_داغ اگه طرفدار انواع کلم مخصوصا گل کلم هستین این سوپه رو حتما درستش کنین که عاشقش میشین... من واسه این سوپ از جو درسته (منظورم اینه که جو پرکو ایناستفاده کردم که عاشقشم و برای همین اول از همه باید به جو زمان بدیم تا بپزه و لعاب بندازه پس ۸۰ گرم جو پوست کنده و یه قاشق پیاز داغ رو با پنج لیوان آب تو قابلمه میریزیم و میذاریم با حرارت ملایم و در قابلمه نیم لا جو بپزه و لعاب بندازه. در قابلمه رو کامل نبندین که سر میره. بعد تقریبا ۱ تا ۲ ساعت جو نرم میشه و مپیزه و لعاب میندازه.چون تو طول مدت پخت جو یکم از آب تبخیر شده و کلا به خاطر پخت جو مخلوطمون حسابی قوام اومده با توجه به اینکه سوپ رو در نهایت با چه غلظتی دوست داریم باز بهش آب جوش اضافه میکنیم. من دو لیوان دیگه آب اضافه کردم. حالا یه قاشق رب، یک قاشق دیگه پیاز داغ، یکم روغن، فلفل و زرچوبه رو با هم تو یه ماهیتابه تفت میدیم تا رب از خامی دربیاد و مزه بگیره. حالا ۲۰۰ گرم گل کلم رو به تکه های کوچیک خورد میکنیم. اینکه اندازه گل کلم چقدری باشه سلیقه ایه ولی من خیلی خورد نکردم چون دوست داشتم تو سوپم معلوم باشن. حالا گل کلم، رب سرخ شده و ۲ یا ۳ تاقرص طعم دهنده گوشت رو به جو پخته اضافه میکنیم (من آب مرغ یا گوشت نداشتم واسه همین از قرصش استفاده کردم). بعد از تقریبا یک ربع تا نیم ساعت گل کلممون پخته و سوپم قوام اومده و مزه گرفته و حاضره، من موقع سروش یکم گشنیزم خورد کردمو ریختم روش نوش جان ❤️ 🍲🍲🍲🍲🍲🍲🍲
‍ #لونگی_گوجه_بادمجان گوشت چرخ کرده، پیاز رنده شده و مقداری جعفری تازه ی خرد شده را در ظرفی ریخته و مقداری پودر سوخاری ، نمک ، فلفل سیاه و زیره را نیز اضافه میکنیم و همه ی مواد را خوب با هم ورز می دیم. تکه هایی به بزرگی گردو از مخلوط جدا میکنیم و به شکل انگشتی اونا رو فرم میدیم یخچال میزاریمشون سیب زمینی ها را شسته و پوست می کنیم و به طول و ضخامت انگشت، برش میدیم و سیب زمینی ها را در روغن مایع سرخ می کنیم و کنار میزاریم فلفل های دلمه ای سبز (تو دستور اصلیش فلفل سبز شیرین درسته بود که من نداشتم) را خلال کرده در روغن داغ سرخ می کنیم و کنار میزاریم گوشت ها را از یخچال درمیاریم و تو روغن سرخ می کنیم و از روغن خارج می کنیم گوجه فرنگی ها را چهار قاچ و یا رنده میکنیم و به روغن اضافه می کنیم؛ دو حبه سیر له شده یا رنده شده را هم اضافه می کنیم و با گوجه فرنگی تفت میدیم روغن زيتون رو با کمی نمک و فلفل به تابه اضافه میکنیم و مخلوط می کنیم حالا گوشتهای سرخ شده را روی گوجه فرنگی هاو سیب زمینی و فلفل های سرخ شده هم قرار می دیم و در تابه رو میزاریم و اجازه می دیم تا گوجه فرنگی ها روی شعله ی کم اجاق بپزه اگه مایل بودید پنیر پیتزای رنده شده رو روی خوراک ریخته و به مدت 2 تا 3 دقیقه ی دیگه، درِ تابه رو گذاشته و اجازه دهید پنیر ذوب شود (من نریختم اختیاریه) نوش جان ❤️ 🍆🍆🍆🍆🍆🍆🍆🍆🍆🍆
#کباب_کنجه مواد لازم راسته گوسفندنیم کیلوپیاز رنده شده۱ عددسرکه۱ پیمانه لیمو۱ برش میخک۴ دانه برگ بو۲ عددزیره ساییده۲ قاشق مربا خوری تخم گشنیز ساییده۱ قاشق مرباخوری زنجبیل۱ قاشق مرباخوری کره۵۰ گرم نمک و فلفل سیاه به میزان لازم طرز تهیه با آموزش طرز تهیه کباب کنجه از سری آموزش های آشپزی سایت نمکستان در خدمتتون هستیم. برای تهیه کباب کنجه هندی ابتدا باید گوشت را به صورت کبابی خرد کنید.نه درشت باشد نه خیلی ریز. گوشت ها را در ظرفی بریزید و همه مواد را به جز نمک، فلفل و کره را روی گوشت بریزید و مخلوط کنید. سپس یک پیمانه آب روی مواد بریزیو و ظرف را داخل یخچال قرار دهید. هرچه گوشت بیشتر در این مواد بماند کباب خوشمزه تر و تردتر خواهد شد. بعد از این مدت گوشت را به سیخ بکشید و روی آن نمک و فلفل بپاشید. سیخ ها را روی ذغال کباب کنید تا بپزند و در حین کباب کردن مقداری کره آب شده روی گوشت ها بمالید. نوش جان ❤️ 🍢🍢🍢🍢🍢🍢🍢
#یه_دسر_خوشمزه مواد لازم شیر4لیوان بیسکویت پتی بور1بسته شکر8ق غ  کاسترد 3ق غ  پودر کاکائو 4ق غ  100گرم کره 1بسته خامه  2بسته کارامل  طرز تهیه کره +شیر+1بسته کارامل+کاسترد+شکر+پودر کاکائو رو داخل قابلمه ریخته و روی حرارت میگزاریم تا جوش بیادبود بیسکویت ها رو که قبلا با مولینکس خورد کردیم به مواد اضافه میکنیم و میگزاریم جوش بخوره قبل از اینکه به غلظت برسه از روی حرارت بر میداریم کناری بگذارید تا خنک شود بعدش با مولینکس خوب میکس میکنیم تا یکدست وبعد تو پیریکس ریخته و ظرف را در یخچال می گزاریم تا خودش را بگیرد بعد  1بسته کارامل همراه با خامه هم میزنیم تا صاف شود و روی دسر را با مخلوط خامه و کارامل را میپوشانیم ... نوش جان ❤️ 🍨🍨🍨🍨🍨🍨🍨
خواص #تخمه_كدو بدلیل دارا بودن روی به تقویت دستگاه ایمنی بدن کمک میکند روي همچنین باعث میشود از سرماخوردگی، آنفلوانزا، التهاب ملتحمه چشم و دیگر مشکلات عفونی دور باشید ‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‌‎‌‌‎‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‌‎‌‌‎‌‌‍‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‌‎‌‌‎‌‌‍•••❥❥•←• #ایـــده_بانــو ☆﷽☆ Jõıň☞‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌❢✧❁ @idehbano ❁✧❢
#سمبوسه_مرغ مواد لازم سینه مرغ پنیر پارمسان کلم بروکلی خامه ترش نمک و فلفل طرز تهیه سینه مرغ ریش شده را که از قبل پخته‌اید در طرفی بریزید. کلم بروکلی، خامه ترش، پنیر پارمسان و نمک و فلفل را اضافه کنید. مواد را به‌‌خوبی با هم مخلوط کنید. نون لواش را پهن کرده و مواد را درون آن قرار دهید. خمیر را به مدت ۲۰ دقیقه در فر با درجه حرارت ۲۰۰ درجه سانتیگراد قرار دهید. نوش جان ❤️ 🌮🌮🌮🌮🌮🌮🌮
‍ ‍ #کیک_تخته_ای مواد لازم تخته ای 6تخم مرعی قالب 20 ارتفاع 10 6 تخم مرغ 200ارد 200شکر 40شیر 10 قطر اسانس وانیل یکو نیم قاشق چای خوری پکینگ پودرسرپر طرز تهیه برای فوندانت کشی از کیک تخته ای استفاده کنید چون کیک تخته ای انسجامش بیشتر از کیک اسفنجی می باشد. سفیده وزرده ی تخم مرغ را ازهم جدا کرد وسفیده را توی فریز به مدت 20 دقیقه قرار میدهیم (سفیده نباید کامل یخ ببندد ،،بایدسفیده رگهای یخ زدگی داشته باشد ) بعد از 20 دقیقه سفیده را در اورده وبا همزن برقی میزنیم تا پف کند . بعد شکر را کم کم به سفیده اضافه میکنیم ودر حدود 2 دقیقه با همزن میزنیم تا شکر با سفیده مخلوط شود وسفیده کامل فرم بگیرد. بعد زرده های تخم مرغ را اضافه میکنیم ودر حدود 1 دقیقه دیگر میزنیم . در این مرحله یه ظرف بزرگتر می اوریم وشیررع توی ظرف میریزیم واسانس وانیل را بهش اضافه میکنیم وبا همزن دستی مخلوط میکنیم بگینگ پودر وارد را باهم مخلوط کنید وسه بار الک کنید. مخلوط سفیده وزرده را به شیر اضافه میکنیموبا مفتول فلزی در حد مخلوط شدن هم میزنیم. ارد را در دو یا سه مرحله به مخلوط بالا اضافه میکنیم وفقط در حد مخلوط شدن هم میزنیم (با لیسک یا مفتول فلزی) فر را از 15دقیقه قبل با 180 درجه گرم میکنیم . کف قالب را کاݟذ روغنی می اندازیم ومایع کیک را دورن قالب میریزیم ودر طبقه ی وسط فر به مدت 45 دقیقه قرار میدهیم تا کیک اماده شود. کیک وقتی اماده شد از فر بیرون اورده واجازه میدهیم تا خنک شود وبعد کیک را در اوره وجازه میدهیم تا کیک سرد شود نوش جان ❤️ 🍣🍣🍣🍣🍣🍣🍣