eitaa logo
اشپزی بانو ایرانی
5.7هزار دنبال‌کننده
30.1هزار عکس
34.3هزار ویدیو
135 فایل
#تــــــــــــــــوجه👇👇👇 📚 کتاب هایی که قبل ازمرگ باید بخوانیم...👇✅ https://eitaa.com/joinchat/2373517458Cb099503ae7 مدیر👇 @Hossein_hajivand #تبلیغات👇تبلیغ http://eitaa.com/joinchat/2953183246Ce6d64e22a6
مشاهده در ایتا
دانلود
هدایت شده از تبلیغات عجایب
🎶 آهنگهای خاص و دلنشین ازهمه خواننده های محبوب 😍 همراه با موزیک ویدئو🎵 👇👇 https://eitaa.com/joinchat/2791047807Cf6750d89e4
11.74M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
مرغ بریان شکم پر😍😋 یک مرغ خوشمزه، نرم و آبدار مواد لازم : رب انار پیاز داغ فلفل سیاه سبزی خشک گردو خرد شده تخم گشنیز زرشک، آلو پودر سیر 🌟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🐿🤎 میتونید با این بلوط هانوشیدنی گرم رو فوق العاده کنید 😍 • این قالب سیلیکونی سرگرم کننده از بازار بزرگ گرفتم ناصر خسرو رد کنید دیگه همه مغازه ها وسایل شیرینی پزی داره خیلی قشنگه واسه مهمونی • هر قالب سیلیکونی را با یه دستمال کاغذی یا پارچه با سرکه یا روغن پاک کنید، چون به حفظ براق شدن شکلات کمک می کند. • برای ایجاد حفره های بلوط، من از شکلات تخته ای ذوب شده و شکلات تلخ و شکلات سفید و ادویه کدو حلوایی استفاده کردم. • پوشش قالب های سیلیکونی: من دوست دارم از قلم مو، استفاده کنم شما می تونید از قاشق یا چوب کیک استفاده کنید دو لایه نازک قوی تر از یک لایه هست هر لایه را به مدت 5-10 دقیقه در فریزر قرار دهید. • پر کردن بمب کاکائو: من از 2 قاشق غذاخوری مخلوط کاکائو داغ و 2 تا 3 عدد مارشمالو کوچک (یا 1 عدد مارشمالو بزرگ) استفاده می کنم. • چسباندن 2 نیمه به هم: با کمک شکلات ذوب شده 🍫🐿 .💓
هدایت شده از تبلیغات عجایب
دیده شدن پری دریایی زنده درحال استراحت بر روی صخره ها این ویدئو کاملا واقعی هستش😍😍 اگر تمایل به دیدن فیلم پری دریایی زیبا رو دارید کافیه بزنید رو لینک‌ فیلم سنجاق شده رو در کانال زیر مشاهده کنید👇👇 https://eitaa.com/joinchat/1121518071Cc47b33eadd
8.95M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🦋 این جمعه هم تموم شد و نیومدی!!!🥺💔 زِ دیده نهان، امیر جهان به دور تو گردم امام زمان😭 @Ajaieb_jahan
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
هدایت شده از تبلیغات عجایب
❌ماهی و مرغ لذیذوخوش عطر دوست داری؟❌ 🌱یه زنداداش دارم آشپـــــزیش بیستــــ۲۰ـــــــه👌 🌱چون همش ازادویه های و استفاده میکنه🤭 ده تاکوچه مــــیره😐 ازغذاهاش که میخورم دیگه نمیتونم هیچ جایی غذابخورم😄 🌱اگرتوهم مثل من عاشق و هستـــــــ😋ــــی وبلد نیستــــی ای درست کنی بیا به این آدرسی که بهت میدم😌 بزور ازش آدرس ادویه هاشو گرفتم☺️ بیاتوهم عضوشو همه روعاشق طعم غذاهات کن👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/2016215667C390b09148d
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پنکیک😋 مواد لازم: موز 🍌 رسیده یک عدد تخم مرغ 🥚 یک عدد وانیل یک چهارم قاشق چ خ دارچین یک چهارم قاشق چ خ شیر 🥛 سه چهارم لیوان (میتونید از شیر کم چرب یا شیر بادام استفاده کنید.) جودو سر پرک سه چهارم لیوان بکینگ پودر یک قاشق چ خ سر خالی 🌟
هدایت شده از گسترده چمران
⚫️کانال زبان دراز در ایتاا😜 🔻کلیپ های و شوخی 🔻جوک‌های خنده دار و بامزه 🔻کلیپ های شاد و جذاب دار اگه میخوای شاد باشی و بزن رولینک👇 https://eitaa.com/joinchat/1583809189C7f2a0cf05d https://eitaa.com/joinchat/1583809189C7f2a0cf05d بیا اینجا و همیشه و شادباش😜😂👆
6.79M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
باقلوا فندقی مواد لازم: 30_25 عدد یوفکای باقلوا 200 گرم کره آب شده برای داخل باقلوا : 1.5 لیوان فندق ریز خرد شده 1 لیوان ارده 1 شیشه کره فندق با دانه های درشت فندق(350 گرم) تمام مواد را داخل ظرفی بریزید و هم بزنید. برای شربت: 4.5 لیوان شکر 3.5 لیوان آب چند قطره آبلیمو شکر و آب را داخل قابلمه بریزید و روی اجاق بجوشانید وقتی شروع به جوشیدن کرد حرارت اجاق را کم کنید و بجوشانید(حدود 20_15 دقیقه بجوشانید). نزدیک به خاموش کردن اجاق آب لیمو بریزید. شربت غلیظی میشود. طرز تهیه: 3 عدد از یوفکاهای باقلوا را دانه دانه با کره چرب کنید و روی هم بذارید 3 لایه شود (چون یوفکا زود خشک میشود این کار را سریع تر انجام بدید). حدود 2 قاشق غذاخوری از مخلوط مواد داخل روی یوفکا بریزید و در حدود دو سوم یوفکا پخش کنید و یوفکاها را رول کنید. تمام یوفکاها را به این شکل آماده کنید و به اندازه 3_2 سانتی متر ببرید. داخل سینی بچینید و کره باقیمانده را با فرچه روی باقلوا ها بریزید (چون داخل یوفکا هم کره زدید نیاز نیست تمام کره را روی باقلوا ها بریزید). در فر 200 درجه تا وقتی که سرخ شود بپزید. وقتی باقلوا را در فر میذارید میتوانید شربت را آماده کنید. چون که وقتی باقلوا را از فر بیرون می آورید بلافاصله شربت گرم را روی باقلوای گرم میریزید. وقتی باقلوا شربت را جذب کرد سرو کنید 🌟