🔷#بریان
مشهورترین غذاے اصفهان، بریان است. بریان را هم در خانه و هم در رستورانها تهیه و سرو میڪنند. بریان ترڪیبے از گوشت، جگر سفید گوسفند و انواع ادویههاست. بریان خوراڪے گرد و شبیه همبرگر است. علاوه بر این، مقدارے آب گوشت هم در یک ظرف سرو میشود ڪه میتوانید داخل آن هم نان بریزید و میل ڪنید. این آب گوشت از پخت ترڪیبات بریان در آب به دست میآید.
❥┅┄→•☆↓ #Jõıň↓☆•←┄┅❥
•••❥❥•←• #آشپـزےبانــــو ☆﷽☆
Jõıň☞❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧❢
🔷#ترفند
اگر عجله دارید ومیخواید برنجتون زودتر دم بکشه وقتی دارید اونو دم میندازید کیسه فریزر روی برنج بکشید ودرقابلمه رو بذارید این کار باعث میشه برنج زودتر اماده بشه.
#دیگچه_مشهدی
📝مواد لازم
برنج ۲ پیمانه
آب ۱٫۵ پیمانه
شیر (معمولا دو برابر و نیمه پیمانه برنجمون شیر رو میریزیم) ۴پیمانه
شکر نیشکر ۲ پیمانه
هل، گلاب، زعفرون به اندازه دلخواه
روغن زرد یا شحم ۳ قاشق غذاخوری
طرز تهیه
ابتدا برنجمون رو میشوریم و توی قابلمه میریزیم. بهتره که از برنج ایرانی استفاده کنیم چون عطر و طمع بهتری داره و مخصوصاً اگر از این برنجای مخلوط (نمیه و درشت) باشه بهتره. اگر نیمه کامل باشه دیگچمون خمیر میشه.
برنج و که پاک کردیم و شستیم داخل قابلمه میزیریم (بهتره از قابامه تفلون استفاده کنیم چون دیگچه شیرینه ممکنه ته بگبره).
سپس ۱٫۵ پیمانه آب میریزیم و میگذاریم تا برنجمون نیم پز بشه با حرارته خیلی کم. وقتی برنج نیم پز شد و موادمون هنوز شل و آبکی بود شیر زو اظافه میکنیم. یکم حرارت و بیشتر میکنیم تا برنج تو شیر شروع کنه به جوش ریز زدن سپس روغنمون رو هم اضافه میکنیم.
یک مقدار که جوشید شعله رو کم کرده و شکر رو اضافه میکنیم. اندازه شکر دلخواه اول ۲ پیمانه میریزیم تا مزه پیدا کنه میچشیم اگر شیرین تر دوست داشتیم باز شکر اضافه میکنیم.
درضمن تمام مدتی که شکر رو ریختیم یکسره هم میزنیم تا ته نگیره. یکمی که نزدیکه شفته شدن بود زعفرون رو اضافه میکنیم. البته زعفرون هم دلبخواهه بعضی دیچگه سفید دوست دارن هم میزنیم تا شفته بشه و هل و گلاب رو اضافه میکنیم
سپس با حرارت خیلی کم دم میکنیم (دم کن فراموش نشه)
دیگه این تیکش مثل برنج باید ته دیگش بگیره. وقتی آماده شد قابلمه رو یا توی ظرف اب سرد یا توی ظرفشویی گذاشته و آب رویش میریزیم تا بتونیم راحت قالبی در بیاریم
❖
مادرش الزایمر داشت
بهش گفت مادر یه بیماری داری . باید بخاطر همین ببریمت آسایشگاه سالمندان
مادر گفت چه بیماری ؟
گفت آلزایمر
گفت یعنی همچیو فراموش میکنی
مادر گفت مثل اینکه خودتم همین بیماری رو داری
گفت : چطور ؟
مادر گفت انگار یادت رفته با چه زحمتی بزرگت کردم ...
چقدر سختی کشیدم تا بزرگ بشی ...
کمر خم کردم تا قد راست کنی ...
پسر رفت تو ی فکر ...
برگشت به مادرش گفت : مادر منو ببخش
گفت : براچی ؟
گفت : به خاطر کاری که میخواستم بکنم
مادر گفت :
من که چیزی یادم نمیاد ....🌸
🍝 ~ #آشپـ...ـزی_ݕاݩـ...ــۅ ~ 🎣
Jõıň☞🎂 @Ashpazibano 🍜
فرواردیادتون نره🙏
.
[اين روز ها نفس زدنت مختصر شده
يعنی كه ماندن تو به ° اما و اگر° شده😭]
#فاطمیه
#حضرت_زهرا 🌖
#ایام_فاطمیه 🥀
═════°✦🖤 ❃ 🖤✦°═════
•┈┈••🖤❀🕊🌸🕊❀🖤••┈┈
╭♡♡🖤♡─────╮
🖤 @Axe_Porofil 🖤
╰─────♡🖤♡♡╯
#فاطمیه🖤📿
با دستهاےِ ڪوچڪِ خود ،
بعدِ مادر | اُم ابیهایے | شُده ؛
" زینب " . . . 💔
.
.
#چشمانتظار
══════°✦ ❃ ✦°══════
🖤🖤 ♡ #ʝѳiɳ ↴ 🖤🖤
🖤🖤➣ @MadarPedarr 🖤🖤
این هم #خورشت_مرغ
پیوندی بین #خورشت_هویج و #مرغ_تندوری بود و خیلی خیلی خوشمزه شد خیلی راحت بود، دو تا پیاز و سه حبه سیر را خرد کردم و کمی تفت دادم و بعد یک کیلو رون مرغ را با کمی زردچوبه روی پیازها گذاشتم و در ظرف را گذاشتم تا رنگ بگیره. بعد ادویه هایی مثل، پودر زیره، پودر پاپریکا، فلفل قرمز، کمی زنجبیل و پودر گشنیز و نمک و فلفل و کمی رب هم توش زدم و دوباره گذاشتم با حرارت کم بپزه.
در آخر کمی آب ریختم توش و هویج های خلالی و کمی زعفرون تا خوب جا بیافته.
در آخر که حاضر شد یک فنجون و نیم ماست کم کم بهش اضافه کردم، در این موقع خورشت اصلا نباید بجوشه و فقط گرم باشه و یواش هم بزنین که یک سس عالی برای مرغتون می شه.
❥┅┄→•☆↓ #Jõıň↓☆•←┄┅❥
•••❥❥•←• #آشپـزےبانــــو ☆﷽☆
Jõıň☞❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧❢
#شيك_ميزبانى_كنيد
💢ایده سرو كشك بادمجان
ابتدا کشک بادمجان را آماده کنید
بادمجان دلمه ایی را از وسط دو نیمه کنید و به آن نمک بزنید تا تلخی آن گرفته شود سپس شسته ، آبکش، خشک و سرخ کنید.
وسط شکم بادمجان سرخ شده را کمی خالی کنید و کشک بادمجان آماده شده رو درون ان بریزید و تزیین و نوش جان کنید.
❥┅┄→•☆↓ #Jõıň↓☆•←┄┅❥
•••❥❥•←• #آشپـزےبانــــو ☆﷽☆
Jõıň☞❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧❢
Misaq-Haftegi981024[02].mp3
6.15M
『 ♡ #بہ_وقت_مداحے 🎧 ♡ 』
🎙نترس مؤمن اگر فتنه ها پیاپی شد (شعرخوانی)
🔺بانوای: حاج سید مجید بنی فاطمه
#فاطمیه❥┅┄→•☆↓ #Jõıň↓☆•←┄┅❥
•••❥❥•←• #آشپـزےبانــــو ☆﷽☆
Jõıň☞❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧❢
Karimi Shab 3 Fatemie Aval 97-03.mp3
17.04M
مادر مگه چند سالته
آرزوی مردن نکن
زخم در ، رو پر و بالته
فکر پرکشیدن نکن ..
...💔💔💔
#فاطمیه
#حاج_محمود_کریمی
❥┅┄→•☆↓ #Jõıň↓☆•←┄┅❥
•••❥❥•←• #آشپـزےبانــــو ☆﷽☆
Jõıň☞❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧❢
✍معجون سنجد
☑️ تقویت استخوانها
☑️ درمان پوکی استخوان
☑️ غنی از کلسیم و منیزیم
←عسل یک ق.غ
←شیرمحلی یک لیوان
←سویق یا پودرسنجد با هسته یک ق.غ
✴️⇦باهم مخلوط و میل کنید
❥┅┄→•☆↓ #Jõıň↓☆•←┄┅❥
•••❥❥•←• #آشپـزےبانــــو ☆﷽☆
Jõıň☞❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧❢
#مینی_همبر_خانگی
❥┅┄→•☆↓ #Jõıň↓☆•←┄┅❥
•••❥❥•←• #آشپـزےبانــــو ☆﷽☆
Jõıň☞❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧❢
💞
نون پنیر سبزی
#فینگرفود
نان لواش یا خمیر چندلایه یوفکا رو داخل قالب مافین بزار تو فر خشک بشه. داخلش پنیر، سبزی،گوجه و خیار بزار و روش سس بالزامیک بریز
❥┅┄→•☆↓ #Jõıň↓☆•←┄┅❥
•••❥❥•←• #آشپـزےبانــــو ☆﷽☆
Jõıň☞❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧❢
#ترفند_آشپزی🍛
⁉️برای اینکه ته چین شل نشود چه کار باید کرد؟
🔸حتما نسبت مواد اصلی که برنج و مرغ و ماست است بیشتر از تخم مرغ شماست. یا اینکه زمان پخت کم است ومواد خودش رانگرفته است.❥┅┄→•☆↓ #Jõıň↓☆•←┄┅❥
•••❥❥•←• #آشپـزےبانــــو ☆﷽☆
Jõıň☞❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧❢
#زرشک_پلو_با_مرغ
من اول مرغم رو خوب با زردچوبه ماساژ میدم و سرخش میکنم و نمک و پاپریکا و فلفل میزنم و خوب که سرخ شد ..توی یه ظرف دیگه دو سه لیوان آب و چند قاشق زعفرون دم کرده و یه هویج خرد شده میریزم وقتی به جوش اومد مرغ رو اضافه میکنم میذارم بپزه با شعله ی ملایم،پیاز لازم نیست
مرغ که پخت یه کره توی ماهیتابه ی دیگه میریزم و رب رو توش تفت میدم و مرغ رو دوباره تو رب سرخ میکنم
زرشک هم کمی تو روغن و با یک قاشق چایخوری شکر تفت میدم و چند قطره گلاب میزنم
❥┅┄→•☆↓ #Jõıň↓☆•←┄┅❥
•••❥❥•←• #آشپـزےبانــــو ☆﷽☆
Jõıň☞❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧❢
#ژله_گل_تکنفره
مواد لازم
ژله آلورا
ژله رنگ دلخواه
دو سایز قالب با طرح گل
شیر یا بستنی
ابتدا ژله رنگی (به دلخواه) رو با یک لیوان آب جوش بن ماری کنید(حل کردن روی بخار کتری) و بعد از خنک شدن به جای آب سرد یک لیوان بستنی وانیلی و یا نصف لیوان شیر بریزید. سپس قالب های سایز کوچک رو با این ژله پر کنید. و بذارید یخچال تا کامل ببنده.
حالا ژله آلورا رو با یک و نیم لیوان آب جوش درست کنید و مقداری از اون رو کف قالب های سایز بزرگ بریزید و بذارید یخچال تا نیم بند بشه. حالا ژله های رنگی رو از قالب ها بیرون بیارید. و در قالب های بزرگ روی ژله نیم بند قرار بدید و مقداری از ژله آلورا رو اطرافش بریزید و بذارید یخچال تا فیکس(ثابت) بشن. بعد از فیکس شدن اطرافش رو کامل از ژله آلورا پر کنید تا قالب پر بشه و بذارید یخچال که ببنده. به همین راحتی و خوشمزگی.
نکته.اگه دوست داشتید می تونید از رنگ های مختلف برای قالب کوچک استفاده کنید که گلها چند رنگ بشن.
❥┅┄→•☆↓ #Jõıň↓☆•←┄┅❥
•••❥❥•←• #آشپـزےبانــــو ☆﷽☆
Jõıň☞❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧❢
اگر میخواهید سلامت باشید این نکات را رعایت کنید !👇
1- برنج را آبکش نکنید
2- قندهای قندان را ریزتر کنید
3- هیچ وعده غذایی را حذف نکنید
4- به خوردن سبزیجات عادت کنید
5- با سیر و پیاز به شدت دوست باشید
6- آب به موقع بنوشید
7- چیپس را دشمن خود بدانید
8- غذا را به خوبی بجوید
9- ماست کم چرب و شیر را فراموش نکنید
10- گوجه فرنگی را دوست خوب خود بدانید
11- چای را داغ ننوشید تا سرطان مری نگیرید
12- با سوسیس و کالباس سرسنگین باشید
13- با نوشابه قهر کنید
14- نان سبوس دار میل کنید
15- دیر شام نخورید
16- مصرف ماهی را جدی بگیرید
17- هر روز نیم ساعت پیاده روی کنید
18- میوه فراوان بخورید
🍝 ~ #آشپـ...ـزی_ݕاݩـ...ــۅ ~ 🎣
Jõıň☞🎂 @Ashpazibano 🍜
هویج پلو با مرغ
مواد لازم برای۳ نفر
زرشک ۳ قاشق غذا خوری
برنج ۲ پیمانه
هویج ۲ عدد
مرغ (سینه) ۲ عدد
نمک و فلفل به مقدار لازم
روغن به مقدار لازم
طرز تهیه
۱- مرغ را به همراه پیاز و مقداری آب بپزید و بعد از پختن آنرا ریش ریش کنید.
۲- هویج را پوست کنده و رنده درشت بزنید . کف ماهیتابه کمی روغن بریزید و هویج رنده شده را در آن تفت بدهید. زعفران آب کرده را هم در این مرحله اضافه کنید.
۳- مرغ ریش ریش شده را هم در این مرحله اضافه کنید برنج را آب کش کنید و اجازه دهید دم بکشد وقتی آماده شد داخل دیس مواد را لایه لایه یا به صورت روی برنج قرار بدهید.
سایر نکات
1)میتوانید در صورت تمایل به موادتان شكر اضافه كنید.
2)طبخ این غذا به همراه زرشك سرخ كرده خوشمزه تر خواهد بود.
3)بهتر است كف برنج از ته چین مرغ یا ماست استفاده كنید.
❥┅┄→•☆↓ #Jõıň↓☆•←┄┅❥
•••❥❥•←• #آشپـزےبانــــو ☆﷽☆
Jõıň☞❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧❢
#ترشی_گوجه_سبز
مواد لازم
گوجهسبز1 کیلوگرم/سرکه نیم لیتر/نمک1 قاشق چایخوری/نعنا یا ترخون یک دسته
طرز تهیه
ابتدا گوجهسبزها را بشویید و دم آنها را بگیرید و اجازه دهید کاملا خشک شوند.کف ظرف استریلشده را در صورت تمایل با مقداری نعنا یا ترخون بپوشانید و گوجهسبزها را روی آن بریزید.سرکه و نمک را بجوشانید و پس از خنک شدن روی گوجهسبزها بریزید تا جایی که کاملا سطح آنها را بپوشاند. سپس مجددا یک لایه ترخون بریزید و درب شیشه را محکم ببندید.ظرف حاوی ترشی را در جای خنک قرار دهید. پس از گذشت 2 هفته ترشی آماده است.❥┅┄→•☆↓ #Jõıň↓☆•←┄┅❥
•••❥❥•←• #آشپـزےبانــــو ☆﷽☆
Jõıň☞❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧❢
#كيك_لبو
موادلازم
تخم مرغ ٣ عدد
شكر ١ ليوان
روغن مايع ١ ليوان
ماست يك ليوان
آب غليظ شده لبو دو ق غ
آرد دو ليوان
بكينگ پودر ٢ق چ
وانيل١ ق چ
تخم مرغهارو به همراه وانيل و شكر با همزن بزنيد تا سفيد و پف دار شود سپس روغن را بيافزاييد و هم بزنيد، سپس ماست را به دستور بيافزاييد،
در آخر مخلوط آرد و بكينگ پودر را كه قبلا سه بار با هم الك كرده ايد رو با ليسك بشكل دورانى به خورد دستور دهيد تا مايع يكدست شود ، بعد يك ملاقه از مواد رو با آب لبو مخلوط و كنار بگذاريد،
نصف مواد رو داخل قالب بريزيد و مايع قرمز رو وسط كيك بشكلى كه مايليد بريزيد، اگر دوست داشتيد تكه هاى خرد شده لبو رو هم در اين مرحله به كيك اضافه و بعد بقيه مواد كامل در قالب ريخته و با کانوکشن160 درجه از قبل گرم شده بمدت ٤٥ دقيقه اجازه پخت دهيد، من از تكه هاى لبو داخل كيك استفاده نكردم ،
اميدوارم اين كيك رو درست كنيد تا زينت بخش ميزهاى مهمانى شما شود
❥┅┄→•☆↓ #Jõıň↓☆•←┄┅❥
•••❥❥•←• #آشپـزےبانــــو ☆﷽☆
Jõıň☞❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧❢
#دسر_پلمبیر
🍝 ~ #آشپـ...ـزی_ݕاݩـ...ــۅ ~ 🎣
Jõıň☞🎂 @Ashpazibano 🍜
#دسر_پلمبیر
🍝 ~ #آشپـ...ـزی_ݕاݩـ...ــۅ ~ 🎣
Jõıň☞🎂 @Ashpazibano 🍜
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#آش_ماش😋😋😋
برای ۳ نفر
ماش یک پیمانه
برنج نصف پیمانه
پیاز ۱ عدد
سیر ۲ تا ۳ حبه
سبزی آش خرد شده ۱۲۰ گرم ( حدودا ۲ لیوان ) ( شامل اسفناج ، تره ، گشنیز ، جعفری ، شوید)
نمک و فلفل و زردچوبه به میزان لازم .
ماش رو با مقداری آب گذاشتم بپزه .
برنج رو هم از قبل خیس کردم برنج نیم دانه هم که باشه که عالی .
داخل قابلمه پیاز خرد شده رو تفت دادم و سیر خرد شده رو هم داخلش ریختم و بعد کمی زردچوبه ریختم و یک کم تفت خورد ، ماش وبعد از اون برنج رو اضافه کردم . آب داخلش ریختم با توجه به اینکه برنج نیاز به پخت داره و آب نیاز داره آب کم نریزین .
بعد در قابلمه نیمه گذاشتم تا بپزه . بعد که پخت سبزی آش رو داخلش ریختم . از عصاره گوشت هم استفاده کردم دل به خواهی هست و بعد از اون نمکش رو بچشین اگر نیاز بود بریزین و گذاشتم تا سبزی هم بپزه و جا بیفته.
بعد هم با پیاز داغ و سیر داغ و نعنا داغ و کمی کشک تزیین کردم .
❥┅┄→•☆↓ #Jõıň↓☆•←┄┅❥
•••❥❥•←• #آشپـزےبانــــو ☆﷽☆
Jõıň☞❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧❢
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
. طرز تهیه
1. یک بسته ژله آلوورا را با یک و نیم لیوان آب گرم آماده کنید قالب را چرب کرده و نصف ژله آلوورا را کف قالب بریزید. در یخچال بذارید تا نیم بند بشه
2.حالا توت فرنگیها را از وسط برش زده و هلوها رو قاچ کنید و روی ژله که نیم بند بود بچینید.باز هم نصف ژله آلوورا را آرام با قاشق روی توت فرنگیا بریزید. دوباره در یخچال قرار بدید تا ببنده زیاد سفت نشه.
3.حالا یک بسته ژله آلورا رو با یک لیوان آب جوش درست کنید و وقتی که کاملا خنک شد یک بستنی لیوانی وانیلی یا نصف لیوان شیر اضافه کنید. یک لایه ازش رو روی ژله نیم بند بریزید.
4.حالا یک بسته ژله هلو را با یک و نیم لیوان آب جوش درست کنید بذارید تا کاملا خنک بشه و روی ژله بریزید. و اجازه دهید تا نیم بند بشه.
4.حالا یک لایه دیگه از ژله آلورا و شیر یا بستنی بریزید و بذارید نیم بند بشه.
5.یک بسته ژله توت فرنگی رو با یک و نیم لیوان آب جوش درست کنید و وقتی که خنک شد روی لایه قبل بریزید. تعداد لایه ها بستگی به سلیقه خودتون داره
#آموزش_ژله
╭✵🍝🍔🍝✵╮
🍝 ~ #آشپـ...ـزی_ݕاݩـ...ــۅ ~ 🎣
Jõıň☞🎂 @Ashpazibano 🍜
🔷#بریان
مشهورترین غذاے اصفهان، بریان است. بریان را هم در خانه و هم در رستورانها تهیه و سرو میڪنند. بریان ترڪیبے از گوشت، جگر سفید گوسفند و انواع ادویههاست. بریان خوراڪے گرد و شبیه همبرگر است. علاوه بر این، مقدارے آب گوشت هم در یک ظرف سرو میشود ڪه میتوانید داخل آن هم نان بریزید و میل ڪنید. این آب گوشت از پخت ترڪیبات بریان در آب به دست میآید.
❥┅┄→•☆↓ #Jõıň↓☆•←┄┅❥
•••❥❥•←• #آشپـزےبانــــو ☆﷽☆
Jõıň☞❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧❢