eitaa logo
اشپزی بانو ایرانی
5.7هزار دنبال‌کننده
30.2هزار عکس
34.3هزار ویدیو
135 فایل
#تــــــــــــــــوجه👇👇👇 📚 کتاب هایی که قبل ازمرگ باید بخوانیم...👇✅ https://eitaa.com/joinchat/2373517458Cb099503ae7 مدیر👇 @Hossein_hajivand #تبلیغات👇تبلیغ http://eitaa.com/joinchat/2953183246Ce6d64e22a6
مشاهده در ایتا
دانلود
اشپزی بانو ایرانی
موادلازم📝 گوشت چرخ كرده بدون چربي ميكس گاو و گوسفند يك پيمانه بلغور ترك دونه ريز از قبل خيس شده يك پيمانه ارد گندم يك و نيم پيمانه تخم مرغ دو عدد نمك فلفل زردچوبه و زيره به ميزان دلخواه رب گوجه فرنگي يك ق غ ابليموي تازه دو ق غ ✏️براي تهيه ي سس: سير پنج حبه ريز رنده شده گوجه فرنگي سه عدد درشت رنده شده رب گوجه فرنگي دو ق غ نمك فلفل زردچوبه به ميزان دلخواه پودر تخم گشنيز دو ق چ نعناي خشك سه ق غ پودر سير و دارچين كمي ماست چكيده ساده يا موسير براي سرو ✍طرز تهيه: ابتدا بلغور رو با يك پيمانه اب جوش مخلوط كنيد و بذاريد نيم ساعت بمونه اب جذب بلغور ميشه و حجم ميگيره،با يك پيمانه گوشت داخل غذاساز يا چرخ گرشت ريخته و خوب ميكس كنيد حتي اگر شده سه بار چرخ كنيد، نمك فلفل زردچوبه و نصف ارد گندم و دوعدد تخم مرغ زيره و رب گوجه رو اضافه كنيد و خوب ورز بديد،باقيمانده ي ارد گندم و ابليمو رو اضافه كنيد و ده دقيقه خووووب ورز بدين،اين ورز دادن خيلي مهمه،دستتون رو كمي خيس كنيد و كوفته هاي كوچك به اندازه گردودرست كنيد.نصف قابلمه اب رو با كمي نمك و ابليمو بذاريد جوش بياد و كوفته هارو داخل اب بندازيد و بذاريد ٤٥ دقيقه بپزه،سرقابلمه رو نداريد.سپس كوفته هارو ابكش كنيد و داخل كمي روغن سرخ كنيد و كنار بذاريد. براي تهيه ي سس مخصوص:ابتدا سير رنده شده رو داخل كمي روغن تفت بدين زردچوبه نمك و فلفل بزنيد و گوجه ي رنده شده رو اضافه كنيد و بعد از كمي تفت دادن رب گوجه اضافه كنيد و در اخر پودرتخم گشنيز و نعناي خشك و پودر سير و دارچين اضافه كنيد كمي بعد نصف ليوان اب جوش اضافه كنيد و زماني كه سس به جوش اومد كوفته هارو بهش اضافه كنيد و سرو كنيد. براي سرو بين كوفته ها نيز سس مخصوص و ماست چكيده بريزيد و روي كوفته هارو جعفري خرد شده بپاشيد... ❥┅┄→•☆↓ ↓☆•←┄┅❥ •••❥❥•←• ☆﷽☆ Jõıň☞‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧❢
نصف سینه مرغ ، صد گرم گردو سابیده شده ، سه قاشق رب انار ملس ، یک عدد پیاز درشت ، نمک ، فلفل ، دو قاشق روغن مایع یا کره آب شده ، زعفرونم دوست داشتید بریزید من نریختم سینه مرغی و کبابی خورد کنید بریزید تو یه ظرف بعد پیاز و پوست بگیرید و خلالی خورد کنید بعد پیاز خورد شده و رب انار و گردو و نمک و فلفل و روغن و به مرغ اضافه کنید و خوب هم بزنی تا حسابی مواد به خورد مرغا بره بعد در ظرفتونو ببندید و بزارید تو یخچال کم کم سه چهار ساعتی بمونه بیشتر باشه بهتر بعد پیازا رو حتما جدا کنید ( میسوزه ) به سیخ بکشید و کبابش کنید من به سیخ چوبی کشیدم قبلش سیخ و خیس کردم تا نسوزه بعد تابه رو چرب کردم با حرارت کم سرخش کردم چون رب انار و گردو داره مدام سیخ و چرخوندم تا نسوزه امیدوارم مورد پسندتون واقع بشه . كيا امتحانش كردن ؟؟ راستي غذاهاتونو با عشق بپزيد تا خوشمزه تر بشن. ❥┅┄→•☆↓ ↓☆•←┄┅❥ •••❥❥•←• ☆﷽☆ Jõıň☞‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧❢
🔷 گندم : یک پیمانه جعفری : سه پیمانه ، خرد شده پیاز : یک عدد هویج : یک عدد نمک ، فلفل ، زنجبیل و زردچوبه : به مقدار لازم مدت ۲۴ ساعت گندم را خیس کنید. بعد آن را در ظرفی بریزید و آب را اضافه کنید. ادویه ها را هم می توانید در این مرحله اضافه کنید و ظرف را روی حرارت بگذارید تا کاملاً گندم ها بپزد و به اصطلاح مغزش بشکفد. در پایان هویج را رنده کرده و به همراه سبزی خرد شده و پیاز به سوپ اضافه کنید و آن را بعد از چند دقیقه از روی حرارت بردارید و نوش جان┅╯ ❥┅┄→•☆↓ ↓☆•←┄┅❥ •••❥❥•←• ☆﷽☆ Jõıň☞‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧❢
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
درست کنید 😍 ❥┅┄→•☆↓ ↓☆•←┄┅❥ •••❥❥•←• ☆﷽☆ Jõıň☞‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧❢
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
درست کنید 😍 ❥┅┄→•☆↓ ↓☆•←┄┅❥ •••❥❥•←• ☆﷽☆ Jõıň☞‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧❢
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شکلاتی با سس گاناش بدون فر ❥┅┄→•☆↓ ↓☆•←┄┅❥ •••❥❥•←• ☆﷽☆ Jõıň☞‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧❢
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
با حداقل وسایل👌😍 ❥┅┄→•☆↓ ↓☆•←┄┅❥ •••❥❥•←• ☆﷽☆ Jõıň☞‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧❢
طرز تهیه كباب ترش كه به روش خودم درست ميكنم، شما چطور درست ميكنيد؟ مواد لازم: فيله مرغ: ٥٠٠ گرم رب انار: نصف ليوان گردو آسياب شده: نصف ليوان روغن زيتون:يك چهارم ليوان پياز خلال شده : ٢ عدد نمك ، زردچوبه و فلفل به ميزان لازم فيله هاي مرغ رو اول كمي زردچوبه، نمك و فلفل بزنيد و در مخلوط رب انار و مغزگردو آسياب شده بريزيد و هم بزنيد تا مواد به خورد فيله ها برود بعد لابه لا و روي آنها پياز خلال شده بريزيد و درب ظرف را بذاريد و يا سلفون بكشيد و ٢ ساعت در يخچال قرار دهيد ، سپس پياز ها رو برداريد و روغن زيتون بريزيد و كمي هم بزنيد و مجدداً يك ساعت ديگر در يخچال قرار دهيد .در آخر به شكل دلخواه سيخ گرفته و دو طرف را در روغن با حرارت ملايم سرخ كنيد . براى تهیه ی سس موادی که مرغها داخلش بوده رو بریزید داخل یه ظرف نصف لیوان آب بهش اضافه کنید و با شعله ی كم بذارید تا کمی غلیظ بشه و جا بیوفته. و در كنار كباب ترش نوش جان كنيد. 👈 بجای فیله مرغ می توانيد از سینه مرغ استفاده کنید به این شکل که ابتدا سینه مرغ بدون استخوان را درون کیسه فریزر گذاشته و روی تخته گوشت و با استیک کوب یا ( گوشت کوب) به آرامی بکوبید تا له نشود ، در حد پهن شدن بعد با چاقو برش طولی دهید . اضافه شده : کباب ترش با پلو زعفرانی سرو میشود اما به سفارش همسر جان با باقالی پلو سرو شد جای شما خوبان سبز 😍 شب زیبای زمستانی شما خوبان بخیر دلتون پر از امیدو هزار آرزوی زیبا🥰 نصیب لحظه هاتون ❤️🙏 ممنونم از دوست با سلیقه ❥┅┄→•☆↓ ↓☆•←┄┅❥ •••❥❥•←• ☆﷽☆ Jõıň☞‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌
صَمون نام نانی است یونانی که از گذشته های دور وارد سبد غذایی مردم عراق شده است . به گزارش خبرنگار اعزامي پايگاه اطلاع رساني حج به كربلاي معلا، تنور صمون پزي شبيه تنور نان بربري سنتي است و تنها كافي است چانه هاي خمير با پارو داخل تنور قرار گيرد بعد از حدود 3 دقيقه نان صمون آماده مصرف مي شود. بر همين اساس وزن خمير هر نان صمون حدود 250 گرم است و وقتي چانه گيري شد آنرا درون تخته هاي مستطيلي شكل كه شبيه تابوت است گذاشته تا خمير استراحت ثانويه را آنجا بگذراند. هر نانوايي صمون پز حدود 50 تا 100 عدد از اين تابوت ها! دارد تا بجاي ميز چانه گيري محلي براي تخمير ثانويه باشد. بعد از تهيه خمير و استراحت يك ساعته در قدح خميرها را روي ميزي مي ريزند و آنرا به وزنهاي 250 گرمي تبديل مي كنند. خمير جدا شده چانه نام دارد. چانه ها را درون تابوت مي گذارند و آنرا مقداري پهن مي كنند. ولي چانه پهن شده بايد لوزي شكل باشد. درون هر تابوت حدود 10 چانه پهن شده جا مي گيرد. هر تابوت كه تكميل شد آنرا كنار گذاشته تا استراحت نمايد و بقيه تابوتها را نيز چانه گذاري مي كنند. وقتي همه تابوتهاي مغازه پر شد ( حدود 50 تابوت كه هر يك 10 عدد چانه جا مي گيرد) آهسته آهسته نوبت پخت خمير ها فرا مي رسد و حالا ديگر چانه ها حدود 30 دقيقه استراحت كرده اند و شاطر تك تك چانه هاي لوزي پهن شده را روي پارويي تخته اي گذاشته تا راحت تر درون تنور جاگير نمايند. در هر سري چانه گذاري درون تنور بين 50 تا 100 عدد چانه پهن شده تنور گذاري مي شود. بعد از گذشت 3 تا 4 دقيقه چانه ها پخته شده و آماده مصرف است. ❥┅┄→•☆↓ ↓☆•←┄┅❥ @Ashpazibano
گوشت چرخ کرده 300 گرم پیاز 2 عدد نعنا خشک 1 ق غ رب انار ملس 3 ق غ نمک و فلفل و زردچوبه به میزان لازم یه دونه از پیاز ها رو ریز رنده کردم و آبش رو گرفتم و با گوشت چرخ کرده و نمک و فلفل و زردچوبه مخلوط کردم و خوب ورز دادم بعد گذاشتم یخچال تا کمی بمونه وقت نداشتین اشکالی نداره بعد از به اندازه یه گردو برداشتم و کوفته قلقلی درست کردم روغن رو توی تابه ریختم و قلقلی ها رو توش تفت دادم ، بعد بیرون آوردم یه پیاز دیگه رو ریز خرد کردم و داخل روغن تفت دادم حالاقلقلی ها رو به پیاز اضافه کردم و نعنا خشک پودر شده رو بهش اضافه کردم یه کوچولو تفت دادم رب انار رو با یک لیوان آب حل کردم و داخل خورش ریختم درش رو گذاشتم تا بمونه و خورشت با حرارت ملایم قوام بیاد حدود نیم ساعت زمان لازم داره نمک و فلفل خورش رو هم بچشین کم بود بهش اضافه کنین.❥┅┄→•☆↓ ↓☆•←┄┅❥ •••❥❥•←• ☆﷽☆ Jõıň☞‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧❢