eitaa logo
اشپزی بانو ایرانی
5.7هزار دنبال‌کننده
30.1هزار عکس
34.2هزار ویدیو
135 فایل
#تــــــــــــــــوجه👇👇👇 📚 کتاب هایی که قبل ازمرگ باید بخوانیم...👇✅ https://eitaa.com/joinchat/2373517458Cb099503ae7 مدیر👇 @Hossein_hajivand #تبلیغات👇تبلیغ http://eitaa.com/joinchat/2953183246Ce6d64e22a6
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🌺امروزم بوي آرامش مي دهد…! 🌸سپردن همه چيز به دستان گرم خدا… 🌺باراني که نم نم گونه هايت را ببوسد… 🌸قدم زدن کنار کساني که دوستشان داري… 🌺ديدن دنيايي که خورشيدش هر صبح بهت سلام بدهد 🌸ستاره هايش که به تو چشمک بزنند و بگويند 🌺خودت را براي فرداي بهتر آماده کن… 🌸و مهم تر از همه،خدايي که هر روز حالت را ميپرسد 🌺من امروز زيباتر از هر روز نفس مي کشم… 🌸زيباتر از هميشه مي بينم… 🌺من امروز بهتر از هميشه زندگي مي کنم! 🌸من احساسم ،امروزم وخدايم را بيش از همه دوست دارم 🌹من اشرف مخلوقات هستم🌹 ❥┅┄→•☆↓ ↓☆•←┄┅❥ •••❥❥•←• ☆﷽☆ Jõıň☞‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧❢
5.9M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
عدس رو با آب سبزیجات( مرغ یا گوشت) میذاریم 25 تا 30 دقیقه پخته شه و آب اضافه اون رو میریزیم (آبکش میکنیم) داخل ماهیتابه روغن زیتون میریزیم و پیاز نگینی خرد شده رو تفت میدیم و بعد بهش موسیر تازه ( جایگزین سیر) اضافه میکنیم تفت میدیم فلفل دلمه ای قرمز و سبز و زرد و فلفل هالوپینو ( قابل حذف) رو خرد میکنیم و به پیاز اضافه میکنیم و تفت میدیم عدس آبکش شده ( بدون آب) رو اضافه میکنیم و آویشن و نمک و فلفل اضافه میکنیم در آخر گوجه گیلاسی خرد شده و 5 دقیقه تفت میدیم و در ظرف دلخواه سرو میکنیم ❥┅┄→•☆↓ ↓☆•←┄┅❥ •••❥❥•←• ☆﷽☆ Jõıň☞‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧❢
مواد لازم: بستنی وانیلی ۱ لیوان (به اندازه یک لیوان) شیر ۳ لیوان شکر یک پیمانه نشاسته ۶ قاشق غذاخوری پر وانیل نصف قاشق چایخوری گلاب ۲ قاشق غذاخوری خامه ۴ قاشق غذاخوری پودر ژلاتین ۳ قاشق غذاخوری  ژله قرمز یک بسته طرز تهیه: اول ژله قرمز رو در یک لیوان اب جوش حل کردم و بعد از شفاف شدن بهش نصف لیوان آب سرد اضافه کردم و قالبو چرب کردم و ژله رو داخلش ریختم و گذاشتم تو یخچال تا تقریبا خودشو بگیره.(من یه قطره رنگ قرمزم بهش زدم تا خوشرنگتر بشه) برای فرنی بستنی، شیر ،شکر و نشاسته را با هم مخلوط میکنیم تا نشاسته در شیر حل شود و روی حرارت ملایم میذاریم و مدام هم میزنیم تا مثل فرنی غلیظ شود بعد از روی حرارت برمیداریم و اجازه میدیم کمی خنک شود،روی پودر ژلاتین نصف استکان آب سرد میریزیم تا اسفنجی شود و روی حرارت غیر مستقیم میذاریم تا کاملا حل شود.بعد از اینکه مخلوط شیر و شکر و نشاسته کمی خنک شد، بستنی آب شده وخامه صبحانه و گلاب و وانیل را اضافه میکنیم و خوب مخلوط میکنیم بعد پودر ژلاتین رو که کمی از دما افتاده به مخلوطمون اضافه میکنیم و خوب همه ی مواد رو با هم مخلوط میکنیم و از صافی رد میکنیم و به دو قسمت تقسیم میکنیم و به یکی از قسمتها یکی دو قطره رنگ قرمز میزنیم وبعد از اینکه ژله قرمز بست فرنی بستنی قرمز رو با قاشق و به آرامی روش میریزیم و میذاریم تو یخچال تا ببنده بعد از اینکه بست قسمت سفید رنگو روش میریزیم وبمدت ۴ الی ۵ ساعت داخل یخچال میذاریم تا کاملا ببندد بعد از قالب خارج میکنیم ❥┅┄→•☆↓ ↓☆•←┄┅❥ •••❥❥•←• ☆﷽☆ Jõıň☞‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌
5.79M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
مواد لازم: هویج  2 عدد کدو  3 عدد فلفل قرمز 1 عدد تخم مرغ  1 عدد فلفل سیاه و نمک آرد 3-4 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی 1 قاشق سوپ خوری روغن پنیر چدار دستور پخت: ابتدا هویج و کدو ها را کاملا شسته و آن ها را رنده کنید. سپس فلفل قرمز ، تخم مرغ ، نمک ، فلفل سیاه و رب گوجه فرنگی را کاملا مخلوط نملئید و در انتها آرد را به آن اظافه نمائید. نوش جانتون❥┅┄→•☆↓ ↓☆•←┄┅❥ •••❥❥•←• ☆﷽☆ Jõıň☞‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧❢
مراحل تهیه این ای رژیمی رو تو پوشه ای به همین اسم براتون هایلایت کردم ، از این جهت میگم رژیمی چون نسبت به حالت عادی مقدار گوشت قرمز رو نصف کردم و با سینه مرغ جایگزین کردم و کلا کباب رو بدون روغن پختم . . : یه پیاز بزرگ رو بندازید تو غذاساز تا خرد بشه اگه پیاز رو رنده میکنید آبش رو بگیرید ، وقتی پیاز خرد شد دویست گرم گوشت چرخ کرده ، دویست گرم سینه مرغ ، یک قاشق غذاخوری پودر نان ، یکدونه تخم مرغ ، دو حبه سیر ، سماق ، فلفل سیاه و قرمز ، زردچوبه و نمک ، همه مواد رو بریزید تو غذاساز و با پیاز حسابی مخلوط کنید ، کف تابه نچسب ( خیلی مهمه ) مواد رو پهن کنید روش سماق بپاشید ، در تابه رو ببندید ، با شعله متوسط رو به کم بذارید رو گاز . تو این مدل کبابتون خیلی کم جمع و کوچیک میشه . بعد از چند دقیقه کباب یکم خودش رو میگیره و آب میندازه ، کباب رو برش بزنید و حرارت رو کمتر کنید و بذارید کباب حسابی بپزه ، وقتی پخت برشها رو برگردونید و کمی حرارت رو زیاد کنید تا آبش جمع بشه و با روغنی که از گوشت پس داده به روغن بیافته ، کباب خوشمزه اتون رو با کته زعفرونی ، گوجه سرخ شده ( تو یک قاشق روغن ) سرو کنید . نووووووش جان 😍 ❥┅┄→•☆↓ ↓☆•←┄┅❥ •••❥❥•←• ☆﷽☆ Jõıň☞‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧❢
برای نیم کیلو آلبالو هسته گرفته حدود پنج شش قاشق غذاخوری شکر در نظر گرفتم مقدار کمتر یا بیشتر بستگی به ذائقه خودتون داره ما شیرین و یا خیلی ترش دوست نداریم آلبالوها رو تو قابلمه ریختم شکر و بینش پاشیدم و گذاشتم چند ساعتی بمونه بعد رو شعله کم گاز گذاشتم تا یکم قوام بیاد در قابلمه هم نبندین برنج و دم دادم و بعد پخت با شعد آلبالو مخلوط کردم یه مقدارشم زعفرونی کردم حالا بچه ها میتونید برنج و که آبکش کردین با کل آلبالو و شعدش مخلوط کنید و دم کنید یا لابلا برنج بزارید من کلا همه چیو جدا کردم که خوشگلتر بشه و بشه دیزاین خوبی کرد آلبالو پلو رو میتونید هم با قلقلی سرو کنید هم با مرغ تکه ای . من قلقلی درست کردم حدود سیصد گرم گوشت چرخ کرده رو با یه پیاز درشت رنده شده که آبشم گرفتم مخلوط کردم نمک و ادویه و آویشنم زدم ورز دادم اینم بگم آردنخودچی هم میریزم یکی دو قاشق اینجا نداشتم آرد برنج یکم ریختم و با دستم قلقلی کردم و گذاشتم فریزر یکم بمونه بعدش سرخشون کردم البته بازم با پیاز سرخ کردم یکم پیاز و تفت دادم سبک شد گوشتا رو اضافه کردم و با شعله کم سرخشون کردم تا خوب بپزه نوش جان ❥┅┄→•☆↓ ↓☆•←┄┅❥ •••❥❥•←• ☆﷽☆ Jõıň☞‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧❢
برگر سبزیجات مواد لازم برای ۴ نفر: ۲ ق.س. شیر ۲/۱ پیمانه هویج ریز رنده شده شده ۴/۱ پیمانه پیازچه ریز خرد شده ۴/۱ پیمانه خرده نان گندم کامل ۴/۱ ق.چ. پودر ادویه ایتالیایی ۴/۱ ق.چ. پودر سیر فلفل و نمک به میزان لازم ۳۵۰ گرم گوشت چرخ شده مرغ بدون چربی ۴/۱ پیمانه خردل ۲/۱ ق.چ. پودر کاری ۴ نان همبرگر گندم کامل دو نیم شده و برشته برگ کاهو (در صورت تمایل) کدوی سبز رنده شده یا خرد شده به حلقه های نازک (در صورت تمایل) گوجه فرنگی ورقه شده (در صورت تمایل) روش تهیه: ۱) شیر، هویج، پیازچه، پودر سیر، ادویه ایتالیایی، خرده نان، نمک و فلفل را ر یک کاسه متوسط مخلوط میکنیم. گوشت مرغ چرخ کرده را اضافه کرده خوب مخلوط میکنیم. مخلوط را به چهار قسمت تقسیم کرده و هر یک را به شکل دایره ای به قطر ۳ سانتیمتر در می آوریم. ۲) این برگرها را در ماهیتابه چدنی یا روی قسمت گریل اجاق گاز میپزیم. برای اینکار ماهیتابه یا سطح گریل را اندگی چرب کرده و با حرارت بالا داغ میکنیم، سپس دما را در حد متوسط پایین آورده، برگرها را در ماهیتابه قرار میدهیم و درب ظرف را میبندیم و یک طرف برگر را به مدت ۸ تا ۱۲ دقیقه میپزیم، سپس آنرا برگردانده و سمت دیگر را به مدت ۶ تا ۸ دقیقه حرارت میدهیم. ۳) در این مدت خردل و پودر کاری را مخلوط کرده، برگرها را بر روی نان قرار داده، سبزیجات مورد علاقه خود-کاهو، گوجه فرنگی و کدو- را بر روی آن قرار داده با سس خردل کاری سرو میکنیم. ❥┅┄→•☆↓ ↓☆•←┄┅❥ •••❥❥•←• ☆﷽☆ Jõıň☞‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌
‍ ✅سیب زمینی سوپرایز😋 ✍مواد لازم نیاز داریم به 4_5 عدد سیب‌زمینی پخته و رنده شده نمک و فلفل کره آب شده 50 گرم مقداری هم زرد چوبه و 1 عدد تخم‌مرغ پخته و سفت 🍜طرز تهیه مواد را خوب با هم مخلوط کنید میتونید بصورت تک نفره توی قالب آماده کنید قالب را خیلی خیلی کم چرب کنید و از مواد سیب زمینی پخته شده کف و دیواره های قالب رو میپوشانید و وسطش یک عدد تخم مرغ درسته و یا رنده شده میریزیم و بازم روشو سیب زمینی میریزیم و خوب صافش کنید بعد خیلی راحت از قالب جدا کنید و به ظرف سرو انتقال بدید. ❥┅┄→•☆↓ ↓☆•←┄┅❥ •••❥❥•←• ☆﷽☆ Jõıň☞‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧❢
5.73M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
هویج پلو😋😋😋 من هویج رو با طرف درشت رنده، رنده میکنم میتونید با رنده های بزرگتر هم رنده کنید.من گوشت سینه رو با پیاز و ادویه میپزم ریش ریش میکنم و با هویج تفت میدم نه خیلی چون هویج زود میسوزه و تغییر رنگ میده.باکره هم میشه تفت داد.بعد برنج رو ابکش میکنم.من برای ته دیگ بال مرغ استفاده کردم کمی میپزم همیشه.بعد بالها رو ته قابلمه چیدم و لایه لایه مطابق فیلم برنج و هویج و مرغ رو ریختم و روی هر لایه کمی زعفران دادم.بعد دم گذاشتم.من بعد پخت بهش زرشک و خلال پسته و خلال بادوم رو اضافه میکنم.بعضی ها زرشک و خلال ها رو با برنج دم میزارن.بعضی ها شکر میریزن من شیرین دوست ندارم.بعضی ها هم برای روش هویج جدا میریزن که من دوست دارم هویج باهاش پخته بشه تا طعمش جدا زیر دندون بیاد.دراخر روی برنج یکم کره میزارم.امیدوارم همه نکات رو گفته باشم. ❥┅┄→•☆↓ ↓☆•←┄┅❥ •••❥❥•←• ☆﷽☆ Jõıň☞‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧❢
مواد لازم: پنیر خامه ای : 1 بسته پنیر چدار : 1 فنجان خامه ترش : 1 فنجان زیتون خرد شده : 1 فنجان فلفل دلمه ای خرد شده : 1 فنجان پیازچه خرد شده : 1/2 فنجان پودر سیر : مقداری نمک : مقداری نان لواش نازک : به تعداد لازم طرز تهیه تمامی مواد بالا را با هم مخلوط کنید. پنیر چدا و خامه ترش را اضافه کنید.یک سلفون را روی میز پهن کرده و نان لواش را رو آن قرار دهید. پنیرخامه ای را روی نان لواش با کاردک بزنید.از مواد مخلوط شده روی پنیر خامه ای بزنید و به آرامی نان را رول کنید. رول نان لواش را با سلفون درون یچخال برای چند ساعت قرار دهید تا کاملا سفت شود.رول را بیرون آورده و با چاقو به آرامی برش بزنید. ❥┅┄→•☆↓ ↓☆•←┄┅❥ •••❥❥•←• ☆﷽☆ Jõıň☞‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧❢
6.84M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کوکوی سیب زمینی خوشمزه شکم پر با قارچ ❥┅┄→•☆↓ ↓☆•←┄┅❥ •••❥❥•←• ☆﷽☆ Jõıň☞‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧❢