#سوپ_بروکلی 🎈⛵️
🔴مواد لازم 🔻🧀
▫️كره آب شده : 3 قاشق غذاخوری
▫️پیاز خرد شده : نصف پیمانه
▫️آرد : نصف پیمانه
▫️آب مرغ یا آب گوشت : نصف پیمانه
▫️كلم بروكلی ( خرد شده ) : 50 گرم
▫️هویج پخته ( پوره شده ) : یك قاشق غذاخوری
▫️پودر جوز هندی : به مقدار دلخواه
▫️پنیر چدار : 60 گرم
▫️نمك و فلفل : به مقدار لازم
🔴طرز تهیه🔻🍲
⭕️ابتدا پیازهای خرد شده را با یك قاشق كره آب شده مخلوط كنید و كنار بگذارید. سپس باقی كره را درون یك ظرف ریخته و روی حرارت ملایم بگذارید. آرد را به آن اضافه كنید و حدود 5 ـ3 دقیقه به هم بزنید.
⭕️سپس آب مرغ یا گوشت را به ظرف اضافه كنید. حرارت را كم كنید و بگذارید حدود 20 دقیقه بجوشد. حالا كلم بروكلی، هویج و بعد پیاز را كه كنار گذاشته بودید، به مواد درون ظرف اضافه كنید.
⭕️حدود 20 تا 25 دقیقه منتظر شوید تا سبزیجات كاملا پخته و نرم شود. نمك و فلفل را به اندازه دلخواه به آن اضافه كنید. در این حال سوپ باید كاملا غلیظ شده باشد. مواد را داخل مخلوطكن بریزید. خوب به هم بزنید تا حالت پوره پیدا كند، سپس دوباره به قابلمه برگردانید. حرارت را كمی زیاد كنید و پنیر چدار را به آن اضافه كنید.
⭕️بگذارید تا مواد كاملا حالت یكنواخت پیدا كند. وقتی آماده شد، به اندازه دلخواه به آن جوز هندی بزنید و پس از تزئین، سرو كنید.
@AshpaziBano
مواد لازم برای قیمه بوشهری :
لپه ۵۰۰ گرم
گوشت ۲۵۰ گرم
سیب زمینی ۱ عدد
پیاز بزرگ ۱ عدد
زیره ۲ قاشق چایخوری
لیمو عمانی مقداری
رب گوجه ۲ قاشق عذاخوری
ادویه به میزان لازم
طرز تهیه قیمه بوشهری :
پیاز را سرخ میکنیم زردچوبه را به آن اضافه میکنیم گوشت را به پیاز اضافه میکنیم. (گوشت را می شود همراه با لپه جوش داد) لپه را جدا میگذاریم بپزد. وقتی گوشت و پیاز را تفت دادیم یک مقدار به اندازه نیم لیوان آب به آن اضافه میکنیم و سیب زمینی را هم اضافه میکنیم. وقتی همه مواد پختند با گوشتکوب آن را می کوبیم وقتی همه مواد را کوبیدید دوباره همه را بگذارید روی اجاق رب گوجه و یک لیوان آب و زیره کوبیده شده را به قیمه اضافه میکنید. در آخر هم کمی لیمو عمانی میریزید.
مواد لازم برای شکرپلو :
برنج ۲ پیمانه
شکر ۱ پیمانه
گلاب ۱ فنجان
زعفران مقداری
طرز تهیه شکرپلو :
برنج را جوش می دهیم ولی کم به اندازه ایی که برنج سفید جوش می هو آبکش میکنیم. برنج را که آبکش کردیم. گلاب روا جوش می دهیم و با زعفران مخلوط میکنیم و آن را دم می دهیم. وقتی زعفران و گلاب آماده شد با شکر آن را مخلوط می کنیم و آن را می ریزیم داخل برنج و خوب با هم مخلوط میکنیم و میگذاریم دم بکشد.
@AshpaziBano
#تهدیگ_مرغ
🌾ابتدا پیاز را نگینی خرد کنید و سپس گوشت سینه مرغ را که به قطعات دو سانتیمتر در دو سانتیمتری خرد کردهاید به آن اضافه کنید. سرخ کردن را تا جایی ادامه دهید که گوشت مرغ تغییر رنگ بدهد. سپس یک فنجان آب روی آن بریزید و اجازه دهید کمی بپزد. برنج را بشویید و آبکش کنید. کف قابلمه را کمی روغن بریزید و مرغها را مانند تهدیگ کف آن بچینید
با کانال کدبانو همراه باشید
@AshpaziBano
#خورش_فسنجان
مواد لازم🍗
▪️مرغ
▪️گردو آسیاب شده 1 پیاله سوپ خوری
▪️پیاز 1 عدد
▪️رب انار 250 گرم
▪️نمک، فلفل، زردچوبه
طرز تهیه:
تکه های مرغ را داخل کمی روغن تفت میدهیم و از قابلمه خارج میکنیم...
در همان ظرف پیاز را تفت داده کمی که طلایی شد، نمک و فلفل و زردچوبه میزنیم کمی که تفت خورد گردو ها را اضافه میکنیم و چند دقیقه دیگر تفت دادن را ادامه میدهیم، رب انار را اضافه میکنیم و در آخر آبجوش را می افزاییم و میگذاریم یک ساعت با حرارت ملایم بپزد...بعد از یک ساعت تکههای مرغ را به خورش برمیگردانیم و میگذاریم خورشتمون یک ساعت و نیم جا بیفته و روغن پس بدهد.
🌼🍉🍋🌺🍇🍏🌸🍒
@AshpaziBano
#_خوراک_کلم_و_گوشت
✍طرزتهیه:
یک عدد پیاز رو تفت بدید گوشت چرخ کرده رو بهش اضافه کنید و خوب سرخ کنید و ادویه جات شامل زردچوبه،ادویه،فلفل،رازیانه،زنجبیل و نمک رو بهش اضافه کنید و بعد از اون رب گوجه رو اضافه کنید رب که سرخ شد پوره یک عدد گوجه رو اضاف کنید و بزارید خوب سرخ بشه تا آب گوجه کاملا گرفته بشه و به روغن بیافته. کلم رو به اندازه دلخواه خرد کنید و با کمی سرکه بشورید و بعد به همراه یک و نیم لیوان آب به گوشت اضافه کنید و بزارید برای ۴۵ دقیقه تا یک ساعت آروم بپزه و بعد هم اگه دوست داشتید در کنار برنج سرو کنید و نوش جانتون. 😋 . بچه ها میتونید به این ترکیب هویج یا قارچ هم اضافه کنید و مواد رو از قبل به صورت جدا تفت بدید حتی کلم هارو..
@AshpaziBano
هدایت شده از ایده های بانوان
❤️
👈غذا هایی که نباید دوباره گرم شوند کدامند
💠چغندر
💠سیب زمینی
💠مرغ
💠اسفناج
💠قارچ
💠کرفس
💠تخم مرغ
👈زیرا باعث ایجاد سرطان می شود
🎀
@idehbano
#دسر_بیسکویتی🍓
این دسر شبیه به چیز کیک انار است اما با این تفاوت که به جای خامه از ژله تمشک در طبقه وسط آن استفاده می شود.
مواد لازم
بیسکوئیت ساقه طلایی -- ۱ بسته
کره -- ۱۰۰ گرم
ژله تمشک -- ۱ بسته
بستنی وانیلی -- ۱ لیوان
ژله انار -- ۱ بسته
انار دانه شده -- به مقدار دلخواه
طرز تهیه
1- ابتدا ته قالب را یک کیسه پهن می کنیم .
2- بیسکوئیت را پودر کرده و با کره مخلوط می کنیم داخل قالب می ریزیم و با پشت قاشق کمی فشار می دهیم تا حالت چسبندگی پیدا کند.
3- داخل یخچال به مدت یک ساعت می گذاریم.
4- سپس پودر ژله تمشک را ابتدا با یک لیوان آب جوش و سپس با یک لیوان بستنی خوب مخلوط می کنیم.
5- کمی که خنک شد داخل قالب روی بیسکوئیت ها می ریزیم و دوباره داخل یخچال تا بسته شود
6- در آخر پودر ژله انار را با یک لیوان آب جوش و یک لیوان آب سرد مخلوط می کنیم.
7- زمانیکه به غلظت سفیده تخم مرغ رسید دانه های انار را به ژله اضافه کرده و داخل قالب می ریزیم و به مدت ۴ ساعت داخل یخچال می گذاریم.
@AshpaziBano
#_کیک_مرغ_و_سیب_زمینی🍇
✍طرز تهیه:
🔸اول دویست و پنجاه گرم فیله ی مرغ رو نگینی خورد کنین و با نمک و پودر سیر و یه قاشق روغن تفت بدین،بذارین کنار تا خنک بشه. چهار تا سیب زمینی رو نیم پز کنین و بذارین خنک بشه و نگینی ریز خرد کنین ،توی یه کاسه پنجاه گرم کره رو آب کنین و بهش سه تا تخم مرغ و سه قاشق پر ماست و چهار قاشق آرد اضافه کنین،
🔸یه حبه سیر و آویشن و نمک و فلفل (ادویه ها اختیاری هستن) و یک لیوان پنیر پیتزا بهش بزنین.در آخر مرغ و سیب زمینی و فلفل دلمه ی نگینی خورد شده اضافه کنین. بریزین توی قالب دلخواه و بذارین توی فر برای چهل تا چهل و پنج دقیقه.
🍓
@AshpaziBano
پیتزا مارگاریتا 🍓
مواد لازم برای خمیر پیتزا
آرد: ۲ ¼ تا ۳ ¼ پیمانه
مخمر: ۱ بسته
نمک:۴/۱ قاشق چایخوری
آب گرم:۱ پیمانه
روغن مایع یا روغن زیتون:۲ قاشق سوپخوری
طرز تهیه خمیر پیتزا مارگاریتا
¼ آرد، مخمر و نمک را در یک کاسه بزرگ مخلوط کرده، آب و روغن را به آن اضافه میکنیم و با سرعت پایین همزن برقی به مدت ۳۰ ثانیه آن را بهم میزنیم. مواد چسبیده شده به کناره های ظرف را به طور مداوم با همزن میگیریم. سپس مواد را به مدت ۳ دقیقه با سرعت بالا هم میزنیم. به کمک یک قاشق تا جای ممکن از باقی آرد به این مایه اضافه کرده، مخلوط میکنیم. سپس خمیر را بر روی سطحی آرد پاشی شده قرار داده، بقیه آرد را با دست به آن اضافه کرده، خمیر را در کل به مدت ۶ تا ۸ دقیقه ورز میدهیم تا اینکه خمیری نسبتا سفت با سطحی نرم و ارتجاعی به دست آید.خمیر تا جایی نیاز به آرد دارد که بهدست نچسبد.سپس خمیر را به دو قسمت تقسیم کرده، رویش را میپوشانیم و میگذاریم ۱۰ دقیقه استراحت کند. برای اینکه خمیرتان معطر و خوش مزه تر شود می توانید از یک قاشق چای خوری سیر له شده و سبزیجات معطر استفاده کنید.
🍓
@AshpaziBano
@AshpaziBano
مواد لازم: سینه مرغ شنیسل شده،پودر نان سفید،آرد کامل گندم،تخم مرغ، سبزیجات ایتالیایی،پودر سیر،نمک و فلفل و روغن گیاهی برای سرخ کردن
شنیسل مرغ
@AshpaziBano
در یک کاسه1/3 لیوان خرده نان،سبزیجات ایتالیایی،پودر سیر، نمک و فلفل را مخلوط کنید ودر یک بشقاب پخش کنید
در بشقا دیگر مقداری آرد کامل گندم را پخش کنید
یک تخم مرغ را خوب بزنید ودر بشقاب بریزید
تکه های شنیسل شده مرغ را ابتدا در آرد گندم،سپس در تخم مرغ و در آخر در مخلوط نان و سبزیجات بزنید
مقداری روغن نارگیل یا هر روغن گیاهی دیگر در ماهیتابه بریزید و تکه های مرغ را با حرارت ملایم بپزید
پ.ن : سبزیجات خشک ایتالیایی(Italian herbs) مخلوطی است مساوی از آویشن،ریحان،رزماری،پونه کوهی،مریم گلی به صورت خشک
@AshpaziBano
#لونگی
🚩( مرغ شکم پر) غذای آذربایجان و باکو
👉 @AshpaziBano
✏مواد لازم:
🔸مرغ یک عدد
🔸پیاز یک عدد بزرگ
🔸نمک و فلفل به اندازه ی کافی
🔸رب انار چهار الی پنج قاشق غذاخوری
🔸آب یک لیوان
🔸گردو ۳۰۰ گرم
🔸کشمش پلویی ۲۰۰ گرم
👉
@AshpaziBano
بستنی داغ
مواد لازم:
شیر سرد : 200 میلی لیتر
بستنی شکلاتی : 3 قاشق غذاخوری پر
بستنی وانیلی : یک قاشق غذاخوری پر
خامه پاستوریزه : 2قاشق غذاخوری
مراحل پخت:
ابتدا شیر تازه ای که تهیه کرده ایم را در ظرف مناسبی مانند شیر جوش میریزیم.
گاز را روشن میکنیم و شیر جوش را روی حرارت کم قرار میدهیم تا به آرامی گرم شود.
سپس بستنی شکلاتی را که تهیه کرده ایم را برداشته و از آن 2 اسکوپ برمیداریم و به شیر اضافه میکنیم و آنقدر هم میزنیم تا بشکل کف در آید و حسابی داغ شود.
لیوان شیشه ای یا بلوری پایه بلند را که از قبل تهیه کرده ایم را آورده و مواد داغ شده را درون آن میریزیم.
چنددقیقه صبرمی کنیم تا کمی خنک شود.
سپس یک اسکوپ بستنی شکلاتی و یک اسکوپ بستنی وانیلی را در لیوان می ریزیم و با خامه روی بستنی ها رو تزیین می کنیم.
برای تزیین از کمی ترایفل رنگی یا شکلات رنده شده نیز می توانید استفاده کنید.
@AshpaziBano