#خورش_فسنجان
مواد لازم🍗
▪️مرغ
▪️گردو آسیاب شده 1 پیاله سوپ خوری
▪️پیاز 1 عدد
▪️رب انار 250 گرم
▪️نمک، فلفل، زردچوبه
طرز تهیه:
تکه های مرغ را داخل کمی روغن تفت میدهیم و از قابلمه خارج میکنیم...
در همان ظرف پیاز را تفت داده کمی که طلایی شد، نمک و فلفل و زردچوبه میزنیم کمی که تفت خورد گردو ها را اضافه میکنیم و چند دقیقه دیگر تفت دادن را ادامه میدهیم، رب انار را اضافه میکنیم و در آخر آبجوش را می افزاییم و میگذاریم یک ساعت با حرارت ملایم بپزد...بعد از یک ساعت تکههای مرغ را به خورش برمیگردانیم و میگذاریم خورشتمون یک ساعت و نیم جا بیفته و روغن پس بدهد.
🌼🍉🍋🌺🍇🍏🌸🍒
@AshpaziBano
#_خوراک_کلم_و_گوشت
✍طرزتهیه:
یک عدد پیاز رو تفت بدید گوشت چرخ کرده رو بهش اضافه کنید و خوب سرخ کنید و ادویه جات شامل زردچوبه،ادویه،فلفل،رازیانه،زنجبیل و نمک رو بهش اضافه کنید و بعد از اون رب گوجه رو اضافه کنید رب که سرخ شد پوره یک عدد گوجه رو اضاف کنید و بزارید خوب سرخ بشه تا آب گوجه کاملا گرفته بشه و به روغن بیافته. کلم رو به اندازه دلخواه خرد کنید و با کمی سرکه بشورید و بعد به همراه یک و نیم لیوان آب به گوشت اضافه کنید و بزارید برای ۴۵ دقیقه تا یک ساعت آروم بپزه و بعد هم اگه دوست داشتید در کنار برنج سرو کنید و نوش جانتون. 😋 . بچه ها میتونید به این ترکیب هویج یا قارچ هم اضافه کنید و مواد رو از قبل به صورت جدا تفت بدید حتی کلم هارو..
@AshpaziBano
هدایت شده از ایده های بانوان
❤️
👈غذا هایی که نباید دوباره گرم شوند کدامند
💠چغندر
💠سیب زمینی
💠مرغ
💠اسفناج
💠قارچ
💠کرفس
💠تخم مرغ
👈زیرا باعث ایجاد سرطان می شود
🎀
@idehbano
#دسر_بیسکویتی🍓
این دسر شبیه به چیز کیک انار است اما با این تفاوت که به جای خامه از ژله تمشک در طبقه وسط آن استفاده می شود.
مواد لازم
بیسکوئیت ساقه طلایی -- ۱ بسته
کره -- ۱۰۰ گرم
ژله تمشک -- ۱ بسته
بستنی وانیلی -- ۱ لیوان
ژله انار -- ۱ بسته
انار دانه شده -- به مقدار دلخواه
طرز تهیه
1- ابتدا ته قالب را یک کیسه پهن می کنیم .
2- بیسکوئیت را پودر کرده و با کره مخلوط می کنیم داخل قالب می ریزیم و با پشت قاشق کمی فشار می دهیم تا حالت چسبندگی پیدا کند.
3- داخل یخچال به مدت یک ساعت می گذاریم.
4- سپس پودر ژله تمشک را ابتدا با یک لیوان آب جوش و سپس با یک لیوان بستنی خوب مخلوط می کنیم.
5- کمی که خنک شد داخل قالب روی بیسکوئیت ها می ریزیم و دوباره داخل یخچال تا بسته شود
6- در آخر پودر ژله انار را با یک لیوان آب جوش و یک لیوان آب سرد مخلوط می کنیم.
7- زمانیکه به غلظت سفیده تخم مرغ رسید دانه های انار را به ژله اضافه کرده و داخل قالب می ریزیم و به مدت ۴ ساعت داخل یخچال می گذاریم.
@AshpaziBano
#_کیک_مرغ_و_سیب_زمینی🍇
✍طرز تهیه:
🔸اول دویست و پنجاه گرم فیله ی مرغ رو نگینی خورد کنین و با نمک و پودر سیر و یه قاشق روغن تفت بدین،بذارین کنار تا خنک بشه. چهار تا سیب زمینی رو نیم پز کنین و بذارین خنک بشه و نگینی ریز خرد کنین ،توی یه کاسه پنجاه گرم کره رو آب کنین و بهش سه تا تخم مرغ و سه قاشق پر ماست و چهار قاشق آرد اضافه کنین،
🔸یه حبه سیر و آویشن و نمک و فلفل (ادویه ها اختیاری هستن) و یک لیوان پنیر پیتزا بهش بزنین.در آخر مرغ و سیب زمینی و فلفل دلمه ی نگینی خورد شده اضافه کنین. بریزین توی قالب دلخواه و بذارین توی فر برای چهل تا چهل و پنج دقیقه.
🍓
@AshpaziBano
پیتزا مارگاریتا 🍓
مواد لازم برای خمیر پیتزا
آرد: ۲ ¼ تا ۳ ¼ پیمانه
مخمر: ۱ بسته
نمک:۴/۱ قاشق چایخوری
آب گرم:۱ پیمانه
روغن مایع یا روغن زیتون:۲ قاشق سوپخوری
طرز تهیه خمیر پیتزا مارگاریتا
¼ آرد، مخمر و نمک را در یک کاسه بزرگ مخلوط کرده، آب و روغن را به آن اضافه میکنیم و با سرعت پایین همزن برقی به مدت ۳۰ ثانیه آن را بهم میزنیم. مواد چسبیده شده به کناره های ظرف را به طور مداوم با همزن میگیریم. سپس مواد را به مدت ۳ دقیقه با سرعت بالا هم میزنیم. به کمک یک قاشق تا جای ممکن از باقی آرد به این مایه اضافه کرده، مخلوط میکنیم. سپس خمیر را بر روی سطحی آرد پاشی شده قرار داده، بقیه آرد را با دست به آن اضافه کرده، خمیر را در کل به مدت ۶ تا ۸ دقیقه ورز میدهیم تا اینکه خمیری نسبتا سفت با سطحی نرم و ارتجاعی به دست آید.خمیر تا جایی نیاز به آرد دارد که بهدست نچسبد.سپس خمیر را به دو قسمت تقسیم کرده، رویش را میپوشانیم و میگذاریم ۱۰ دقیقه استراحت کند. برای اینکه خمیرتان معطر و خوش مزه تر شود می توانید از یک قاشق چای خوری سیر له شده و سبزیجات معطر استفاده کنید.
🍓
@AshpaziBano
@AshpaziBano
مواد لازم: سینه مرغ شنیسل شده،پودر نان سفید،آرد کامل گندم،تخم مرغ، سبزیجات ایتالیایی،پودر سیر،نمک و فلفل و روغن گیاهی برای سرخ کردن
شنیسل مرغ
@AshpaziBano
در یک کاسه1/3 لیوان خرده نان،سبزیجات ایتالیایی،پودر سیر، نمک و فلفل را مخلوط کنید ودر یک بشقاب پخش کنید
در بشقا دیگر مقداری آرد کامل گندم را پخش کنید
یک تخم مرغ را خوب بزنید ودر بشقاب بریزید
تکه های شنیسل شده مرغ را ابتدا در آرد گندم،سپس در تخم مرغ و در آخر در مخلوط نان و سبزیجات بزنید
مقداری روغن نارگیل یا هر روغن گیاهی دیگر در ماهیتابه بریزید و تکه های مرغ را با حرارت ملایم بپزید
پ.ن : سبزیجات خشک ایتالیایی(Italian herbs) مخلوطی است مساوی از آویشن،ریحان،رزماری،پونه کوهی،مریم گلی به صورت خشک
@AshpaziBano
#لونگی
🚩( مرغ شکم پر) غذای آذربایجان و باکو
👉 @AshpaziBano
✏مواد لازم:
🔸مرغ یک عدد
🔸پیاز یک عدد بزرگ
🔸نمک و فلفل به اندازه ی کافی
🔸رب انار چهار الی پنج قاشق غذاخوری
🔸آب یک لیوان
🔸گردو ۳۰۰ گرم
🔸کشمش پلویی ۲۰۰ گرم
👉
@AshpaziBano
بستنی داغ
مواد لازم:
شیر سرد : 200 میلی لیتر
بستنی شکلاتی : 3 قاشق غذاخوری پر
بستنی وانیلی : یک قاشق غذاخوری پر
خامه پاستوریزه : 2قاشق غذاخوری
مراحل پخت:
ابتدا شیر تازه ای که تهیه کرده ایم را در ظرف مناسبی مانند شیر جوش میریزیم.
گاز را روشن میکنیم و شیر جوش را روی حرارت کم قرار میدهیم تا به آرامی گرم شود.
سپس بستنی شکلاتی را که تهیه کرده ایم را برداشته و از آن 2 اسکوپ برمیداریم و به شیر اضافه میکنیم و آنقدر هم میزنیم تا بشکل کف در آید و حسابی داغ شود.
لیوان شیشه ای یا بلوری پایه بلند را که از قبل تهیه کرده ایم را آورده و مواد داغ شده را درون آن میریزیم.
چنددقیقه صبرمی کنیم تا کمی خنک شود.
سپس یک اسکوپ بستنی شکلاتی و یک اسکوپ بستنی وانیلی را در لیوان می ریزیم و با خامه روی بستنی ها رو تزیین می کنیم.
برای تزیین از کمی ترایفل رنگی یا شکلات رنده شده نیز می توانید استفاده کنید.
@AshpaziBano
#نان_سیر_با_نان_فانتزی
#نان_تست
مواد لازم:
نان تست یا نان باگت- ۱۰تکه
سیر له شده- ۴حبه
کره-۵قاشق غذاخوری
روغن زیتون-۲قاشق غذاخوری
آویشن-۱قاشق چایخوری
پنیرپیتزا رنده شده-۱پیمانه
نمک و فلفل به مقدار لازم
فر را روشن کرده و دمای ان را به ۱۸۰درجه سانتیگراد برسانید. کره را روی شعله ملایم گرم آب کرده و در ظرفی مناسب با روغن زیتون، سیر، اویشن، نمک و فلفل مخلوط کنید. نان ها را به اندازه دلخواه برش داده و مایه را به صورت یکنواخت روی نان بمالید.
سینی فر را چرب کرده و نان ها رو درون ظرف چیده به مدت 5 دقیقه داخل فر قرار دهید تا رنگ روی نان طلایی شود بعد از5 دقیقه پنیر پیتزا را روی نان ریخته و بعد از سه دقیقه از فر خارج کنید. نان سیر باید به صورت گرم سرو شود.
@AshpaziBano
من اومدم با یه #عدس_پلوی_مشتی
با #قل_قلی های #خوشمزه و یه سالاد رنگارنگ قرتی که برا شام امشب درست کردم😋😋واقعا طعمش بی نظیر شده بود جای شما سبز عزیزانم😉🌹 .
طرز تهیه عدس پلو
برنج 4 پیمانه پلوپز
عدس 2 پیمانه پلوپز
ابتدا عدس هارو شستم و چند ساعتی گذاشتمشون داخل آب خیس بخوره،بعد گذاشتم بپزه،بعد رفتم سراغ برنجم و ریختمشون داخل آب نمک در حال جوش پنج دقیقه مونده بود که برنج رو صاف کنم عدس های پخته رو بهش اضافه کردم و بعد داخل آبکش صافشون کردم بعد یه مقدار روغن و چند قطره زعفران ریختم کف قابلمه و گذاشتم یه مقدار داغ بشه بعد برنج رو ریختم داخل قابلمه و گذاشتم برنجم دم بکشه، بعد از اینکه برنجم دم کشید برا روش روغن حیوانی کرمانشاهی مامان پز آب کردم و ریختم روش😋😋
برای قل قلی ها هم 300 گرم گوشت چرخ کرده رو با یه عدد پیاز رنده شده که آبشو کامل گرفتم مخلوط کردم و بعد یه مقدار زردچوبه و نمک و فلفل و آویشن و پودر سیر و زعفرون بهش اضافه کردم و یه مقدار ورزش دادم و گذاشتم چند ساعتی داخل یخچال بمونه تا خوب مزه دار بشه،در نهایت قل قلیشون کردم و داخل روغن وماهیتابه سرخشون کردم حدو سه چهار دقیقه اول در ماهیتابه رو گذاشتم تا یه مقدار مغز پخت بشه بعد در ماهیتابه رو برداشتم و کامل سرخشون کردم.
برا سالاد هم زیرشو خیار و گوجه ریز کردم و برای روی سالاد از کلم بروکلی،نارنگی،زیتون،ترب سفید،هویج و انار استفاده کردم.
14.37M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#لقمه_ماهیتابهای👌👌👌
روغن: ۳ قاشق غذاخوری
پیاز: ۲ عدد
فلفل دلمه: ۱ عدد
فیله مرغ: ۶ تکه
رب گوجه: ۱ قاشق غذا خوری
نمک: ۱ قاشق جایخوری
تخمگشنیز: ۱ قاشق چایخوری
پاپریکا شیرین: ۱ قاشق چایخوری
فلفل سیاه: نصف قاشق چایخوری
فلفل قرمز (اختیاری، اگه تند دوست دارید): نصف قاشق چایخوری
پودر سیر: نصف قاشق چایخوری
پودر پیاز: نصف قاشق چایخوری
قارچ: ۱۰ عدد (۴۰۰ گرم)
پنیر پیتزا و گودا هم به اندازه دلخواه
.
تفت پیاز: ۳ دقیقه
تفت پیاز و فلفل دلمه: ۴ دقیق
تفت پیاز و فلفل دلمه و مرغ: ۵ دقیقه
رب گوجه و ادویه رو اضافه کنید.
در حین تهیه خوراک، هر وقت احساس کردید که ماهیتابه خشکه، یکم (نصف فنجان) آب اضافه کنید تا کار جلا بگیره.
قارچ و اضافه کنید و بعد از ۱۰ دقیقه، خوراک آمادس👍
❥┅┄→•☆↓ #Jõıň↓☆•←┄┅❥
•••❥❥•←• #ایـــده_بانــو ☆﷽☆
Jõıň☞❢✧❁ @idehbano ❁✧❢