eitaa logo
اشپزی بانو ایرانی
5.7هزار دنبال‌کننده
30.4هزار عکس
34.6هزار ویدیو
136 فایل
#تــــــــــــــــوجه👇👇👇 📚 کتاب هایی که قبل ازمرگ باید بخوانیم...👇✅ https://eitaa.com/joinchat/2373517458Cb099503ae7 مدیر👇 @Hossein_hajivand #تبلیغات👇تبلیغ http://eitaa.com/joinchat/2953183246Ce6d64e22a6
مشاهده در ایتا
دانلود
حالا که خونه نشین شدیم این دستورای خوشمزه به دردمون میخوره😍✌️ اکبرجوجه😋👌 . . برای درست کردن اکبر جوجه ابتدا تیکه های مرغ را به مدت 2 ساعت در نمک و آبلیمو خوابانده . بعد تیکه های مرغا رو داخل تابه ای سرخ میکنیم دو طرف مرغ باید کاملا سرخ بشه بعد مرغا رو که سرخ کردیم کف قابلمه می چینیم بعد روش کره می ریزیم و یه لیوان آب و شعله زیر تابه کم کرده و میگذاریم دم بکشه میتونید دم کنی بزارید معمولا سه یا چهار ساعت طول میکشه دم بکشه برای دو تیکه ران مرغ من صد گرم کره می ریزیم (شما میتونید رب انار موقع سرو استفاده کنید) ─┅═ঊঈ🍔ঊঈ═┅─ ❁ ٰвٰάήُσٌ »❣« إيـِ.ٖ.ٖ.ٖــڋٍہٍ ❁ cнαɴɴεℓ◍➲ @Idehbano ⇦«◌»
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
میوه_آرایی 🍋🍎🥝 ‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌ ─┅═ঊঈ🍔ঊঈ═┅─ ❁ ٰвٰάήُσٌ »❣« إيـِ.ٖ.ٖ.ٖــڋٍہٍ ❁ cнαɴɴεℓ◍➲ @Idehbano ⇦«◌»
هدایت شده از عجایب جهان
تو این وضعیت کساد بازار و تعطیلی نمایشگاه بهاره... 🙁🤔 اون کسایی خوب میفروشن که کسب و کارشون آنلاینه 😎 همین حالا کنار 15000 نفر دیگه، کسب‌وکار آنلاین‌ت رو تو سایت «باسلام» راه اندازی کن 👇👇 https://bslm.me/OT9M3
مواد لازم : ۲ عدد سینه مرغ ۲۰۰ گرم دنبه گوسفندی یک حبه سیر ۱ عدد پیاز زعفران _نمک، فلفل سیاه، فلفل قرمز _جعفری دو ق غ . طرز تهیه : دو عدد سینه ی مرغ رو دو بار با دنبه ها چرخ کنید تا خوب یکدست له بشن. من با همون چرخ گوشت پیاز و سیر چرخ میکنم که کاملا محو بشن و فقط طعمشون باقی بمونه توجه کنید وقتی پیاز و رنده یا چرخ کردید آبشو حتما بگیرید که گوشتا روی آتیش وا نرن. خوب هم بزنید و زعفران و ادویه هاتون رو بش اضافه کنید و 2 ساعت توی یخچال قرار بدید مرحله آخر هم که سیخ گرفتن و کباب کردنه و در آخر نوش جان 😍 . پ.ن: اضافه کردن دنبه برای نرم شدن کباب هست و اگر رژیم دارید می تونید از دستور کباب حذف کنید ─┅═ঊঈ🍔ঊঈ═┅─ ❁ ٰвٰάήُσٌ ❣ ٖآۺݒَـ.ٖ.ٖ.ٖـݫے ❁ cнαɴɴεℓ◍➲ @Ashpazibano ⇦«◌»
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سلام دوستای عزیزم♥️ اینم دستور میان وعده یا یک شام خوشمزه و سریع هستش شما میتونید همیشه گوشت چرخ شده که با پیاز سرخ شده باشه تو فریزر یا یخچال اماده کنید که زمانی که مثلا از سر کار بیاین یا عجله داشته باشین این غذای فوق العاده سریع و خوشمزه رو درست کنید.خوب دستورشم که به این شکله که خمیر پیراشکی رو نازک پهن کرده سپس با مواد دلخواه پر کنید که من از گوشت چرخ شده سرخ شده با پیاز و پیازچه و گوجه و پنیر موزارلا و پنیر گودا استفاده کردم مواد میانی رو میتونید به دلخواه عوض کنید سپس طبق کلیپ به خمیر فرم داده و میزاریم تو فر . در ابتدا با درجه ی 220تا 240 به مدت 5دقیقه و سپس با درجه ی 180تا 200به مدت 15دقیقه بزارید بمونه تا زمانی که روی خمیر طلایی بشه. دستور خمیر هم که همون خمیر جادوییه که داخل کانال هست می تونید سرچ کنید ┄┅┄┅✶●✶┄┅┄┄ ❁ ٰвٰάήُσٌ ❣ ٖآۺݒَـ.ٖ.ٖ.ٖـݫے ❁ cнαɴɴεℓ◍➲ @Ashpazibano ⇦«◌»
5.72M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
شامی ترش شامی ترش یه غذای خوشمزه شمالیه که با شامی های گوشتی که داخل سس گوجه مزه دار میشن درست میشه و فوق العاده لذیذه. . مواد لازم :👇 گوشت چرخ کرده ..... ۲۵۰ گرم پیاز ..... ۱عدد نمک، فلفل، زردچوبه سبزی معطر (جعفری، گشنیز، ریحان) ..... از هر کدام یک قاشق رب ..... ۱قاشق گوجه .....۲عدد اب نارنج ..... نصف پیمانه . ❁ ٰвٰάήُσٌ ❣ ٖآۺݒَـ.ٖ.ٖ.ٖـݫے ❁ cнαɴɴεℓ◍➲ @Ashpazibano ⇦«◌»
هرحلوایی دوست دارید درست کنید... بعد نصف مواد رو کف ظرف مورد نظر پخش کنید و تا دیواره ها هم ببرید یعنی دیواره های ظرف هم حلوا باشه، بعد تمام سطح حلوا رو با موز حلقه شده بپوشانید... و بعد کرمی که درست کردید رو روی موزها بریزید، اجازه دهید کمی کرم بماند و خنکتر شود سپس مابقی حلوا رو تکه تکه در دست صاف کرده و روی سطح کار قرار دهید تا کامل پرشود... بعد داخل یخچال چند ساعت قرار دهید وبعد داخل ظرف سرو برگردانید و تزئین کنید. طرز تهیه کرم: نصف لیوان آرد را در یک لیوان شیر سرد مخلوط کرده و روی حرارت گذاشته جوش که آمد یک لیوان شکر و کمی کره انداخته و گلاب یا وانیل زده تا به غلظت فرنی برسد ‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌─┅═ঊঈ🍔ঊঈ═┅─ ❁ ٰвٰάήُσٌ ❣ ٖآۺݒَـ.ٖ.ٖ.ٖـݫے ❁ cнαɴɴεℓ◍➲ @Ashpazibano ⇦«◌»
هدایت شده از  ایده های بانوان
حسن ریوندی با بولدزور از روی خانوم جلسه ای رد شد! از بس خندیدم دلم درد گرفت! ببینید راجع به زشت ها و زیباها چیا گفت! یعنی این مرد عالیه!😂 😂😂 http://eitaa.com/joinchat/1344012298C1921c4ec4e بدو بیا ببین چی می گه مردم از خنده 😂😂😂😂😂😂😂😂😂 این زده رو دست کانالای ایتا 😂😂🙊 کانال 😍👇👇😜 http://eitaa.com/joinchat/1344012298C1921c4ec4e 👇😁 http://eitaa.com/joinchat/1344012298C1921c4ec4e منتظرتونیم😂😁
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
هدایت شده از عجایب جهان
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ســـ😊ــــلام✋ 🌸🍃صبح پنجشنبه تون بخیـر☕️😊🌸 امروزتون پر از موفقیت 🌸 🌼🍃قلبتون مملو از عشق💕 زندگیتون سرشـار از نیکی🌸 الهی🙏 🌸🍃ساحل زندگیتون همیشه آرام دلتون مثل دریا وسیع وبخشنده💞 💖و قلبتـون مثـل آسمان آبی، پهناور و مهربان💖 شروع صبح پر برکتی براتون آرزومندم🌸🙏 سلام صبحتون بخیر🌸🍃🌸 ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌🔬 👇 ℓɨŋk »«☞‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ @Ajaieb_Jahan 🔭 ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌
تهیه سمبوسه پیتزایی ، ابتدا پیاز را نگینی خرد کرده و در مقدار کمی روغن تفت می دهیم . ( بهتر است از روغن کمی برای تفت دادن مواد استفاده کنید چون در پایان سمبوسه ها در روغن سرخ می شوند ) بعد از اینکه سبک و طلایی رنگ شدند ، گوشت چرخ کرده را نیز اضافه کرده و تفت می دهیم تا رنگ گوشت تغییر کند . سپس قارچ های خرد شده و فلفل دلمه ای نگینی شده را نیز اضافه کرده و تفت می دهیم تا آب قارچ ها نیز خشک شده و مواد ما کاملا بپزند . حالا چاشنی ها را اضافه می کنیم . رب گوجه فرنگی ، نمک ، فلفل ، پودر آویشن و زردچوبه را نیز اضافه کرده و تفت می دهیم تا بوی خامی رب هم گرفته شود و بعد زیر حرارت را خاموش می کنیم . سمبوسه ها را می توانید به دو شکل رولی و مثلثی تهیه کنید . برای سمبوسه به شکل مثلث ، نان لواش را به شکل مستطیل برش داده و مواد گوشتی را در گوشه نان می ریزیم . مقداری پنیر پیتزا روی مواد ریخته و بعد از همان گوشه شروع به مثلثی پیچیدن سمبوسه می کنیم . برای سمبوسه رولی هم مقداری مواد را در یک طرف نان لواش ریخته و به آرامی رول می کنیم . حالا در یک تابه روغن ریخته و اجازه می دهیم تا کاملا داغ شود و بعد سمبوسه پیتزایی را داخل روغن قرار می دهیم تا سرخ شود . وقتی یک طرف سمبوسه سرخ شد ، آن را بر می گردانیم تا طرف دیگر آن هم سرخ شود . سمبوسه پیتزایی را در ظرف مورد قرار داده و با سس دلخواه سرو می کنیم. ❁ ٰвٰάήُσٌ ❣ ٖآۺݒَـ.ٖ.ٖ.ٖـݫے ❁ cнαɴɴεℓ◍➲ @Ashpazibano ⇦«◌»
🍴مواد لازم: آرد 1 و 1/2 پیمانه بیکینگ پودر 2 قاشق چای خوری نمک یک پنسه ماست پرچرب 1 پیمانه شکر 1 پیمانه تخم مرغ 3 عدد عصاره مایع وانیل 1/2 قاشق چای خوری روغن مایع 1/2 پیمانه گلابی 1 عدد درشت رسیده ولی سفت شکلات سیاه نیمه تلخ یا تلخ 1/2 پیمانه خرد شده 🍴طرز تهیه: فر را روی 180 درجه سانتی گراد روشن کنید. قالب را چرب و آرد پاشی کنید. آرد را الک کرده ا بینکینگ پودر و نمک مخلوط کنید. گلابی را خرد کنید. در ظرفی دیگر ماست، شکر، تخم مرغ ها و وانیل را در حد مخلوط شدن ترکیب کنید. سپس آرد را کم کم اضافه کرده با همزن بزنید تا تمامی مواد یک دست شوند. در آخر روغن را کم کم اضافه کرده مخلوط کنید. حدود 1/3 مواد کیک را داخل قالب بریزید. روی آن نیمی از گلابی خرد شده و تکه های شکلات بریزید. بقیه مواد کیک را داخل قالب ریخته مابقی گلابی و شکلات را روی مواد کیک بریزید. قالب را داخل فر 180 درجه یا درجه ای که همیشه کیک میپزید قرار دهید تا کیک بپزد. (حدود 1 ساعت) پخت کیک داخل قالب لوف کمی بیشتر از قالب گرد معمولی طول میکشد باید با خلال دندان وسط کیک را چک کنید اگر مواد کیک به خلال دندان نچسبید کیک پخته است.🍔 ❁ ٰвٰάήُσٌ ❣ ٖآۺݒَـ.ٖ.ٖ.ٖـݫے ❁ cнαɴɴεℓ◍➲ @Ashpazibano ⇦«◌»