لاسی انبه
انبه ۲ عدد
ماست کم چرب ۵۰۰ گرم
یخ ۱۰۰ گرم
عسل به میزان لازم
هل ۶ عدد
۱- انبه ها رو از وسط نصف کنید. هسته انبه ها رو در بیارید و پوستشون رو جدا کنید. اون ها رو خرد کنید.
۲۲- هل ها رو در هاون بریزید و بکوبید. پوست سبز هل ها رو جدا کنید و دانه های ریز داخلشون رو پودر کنید.
روش تهیه:
1- تکه های انبه رو به همراه آبی که موقع خرد کردنشون دراومده، ماست، یخ و در صورت تمایل ۱ قاشق غذاخوری عسل و پودر هل در مخلوط کن بریزید.
2- اون ها رو تا یکدست بشن، در مخلوط کن بزنید. نوشیدنی رو امتحان کنید و اگه خواستید عسل بیشتری بهش اضافه کنید و فورا میل کنید.
👨🍳 👩🍳 #آشپـــزی_بانـــو 😋
👕 👗
👖 @ashpazibano 👖
هدایت شده از پزشک ایرانی
▫️آیا شما مبتلا به کرونا هستید ؟
▫️چه افرادی در برابر کرونا آسیب پذیرترند ؟
@Dooctor
هدایت شده از پزشک ایرانی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آیا لباسها هم به کروناویروس آلوده میشوند؟
@Dooctor
🔷یه #ایده خوب برای یه صبحانه گرم😋
سر نون های گرد رو می برید توش رو کمی خالی می کنید تخم مرغ رو داخل نون می ریزید به همراه کمی گوجه و سبزی و ادویه و توی فر قرار می دید تا زمانی که تخم مرغ ها سفت بشن هر مخلفات دیگه ای جز تخم مرغ هم می تونین جایگزین کنید.
╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮
🍄↶【 #اشپــزی_بانـــو 】↷👇
@AshpaziBano
#سوپ_گشنیز 🍃
در ابتدا ۱ عدد پیاز نگینی کرده و با روغن زیتون تفت داده و جو پرک از قبل خیس شده رو اضافه می کنیم و با مقداری آب مرغ میزاریم تا حسابی بپزه بعد پخت ، جو ۱ عدد هویج رنده کرده و داخل سود میریزیم و میزاریم تا بپزه ، ۲ پیاله ماست خوری ماست ( داخل ماست ۱ زرده تخم مرغ میریزیم و مخلوط می کنیم ) و با ۳ حبه سیر رنده شده وسوپ رو آروم آروم به مخلوط ماست اضافه کرده و مدام هم میزنیم تا نبره بعد روس شعله می گذاریم و وقتی به جوش آمد ۱۰۰ گرم گشنیز تازه ی ساطوری شده رو اضافه می کنیم و نمک و فلفل میریزیم تا ۱۰ دقیقه حسابی جا بیوفتد
🔅نکته: ماست ترش باشد خوشمزه تر می شود
╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮
🍄↶【 #اشپــزی_بانـــو 】↷👇
@AshpaziBano
#اسموتى_انبه
سه تا انبه رو پوست مى كنيم و خرد مى كنيم،بعد يك ليوان شير و دو اسكوپ بستنى رو اضافه مى كنيم وميكسش مى كنيم و تا نصف توى ليوان مى ريزيم و از قبل تخم شربتى رو توى ابجوش و كمى شكرخيس كنيد و كمى هم تخم شربتى و گردو و دوباره از انبه و گردو،بعد خامه ى فرم گرفته و روش هم تكه هاى انبه رو كه از قبل تو فريزر گذاشتيد و يخ زده بذاريد...
╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮
🍄↶【 #اشپــزی_بانـــو 】↷👇
@AshpaziBano
هدایت شده از عجایب جهان
بازهم روضه زینب، همه جا ریخت بهم
حال و روز همه اهل سما ریخت بهم
بازهم پیرهنی را به سر و روش کشید
گریههایش همه مرثیه را ریخت بهم
🏴 سالروز وفات حضرت زینب کبری (س) تسلیت باد
🔬 #عجایب_جهان 👇
ℓɨŋk »«☞ @Ajaieb_Jahan 🔭
#_دمی_باقالی
🔸دمپختک یا دمی باقالی یکی از غذاهای اصیل تهران است.
✍️ابتدا یک پیاز داغ درست کنید بعد زردچوبه و نمک و فلفل و ۱ پیمانه باقالی لپه شده رو بهش اضافه می کنیم وقتی نیم پز شد ۲ پیمانه برنج خیس خورده رو اضافه کرده و وقتی آبش کشیده شد زمان میدیم تا برنج خوب دم بکشه بعد به همراه نیمرو و چاشنی های مختلف سرو می کنیم.
╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮
🍄↶【 #اشپــزی_بانـــو 】↷👇
@AshpaziBano
1.میوه های مورد نظرتون رو به سلیقه خودتون تهیه کنید و به سلیقه خودتون برش بزنید.
2. ژله رنگ دلخواه تون رو با یک لیوان آب جوش درست کنید و وقتی کاملا سرد شد یک بستنی لیوانی وانیلی و دو قاشق خامه اضافه کنید . ته قالب از اون بریزید و بذارید یخچال تا نیم بند بشه.
3. هر بسته ژله آلورا و یا هر رنگ دلخواه تون رو با یک لیوان و نیم لیوان آب جوش درست کنید.(آب سرد نریزید که شفاف دربیاد) ، میوه ها رو روی ژله نیم بند بچینید و با قاشق روشون از ژله بریزید. و یخچال بذارید تا فیکس بشن.
4. بعد از فیکس کردن میوها لایه آخر رو از ژله اول بریزید. ✔️نکته. میوه های، کیوی، آناناس، نارنگی انبه و پرتقال های ترش نمیذارن ژله ببنده پس قبلش با دو قاشق شکر و آب کم یه مقدار کم اونها رو بجوشانید.
نکته. اندازه های من به ازای یک بسته ژله هست شما خودتون با توجه به قالبتون کم و زیادش کنید.
❥┅┄→•☆↓ #Jõıň↓☆•←┄┅❥
•••❥❥•←• #آشپـزےبانــــو ☆﷽☆
Jõıň☞❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧❢
هدایت شده از عجایب جهان
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سلام سه شنبه بیستم اسفند ماه
10 قدم مانده به خندیدن برگ🍀
یک نفس مانده به ذوق گل سرخ🌹
چشم در چشم بهاری دیگر تحفه ای یافت نکردم
که کنم هدیهتان🎁
یک سبدعشق و محبت
همه ارزانیتان
صبح زیباتون بخیر و شاد شاد
و بدون استرس
🔬 #عجایب_جهان 👇
ℓɨŋk »«☞ @Ajaieb_Jahan 🔭