eitaa logo
اشپزی بانو ایرانی
5.8هزار دنبال‌کننده
29هزار عکس
32.9هزار ویدیو
134 فایل
#تــــــــــــــــوجه👇👇👇 📚 کتاب هایی که قبل ازمرگ باید بخوانیم...👇✅ https://eitaa.com/joinchat/2373517458Cb099503ae7 مدیر👇 @Hossein_hajivand #تبلیغات👇تبلیغ http://eitaa.com/joinchat/2953183246Ce6d64e22a6
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
طبقه اول : 🎀 شكلاتي دلخواه و درست كنيد و به قطعات مناسب تكه كنيد و توي ظرف بزاريد. طبقه دوم : ۱ عدد پودر دريم ويب + ۱ عدد پودر كارامل + ۵ عدد پنير كيبي + نصف كمتر پيمانه شير مايع + ۱ عدد خامه صبحانه باهم مخلوط كنيد با همزن بزنيد يكدست بشه و بريزيد روي كيك. طبقه سوم : ۲ يا ۳ بسته كاكائو گلكسي ساده (هر بسته ۵۰ گرم) رو ذوب كنيد و ۱ عدد خامه صبحانه بهش اضافه كنيد و مخلوط بشه و بريزيد روي طبقه دوم و بزاريد يخچال خودشو بگيره. براي روش هم شكلات رنده كنيد و با ميوه تزئين كنيد. ❁ ٰвٰάήُσٌ ❣ ٖآۺݒَـ.ٖ.ٖ.ٖـݫے ❁ cнαɴɴεℓ◍➲ @Ashpazibano ⇦«◌»
تزیین ژله🤩🤩👌 ❁ ٰвٰάήُσٌ ❣ ٖآۺݒَـ.ٖ.ٖ.ٖـݫے ❁ cнαɴɴεℓ◍➲ @Ashpazibano ⇦«◌»❁
🔻 قطعی تلگرام اشکال ندارد ولی قطعی ایتا اشکال دارد!! 🔹 بعضی ها طوری از قطعی دیروز صحبت می کنند انگار از بدو تولدش اصلا قطع نشده است!! 🔹 مشکلات سخت افزاری برای هر سرویسی ممکن است اتفاق بیفتد. 🔹 البته پیام رسان ایتا علی رغم عدم کمک همچنان پابرجاست و مشغول خدمت رسانی به مردم است. ❣ 【﷽】 ♡↷ @Resule10 ↶♡
🎀آموزش مواد لازم - مواد لازم برای کرم شیرین کراملی - دو عدد موز - یک فنجان سس کارامل - طرز تهیه این سس در قسمت سس ها آموزش داده شده - یک فنجان خامه که با یک قاشق غذا خوری شکر شیرین شده مواد لازم برای کرم شیرین وانیلی - دو سوم فنجان شکر (می توان نصف فنجان استفاده کنید اگر شما ترجیح می دهند دسر شیرین کمی داشته باشد - یک چهارم فنجان آرد ذرت - نصف قاشق چای خوری نمک - سه فنجان شیر - دوعدد تخم مرغ - دو قاشق غذاخوری کره - یک قاشق غذا خوری عصاره وانیل مواد لازم برای بیسکویت - یک و یک دوم فنجان بیسکویت خرد شده - یک سوم فنجان کره ذوب شده - یک قاشق غذا خوری شکر طرز تهیه:در یک کاسه متوسط، تخم مرغ را با چنگال خوب هم بزنید و کنار بگذارید قند ، آرد ذرت و نمک را در یک ظرف با هم مخلوط کنید و کم کم به شیر اضافه می کنیم و روی حرارت ملایم خوب هم می زنیم تا صاف و یک دست شود و بخوش بیاید و غلیظ شود به مدت یک دقیقه چند قاشق غذاخوری از این مخلوط داغ را در کاسه به تخم مرغ اضافه می کنیم و بلافاصله به خوبی هم بزنید . حالا مخلوط تخم مرغ را به مخلوز قبلی لضلفه می کنیم و دوباره یک دقیقه هم می زنیم از روی حرارت بر داشته و کره و وانیل رل ببه آن اضافه می کنیم و کنار گذاشته تا خنک شود و بعد داخل یخچال می گذاریم طرز تهیه بيسكويت براى لايه زير:ابتدا بیسکویت خرد شده ، شکر و کره ذوب شده را با هم مخلوط کرده تا به طور کامل ترکیب شوند . داخل سینی فر ریخته با درجه 350 * F به مدت 10-12 دقیقه، تا زمانی که قهوه ای روشن شود قرار می دهیم . حالا که همه چیز آماده شده وقته آن است که این دسر خوشمزه را درست کنیم حدود 2 قاشق غذاخوری بیسکویت را کف ظرف می ریزیم و با استفاده از یک لیوان کوچک با فشار آن ها را به یک لایه منسجم و به هم چسبیده تبدیل می کنیم به هر ظرف یک لایه از کرم شیرین کاراملی . برای راختی و تمیزی کار خامه شیرین کاراملی را داخل یک کیسه ریخته و گوشه آن را با قیچی ببرید و براحتی با فشار کیسه خامه را درون ظرف بریزید چند برش موز اضافه می کنیم و با یک لایه کرم شیرین وانیلی روی آنها را می پوشانیم مقداری بیسکویت و کمی سس کارامل روی آن اضافه می کنیم و لایه های قبلی را تکرار می کنیم، دسر را در یخچال قرار می دهیم به مدت 3 ساعت و روی آن را با برش های موز ، خرده های بیسکویت و سس کارامل تزئین می کنیم نوش جان ❁ ٰвٰάήُσٌ ❣ ٖآۺݒَـ.ٖ.ٖ.ٖـݫے ❁ cнαɴɴεℓ◍➲ @Ashpazibano ⇦«◌»
‌ ✅ پاستا قالبی😋 پاستا لوله ای سایز بزرگ رو توی آب جوش که کمی روغن ونمک ریختیم میریزیم وکمی نرم شد آبکش کنید وتوی ظرف نچسب مرتب وبه صورت فشرده بچینید (به صورت عمودی)مواد داخلش:چرخ کرده وقارچ رو با پیاز خوب سرخ کرده وآویشن ونمک وفلفل وزردچوبه زده وکمی رب اضافه کنید وپنیر پیتزا رو باهاش مخلوط کنید وداخل لوله ها رو با این مواد پرکنید با قاشق کوچک یکی یکی باید کاملا پرشه وروش سس بشامل ریخته وبا پنیر پیتزا پوشش دهید وداخل فر 180 به مدت 20 دقیقه بزارید ودر آخر گریل رو روشن کنید تا روش طلایی شه وسرد که شد از قالب بیرون آورده وسرو کنید . نوش جان❤ ❥┅┄→•☆↓ ↓☆•←┄┅❥ •••❥❥•←• ☆﷽☆ Jõıň☞‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧❢
‌ ✅ كرم باواريا😋 ✍ موادلازم : شیر 1 لیوان وانیل 1 ق چ زرده تخم مرغ 2 عدد شکر ¼ لیوان پودر ژلاتین 1 ق غ آب سرد ¼ لیوان خامه 220 گرم شکر ¼ لیوان 🍜 طرزتهیه : خامه رو با يكى از شكرها چند ثانيه با چنگال هم زده در فريزر قرار داده تا كمى يخ بزند پس از آن خامه و شكر را كامل زده تا فرم بگيرد زرده و شكر و شير گرم شده را در ظرفى ريخته روى حرارت غيرمستقيم قرار داده و مرتب هم ميزنيم تا مايع ما غليظ شود ژلاتين را در آب سرد حل كرده روى بخار آب قرار داده تا يكدست شود اجازه ميدهيم كرم به دماى محيط برسد ژلاتين و خامه را به مايه بالا افزوده كاملاً هم زده تا يكدست شود و در ظرف مورد نظر ريخته،در يخچال قرار داده تا ببندد براى داشتن باواريا شكلاتى كافى است، دو قاشق غذاخورى پودر كاكائو و دو قاشق غذاخورى شكر را در يك چهارم پيمانه آبجوش كاملاً حل كرده و در آخر به مايه دسر اضافه كنيد. ❥┅┄→•☆↓ ↓☆•←┄┅❥ •••❥❥•←• ☆﷽☆ Jõıň☞‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧❢
مواد لازم: گوشت تکه شده        برای هر خورشت خوری سه عدد سبزی اسفناج              یک کیلو آلو                    یک کاسه ماست خوری آرد گندم           یک قاشق غذاخوری پیاز نگینی خرد شده     یک عدد روغن         به میزان لازم نمک و فلفل و زردچوبه   به میزان لازم پیاز نگینی خرد شده را با روغن و حرارت متوسط سرخ کنید و بعد کمی زردچوبه به آن اضافه کرده تا پیاز داغ طلایی رنگ بدست آید. گوشت تکه شده, نمک و فلفل سیاه را اضافه کرده و دوباره تفت می دهیم تا رنگ گوشت تغییر کند. اردرا اضافه کرده و تفت می دهیم. سپس اسفناج آماده شده را به همراه ۳ لیوان آب هم اضافه می کنیم و دو ساعت زمان می دهیم با شعله کم تا بپزد آلو را اضافه کرده و هم می زنیم. سپس دو ساعت دیگر هم زمان می دهیم تا خورشت آلو اسفناج ما کاملا جا بیفتد. خورشت آلو اسفناج آماده سرو است نوش جان کنید ❥┅┄→•☆↓ ↓☆•←┄┅❥ •••❥❥•←• ☆﷽☆ Jõıň☞‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧❢
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سوپ جو لاکچری مواد لازم براي چهار نَفَر : ١: جو پرك يك و نيم ليوان (نيم ليوان ) ٢: يك عدد هويج رنده شده با رنده درشت 🥕 ٣: يك عدد پياز ٤: پانزده شاخه جعفري 🍀 ٥: قارچ چهار يا پنج عدد كوچك 🍄 ٦: آب مرغ پنج تا شش ليوان 🥣 ٧:مرغ خورد شده به اندازه يك پياله سس سوپ : ١: دو قاشق غذاخوري آرد ٢: يك ليوان شير 🥛 ٣: ده تا پانزده گرم كره . مرغ رو با يك عدد پياز و نمك و فلفل روي حرارت گذاشته و پس از پخته شدن آب مرغ را از صافي رد ميكنيم سپس جو پرك رو به اون اضافه كرده و به مدت يك ربع ساعت روي حرارت ملايم ميذاريم .براي سس سفيد كره و شير و آرد رو مخلوط كرده و روي حرارت ملايم به مدت پنج دقيقه بهم ميزنيم .سپس مرغ و قارچ و هويج و سس سفيد رو به سوپ اضافه ميكنيم و به مدت ده دقيقه مرتب به هم ميزنيم و به مدت پنج دقيقه با در بسته روي حرارت ملايم ميذاريم .پايان پخت جعفري رو اضافه كرده و حرارت رو خاموش ميكنيم و موقع سرو فلفل قرمز و آبليمو تازه به سوپمون ميزنيم . ❥┅┄→•☆↓ ↓☆•←┄┅❥ •••❥❥•←• ☆﷽☆ Jõıň☞‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧❢
دلمه کلم😋😋😌 برای مواد داخل دلمه ها از‌ گوشت چرخ کرده، برنج آبکش، لپه پخته، سبزی معطر (ترخون و مرزه یادتون نره)، پیاز داغ و رب استفاده میکنم که تقریبا همگی از همین مواد استفاده میکنن ... بعدش مواد و میذارم لای برگای کلمی که از قبل توی آب جوش نرم شدن و میپیچم ...‌برای سس هم از پیاز داغ و رب و یکم سرکه یا آبغوره و یکم شکر ( البته در صورتی که مزه ملس رو دوست دارین) و آب استفاده میکنم و میذارم تا یکم قوام بیاد و بعد دلمه هارو میچینم تو سس تا حسابی بپزن و مزه ها به خورد هم برن... . البته دو تا نکته مهم هم هست که اگه رعایت کنیم دیگه نه دلمه ها ته میگیره و نه وا میره👇🏻 . اول اینکه همیشه یه مقدار از تکه های ریز برگای کلم اضافه میاد من این برگارو خورد میکنم و میریزم تو سس و بعد دلمه هارو میچینم رو برگا اینطوری هم سس خوشمزه تر میشه و هم دلمه ته نمیگیره دوم اینکه اگه میخواین که دلمه ها به خاطر قل قلای سس وا نرن و از هم باز نشن کافیه یه پیش دست یه کوچولو سنگینی که نسبت به حرارت مقاومه رو بذارین رو دلمه ها اینطوری دلمه ها به هم فشرده میشن و سنگینی پیش دست نمیذاره وا برن...❥┅┄→•☆↓ ↓☆•←┄┅❥ •••❥❥•←• ☆﷽☆ Jõıň☞‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧❢
مرغ رو توى مخلوط كره و روغن سرخ مى كنم و بعد يه پياز رو رنده مى كنم و نمك و فلفل و زردچوبه هم اضافه مى كنم و تفت ميدم تا طلايى بشه،يك ليوان دونه ى انار رو توش مى ريزم و تفت ميدم،ى ق غذا خورى رب گوجه و دو ق غ خورى هم رب انار اضافه مى كنم و تفت ميدم و مرغ رو توى اين سس ميذارم و دو پيمانه ابجوش هم اضافه مى كنم و ميذارم تا بپزه و اب اضافه ى خورشت خشك بشه و يه سس غليظ بدست بياد،مى تونيد به اين خورشت گوجه سبز يا الوچه هم اوخر پخت اضافه كنيد..
. سلام عزیزای دل بانو♥️ خووووب الوعده وفا، اول دستورِ شیرینی کشمشی که هیچ شیرینی به پاش نمیرسه رو براتون میزارم 🌹 . مواد لازم: تخم مرغ ۲ عدد آرد ۲۲۰ گرم مارگارین یا کره ۱۵۰ گرم کشمش ۱۵۰ گرم پودر قند ۱۶۰ گرم بیکینگ پودر ۱ ق چ وانیل ۱/۲ ق چ کره و پودر قند را حدود ۵ دقیقه با دور تند میزنیم تخم مرغ ها رو یکی یکی اضافه کرده و هر کدام را یک دقیقه میزنیم وانیل را میریزیم سپس آرد و B را سه بار الک کنید و به تدریج اضافه میکنیم و در آخر کشمش رو اضاف میکنیم، کف سینی فر را کاغذ روغنی انداخته و با قاشق مربا خوری با فاصله در سینی میچینیم و در فر از قبل گرم شده به مدت ۱۵ دقیقه با دمای ۱۷۰ میزاریم. پ.ن: ۱- تا شیرینی کامل خنک نشده از سینی جدا نکنید✔️ ۲-کره و تخم مرغ به دمای محیط برسه✔️ ۳-اگر از فر برقی استفاده میکنید ۲۰ درجه کم میشه✔️ . دوستانيكه سوال داشتن درمورد گرم و پيمانه : ، هر ١٢٠ گرم يك ليوان دسته دار فرانسوي ميشه. ❥┅┄→•☆↓ ↓☆•←┄┅❥ •••❥❥•←• ☆﷽☆ Jõıň☞‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧❢
❥┅┄→•☆↓ ↓☆•←┄┅❥ •••❥❥•←• ☆﷽☆ Jõıň☞‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧❢
برفی ✍مواد لازم: شیر: یک لیوان و نیم آرد گندم: یک قاشق و نصفی(دو قاشق هم میشه) شکر: یک قاشق و نصفی(میشه کمتر یا بیشترش کرد) نشاسته گل: 1 ق غ کره: 1 ق غ وانیل: نوک ق چ بیسکوییت لیدی فینگر(یا هر نوع بیسکوییت یا کیک به دلخواه،برای مغزی دسر): به میزان لازم پودر نارگیل: به میزان لازم 🍜طرز تهیه: ابتدا شیر سرد، نشاسته و آرد رو باهم مخلوط کرده و خوب هم میزنیم تا نشاسته در شیر کاملا حل بشه،سپس روی حرارت ملایم گذاشته،شکر رو هم اضافه میکنیم و مرتب هم میزنیم تا مواد به غلظت برسه(به هیچ وجه حرارت رو زیاد نکنید)، وقتی غلیظ شد ، کره و وانیل رو هم اضافه کرده،هم میزنیم و از روی حرارت برمیداریم. مواد رو تا میانه ی قالب ها میریزیم،یک تکه بیسکوییت یا کیک کوچک وسط قالب گذاشته و بقیه مواد رو داخل قالب ریخته و به مدت یک ساعت داخل یخچال قرار میدیم. بعد ازین مدت دسر به راحتی از قالب جدا میشه، سپس داخل پودر نارگیل میغلونیم و به دلخواه تزیین میکنیم. *میتونید به جای قالب،مواد رو داخل فنجان های چینی بریزید ،به راحتی برمیگرده. *اگر مواد به غلظت کافی نرسه، یا قالب ها به اندازه داخل یخچال نمونن، دسر قالبی ❁ ٰвٰάήُσٌ ❣ ٖآۺݒَـ.ٖ.ٖ.ٖـݫے ❁ cнαɴɴεℓ◍➲ @Ashpazibano ⇦«◌»
شيرينى گردويى😍 ۲۰۰گرم شکر و ١٠٠گرم گردو و ١٠٠گرم پودرکیک ١ق چ پودرکاکائو و بکینگ پودر۱/۲ق چ و ١/٨ ق چ دارچین باهم مخلوط میکنیم. ۱عددسفیده را اضافه میکنیم. یکبار ازچرخگوشت ردمیکنیم. حالا ٨٠گرم سفیده اضافه کرده مواد باهم ۲بار دیگه چرخ میکنیم. بعد روی حرارت کم قرار میدهیم تاشکرش حل بشه وموادمون داغ بشه اما نباید اصلا بجوشه. وقتی شکرش حل شد روغن مایع ۱ق س و روغن جامد۱ق س و ١ق س سركه رااضافه میکنیم. کمی که سردشد توی یخچال قرار میدهیم. تاکمی خنک بشه و مواد باید راحت ازقیف بیرون بیاد. روی سینی کاغذروغنی قرار میدهیم روی کاغذ رو هم باروعن جامد برس میکشیم روش ارد برنج الک میکنیم. فر حتما باید با دما بالا ۲۰۰درجه گرم بشه. اما با دما ۱۷۰ پخت بشه. 👩‍🍳👨‍🍳 •••❥❥•←• ☆﷽☆ Jõıň☞‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧❢
💕💕 زرده و سفیده رو جدا کنید سفیده رو با همزن بزنید تا به استیف پیک برسه کره رو با شکر با همزن بزنید وانیل و رنده پوست لیمو اضافه کنید وقتی سفید شد زده هارو دونه دونه اضافا کنید و هر کودوم رو ۱ دقیقه با همزن بزنید آرد و گردو و ب پ رو مخلوط کنید و به زرده ها اضافه کنید کمی مخلوط کنید بعد سفیده رو اضافه کنید و دورانی مخلوط کنید دقت کنید پفش رو از بین نبرید زیادی هم نزنید داخل قالب بریزید و یک ضریه به سطح بزنید تا مسطح بشه فر از قبل گرم شده ۱۸۰ درجه ۴۰ الی ۴۵ دقیقه 👩‍🍳👨‍🍳 •••❥❥•←• ☆﷽☆ Jõıň☞‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧❢
هدایت شده از عجایب جهان
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سوختن غمهایتان در آتش 4 شنبه سوری آرزوی من است 4شنبه سوریتون مبارک دوستان گلم این پست تقدیم به شما ❤️❤️ ❥┅┄→•☆↓ ↓☆•←┄┅❥ •••❥❥•←• ☆﷽☆ Jõıň☞‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌❢✧❁ @Ajaieb_Jahan ❁✧❢
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💙خدایـ.ـا شب را در 💫سکوت و تاریکـ.ـے آفریدے 💙تا همه از هیـ.ـاهو 💫و شلوغـ.ـے روز 💙به آرامش برسند. 💫پس آرامش حقیقـ.ـے 💙خیالــ.ـے آسوده و خوابـ.ـے آرام 💫نصیب دوستـ.ـانم کن… ❥┅┄→•☆↓ ↓☆•←┄┅❥ •••❥❥•←• ☆﷽☆ Jõıň☞‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌❢✧❁ @Ajaieb_Jahan ❁✧❢
🔷 مرغاتونو بشورید تکه کنید دو سه عدد پیازو خلال خرد کنید یا میتونید دوتاپیاز چهارقاچ کنید درب قابلمه بسته بزارید روی حرارت تا اب مرغ بجوشه وکف کنه سپس مرغارو از صافی رد کنید و اب مرغو عوض کنید دوباره مرغاروبا پیازش بریزید تو قابلمه و روش اب ریخته اینبار نمک و ادویه و زردچوبه و فلفل بزنید درب قابلمه را بسته تا گوشت مرغ بپزه اواسط پخت یک قاشق مربا خوری رب بریزید اگه میخواید رنگ مرغتون به این رنگ شه کم رب بریزید و سپس درب قابلمه بسته مرغ که پخت از قابلمه جدا کرده و توی روغن یا کره سرخ کنید از اب مرغ هم برای سوپ میتونید استفاده کنید. ❥┅┄→•☆↓ ↓☆•←┄┅❥ •••❥❥•←• ☆﷽☆ Jõıň☞‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧❢
جان چهارشنبه سوری مبارک🔥💥🔥 ┄┅┅┄┅✶❤️✶┅┄┅┅┄ ❤️ 🤩🤩🤩 ❤️ ┄┅┅┄┅✶☝️🏻✶┅┄┅┅┄ ❢خاص❥ •●❥JOiN👇🏼 ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ Jõıň ⇄☞ @Axe_Porofil 💌
هدایت شده از پزشک ایرانی
🔶 کرونا در کمین است 🔹 🔹 در خانه می مانیم تا همراه وهم قسم باپزشکان و پرستاران از جان گذشته ی سرزمین مان درمقابل ویروس کروناسهیم باشیم. ❥┅┄→•☆↓ ↓☆•←┄┅❥ •••❥❥•←• ☆﷽☆ Jõıň☞‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌❢✧❁ @Dooctor ❁✧❢
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا