#مربا_توت_فرنگی
عاقا تا این میوه ی خوشگل هست دست از سرش بر نمیداریم .
آخه تو چقدر دلبری؟؟ 🍓🍓🍓
.. هممون برای خوشگل کردن و تزیین کیک هامون میریم سراغش....
از انواع شیک و اسموتی و دسر و ترایفل ومارمالاد و تزیین کیک و تارت گرفته تا همین مربا و شربت خوشمزه .
دو کیلو توت فرنگی کلاهک گرفته
دو کیلو شکر
اگر توت فرنگی شیرین باشه دو کیلو شکر کافیه ولی اگه توت فرنگی ترش باشه جا داره که بیشتر هم بزنیم.
توت های بوته ای و ریزتر بهتره .
من عطر خود توت فرنگی رو ترجیح میدم و به مربام وانیل نمیزنم.
توت فرنگی رو تمیز کنید و قسمتهای خرابش رو جدا کنید.
سپس توت فرنگی ها را شسته و بذارین تا آبش کامل بره اگر دوس داشتین نصفش کنید. حالا یه ظرف بردارین و توت فرنگی و شکر رو لایه لایه بریزن و جایی خنک یا داخل یخچال بذارین.
زمان بدین تا 24 ساعت بمونه. بعدش روی حرارت میزاریم اول کمی زیرش رو زیاد میکنیم جوش بیادو بعد زیر شعله رو کم میکنیم و در حین پخت کف روی شربت را مرتب بگیرید.تا مربا شفاف بشه فقط شعله زیاد نباشه ومواظب باشین سر نره .
برای سنجیدن قوام امدن مربایک قطره از مربا را روی بشقابی ریخته و وقتی کمی خنک شد،با انگشت اون رو بلند کنین اگر کمی چسبید و کش آمد ،مربا قوام امده است و باید زیرش را خاموش کنید.
اگر توت فرنگی ها بعد از 24 ساعت هنوز اب ننداخته بودن و خیلی شکر حل نشده مونده بود ، توت فرنگی رو ، پنج الی شش دقیقه حرارت میدیم (طبق کتاب مستطاب آشپزی )و میذارم داخل یخچال خنک بشه . بیست و چهار ساعت بمونه ( یا اینکه شب تا صبح ) سپس اقدام به پخت نهایی مربا میکنیم توت فرنگی رو بیشتر از نیم ساعت که حرارت بدیم هم رنگش تیره تر میشه و هم توت فرنگیا له میشن.
میتونین توت فرنگی ها رو جدا کنین و ابش رو قوام بیارین و در اخر به شیره مربا اضافه کنین یا اینکه کمی از توت فرنگی و شیره جدا کنین و با میزان دیگه ی اب و شکر شربت درست کنین.
معمولا شربت شکر رو دو برابر وزن میوه در نظر میگیرید
بعد از پخت مربا،اجازه میدیم تا داخل همون قابلمه سرد بشه و بعد از اون داخل شیشه خشک ،تمیز و استریل میریزم و داخل یخچال قرار میدم
کپک در اثر رطوبت و گرما به وجود میاد پس حتما توت فرنگیتون رو بعد از شستن بذارین خشک بشه و ابش در بره
شربت رو کاملا قوام بیارین و شل و نرم برندارین.
مربا رو در یخچال نگهداری کنین اگر زیاد بود مقداری مربا را فریز کنید تا یکسال تازه ی تازه میمونه
قابلمه لعابی باعث خوشرنگ شدن مربا میشه،اگر هم ندارین زیاد سخت نگیرین
❥┅┄→•☆↓ #Jõıň↓☆•←┄┅❥
•••❥❥•←• #آشپـزےبانــــو ☆﷽☆
Jõıň☞❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧❢
اشپزی بانو ایرانی
#دسر_خرما_کارامل
شیر 400 میلیلیتر (یک و یکدوم پیمانه + 2 قاشق سوپخوری)
خرمای پوره کرده 120 گرم
خامه صبحانه 150 گرم
سس کارامل آماده 80 گرم
قهوه فوری 2 قاشق چایخوری
پودر ژلاتین 2 قاشق سوپخوری و یکدوم قاشق چایخوری
آب 60 میلیلیتر (یک چهارم پیمانه)
شیر، خرما، خامه، سس کارامل و قهوه را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت ملایم پیوسته هم بزنید تا مایه صاف و یکدستی حاصل شود.
آنگاه ظرف را از روی حرارت بردارید و مایه فراهم کرده را از صاف کنید. سپس ژلاتین را روی آب بپاشید و به روش بن ماری (حرارت بخار آب جوش) حل کنید. اکنون محلول ژلاتین را درون مایه خرما بریزید و هم بزنید. حالا مایه فراهم کرده را در قالبهای دسر به گنجایش 125 میلیلیتر بریزید و در یخچال قرار دهید تا کرم ببندد و آماده مصرف شود.
اینک دسر را از قالب جدا کنید و آن را با شکر رنگی و گلهای فوندانت بیارائید.
یادآوری: سس کارامل را از فروشگاههای لوازم قنادی و یا سوپرمارکتها تهیه کنید. ی آشپزی هست
❥┅┄→•☆↓ #Jõıň↓☆•←┄┅❥
•••❥❥•←• #آشپـزےبانــــو ☆﷽☆
Jõıň☞❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧❢
اشپزی بانو ایرانی
مواد مورد نیاز:آرد سفید: ۳۵۰ گرمروغن مایع: ۲ تا ۳ قاشق چای خوریمخمر فوری: ۲ قاشق مرباخوریشکر:۱ قاشق چایخوریآب یا شیر گرم: یک تا یک و نیم پیمانهنمک: ۱ قاشق چای خوری(این مقدار مواد برای تهیه دو عدد پیتزا بزرگ مناسب است)
طرز تهیه:
برای تهیه خمیر سعی کنید اندازه مواد رو دقیق بریزید تا خمیرتون عالی شه.
برای شروع مخمر رو داخل ظرف در بسته به مدت ۱۵ دقیقه قرار بدید تا حجمش دوبرابر شه. آرد و نمک و شکر رو باهم الک میکنیم و روغن رو به مخلوط اضافه میکنیم. مخمری رو که عمل کرده بود اضافه میکنیم و آب یا شیری رو که از قبل گرم کردیم (حدود ۵۰ تا ۶۰ درجه به قدری که دست رو نسوزونه) کم کم به مواد اضافه میکنیم. در این مرحله که آب یا شیر اضافه می شه، باید با یک دست مخلوط رو هم بزنین، چرا که مقدار آب یا شیری که استفاده میشه به آرد بستگی داره و ثابت نیست. آب یا شیر رو اونقدری اضافه کنین که خمیر حالت چسبندگی نداشته باشه (برای اطمینان بهتره اول یک پیمانه آب رو بریزید و مخلوط کنین و اگر کم بود بقیه رو قاشق قاشق اضافه کنین) خمیر رو روی سطح صافی بذارید و ورز بدین. هروقت خمیر چسبنده شد میتونید کمی آرد بپاشید. بعد از ده دقیقه ورز دادن خمیر لطیف و نرم و کش داری بدست میاد.خمیر رو در ظرف چرب شده ای بذارید و روش رو بپوشونید و یک ساعت در جای گرم قرار بدین تا ور بیاد و حجمش دوبرابر بشه.
چند نکته ی مهم برای تهیه خمیر پیتزای خانگی :
توجه داشته باشید که اگه میخواید خمیر تردی داشته باشین بهتره اون رو در یخچال بذارید تا به آرامی ور بیاد. اینطوری عمل ور اومدن کندتر انجام میشه ولی خمیر تردتر میشه. اکثر رستورانها هم خمیر پیتزا رو از شب قبل آماده میکنن و در یخچال میگذارن. شیر هم باعث ترد تر شدن و مزه بهتره خمیر میشه.
وقتی که خواستید خمیر رو استفاده کنین، یکی دو دقیقه ورز بدین تا حجمش کم شود .
این خمیر برای دو یا سه پیتزای متوسط کافیه.
توجه داشته باشین موقع پهن کردن، ضخامت کلفت ترین قسمت پیتزا بیشتر از دو سانتی متر نشه.
❥┅┄→•☆↓ #Jõıň↓☆•←┄┅❥
•••❥❥•←• #آشپـزےبانــــو ☆﷽☆
Jõıň☞❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧❢
طرز تهیه تره حلوای شیرازی
1 پیمانه آرد برنج
1 پیمانه گلاب
زعفران به مقدار لازم
4 پیمانه آب
3 پیمانه شکر
5 پیمانه شیر
1 پیمانه نشاسته
مراحل :
نشاسته را با آب و آرد را با شیر مخلوط میکنیم ، سپس هردو مخلوط را در ظرفی ریخته و هم میزنیم.
در تابه تفلون و روی شعله کم قرار میدهیم که خامی آرد گرفته شود.
حالا مخلوط را در تابه ریخته و هم میزنیم ، حتما مدام هم بزنید در غیر این صورت آرد و نشاسته خیلی سریع ته نشین میشوند.
کمی که غلیظ شد ، شکر و آب را هم میریزیم و باز هم میزنیم تا غلظت زیاد تری پیدا کند طوری که رد قاشق روش بماند .
حالا آن را در ظرفی میریزیم و میگذاریم یک ساعت تو یخچال بماند تا سفت شود. ❥┅┄→•☆↓ #Jõıň↓☆•←┄┅❥
•••❥❥•←• #آشپـزےبانــــو ☆﷽☆
Jõıň☞❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧❢
طرز تهیه شیرینی شستی
گرم آرد سفید170
20 گرم آرد برنج
1قاشق چای خوری پودر هل
گرم پودر قند50
100 گرم روغن جامد
تخم خرفه یا کنجد
مراحل :
پودر قند و روغن جامد را با همزن برقی میزنیم تا کاملا سفید و پوک شود پودر هل را اضافه کرده و مخلوط میکنیم.
آرد برنج را اضافه میکنیم و آرد سفید اضافه میکنیم و با نوک انگشت خمیر را جمع میکنیم.
توی سینی فر کاغذ روغنی میندازیم.از خمیر به اندازه گردو برمیداریم و با دست بهش شکل میدهیم روش با چاقو چند تا شیار میزنیم و روش خرفه میپاشیم. میگذاریم توی فر از قبل گرم شده با دمای 170 به مدت 10 الی15 دقیقه. بعد از سرد شدن از کاغذ جدا میکنیم
❥┅┄→•☆↓ #Jõıň↓☆•←┄┅❥
•••❥❥•←• #آشپـزےبانــــو ☆﷽☆
Jõıň☞❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧❢
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#تزیین_کشک_بادمجان👆🎥
دوستان یه توضیحی در مورد کشک بدم که من از کشک پاستوریزه که تو شیشه هستش استفاده میکنم که کاملا سفت هست طوریکه از قاشق به سختی جدا میشه خیلی کم آب اضافه میکنم ومیجوشونم تا آبش تبخیر بشه و سفت بشه بعد خنک شدن ماسوره میزنم
وکشک بادمجون یه پیش غذا هستش که نیاز نیست گرم سرو بشه میتونید چند ساعت قبل تزیین کنید وسرو کنید
حلقه های بادمجون برا گل رو هم زیاد سرخ نکردم که خشک بشه چون پیچیدنش سخت میشه .
❥┅┄→•☆↓ #Jõıň↓☆•←┄┅❥
•••❥❥•←• #آشپـزےبانــــو ☆﷽☆
Jõıň☞❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧❢
7.96M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
گزارشی تکاندهنده از بیمارستان ولایت قزوین
پرستاری که ۵۱ روز است رنگ خانه را ندیده و با بغض میگوید به ما رحم کنید و در خانه بمانید...
#کرونا شوخی نیست.
#در_خانه_بمانیم
#پـ...ــزٍۺݣٍ_إيـ...ــږآݩي 🌡
Jõıň☞💉 @Dooctor ⛑
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
.
نبات رنگی
❥┅┄→•☆↓ #Jõıň↓☆•←┄┅❥
•••❥❥•←• #ایـــده_بانــو ☆﷽☆
Jõıň☞❢✧❁ @idehbano ❁✧❢
#مسقطی_انار 🌸
دولیوان آب انار رو با یک لیوان نشاسته گل(دون دون ها)مخلوط می کنیم و بهم میزنیم تا نشاسته حل شده وصاف شود میتونید از صافی رد کنید یک لیوان شکر رو اضافه می کنیم و بعد مخلوط رو داخل قابلمه نچسب یا چدنی ریخته و روی حرارت ملایم مرتب و بدون وقفه بهم میزنیم این مرحله حوصله وصبر میخواد حدود سه ربع تا یک ساعت زمان لازم داریم تا نشاسته کاملا پخته بشه و از خامی دربیاد پس حوصله کنید تا مسقطی خوب وخوشمزه ای داشته باشید بعد از این زمان که مسقطی به غلظت برسید نوک قاشق چای خوری وانیل و یک قاشق مرباخوری کره افزوده و ازروی حرارت برمیداریم و مقداری خلال پسته و بادوم مخلوط میکنیم و قالب مورد نظر رو چرب کرده داخلش می ریزیم و به مدت چهار ساعت در یخچال میگذاریم
❣❣❣
#آشپـزےبانــــو ☆﷽☆
Jõıň☞❢✧❁👇 @Ashpazibano ❁✧❢
5.68M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#بورک نان لواش
بورك يك غذا يا پيش غذاي معروف تركيه اي هستش كه معمولا با خمير يوفكا با پركردن گوشت وسبزيجات ويا حتي پنير درست ميشه ،تنوع خيلي بالايي داره ولي من تواين ترجمه بورك رو با نون لواش رو براتون مي زارم كه اگر يوفكا هم نداشتين بتونين اين خوشمزه رو درست كنيد
براي سس
نصف شيشه سودا ياهمون آب گازدار
نصف ليوان روغن مايع
يك عدد تخم مرغ
يك قاشق غذا خوري پر ماست چيكده
همه اين مواد روباهم تركيب كنيد ونون لواش هارو كاملا بهش آغشته كنيد براي مواد داخلي هم سيب زميني آبپز شده ،ماست چكيده،فلفل قرمز ونمك رو باهم مخلوط كنيدومثل تصوير داخل نون با مقداري پنير پيتزا رول كنيد وبعد زرده تخم مرغ رو رومال كنيد ودردماي١٨٠درجه تا طلايي شدنش بپزید
❥┅┄→•☆↓ #Jõıň↓☆•←┄┅❥
•••❥❥•←• #آشپـزےبانــــو ☆﷽☆
Jõıň☞❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧❢