eitaa logo
اشپزی بانو ایرانی
5.7هزار دنبال‌کننده
30.1هزار عکس
34.3هزار ویدیو
135 فایل
#تــــــــــــــــوجه👇👇👇 📚 کتاب هایی که قبل ازمرگ باید بخوانیم...👇✅ https://eitaa.com/joinchat/2373517458Cb099503ae7 مدیر👇 @Hossein_hajivand #تبلیغات👇تبلیغ http://eitaa.com/joinchat/2953183246Ce6d64e22a6
مشاهده در ایتا
دانلود
هدایت شده از عجایب جهان
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
جــمعہ هشتم 🎉 فروردین ماهتون پرازشادی🌸🍃 امروز هر چه آرزوی خوبه نثارشما مهر و محبت و دوستی راهی زندگی شما عطر خوشبوی گلهای بهاری هدیه امروز شما آدینہ بهاری تون 🎉 صبحتون بخیر و نیکی عزیران🌸🍃 ○ عجایب جهان ○👇 cнαɴɴεℓ◌➣ @Ajaieb_Jahan ⁉️
هدایت شده از عجایب جهان
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سلام جمعه هشتمین روز بهار🌴 انشالله امروز در پناه پروردگار دلتون بدون درد زندگیتون بدون غم دنیاتون بدون مشکل لحظه هاتون شادتر از هر روز سپری بشه👌 صبحتون زیبا و دلتون شاد جمعه تون گلبارون🌷 کانال باخدا باش ↯ ○ عجایب جهان ○👇 cнαɴɴεℓ◌➣ @Ajaieb_Jahan ⁉️
: مواد لازم برای ۴۸ عدد : کره نرم ۲۲۶گرم شکر یک و نیم پیمانه تخم مرغ یک عدد وانیل کمی آرد ۲پیمانه جوش شیرین نصف قاشق چای خوری نمک یک چهارم قاشق چای خوری فندق ریز خرد شده نصف پیمانه طرز تهیه : فر را روی ۱۷۵درجه سانتی گراد قرار دهید. کره و شکر را با هم مخلوط کنید و با سرعت متوسط هم بزنید. تخم مرغ و وانیل را اضافه کنید و هم زدن را ادامه دهید تا کاملا مخلوط شود. آرد، جوش شیرین و نمک را اضافه کنید. سرعت هم زدن را کم کنید و به مدت یک ساعت مواد را در یخچال قرار دهید. خمیر را به اندازه و شکل گردو در آورید و با فاصله روی سینی حاوی کاغذ روغنی بگذارید و اجازه دهید به مدت ۱۳ تا ۱۶دقیقه بپزد تا کناره های آن کمی طلایی رنگ شود. ارزش غذایی هر یک عدد : کالری : ۸۰ چربی : ۵ گرم کلسترول : ۱۵ میلی گرم سدیم : ۶۰ میلی گرم کربوهیدرات : ۸ گرم پروتئین : یک گرم
: زمان آماده سازی : 40 دقیقه زمان پخت : 9 دقیقه مواد لازم بیسکویت شکری : کره نرم شده 1 و نیم فنجان شکر 2 فنجان تخم مرغ 4 عدد وانیل مایع 1 ق چ آرد 5 فنجان بکینگ پودر 2 ق چ نمک یک چهارم ق چ طرز تهیه : کره و شکر را با هم زن آنقدر بزنید تا صاف و یکدست شود سپس تخم مرغ و وانیل را اضافه کرده و هم بزنید و در آخر ترکیب آرد ، نمک و بکینگ پودر را اضافه کرده و مخلوط کنید تا جایی که خمیر یکدستی داشته باشید این خمیر را 1-24 ساعت در یخچال استراحت بدهید. فر را با دمای 200 درجه سنتیگراد روشن کنید تا گرم شود. برای بدن آدم برفی ها گلوله ای از خمیر به اندازه ی گردو برداشته گرد کنید و به آرامی روی سینی فر که با کاغذ روغنی پوشانده اید به شکل دایره صاف کنید . برای سر آدم برفی ها یک گلوله از خمیر به اندازه ی مروارید برداشته و صاف کنید و در قسمت بالایی دایره بدن بگذارید . اگر قالب مناسب این کار را داشتید میتوانید خمیر را بین دو عدد کاغذ روغنی باز کرده و به اندازه برای سر و بدن آدم برفی قالب بزنید . بیسکویت ها را به مدت 6-8 دقیقه در فر بگذارید تا بپزند و بعد از خارج کردنشان از فر بگذارید کاملا خنک شوند . مواد لازم برای تزئین کوکی ها به شکل آدم برفی شکلات سفید وانیلی 450 گرم مروارید خوراکی سیاه برای چشمها و دکمه های آدم برفی تخمه آفتابگردان یا خربزه که با رنگ خوراکی نارنجی رنگ آمیزی شده برای بینی آدم برفی اسپرینکل های برفی برای تزئین شکلات را رنده کرده و داخل مایکروفر بگذارید و هر 30 ثانیه هم بزنید تا کاملا ذوب شود . اگر مایکروفر نداشتی
❥┅┄→•☆↓ ↓☆•←┄┅❥ •••❥❥•←• ☆﷽☆ Jõıň☞‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧❢
مواد لازم: گوشت چرخ کرده: 250 گرم، ماست: 2 لیوان ، جو پرک: یک لیوان، آب به میزان لازم ، نخود پخته: یک لیوان سر خالی، آرد: 2 قاشق غذاخوری ، تخم مرغ: یک عدد ، نمک و فلفل: به میزان لازم ، آب لیمو: 2 قاشق غذا خوری، پیاز: 2 عدد بزرگ ، کره ذوب شده: 2 قاشق غذا خوری ، شوید و نعنا خشک: از هر کدام یک قاشق. طرز تهیه: ابتدا گوشت چرخ کرده را با یک پیاز رنده شده و نمک و فلفل مخلوط کرده و قلقلی درست کنید و کنار بگذارید. در یک قابلمه مناسب نخود پخته شده و جو پرک را با آب روی حرارت بگذارید .بعد از چند دقیقه جوشیدن، بقیه مواد سوپ را اضافه کنید و بگذارید با هم پخته شده و جا بیفتد . ماست و تخم‌مرغ را باید قبلا زده باشید و بعد به مواد اضافه کنید. قلقلی‌ها را هم سرخ کنید. نعنا و شوید را هم تفت دهید. مقداری از کوفته‌ها و شوید و نعنا را برای تزئین نگه دارید و بقیه را هم به سوپ افزوده و بعد از چند دقیقه زیر سوپ را خاموش کنید و آن را در ظرف مناسب بریزید وبا شوید و نعنای سرخ شده و کوفته قلقلی تزئین کرده و نوش جان کنید. ❥┅┄→•☆↓ ↓☆•←┄┅❥ •••❥❥•←• ☆﷽☆ Jõıň☞‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧❢
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍳😍😋 ❥┅┄→•☆↓ ↓☆•←┄┅❥ •••❥❥•←• ☆﷽☆ Jõıň☞‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧❢
این افراد زردچوبه نخورند بسیار خطرناک❌ ⚠️کسانیکه داروی دیابت مصرف میکنند ⚠️زنان باردار ⚠️مبتلایان به مشکلات کیسه صفرا یا سنگ کلیه ⚠️افرادیکه داروی انعقادخون استفاده میکنند ⚠️افرادیکه از اسید معده رنج میبرند ❥┅┄→•☆↓ ↓☆•←┄┅❥ •••❥❥•←• ☆﷽☆ Jõıň☞‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧❢
آرد جوانه گندم٢۵٠ گرم 🔸 خلال پسته و بادام١ لیوان 🔸آرد سفید٢۵٠گرم 🔸روغن حیوانی نیم کیلو 🔸پودر قندنیم کیلو 🔸زعفران١ قاشق مرباخوری 🔸پودر هل ۱/۵ تا ۲ قاشق مرباخوری آرد جوانه گندم و آرد سفید را باهم ترکیب کرده و چند بار از صافی می گذرانیم تا نرم شود. آب را اندک اندک می افزاییم و با دست ورز می دهیم تا تبدیل به خمیر شود (این خمیر باید به صورت مایع باشد). مواد فوق را روی حرارت گذاشته و پودر قند را به آن ها اضافه می کنیم. روغن را کم کم می افزاییم. آن قدر این مایع را می جوشانیم تا رنگ آن قرمز شود. سپس مواد را روی سطح صافی ریخته و با وردنه صاف می کنیم. خلال پسته و بادام را روی آن ریخته و فشار می دهیم تا به سوهان بچسبد. بعد از اینکه سوهان سرد شد با چند تکان آن ها را از ظرف جدا می کنیم ❥┅┄→•☆↓ ↓☆•←┄┅❥ •••❥❥•←• ☆﷽☆ Jõıň☞‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧❢‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌