فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پیتزا فوری
#آشپـزےبانــــو ☆﷽☆
Jõıň☞❢✧❁👇 @Ashpazibano ❁✧❢
#ایده
تزیین🤩🤩👌
#آشپـزےبانــــو ☆﷽☆
Jõıň☞❢✧❁👇 @Ashpazibano ❁✧❢
نون_محلی
اگردک
طرزتهیه:
شیریک لیوان
تخم مرغ دوعدد
شکرنصف لیوان
آردچهارلیوان
بکینگ پودریک قاشق مرباخوری
خمیرمایه یک قاشق غذاخوری
روغن مایع یاجامد دو قاشق غذاخوری
شیروکمی ولرم کرده خمیرمایه روبهش اصافه میکنیم میذاریم کمی بمونه شکروروغنومخلوط میکنیم تخم مرغهاروبهش اضافه میکنیم هم میزنیم شیروخمیرمایه رواضافه میکنیم خوب هم میزنیم تاترکیب یکنواختی بدست بیادآردوارواروم اضافا میکنیم تاخمیرمثل خمیرنونوایی بدست بیادزیادنبایدخمیرسفت بشه وزیادهم شل نباشه دراین مرحله برای اینکه به دست نچسبه یه کمی دستمون چرب میکنیم وخمیروخوب ورزمیدیم میذاریم تاچندساعت بمونه وعمل بیاد سطحی که برای پهن کردن خمیردرنظرگرفتیم کمی چرب میکنیم خمیروبه اندازه هی دلخواه به قطرنیم تایک سانت بازمیکنیم ودرروغن داغ سرخش میکنی من روی نون سیاهدونه ریختم بعدازسرخ شدن روی دستمالی قرارمیدیم تا روغنش گرفته بشه موفق باشیدنوش جان 😊.
#آشپـزےبانــــو ☆﷽☆
Jõıň☞❢✧❁👇 @Ashpazibano ❁✧❢
مانی پلوی دامغانی.
جاتون خالی
رسپی:
اول یک پیاز بزرگ رو خلالی میکنیم و میشوریم و نمک میزنیم و میذاریم کاملا خشک بشه ک بعدش موقع سرخ کردن نرم نشه.
کشمش و زرشک رو هم میشوریم و میذاریم خشک بشه.لپه رو هم جدا میپزیم.
هویج رو هم جداگونه سرخ میکنیم.
خب تااینجا کاراشو انجام دادیم.
میریم سر اصل مطلب.
اول پیازهارو سرخ میکنیم تا کاملا چیپسی بشن.هرچی پیاز بیشتر خوشمزه تر.
بعد زرشک و کشمش رو توی روغن نیمه داغ میریزیم و هم میزنیم مث زرشک پلو.باید مراقب باشیم کشمش و زرشک نسوزه.
بعد پیازداغ و لپه رو بهش اضافه میکنیم و نمک و فلفل و زعفرون و دارچین و زردچوبه بهش میزنیم میتونین درشو ببندین و اجازه بدین کمی دم بکشه.ولی اگر خوب مواد اماده شده باشن دیگه دم کشیدن نمیخواد.خودم دم نکردم.
بعد پلورو میپزیم و میذاریم دم بکشه.
میتونین موقع سرو اول پلوی سفید رو توی دیس بکشید بعد این مواد رو روش بریزید.
همراه با گوشت یا مرغ سرو کنید.
یا میتونین کل مواد رو با برنج مخلوط و بعد دم کنین ک من اونجوری نمیپسندم و مجلسی هم نیست
#آشپـزےبانــــو ☆﷽☆
Jõıň☞❢✧❁👇 @Ashpazibano ❁✧❢
تيراميسو
پنير خامه ١٠٠ گرم
ليدي فينگر به ميزان لازم
خامه قنادي ١٠٠ گرم
نسكافه ١ق غ
قهوه دم كرده يك استكان
ابتدا خامه رو ميزنيم تافرم بگيره بعد پنير خامه اي رو هم اضافه كرده وميزنيم بعد نسكافه حل شده در مقدار كني آب جوش رو هم اضافه كرده وميزنيم در آخر ليدي فينگر ها رو به قهوه دم كرده آغشته كرده وكف ظرف ميچينيم واز مواد پنيري روش ميماليم دوباره يه رديف ليدي فينگر ودوباره مواد پنيري آخرين لايه مواد پنيري بايد باشه ودر آخر هرطور خواستيد موقع سرو تزينش ميكنيد وبعد از اتمام كار داخل يخچال ميذاريد تا مواد به خورد ليدي فينگر ها بره.
#آشپـزےبانــــو ☆﷽☆
Jõıň☞❢✧❁👇 @Ashpazibano ❁✧❢
#ته_دیگ_با_رب_گوجه😋😋😋
مزش عالیه حتما امتحاتش کنید
1. ابتدا یک قاشق رب گوجه و روغن کف قابلمه نچسب میریزیم.(ماسه نفر بودیم و به نسبت مقدار برنج و سایز قابلمه رب ریختم)
2. رب رو تفت میدیم تا رنگش باز بشه.
3. اندازه ته لیوان آب میریزیم و هم میزنیم تا به غلظت سس برسه.
4. جداگانه برنج بصورت کته گذاشتم وقتی آبش تبخیر شد زیرشو خاموش کردم.
5. از برنج چند قاشق برمیداریم و با مخلوط رب مخلوط میکنیم تا کاملا رنگ بگیره(البته من برنج از وعده قبل داخل یخچال داشتم ازون برای تهدیگ استفاده کردم)
6. سطح تهدیگ رو کاملا فشرده و صاف و یکدست میکنیم.
7.بقیه برنج سفید آبکش یا کته رو روی تهدیگ.میریزیم .
8. سطح برنج رو با قاشق کاملا صاف صاف و فشرده میکنیم و برنج رو دم.میذاریم.
9. پلوی آماده شده رو از قابلمه بصورت قالبی درمیاریم.
نگران سوخته شدن تهدیگ نباشید چون نمیسوزه اصلااااا. مشابه تهدیگ لوبیا پلو یا دمی گوجه.
#آشپـزےبانــــو ☆﷽☆
Jõıň☞❢✧❁👇 @Ashpazibano ❁✧❢
آش_دوغ
اين اش خيلى راحته فقط بايد اين نكات رو به خوبى رعايت كنيد تا ى اش دوغ خوشمزه داشته باشيد،اولين نكته اينه كه ماست و دوغى كه استفاده مى كنيد حتما ترش باشه تا ى اش خوشمزه داشته باشيد،ابتدا دو ليتر ماست رو با دوليتر دوغ هم مى زنيم تا ماست يكدست بشه وبعد ى عدد تخم مرغ رو جدا هم مى زنيم (مى تونيد تخم مرغ نزنيد)و با دوغمون مخلوط مى كنيم و روى اجاق ميذاريم و با ى قاشق چوبى شروع به هم زدن مى كنيم،ى پيمانه برنج روبهش اضافه مى كنيم و هم مى زنيم تا دوغمون بجوشه (بايد از اول كه دوغ رو روى اجاق گذاشتيم هم بزنيم تا دوغمون نبره)وقتى كه دوغ جوشيد شعله رو كم مى كنيم و سبزى اش رو كه شامل(تره،گشنيز،شويد،اگر برگ سيربودحتما بريزيد كه خيلى خوشمزه ترش مى كنه) هست رو با يك و نيم پيمانه نخود پخته داخل اش مى ريزيم ،نمك رو هم در اين مرحله اضافه كنيد و بذاريد تا اشتون جا بيفته،مى تونيد براى سرو اين اش از سير له شده استفاده كنيد.(تو اردبيل از كوفته قلقلى هم داخل اين اش استفاده ميشه كه من شخصا دوست ندارم و نميريزم
#آشپـزےبانــــو ☆﷽☆
Jõıň☞❢✧❁👇 @Ashpazibano ❁✧❢
#قورمه سبزی
میدونم ک همتون استادین منم خیلی چیزارو از شماها گل بانوها یاد گرفتم ولی منم ب روش خودم ی توضیحی میدم شاید ب درد بخوره😊
ابتدا 1 عدد پیاز بزرگ رو رنده کردم و سرخ کردم وقتی یکم سبک شد 300 گرم گوشت رو بهش اضافه کردم و با پیاز تفت دادم مواظب باشید پیازتون نسوزه شعله کم باشه بعد 200 گرم سبزی قورمه ریز خرد شده و 100 گرم کرفس ریز ریز مثل سبزی قورمه خرد شده و کمی سبزی ترشک ک شبیه اسفناجه و یکمم ترشه اگرم نبود اشکال نداره رو بهش اضافه کرده و خوب سرخ میکنیم ک ب روغن بیافته بعد نمک فلفل سیاه زرد چوبه و کمی پودر سیر میزنیم و لوبیا رو اضافه کرده و آب ب اندازه کافی میریزیم و میزاریم 5 ساعت بپره و جا بیافته و در اواسط پخت بهش لیمو اضافه میکنیم ب این صورت ک گوشت لیموهارو از پوست و هسته جدا میکنیم و آسیاب میکنیم و ب خورشت اضافه میکنیم اگه دوست داشتید یکمم پوستشو آسیاب کنید و داخل آب بریزید و 1 ساعت ک خیس خورد آبشو دور بریزید و پوستارو ب خورشت اضافه کنید من 3 تا لیمو درسته هم ک از قبل خیس کرده بودمو سوراخ میکنم و 1 ساعت آخر میندازم داخل خورشت چون لیمو رو تا توی قورمه و قیمه نندازی بوی قورمه و قیمه نمیده
#آشپـزےبانــــو ☆﷽☆
Jõıň☞❢✧❁👇 @Ashpazibano ❁✧❢
#طرز_تهیه_تیرامیسو🌸
لیدی فینگر 1 بسته(یا بیسکوییت پتی بور یا کیک اسفنجی)
پودر کاکائو ب دلخواه
قهوه اماده1 لیوان
خامه صبحانه 200 گرم
پنیر خامه ای ماسکار پونه 200 گرم
شکر نصف لیوان
ابتدا خامه صبحانه رو با شکر چند دقیقه میزنیم تا مخلوط بشه بعد پنیر رو بهش اضافه کرده و خوب مخلوط میکنیم بعد یک سوم از قهوه اماده رو میریزیم داخل مواد خامه ای و مخلوط میکنیم
حالا نوبت لیدی فینگره بقیه قهوه رو داخل بشقاب میریزیم و دونه دونه لیدی فینگرارو داخل قهوه میزنیم و داخل ظرف مورد نظر میریزیم بعد مواد خامه ای رو روش پهن میکنیم دوباره لیدی فینگر بعد مواد خامه ای بعد ب همین ترتیب ادامه میدیم تا موادمون تموم بشه بعد کامل روشو با پودر کاکائو تزیین میکنیم
🔴من این بار داخل ی قالب پلاستیکی نایلون انداخته بودم و مواد رو داخل قالب ریختم بعد مواد رو 24 ساعت داخل یخچال گذاشتم
#آشپـزےبانــــو ☆﷽☆
Jõıň☞❢✧❁👇 @Ashpazibano ❁✧❢
7.02M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#مرگ
همه رفتنی هستیم خوشبحال کسی که
با قلب پاک و باارامش وبدون هیچ گناهی به سفر اخرت میرود...
#آشپـزےبانــــو ☆﷽☆
Jõıň☞❢✧❁👇 @Ashpazibano ❁✧❢
#پاناکوتا_وانیلی_و_دسر_کیوی
(این مقدار برای ۶ عدد ظرف متوسط و ۴ عدد ظرف بزرگ(مث عکس) میباشد
کیوی 300 گرم معادل 8 عدد کیوی متوسط
شکر نصف لیوان
وانیل یک هشتم ق.م
پودر ژله کیوی 2 بسته
آب یک لیوان
1-کیوی خرد شده و شکر وانیل را با یک لیوان اب روی حرارت قرار دهید تا 5-6 دقیقه بجوشد(بیشتر نباشه چون کیوی رنگشو بیشتر از دست میده) سپس از روی حرارت برمیداریم میگذاریم کمی سرد شود.
(این کار برای اینه که کیوی حالت اسیدی داره و باعث میشه ژله نبنده و باید حتما با شکر بجوشوند)
2-پودر ژله کیوی را با دو لیوان اب جوش روی حرارت کتری گذاشته تا کامل حل شود
3-کیوی جوشیده شده را به ژله اضافه میکنیم(چون کیوی مقداری آب دارد دیگر لازم نیست آب سرد به ژله اضافه کنیم همون دو لیوان آب جوش کافیه)
نکته:
✔️می توان از انواع میوه ها مانند توت فرنگی، هلو و انبه به جای کیوی استفاده کنید
#پاناکوتا_وانیلی
۳لیوان شیر
۷ق.غ شکر
وانیل نوک ق چ
خامه صبحانه نصف لیوان
پودرژلاتین ۲ق غ(اگر پاناکوتا قالبی درست کردین 3ق.غ بریزید)
ابتدا نصف لیوان از شیر برمیداریم و با 2ق.غ پودرژلاتین مخلوط کرده روی بخار کتری میذاریم تا بنماری بشه.حالا بقیه شیر رو با شکر مخل
#آشپـزےبانــــو ☆﷽☆
Jõıň☞❢✧❁👇 @Ashpazibano ❁✧❢
💢 با ثبت اطلاعات در سامانه salamat.gov.ir همه با هم در راستای مبارزه با ویروس #کرونا قدم بر می داریم
#کرونا_را_شکست_میدهیم
#در_خانه_بمانیم
#هرخانه_یک_پایگاه_سلامت
#کرونا_را_شکست_میدهیم
🔑~ #ایـ..ــده_بانـ..ــو ~🗝
Jõıň☞🎈 @idehbano 🎏
کرونا شوخی نیست! آنتی ویروس کرونا...
#هرخانه_یک_پایگاه_سلامت
#کرونا_را_شکست_میدهیم
🔑~ #ایـ..ــده_بانـ..ــو ~🗝
Jõıň☞🎈 @idehbano 🎏