eitaa logo
اشپزی بانو ایرانی
5.7هزار دنبال‌کننده
30.1هزار عکس
34.3هزار ویدیو
135 فایل
#تــــــــــــــــوجه👇👇👇 📚 کتاب هایی که قبل ازمرگ باید بخوانیم...👇✅ https://eitaa.com/joinchat/2373517458Cb099503ae7 مدیر👇 @Hossein_hajivand #تبلیغات👇تبلیغ http://eitaa.com/joinchat/2953183246Ce6d64e22a6
مشاهده در ایتا
دانلود
پنکیک کلاسیک ✍ مواد لازم: آرد: یک و نیم پ بکینگ پودر: یک ق چایخوری پر شکر: سه ق غذاخوری (من بجاش ۳ ق عسل ریختم) نمک :یک پنسه تخم مرغ: دو عدد روغن مایع: سه ق غذاخوری شیر: یک و نیم پیمانه وانیل: یک چهارم ق چ 🖍 طرز تهیه: مواد خشک الک شود. مواد تر مخلوط شود. مخلوط مایع به مواد خشک اضافه شود. مایه بعد از استراحت در تابه نچسب با ملاقه ریخته شود وقتی سطح آن حباب زد برگردانده شود.بعدشم با هرچی دوس دارید سرو کنید مربا یا عسل ‌ ❁ ٰвٰάήُσٌ ❣ ٖآۺݒَـ.ٖ.ٖ.ٖـݫے ❁ cнαɴɴεℓ◍➲ @Ashpazibano ⇦«◌»
6.13M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ ❥┅┄→•☆↓ ↓☆•←┄┅❥ •••❥❥•←• ☆﷽☆ Jõıň☞‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧❢
🍘 😋 🔸اول ٥ تا سيب زمينى رو پوست كندم و با مقدارى آب،شير، آويشن، فلفل، نمك و حريره ى سير گذاشتم بپزه. تو اين فاصله گوشت چرخكرده رو سرخ كردم زردچوبه زدم، بعد زرشك و جعفرى و پيازداغ و فلفل شيرين و اضافه كردم و تفت مختصرى دادم بعد هم قارچ و كمى رب، آخر هم كمى فلفل و نمك و آويشن، گذاشتم تا خنك بشن. سيب زمينى كه پخت ميذارم كامل خنك بشه و بعد رنده ريز ميزنم، سه تا تخم مرغ، پودر پياز، خيلى كم نمك و فلفل، پاپريكا و كمى ريحون و مرزه ى خشك اضافه مى كنم و مخلوط مى كنم، كمى آرد سوخارى هم اضافه مى كنم تا زمانى كه مايه به دست نچسبه. يه كاسه آب جلوى دستم ميذارم و طبق فيلم كوكوها رو شكل مى دم و تو روغن داغ سرخ مى كنم. اگه شيرى كه توش سيب زمينى رو پختين زياد اومد باهاش سوپ درست كنيد و دور نريزينش. اين مقدار سيب زمينى و تخم مرغ ، ده تا كوكو بهتون ميده، راز انسجام اين كوكو يكى سرد بودن كامل مواده و دومى استفاده از آرد سوخارى، يادتون نره ❥┅┄→•☆↓ ↓☆•←┄┅❥ •••❥❥•←• ☆﷽☆ Jõıň☞‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧❢
🥟 😋 ▫️كره هم محيط 125گرم (من 60گرم کره پاستوریزه و65گرم روغن اصیل استفاده کردم) ▫️اردسفيد : 150 گرم ▫️اردبرنج :50 گرم ▫️نشاسته ذرت :30 گرم ▫️پودرقند 60گرم (میتونید تا30گرم اضافه کنید این شیرینی کم شیرینه) ▫️زرده تخم مرغ : 1 عدد ▫️پودرزنجبيل : 1ق چ 🔸اردهاروباهم مخلوط والک كنين . كره وياروغن هم دمای محيط روباپودرقندياشكرخوب بزنين تا پفكی وسفيدبشه ،پودرزنجبيل وزرده تخم مرغ رواضافه كنين ومخلوط كنين ،سپس اردهارو كم كم به مخلوط كره وپودرقنداضافه كنين ومخلوط كنين ودراخريك دورباهمزن بزنين تا همه موادمخلوط بشن . خميرروبادست جمع كنين وداخل نايلون بذارين ويك ساعت داخل يخچال استراحت بدين . فر رو با دمای 180درجه روشن کنید تا به مدت یک ربع گرم بشه خميرروبين دونايلون یا دو تکه کاغذ روغنی بازكنين ،خميرپودريه وفقط بايدبين دونايلون یا کاغذ روغنی بازبشه ،به قطر ١ سانت باهركاتری كه دوست دارين ،كاتر بزنیدوداخل سينی با کمی فاصله قرار بدید سينی روداخل فربذارين به مدت ١٥ دقيقه .شيرينی بايدسفيدباشه،بعدازپخت سينی روازفرخارج كنين وتاخنك شدن كامل دست نزنين ❥┅┄→•☆↓ ↓☆•←┄┅❥ •••❥❥•←• ☆﷽☆ Jõıň☞‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧❢
نکته سلیقه ای:🍃👇 پودر دارچین برای لوبیا پلو عالی هست ولی رنگ برنج تیره می شه. تو آب برنج چوب دارچین بزارین و پودر را هم به گوشت بزنین، نه به پلو 🔑~ ..ــده_بانـ..ــو ~🗝 Jõıň☞‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌🎈 @idehbano 🎏
🍡 ابتدا سینه مرغ را بصورت مکعبی برش بزنید. 🍡 در ظرفی آب انار، سیر له شده، رب انار ترش، روغن زیتون، گردوی چرخ شده، عصاره سیر و مرغ الیت را ریخته و هم بزنید، وقتی سس خوب مخلوط شد تکه های مرغ را به آن اضافه کنید و چند ساعتی داخل یخچال نگهداری کنید. 🍡 سپس مرغ ها را به سیخ کشیده و روی آتش کباب کنید. ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ ☆﷽☆ Jõıň☞‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌❢✧❁👇 @Ashpazibano ❁✧❢
خیلی از دوستان میگن که ژله الووراشون شفاف نمیشه... برای شفاف شدن ژله الوورا مهمترین نکته حل شدن کامل ذرات ژلاتین هست. باید به صورت بنماری کاملا حل بشه، از طرف دیگه اگر میخواین یه کم هم حالت زردی نداشته باشه ترجیحا باید به جای ژله الوورای آماده از ورق ژلاتین و شکر استفاده کنید(ورق ژلاتین از پودر ژلاتین کمی گرونتره ولی شفافتر میشه) یا حتی به جای ژلاتین از پودر آگاراگار استفاده کنید. ☆﷽☆ Jõıň☞‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌❢✧❁👇 @Ashpazibano ❁✧❢
باسلیقه 🎀 این هم برای مهمونیها که شیک پذیرایی کنید ☆﷽☆ Jõıň☞‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌❢✧❁👇 @Ashpazibano ❁✧❢
خورشت بامیه پیازو خورد کردم با گوشت و ادویه تفت دادم.گوجه رنده شده ریختم و تفت دادم و ابجوش اضافه کردم و گذاشتم گوشت بپزه.بامیه رو جدا با نمک و فلفل تفت دادم و یه ربع اخر به خورشت اضافه کردم تا له نشه. آب نارنج به مقدار دلخواه اضافه کنید.من لوبیا پخته داشتم.در اخر کمی به خورش اضافه کردم.اون ترشی دلبر و خوشمزه ترشی شیرازی هست که اماده خریدم و خیلی خوب بود..😋 ☆﷽☆ Jõıň☞‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌❢✧❁👇 @Ashpazibano ❁✧❢
✅ برای اینکه لوبیا پلو عطر و بوی خوبی بگیرد آخرای پخت مواد آن یک قاشق🥄 مرباخوری پودر گل سرخ به آن اضافه کنید. ‌ ❁ ٰвٰάήُσٌ ❣ ٖآۺݒَـ.ٖ.ٖ.ٖـݫے ❁ cнαɴɴεℓ◍➲ @Ashpazibano ⇦«◌»
🍄خوراک قارچ : 🔅 دو عدد سيب زميني متوسط را خرد کرده با روغن تفت مي دهيم 🔅و قبل از سرخ شدن 300 گرم قارچ و دو عدد فلفل دلمه اي خرد شده را داخل آن ريخته و تفت مي دهيم 🔰و مقداري پياز داغ، زردچوبه، نمک، فلفل و يک قاشق غذاخوري رب گوجه فرنگي به آن مي افزاييم⬅️ بعد سه عدد تخم مرغ و در صورت نياز کمي سير🧄 روي آن مي ريزيم بعد از مدت کوتاهي غذاي ما آماده است. ‌ ❁ ٰвٰάήُσٌ ❣ ٖآۺݒَـ.ٖ.ٖ.ٖـݫے ❁ cнαɴɴεℓ◍➲ @Ashpazibano ⇦«◌»
✍️مواد لازم 💢نودالیت گوشت 2 بسته 💢گوشت چرخ کرده 400 گرم 💢سیر 1 حبه 💢پیاز یک عدد بزرگ 💢تخم مرغ 1 عدد 💢گوجه فرنگی 3 عدد 💢رب گوجه فرنگی به میزان لازم 💢ادویه به میزان دلخ 🍜در یک ظرف بزرگ گوشت چرخ کرده، تخم مرغ، سیر خرد شده، پیاز رنده شده و ادویه ها را ترکیب کرده و به خوبی ورز میدهیم. سپس گوشت ورز داده شده را به صورت کوفته های کوچک در آورده و در ماهیتابه با کمی روغن سرخ می کنیم. پس از اینکه گوشت سرخ شده به آن گوجه رنده شده و رب گوجه فرنگی و کمی آب را اضافه می کنیم و میگذاریم تا بپزد. 🥘در همین حین نودالیت گوشت الیت را طبق دستور روی بسته آن درست میکنیم و از آب بیرون کشیده و درون مواد گوشتمان میریزیم.گوشت و نودالیت را با هم ترکیب کرده و سرو می کنیم. نوش جان! ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ ☆﷽☆ Jõıň☞‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌❢✧❁👇 @Ashpazibano ❁✧❢