اشپزی بانو ایرانی
شربت آلوئه ورا
موادی که برای تهیه شربت آلوئه ورا نیاز دارید شامل دو قاشق غذا خوری ژل شفاف آلوئه ورا ، یک فنجان آب لیمو ،
سخت ترین قسمت تهیه این شربت ، جدا کردن ژل آن میباشد
همانطور که میدانید یک لایه ی زرد رنگ روی ژل آلوئه ورا قرار دارد که تلخ میباشد و حتما باید آنرا جدا کنید
برای این کار ابتدا برگ ها را از عرض برش دهید و به قطعات کوچکتر تقسیم کنید تا راحت تر بتوانید ژل آنرا جدا کنید
بعد از آن با آب سرد بشویید تا مایع زرد رنگ جدا شود ، برای شستشو میتوانید از مخلوط سرکه سفید و آب نیز استفاده بفرمایید
ژل آلوئه ورا در همان ابتدا که از برگ جدا میشود ، در مجاورت هوا خواص خود را از دست میدهد به همین دلیل بهتر است به محض آماده شدن آنرا داخل میکسر بریزید و با آبلیمو میکس کنید
میزان آبلیمو به ذائقه ی شما بستگی دارد و اگر میخواهید که شربتتان ترش باشد از مقدار بیشتری آبلیمو استفاده بفرمایید
مقداری شکر یا عسل این شربت را خوش مزه تر میکند
اگر میخواهید شربتتان کاملا مغذی و عاری از هر گونه مواد مصنوعی باشد بهتر است از عسل بجای شکر استفاده کنید و مقدار آن نیز کاملا سلیقه ای است
اگر میخواهید که نوشیدنی شما پالپ دار باشد کمی از ژله را خرد کرده و داخل نوشیدنی اضافه کنید میتوانید از میوه های دیگر نیز برای پالپ دار کردن استفاده بفرمایید
لازم است پس از میکس شدن کامل آلوئه ورا با آبلیمو و عسل در مرحله آخر میوه ی مورد نظرتان را اضافه کنید و چند ثانیه میکس کنید تا قطعات میوه داخل نوشیدنی به چشم آید
طعم شربت آلوئه ورا با خیلی از میوه ها و سبزیجات هم خوانی دارد یکی از میوه هایی که شربت آن با آلوئه ورا بسیار خوش طعم مییباشد سیب ترش است
شما میتوانید آب سیب ترش را گرفته و با شربت آلوئه ورا مخلوط بفرمایید با توجه به میزان ترش و شیرین بودن آب سیب لازم است که مقدار آبلیمو و عسل مصرفی را کم و زیا کنید
طعم موافق و ترکیب عالی دیگر با شربت آلوئه ورا نعنا میباشد میتوانید برای خوش طعم تر کردن و زیبا تر کردن شکل ظاهری شربت آلوئه ورا از نعنا تازه استفاده کنید به این ترتیب که پس از پاک کردن و شستن خوب نعنای تازه در مرحله ی آخر آنرا به مخلوط کن اضافه کرده و کمی میکس کنید تا نعناها ریز شوند و بعد نوش جان کنید
❥┅┄→•☆↓ #Jõıň↓☆•←┄┅❥
•••❥❥•←• #آشپـزےبانــــو ☆﷽☆
Jõıň☞❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧❢
8.84M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
7.81M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#ميگو_پلو
يك مدلي از هزاران مدلش
ميگو را با سير له شده روغن زيتون نمك فلفل زعفران مزاه دار مي كنيم
دنباله پيازچه تره و گشنيز را خرد مي كنيم
از ميگو هاي مرينيت شده كف قابلمه مي چينيم و سبزيجات خرد شده لا بلاي پلو ريخته و دم مي كنيم مي تونين اين پلو را به صورت دمي هم درست كنين ،
يك پياز بزرگ را نگيني خرد مي كنيم و در مقداري كره تفت مي دهيم و باقيمانده ي ميگو ها را به ان اضافه مي كنيم ، نكته بسيار مهم در زمينه طبخ ميگو اين هست كه مدت زمان كوتاهي براي آماده شدنش لازمه ، پس در حدي كه رنگ ميگو عوض بشه كافيه ، زياد سرخ بشه سفت ميشه ، بعد اين تركيب را در كنار پلو سرو مي كنيم ، مي تونين ميگو هاي مرينيت شده را لا بلاي پلو چيده و اجازه دهيم با بخار بپزه
سالاد تركيب هويج و لبوي(خام ، خيلي هم خوشمزه و قابل خوردن و بسيار پر خاصيت) ژولين شده(رشته اي) جوانه ماش پيازچه و هر سسي كه در دسترس هست .
👨🍳 👩🍳 #آشپـــزی_بانـــو 😋
👕 👗
👖 @ashpazibano 👖
کانالی پر از دستورهای آشپزی جدید👆
لاسی انبه
انبه ۲ عدد
ماست کم چرب ۵۰۰ گرم
یخ ۱۰۰ گرم
عسل به میزان لازم
هل ۶ عدد
۱- انبه ها رو از وسط نصف کنید. هسته انبه ها رو در بیارید و پوستشون رو جدا کنید. اون ها رو خرد کنید.
۲۲- هل ها رو در هاون بریزید و بکوبید. پوست سبز هل ها رو جدا کنید و دانه های ریز داخلشون رو پودر کنید.
روش تهیه:
1- تکه های انبه رو به همراه آبی که موقع خرد کردنشون دراومده، ماست، یخ و در صورت تمایل ۱ قاشق غذاخوری عسل و پودر هل در مخلوط کن بریزید.
2- اون ها رو تا یکدست بشن، در مخلوط کن بزنید. نوشیدنی رو امتحان کنید و اگه خواستید عسل بیشتری بهش اضافه کنید و فورا میل کنید.
👨🍳 👩🍳 #آشپـــزی_بانـــو 😋
👕 👗
👖 @ashpazibano 👖
#اسموتى_انبه
سه تا انبه رو پوست مى كنيم و خرد مى كنيم،بعد يك ليوان شير و دو اسكوپ بستنى رو اضافه مى كنيم وميكسش مى كنيم و تا نصف توى ليوان مى ريزيم و از قبل تخم شربتى رو توى ابجوش و كمى شكرخيس كنيد و كمى هم تخم شربتى و گردو و دوباره از انبه و گردو،بعد خامه ى فرم گرفته و روش هم تكه هاى انبه رو كه از قبل تو فريزر گذاشتيد و يخ زده بذاريد...
╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮
🍄↶【 #اشپــزی_بانـــو 】↷👇
@AshpaziBano
🔷یه #ایده خوب برای یه صبحانه گرم😋
سر نون های گرد رو می برید توش رو کمی خالی می کنید تخم مرغ رو داخل نون می ریزید به همراه کمی گوجه و سبزی و ادویه و توی فر قرار می دید تا زمانی که تخم مرغ ها سفت بشن هر مخلفات دیگه ای جز تخم مرغ هم می تونین جایگزین کنید.
╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮
🍄↶【 #اشپــزی_بانـــو 】↷👇
@AshpaziBano
🔷#کیک_پنیری_خونگی با عطر دلپذیر لیمو🍋
مواد لازم
آرد الک شده دو پیمانه
شکر یک پیمانه
روغن مایع نصف پیمانه
شیر ولرم نصف پیمانه
وانیل نصف ق،چ
پکینگ پاودر یک ق
غ پنیر خامه ای یا پنیر ماسکار پونه یک بسته
تخم مرغ چهار عدد
طرز تهیه
شکر و تخم مرغ و وانیل خوب بهم زدم تا کشدار بشه بعد شیر و روغن به ترتیب اضافه کردم و هم زدم....پوست دو عدد لیمو ترش تازه رو رنده کردم و به مایع کیک اضافه کردم و هم زدم سپس اب دو عدد لیمو ترش تازه رو اضافه کردم خوب هم زدم سپس به تدریج ارد و پکینگ پاودرو به مخلوطم اضافه کردم و هم زدم.نصف مایع کیکو در قالبم ریختم و روشو پنیر خامه ای رنده درشت ریختم سپس بقیه مایع کیکو ریختم .
╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮🍄↶【 #اشپــزی_بانـــو 】↷👇
@AshpaziBano
#لواشک_دو_رنگ_طرحدار
دونوع لواشک لازم داریم که دو رنگ متفاوت باشن.
لواشک روشنتر میتونه از آلوی زرد.زردآلو. هلو یا سیب تهیه بشه.
و لواشک تیره تر از آلبالو. آلوی سیاه. یا شابلون تهیه بشه.
هر دونوع لواشک رو جداگانه تهیه میکنیم.
کف سینی رو پلاستیک بذارید یا چرب کنید.
لواشک روشنتر رو داخل سینی میریزیم.
و لواشک تیره تره رو داخل پارچ.
و دومی رو بوسیله پارچه بصورت خطوط موازی روی لواشک اولی میریزیم و با نوک چاقو به طرفین (جهت مخالف هم) خط میندازیم تا طرحدار بشه.
برای سینی دایره بوسلیه پارچ دایره های کوچیک تا بزرگ رو روی لواشک زیری میریزیم و از مرکز به سمت بیرون و بالعکس با چاقو خط میندازیم تا طرحدار بشه.
👇عکس پایین سمت راست خشک شده اش است.
╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮
🍄↶【 #اشپــزی_بانـــو 】↷👇
@AshpaziBano
#سوپ_گشنیز 🍃
در ابتدا ۱ عدد پیاز نگینی کرده و با روغن زیتون تفت داده و جو پرک از قبل خیس شده رو اضافه می کنیم و با مقداری آب مرغ میزاریم تا حسابی بپزه بعد پخت ، جو ۱ عدد هویج رنده کرده و داخل سود میریزیم و میزاریم تا بپزه ، ۲ پیاله ماست خوری ماست ( داخل ماست ۱ زرده تخم مرغ میریزیم و مخلوط می کنیم ) و با ۳ حبه سیر رنده شده وسوپ رو آروم آروم به مخلوط ماست اضافه کرده و مدام هم میزنیم تا نبره بعد روس شعله می گذاریم و وقتی به جوش آمد ۱۰۰ گرم گشنیز تازه ی ساطوری شده رو اضافه می کنیم و نمک و فلفل میریزیم تا ۱۰ دقیقه حسابی جا بیوفتد
🔅نکته: ماست ترش باشد خوشمزه تر می شود
╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮
🍄↶【 #اشپــزی_بانـــو 】↷👇
@AshpaziBano
🔷#نکات_خانه_داری
برای جلوگیری از فاسد شدن سبزی ها آنها را در بخشی جداگانه و دور از انواع گوشت های قرمز و سفید قرار دهید.
╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮
🍄↶【 #اشپــزی_بانـــو 】↷👇
@AshpaziBano
#_دمی_باقالی
🔸دمپختک یا دمی باقالی یکی از غذاهای اصیل تهران است.
✍️ابتدا یک پیاز داغ درست کنید بعد زردچوبه و نمک و فلفل و ۱ پیمانه باقالی لپه شده رو بهش اضافه می کنیم وقتی نیم پز شد ۲ پیمانه برنج خیس خورده رو اضافه کرده و وقتی آبش کشیده شد زمان میدیم تا برنج خوب دم بکشه بعد به همراه نیمرو و چاشنی های مختلف سرو می کنیم.
╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮
🍄↶【 #اشپــزی_بانـــو 】↷👇
@AshpaziBano