#مربا_توت_فرنگى
#مارمالاد_توت_فرنگى
1️⃣9️⃣8️⃣
نمى دانم چندبار
پشتِ خطِ تلفنِ يك نفر مانده اى
نمى دانم چندبار
از جوابهاى ديرِ يك نفر رنجيده اى
من هيچكدام را نمى دانم
امّا خودت را جاى آنهايى بگذار
كه خيلى زود دل روى دايره ريختند
خيلى زود هم دورشان دايره كشيدند
رفتند زيرِ دايره يكى ديگر
كه نه جواب ميدهد
نه جوابِ سلام...!
حوصله كن
بگذار تو را سخت بخواهد
تا هميشه
جزء " اين نشد هيچكسِ ديگر" هايش باشى ...
#مربا_توت فرنگي
#مارمالاد_توت فرنگي
با دستور بينظير هنرمند خودم
من نيم كيلو توت فرنگي رو بعد شستن و برگ روشو گرفتن گذاشتم ابش ك رفت با ٤٥٠ گرم شكر لا ب لا ريختم و روشو سلفون كشيدم گذاشتم ٢٤ موند . براي ١ كيلو توت ٩٠٠ گرم شكر ميخواد ( بزاي اين مربا بهتره تو حجم كم پخته بشه ١ كيلويي و بهتر از اون نيم كيلويي چون زودتر جوش مياد بخاطر حجم كم و خوشرنكتر ميشه) تو قابلمه لعابي عاليه اما من نداشتم تو پيركس پختم حرارت ملايم تا جوش بياد ب محض جوش اومدن مدام كف روشو ميگيريم هر چي بيشتر كف بگيريم شفاف تر و خوشرنگتر ميشه. با دو انگشت هرزگاهي شربت رة چك ميكتيم تا ببينيم ب قوام اومده يا نه چون داغه چسبندگيش كمتره اما مشخصه كمي بين دو انگشت كش مياد حرارت رو خاموش ميكنيم و اجازه ميديم تو همون طرف چند ساعت بمونه خنك خنك شد اگه شربت قوامش كم بود ميوه جدا ميسه شربت باز جوشونده ميشه ب غلطت كافي رسيد ب ميوه اضافه ميكتيم اين مربا نيازي ب اسانس نداره اما در صورت تمايل وانيل و كمي ابليمو بعد از خاموش كردن اصافه ميشه( اين مربا رو تو سيشه هاي كوجبك تو فريزر حتما نگهداريد تا ترش نشه كپك نميزنه ) هر بار ب اندازه
#فالوده_کرمانی 😋
🔸۵ تا لیوان آب بریزید تو قابلمه وقتی جوش آمد یه لیوان نشاسته رو با یه لیوان آب حل کنید وبه اب جوشتون اصافه کنید وسریع هم بزنید وقتی مایع یدست شد شعله رو کم کنید وبیست دقیقه زمان بدید تا نشاسته بپزه تو یه طرف یخ واب فراوان بریزید یه ابکش بزارید سر طرف مایع نشاسته رو داخل آبکش بریزید وبا پشت پیاله از آبکش ردشون کنید اب باید فوق العاده سرد باشه تا دونه های فالوده بهم نچسبه نشاسته ها که رد شدن ده دقیقه تو آب سرد نگهشون دارید ازیه سبد ردشون کنید و بشورید و بعد فالوده هاتون رو با یه لیوان آب بزارید تو طرف سربسته داخل یخچال وموقع سرو کردن شربت رو اصافه کنید
شربت فالوده کرمانی
شکر یک پیمانه
اب یک پیمانه
عرق نعنا وگلاب هر کدام نصف پیمانه
همه مواد را مخلوط وروی حرارت میزاریم تا شکر حل شه نیازی نیست که غلظت پیدا کنه
🍄↶【 #اشپــزی_بانـــو 】↷👇
@AshpaziBano
.
اینم از دسر امروزم
شیک ولاکچری وخوشمزه😃😊😋🌹 مهلبیه خامه ای با ژله
ابتدا ژله با هر طعمی که دوست دارید رو درست کنید ودر ظرف های سرو بریزید وبذارید یخچال تا ببنده .
برای مهلبیه دو لیوان شیر +دو قاشق غذاخوری پودر نشاسته ذرت +۴قاشق غذا خوری شکر دیگه خودتون مقدار شکرش رو کم وزیاد کنید رو با هم قاطی کرده میذاریم رو حرارت و مدام هم میزنیم تا غلیظ بشه بعد کمی وانیل اضافه میکنیم از رو حرارت برمی داریم نصف پاکت خامه صبحانه اضافه میکنیم و خوب هم میزنیم .
با توجه به رنگ ژله میتونید به مهلبیه رنگ خوراکی به رنگ ژله واضافه کنید و دوباره کمی رو حرارت بذارید .
دوباره از رو حرارت برمی داریم و میذاریم خنک بشه وبعد روی ژله میریزیم و میذاریم یخچال خنک بشه .
دقت کنید مهلبیه اصلا گرما نداشته باشه وگرنه وقتی روی ژله میریزد ژله رو آب میکنه .
نوش جان🌹
.
🍳🍤🍖🍗🍰🍕🍝🍜🎂🌯 💞😋😋😋😋😋😋😋😋🍄↶【 #اشپــزی_بانـــو 】↷👇
@AshpaziBano
🍂🍃🍂🍃🍂🍃🍂🍃🍂🍃🍂🍃🍂🍃
#تست_سوخاری_با_مرغ ⛱
🔴مواد لازم🔻🧀
▫️نصف سینه ی مرغ
▫️فلفل دلمه یک عدد
▫️پیاز یک عدد
▫️قارچ یک لیوان ورقه شده
▫️نمک و فلفل سیاه،پاپریکا،آویشن به مقدار لازم
▫️رب گوجه یه قاشق غ خ
▫️سس کچاپ مقداری
▫️سس خردل مقداری
▫️نان تست به ده عدد
▫️تخم مرغ دو عدد
▫️شیر نصف پیمانه
▫️پنیر ورقه ای گودا
▫️آرد سوخاری به مقدار لازم
🔴طرز تهیه🔻
🔸سینه ی مرغ رو با پیاز و نمک و فلفل ابپز می کنیم،پیاز رونگینی خرد کنید و تفت بدید تا سبک بشه،قارچ رو اضافه کنید و با شعله ی زیاد تفت بدید و بعد فلفل دلمه رواضافه کنید و تفت بدید،نمک و فلفل و پاپریکا و آویشن رو اضافه کنید،سینه ی مرغ رو ریش ریش کنید و اضافه کنید و کمی تفت بدید،رب و سس کچاپ و خردل رواضافه کنید و پنج دقیقه رو حرارت کمی دارید تا آماده بشه.
🔸دو تا تخم مرغ رو توی کاسه ی بزرگی بشکنید و هم بزنید و شیر ،نمک و فلفل رواضافه کنیدو مخلوط کنید و کنار بذارید،
یه ورق نان تست بردارید و روش از مواد آماده شده بریزید و روش یه پنیر گودا بذارید و یه نان تست روش بذارید،بعد دو طرف نان تست رو تو مواد تخم مرغ و شیر که آماده کردید بذارید و بعد توی آرد سوخاری دوطرفش رو بذارید و توی تابه ی دو طرفش رو با حرارت کم سرخ کنید.
🍄↶【 #اشپــزی_بانـــو 】↷👇
@AshpaziBano
🍂🍃🍂🍃🍂🍃🍂🍃🍂🍃🍂🍃
🍳🍤🍖🍗🍰🍕🍝🍜🎂🌯🌭🍟
#باقلی_قاتق
یا
باقلی خورشت
نوشین بانو
موادلازم:
پاچ باقلی محلی یا باقلی کشاورزی
حدود ۲۵۰ گرم
سیرچند حبه
شوید
نمک وفلفل وزروچوبه
روغن ب مقدارلازم
تخم مرغ دوعدد
طرزتهیه:
باقلی رو شب قبل بااب گرم خیس کرده وبعدپوست گرفته
وسیررو هم پوست گرفته وخلالی ویا.... خرد کنید درظرف موردنظرمون روغن ریخته وباقلی وسیرو زردچوبه رو کمی تفت میدیم
البته بعضی هاشویدروهم تفت میدن
بعدحدود یک تا یک ونیم لیوان اب بهش اضافه کرده ودرش رو گذاشته تا بپزد
دراوسط پخت نمک ودراخر تخم مرغ وشوید وفلفل اضافه میکنیم
این غذا رو معمولا
باماهی شور
ماهی دودی
زیتون پروره
کال کباب
وسیرترشی میل میکنند😋😋😋
😊😊😊🍄↶【 #اشپــزی_بانـــو 】↷👇
@AshpaziBano
👆👆👆
* #باقلوای خیلی آسون وخوشمزه😋😍😋
پودر مغزی جات رو با پودر هل و دارچین مخلوط کنید
خمیر یوفکا آماده رو نواری ببرید. یذره از مواد پودری وسطش بریزید و لوله اش کرده و سرخش کنید
بعد سرخ شدن هم داخل شهد بغلتونید😋
💢طرز تهیه شهد مخلوط شکر و آب و گلاب و زعفرون روی حرارت ی ذره قوام بیاد. میتونید توش هل هم بندازید*
* _ #وضو_بگیرید
#به_نیت_نذری_آماده_کنید
#تا_خوشمزه_و_متبرک_بشه
#آشپـزےبانــــو ☆﷽☆
Jõıň☞❢✧❁👇 @Ashpazibano ❁✧❢
*ژله ویترینی 😍😍
تشكيل شده از سه بسته ژله اول ژله آلوورا رو ته قالب ريخته توت فرنگى هارو جاساز كرده و تو بخچال گذاشتم بعد دو بسته ژله كه براى من ميكس توت فرنگى و انگور بود روى ژله اى كه توى يخچال سفت شده بود ريختم و مجددأ توى يخچال گذاشتم ، به همين راحتى
#آشپـزےبانــــو ☆﷽☆
Jõıň☞❢✧❁👇 @Ashpazibano ❁✧❢
* #بستنى_يخى_ميوه_ايى😋🍦
ميوه هاى مورد نظرتون
مثل:البالو،تمشك،گيلاس و...رو يكم با شكر و بدون اب بپزيد غليظ كه شد از صافى رد كرده و در قالب بستنى بريزيد*
* _ #وضو_بگیرید
#به_نیت_نذری_آماده_کنید
#تا_خوشمزه_و_متبرک_بشه😉
#آشپـزےبانــــو ☆﷽☆
Jõıň☞❢✧❁👇 @Ashpazibano ❁✧❢
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
* #سفـــــره_آرایی😍 *
🍂 *﹏﹏﹏✿🍇🥙🍋✿﹏﹏﹏ 🍂
🔑~ #ایـ..ــده_بانـ..ــو ~🗝
Jõıň☞🎈 @idehbano 🎏
🍂 ﹏﹏﹏✿🍋🥙🍇✿﹏﹏﹏*