eitaa logo
اشپزی بانو ایرانی
5.6هزار دنبال‌کننده
31.3هزار عکس
35.9هزار ویدیو
136 فایل
#تــــــــــــــــوجه👇👇👇 📚 کتاب هایی که قبل ازمرگ باید بخوانیم...👇✅ https://eitaa.com/joinchat/2373517458Cb099503ae7 مدیر👇 @Hossein_hajivand #تبلیغات👇تبلیغ http://eitaa.com/joinchat/2953183246Ce6d64e22a6
مشاهده در ایتا
دانلود
هدایت شده از عجایب جهان
بامسما ست اگر در دل تقویم، حسن"ع" روز میلاد تو را ؛ بگذارند ...🌸 اولین روزهای مادر شدن،🌸 اولین لحظه های در آغوش گرفتن فرزند، اولین نگاه پرمهر مادرانه، همگی مبارکتان باد مادر همه ی عالم!🌸 حقا که باید حلیم ترین باشد، اولین پسر فاطمه ! حقا که باید شجاع ترین باشد، اولین پسر علی! حقا باید که کریم ترین گردد، اولین نوه ی رسول! حقا که ماه مبارک رمضان، بشکافد از این میلاد! یا فاطمه جان! مبارک تان باد، مادر شدن!✨ ای علی جان! مبارک تان باد، پدر شدن!✨ یا رسول الله! مبارک تان باد این نوه ی خوش قدم پربرکت!✨ 🌸دستان خالی مان، دخیل شادمانی امروز خانواده نورانی تان❥┅┄→•☆↓ ↓☆•←┄┅❥ •••❥❥•←• ☆﷽☆ Jõıň☞‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌❢✧❁ @Ajaieb_Jahan ❁✧❢
هدایت شده از عجایب جهان
292.5K حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
خدایا🙏 به یمن ولادت امام حسن💚 به حرمت شادی خانه علی و فاطمه 💚 امروز هرڪس هر حاجتی 🌸 داره برآورده فرما🙏 الهی آمین 🙏 ❥┅┄→•☆↓ ↓☆•←┄┅❥ •••❥❥•←• ☆﷽☆ Jõıň☞‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌❢✧❁ @Ajaieb_Jahan ❁✧❢
🌸🍃🌸 🍃🌸 🌸 🌸🍃 🌺بسم الله الرحمن الرحیم🌺 اللهمّ ارْزُقْنی فیهِ طاعَةَ الخاشِعین واشْرَحْ فیهِ صَدْری بإنابَةِ المُخْبتینَ بأمانِكَ یا أمانَ الخائِفین. خدایا روزى كن مرا در آن فرمانبردارى فروتنان و بگشا سینه‌ام در آن به بازگشت دلدادگان به امان دادنت اى امان ترسناكان... ❥┅┄→•☆↓ ↓☆•←┄┅❥ •••❥❥•←• ☆﷽☆ Jõıň☞‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌❢✧❁ @Resule10 ❁✧❢
استاد معتز آقائی1_10012710.mp3
زمان: حجم: 4.15M
🔹 بصورت ⭕️ استاد آقائی ⏰زمان :۳۴دقیقه 💌به اشتراک بگذارید👌 به نیت فرج امام عصر (عجل الله)🌷✨ --------------------- 【﷽】 ✍👇 ❣ @Resule10
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
3.28M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
رولت شکلاتی 😍😍 زرده و سفیده چهارعدد تخم مرغ را جدا کنید اول سفیده ها را بزنید تا از ظرف نریزه زرده ها را با وانیل و 1/2 پیمانه شکر بزنید 1/3 پیمانه آرد و 1/4 پیمانه پودر کاکائو اضافه کنید بعد 1 قاشق چایخوری بیکینگ پودر و در صورت تمایل 1/2 قاشق چایخوری پودر قهوه فوری اضافه کنید. بعد سفیده ها را با لیسک داخل مواد فولد کنید و داخل قالب رولت بریزید. دستور این رولت کمی فرق داره 👌
حلواشکری خونگى 😍😍 یک و نیم پیمانه شیر خشک با یک و نیم پیمانه پودر قند الک کنید یک پیمانه ارده بهش اضافه کنید با قاشق یا دست خوب مخلوط کنید ظرفی مناسب با میزان مواد انتخاب کنید تو ظرف سلفون بکشید به دلخواه کمی خلال پسته، خلال بادام یا کنجد بریزید و از مواد روی آن اضافه و با قاشق خوب فشرده کنید درب ظرف را گذاشته به مدت چند ساعت در یخچال نگه دارید سپس میتونید برش زده و نوش جان نمایید
هدایت شده از عجایب جهان
3.13M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
لاغری 5 تا 8 کیلو در ماه 😱 بدون عوارض جانبی گارانتی برگشت وجه در صورت عدم رضایت دارای مجوز رسمی از وزارت بهداشت 👨‍⚕️ 🔹 سفارش و مشاوره رایگان: ارسال عدد 15 به 10004573 🔹 🎁 به همراه هدیه ویژه
♥️ امام_حسن عليه السلام: 🍃بزرگوارى، احسان كردن داوطلبانه است و دَهِش پيش از خواهش. ميزان 📖 الحكمه ج10 ص88 🔸ولادت با سعادت علیه السلام بر شما مبارک🔸 #【﷽】 ✍👇 ❣ @Resule10
😋 ┏━━━•🍃•💞•🍂•━━━┓ ↶【 @AshPaziBano 】↷ ┗━━━•🍂•💞•🍃•━━━┛
پای قارچ و پیازچه مواد لازم برای۸ نفر قارچ متوسط ۱۴ عدد کره ۳۰ گرم پیازچه خرد شده ۶ ساقه شیر ۳/۴ پیمانه خامه ۱ پیمانه تخم مرغ ۳ عدد پنیر چدار ۱/۲ پیمانه نمک ۱ قاشق چای خوری فلفل سیاه ۱/۴ قاشق چای خوری آرد برای سطح کار کمی خمیر پای به مقدار لازم طرز تهیه ۱- روی یک سطح صاف، مقداری آرد می‌پاشیم و خمیر پای را روی آن باز می‌کنیم تا ضخامت آن 5 میلی‌متر شود. سپس آن را کف یک ظرف مخصوص تارت پهن کرده و صاف و مرتب می‌کنیم. دور آن را روی دیواره‌های ظرف می‌کشیم تا تمامی سطح ظرف پوشیده شود. ۲- سطح خمیر پای را که داخل قالب را پوشانده با چنگال ضربه می‌زنیم که در قسمتهای مختلف آن کمی سوراخ شود و در زمان پخت پف نکند.سپس به مدت 30 دقیقه در فریزر می‌گذاریم. ۳- فر را با دمای 180 درجه سانتی‌گراد روشن می‌کنیم تا گرم شود. ۴- داخل قالب پوشیده شده با خمیر را با کاغذ روغنی پوشانیده و روی آن را با لوبیای نپخته یا نخود خام پر می‌کنیم تا سنگین شود و اجازه ندهد خمیر پف کند. به مدت 20 دقیقه خمیر را در فر داغ می‌پزیم تا لبه‌های آن طلایی رنگ شود (اگر لبه خمیر در این مدت طلایی نشده بود مدت زمان بیشتری آن را در فر قرار دهید). ۵- سپس خمیر را از فر خارج کرده و می‌گذاریم داخل قالب آرام آرام خنک شود . (در غیر این‌صورت ممکن است پای ترک بخورد). ۶- داخل یک قابلمه متوسط، کره می‌ریزیم و آن را روی حرارت می‌گذاریم تا ذوب شده و کمی کف کند. پیازچه را داخل آن می‌ریزیم و به مدت 1 دقیقه تفت می‌دهیم. سپس قارچ را خرد کرده و اضافه می‌کنیم و 2 دقیقه آن‌ها را روی حرارت مخلوط کرده و تفت می‌دهیم. ۷- سپس خامه و شیر را به آن‌ها اضافه کرده و آن‌قدر مخلوط می‌کنیم تا به جوش آید. پس از به جوش آمدن، مواد را از روی حرارت برداشته و داخل یک کاسه می‌ریزیم و به مدت 30 دقیقه کنار می‌گذاریم تا خنک شوند. سپس نمک و فلفل را اضافه می‌کنیم. ۸- تخم‌مرغ ها را در یک کاسه شکسته و آن‌ها را هم می‌زنیم. سپس آن‌ها را به مخلوط قارچ اضافه می‌کنیم. ۹- پنیر گرویر یا چدار یا گودا را نیز رنده کرده و در آن ریخته و زیر و رو می‌کنیم. مخلوط مواد را روی خمیر می‌ریزیم و به طور یکسان پخش می‌کنیم. ۱۰- پای پر شده با مواد را به مدت 25 تا 30 دقیقه داخل فر گرم شده می‌گذاریم تا روی آن پف کرده و طلائی شود. سپس آن را از فر خارج کرده و کنار می‌گذاریم تا کمی خنک شود. این غذا را گرم و یا هم دمای اتاق سرو می‌کنیم. سایر نکات این پای را می‌توانید به عنوان پیش‌غذا یا غذای اصلی سرو کنید. با این مقدار مواد برای پیش‌غذای 8 تا 10 نفر کافیست. ولی برای غذای اصلی 6 نفر بیشتر نمی‌توانید آن را سرو کنید. ┏━━━•🍃•💞•🍂•━━━┓ ↶【 @AshPaziBano 】↷ ┗━━━•🍂•💞•🍃•━━━┛
سالاد سبزیجات مواد لازم برای۳ نفر هـویج ۳ عدد پیازچه ۳ عدد سیب ۱ عدد سیر ۱ حبه تربچه ۵ عدد گوجه فرنگی ۲ عدد کلم بروکلی (گل شده) ۱ لیوان سس مایونز به مقدار لازم لیمو ترش به مقدار لازم جعفری خرد شده به مقدار لازم طرز تهیه ۱- ابتدا كلم بروكلی را داخل آب و نمك در حال جوش ریخته و چند دقیقه صبر كنید و بعد آبكشی كرده و داخل آب سرد قرار دهید و آبكش كنید.هویج را ریز خرد كرده یا رنده بزنید و پیازچه را ساطوری كنید. ۲- تربچه را هم خوب شسته و خرد كنید و در صورت تمایل چند دقیقه ای در آب و شكر بجوشانید. ۳- گوجه فرنگی را پوست گرفته و ریز نگینی كنید. ۴- هویج های رنده شده ، کلم بروکلی ریز خرد شده ، پیازچه های خرد شده ، تربچه های خرد شده ، سیر رنده شده و گوجه فرنگی خرد شده را داخل کاسه ای بریزید و مخلوط کنید. ۵- سیب را پوست بکنید و ریز خرد کنید و به سالاد اضافه نمایید. ۶- پس از اینکه تمام مواد سالاد را داخل کاسه ریختید میتوانید سس را اضافه كرده و مخلوط کنید. ۷- لیمو ترش را ورقه كرده و در كنار سالاد قرار دهید و روی آن جعفری بریزید. سایر نکات 1)بهتر است از گوجه گیلاسی(مینیاتوری)در این سالاد استفاده شود. 2)در صورت تمایل 2قاشق كشمش هم به سالاد اضافه كنید. 4)به جای مایونز از سركه سفید یا آبلیمو هم میتوان استفاده كرد. ┏━━━•🍃•💞•🍂•━━━┓ ↶【 @AshPaziBano 】↷ ┗━━━•🍂•💞•🍃•━━━┛