eitaa logo
اشپزی بانو ایرانی
5.7هزار دنبال‌کننده
30هزار عکس
34.2هزار ویدیو
135 فایل
#تــــــــــــــــوجه👇👇👇 📚 کتاب هایی که قبل ازمرگ باید بخوانیم...👇✅ https://eitaa.com/joinchat/2373517458Cb099503ae7 مدیر👇 @Hossein_hajivand #تبلیغات👇تبلیغ http://eitaa.com/joinchat/2953183246Ce6d64e22a6
مشاهده در ایتا
دانلود
دوعدد تخم مرغ را با یک لیوان سرخالی شکر و یک قاشق مرباخوری پودر هل پنج دقیقه بزنید تا کاملا پف کند,سپس سه قاشق غذاخوری ماست و یک قاشق مرباخوری بکین پودر را مخلوط کرده و به مواد فوق اضافه کنید,سه لیوان ارد را با یک دوم قاشق چایخوری وانیل و یک چهارم قاشق چای خوری نمک الک کنید و به مواد قبلی اضافه کرده و مخلوط کنید,مواد حاصل از خمیر کیک سفت تره,حال این مایه را داخل فریزر به مدت نیم ساعت قرار دهید,بعد از این زمان از خمیر گلوله هایی به اندازه گردوی بزرگ برداشته و گرد کنید و کمی فشار دهید تا یکم تخت بشه ولی نه خیلی,سپس داخل کنجد بزنید و با فاصله درون سینی فر چرب شده بچینید,در فر ازقبل گرم شده با درجه ۱۷۰ به مدت یک ربع الی بیست دقیقه قرار دهید ,بعد از سرد شدن از سینی جداشون کنید. نوش جان ❤️
🔻چای گل محمدی و سیب 🌸🍎 🔅تقویت قلب 🔅تقویت رحم 🔅افزایش انرژی 🔅درمان کم خونی 🔅تقویت دستگاه گوارش 🔅درمان و پیشگیری آلزایمر 🔅درمان اضطراب و افسردگی
1 . برای باقلاپلو فقط سبزی شوید و کمی سیر لازم داریم . سیرتازه و برگ سبز هم قابل مصرفه . 2 . برای سبزی پلو و کوکو : شوید ، تره ، جعفری ، گشنیز ، شنبلیله و سیر تازه یا خشک البته برای کوکو میتوان کاهو هم مصرف کرد . 3 . سبزی سوپ : جعفری و یا گشنیز . 4 .برای کوفته : مرزه و تره و برخی ترخون و بطور سلیقه ای جعفری و گشنیز و شوید و نعنا هم مصرف میشود . 5 . سبزی آش رشته : تره ، جعفری، گشنیز، اسفناج یابرگ چغندر و کمی شوید . 6 . سبزی دلمه : ترخون و نعنا و پیازچه و شوید و گشنیز و جعفری و مرزه کلاسبزیهای معطر . 7 . سبزی قورمه : تره ، جعفری ، گشنیز ( دلخواه ) ،شنبلیله و برخی شوید هم استقاده میکنند . اسفناج یا برگ چغندر هرکدوم موجود باشند به قورمه سبزی لعاب میدهند. 8 ..سبزی خورش های : کرفس و کنگر و چغاله بادام و ریواس معمولا نعنا و جعفری ست . 9 . آش گوجه یا آش آبغوره : نعنا و گشنیز و جعفری و مرزه و ریحان و ترخون ، پیازچه ( سبزی کلیپ برای آش آبغوره آذری ست ) 10. سبزی خوردن : تره و جعفری و شوید و پیازچه و تربچه و نعنا و ترخون و مرزه و شاهی و خرفه یا پرپین و ریحون 11 . سبزی آش دوغ : گشنیز و ترخون و جعفری و تره و شوید و پیازچه و نعنا و ریحان . البته در شهرهای مختلف فرق میکنه.سلیقه ایه . اما من همه اینا رو میریزم . فلفل دلمه و سیر هم توش میریزم . 12 . داخل اشکنه سبزی شنبلیله و داخل کله جوش کمی نعنا لازمست .هردو سیر دارند. 13 . سبزی قلیه ماهی و میگو و ماهی شکم پر از گشنیز و شنبلیله و ( درصورت تمایل کمی جعفری ) استفاده میشود . 14 .داخل آبگوشت بعضیها ترخون میریزند نوش جان ❤️ 🥬🥦🥬🥦🥬🥦🥬🥦🥬
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
الهی 🙏 در واپسین شبهای ماه مبارک رمضان 🌙 جویبار محبتت را همیشه بر روح و جانمان جاری کن❣ و نور ایمانت را بر قلبمان بتابان✨ و بخششت را چون کوهی محکم تکیه گاهمان کن🙏 آمیـــن یـــا رَبَّ برای خدا کاری ندارد رساندن ما در یک لحظه🍃 به آرزوهایمان و به خواسته‌های دورمان در یک عمر آن نگاه و نظر بلند رابراتون آرزو میکنم✨ طاعات و عبادات قبول درگاه حق✨🙏 ✨🙏 ❥┅┄→•☆↓ ↓☆•←┄┅❥ •••❥❥•←• ☆﷽☆ Jõıň☞‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌❢✧❁ @Resule10 ❁✧❢
موثرترین روش‌های میكروب‌كشی سبزی‌ها 👌 🔹️هرگز از مایع ظرفشـــــویی جهت میكروب‌زدایی یا میكروب‌كشی سبزی‌ها استفاده نکنید ؛ به دلیل در دسترس بودن مایع ظرفشویی در منازل متاسفانه استفاده از این شوینده شیمیایی و غیرخوراكی باب شده كه هرگز مورد توصیه متخصصان نیست 🔸اما جوش‌ شیرین و سركه به دلیل ایجاد تغییراتی در PH می‌توانند در نابودی میكروب‌ها بسیار موثر باشند. 🔸نمك نیز می‌تواند روی میكروب‌ها اثر كشندگی و بازدارندگی رشد داشته باشد كه اگر به همراه سركه استفاده شود، اثرات این دو با هم تشدید خواهد شد. 👇🏿