فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#حتما_امتحانش_کنید👌
•°•°•°•🌸 #اشپـزی_بانو🌸•°•°•°•
♡⇨💚 @ashpazibano 💚⇦♡
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#سوسیس_سیب_زمینی_پنیری😋
•°•°•°•🌸 #اشپـزی_بانو🌸•°•°•°•
♡⇨💚 @ashpazibano 💚⇦♡
6.3M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#چیزکیک
•°•°•°•🌸 #اشپـزی_بانو🌸•°•°•°•
♡⇨💚 @ashpazibano 💚⇦♡
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#سینه_مرغ_تنوری_با_قارچ_و_اسفناج
•°•°•°•🌸 #اشپـزی_بانو🌸•°•°•°•
♡⇨💚 @ashpazibano 💚⇦♡
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پیتزا_باگت
🍕😋❤️
مواد لازم:
نان_باگت : ۴-۳ عدد
سینه_مرغ آبپز شده: ۱ عدد
سیب_زمینی نگینی آبپز شده: ۱ عدد
هویج نگینی آبپز شده: ۱ عدد
نخود_فرنگی آبپز شده: به مقدار لازم
مواد سس :
کره : ۱ قاشق غذاخوری سرپر
آرد : ۱ قاشق غذاخوری سرپر
شیر : ۲ لیوان (می توانید ۱ لیوان شیر و ۱ لیوان آب سینه مرغ رو اضافه کنید)
نمک : ۱ قاشق چایخوری
فلفل_سیاه : ۱ قاشق چایخوری
پنیر_پیتزا برای روی نان ها: به میزان لازم
طرز تهیه:
داخل یک ظرف کوچک کره را آب کنید، آرد را افزوده و تا زمانی که بوی خامی اش از بین برود تفت دهید.
شیر را کم کم اضافه کنید و تند تند هم بزنید. نمک و فلفل سیاه را بریزید و بعد از بجوش آمدن زیر گاز را خاموش کنید.
در یک ظرف سس آماده شده، چاشنی و سینه مرغ را مخلوط کنید.
اگر بخواهید داخل نان ها می توانید سس گوجه بمالید.
مواد آماده شده را داخل نان بریزید و رویش پنیر ورقه ای یا رنده شده بریزید. و در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد تا زمانی که روی نان ها سرخ شود بپزید.
نوش جان 😄😍
•°•°•°•🌸 #اشپـزی_بانو🌸•°•°•°•
♡⇨💚 @ashpazibano 💚⇦♡
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ســــ🙂✋ـــلام
به یکشنبه 8 اردیبهشت ماه خوشآمدید
آرزو میکنم🌼🍃
دقایق امروز برایتان
سرشار از عـشق
برکت و تندرستی باشد🌼🍃
و به هـر آنچه کـه
آرزویش را دارید برسید🌼🍃
الهیآمین🙏
cнαɴɴεℓ↝
ℓɨŋk☞❥ @Madars ❥⊂⇝❤️⇜⊃
ℓɨŋk☞❥ @Fazsangein ☞❀❥•٠
هدایت شده از تبلیغات پیشروو
می دونستی میشه پس زمینه عکست رو عوض کنی طوریکه کسی متوجه نشه؟😬
☂️ بجای اینکه کلی وقتو هزینه برای آتلیه رفتن بذاری با بومرنگ یادبگیر خودت پروفایلهای خوشگل بسازی 💖
دانلود مستقیم🔛👇👇
هدایت شده از لطیفهآباد
PicsArt.apk
2.82M
📲فوتوشاپ بلد نیستی ؟
این اپ رو دانلود کن و یادبگیر پروفایلهای #لاکچری و خاص بسازی👆💞👆8
طرز تهیه:
"کباب_ترش
فیله مرغ:۶۰۰ گرم
پیاز نگینی شده:۲ عدد
رب انار:یک دوم پیمانه
گردو آسیاب شده:یک پیمانه
نمک و فلفل:به مقدار لازم
روغن زیتون:یک چهارم پیمانه
روغن سرخ کردنی: ۲ ق س
طرز تهیه: از ۵ ساعت قبل فیله های مرغ را درون دو عدد پیاز نگینی و رب انار و گردو آسیاب شده و نمک و فلفل مزه دار می کنیم. یک ساعت مانده به سیخ گرفتن روغن زیتون را هم می ریزیم.
حالا به شکل دلخواه سیخ گرفته و انتها و نوک سیخ را با دستمال مرطوب تمیز کرده و سپس درون روغن با حرارت متوسط سرخ می کنیم.
نوش جان غذای شما آماده است.
توجه:موقع سیخ گرفتن پیاز هارا از فیله جدا کنید،زیرا موقع سرخ کردن می سوزد.
•°•°•°•🌸 #اشپـزی_بانو🌸•°•°•°•
♡⇨💚 @ashpazibano 💚⇦♡
سلام همراهان عزیزم بعد از مدتها یه خوراک ناسالم خیلی خوشمزه میشه جاتون سبز .
سوسیس_بندری
نیم کیلو سوسیس رو حلقه ای کردم و سرخشون کردم و گذاشتم کنار سیب زمینی مکعبی ریز کردم و سرخ کردم و گذاشتم کنار. نیم کیلو پیاز رو خلال کردم و سرخشون کردم بهشون زردچوبه و ادویه زدم و موارد سرخ شده رو به پیاز اضافه کردم و دو قاشق رب گوجه رو به همه مواد زدم و تفت دادم و اگه دوست داشتید بهش فلفل قرمز که تند بشه و کمی هم فلفل سیاه و یک استکان آب به مواد اضافه کردم تا بجوشه و مواد بخورد هم برن و نوش جان کنید.
پ.ن. دوستان خوشمزگی سوسیس بندری به پیاز فراوونه شما میتونید با یکی دو عدد هم پیاز این خوراک رو آماده کنید ولی من خیلی پیاز استفاده میکنم😉
•°•°•°•🌸 #اشپـزی_بانو🌸•°•°•°•
♡⇨💚 @ashpazibano 💚⇦♡
#خشک کردن میوه
دستور تهیه :👇
برای پرتقال اگه بتونیو اون قسمت نارنجی رنگ رو بگیرید بعد حلقه حلقه کنید البته نه زیاد نازک نه زیاد ضخیم . خیلی بهتره تا اینکه با پوست نارنجی رنگ حلقه حلقه کنید. من با پوست درست کردم چون خوشکل تره اما موقع خوردن پوست رو جدا میکنم. حتما و حتما اگه با پوست بدش دادید بعد از هر بار برش چاقو رو تمیز کنید تا تلخی پوست به لایه بعدی منتقل نشه. و حتما حتما بدای خشک کردن هر میوه ای زیرش یه پارچه توری پهن کنید. این توری که میبینید تورهایی هست که برای پشت پنجره ها وصل میکنن اونا رو توی خونه داشتم و پهن کردم کف سینی و میوه ها رو توش چیدم. اگه پهن نکنید حتما به سینی میچسبه. تور از همه چی بهتره. خب بریم سراغ کیوی اونم تمییز شستم و روی توری پهن کردم میزاشتم تو حیاط ، بعد برای سیب و موز باید یه شربت درست کنید. چجوری ؟ باید نصف لیوان شکر رو با یکم اب یعنی یک چهارم لیوان اب بزارید رو حرارت کم تا شکر ها اب بشن بعد دو ق غ ابلیمو ترش داخلش بریزید و و وقتی کامل شکر ها اب شدن خاموش کنید. خنک که شد روی هر دو طرف سیب و موز با برس شربت بکشید. شربت چون ابلیمو داره باعث میشه که اصلا سیب ها سیاه نشن. موز ها هم شربت زدم اما باز یکم سیاه شدن. حتی با اینکه موز ها رو با چاقوی یک بار مصرف برش دادم. بازم تیره شدن. خب پس فقط موز و سیب رو باید شربت بزنیم بقیه لازم نیست (برش های موز رو باید خیلی ضخیم بزنید وگرنه موقع زیر و رو کردن اذیت میشید). روزی یک مرتبه اروم میوه ها رو زیر و رو میکردم . همه میوه ها خوشمزه بودن اما خوشمزه ترینش موز بود که همینجور ک من جا ب جا میکردم و توی خونه راه میرفتم و مشغول بودم ی ناخنک میزدم و در اخر دیدم هیچی ازش نمونده نمیدونید موز خشک چقد خوشمزه بود کیوی ها هم عالی بودن با پوست خورده میشن مزه لواشت میدن
درست کنید و لذت ببرید
عکس ها درپایین👇
•°•°•°•🌸 #اشپـزی_بانو🌸•°•°•°•
♡⇨💚 @ashpazibano 💚⇦♡