eitaa logo
اشپزی بانو ایرانی
5.7هزار دنبال‌کننده
30.1هزار عکس
34.3هزار ویدیو
135 فایل
#تــــــــــــــــوجه👇👇👇 📚 کتاب هایی که قبل ازمرگ باید بخوانیم...👇✅ https://eitaa.com/joinchat/2373517458Cb099503ae7 مدیر👇 @Hossein_hajivand #تبلیغات👇تبلیغ http://eitaa.com/joinchat/2953183246Ce6d64e22a6
مشاهده در ایتا
دانلود
🥘 مواد لازم: 🍲گوجه فرنگی: ۳ عدد درشت 🍲فلفل سبز: یک عدد متوسط 🍲پیاز: یک عدد متوسط 🍲رب گوجه فرنگی: ۲ قاشق غذاخوری 🍲سربرگ ریحان: ۵۰ گرم 🍲جوز هندی: ۴ گرم 🍲دانه فلفل سیاه و نمک: به مقدار لازم روش تهیه: ✍️برای تهیه این سوپ در آغاز پوست گوجه فرنگی را جدا کرده به همراه فلفل سبز و پیاز در مقدار مختصری آب ریخته و بر روی شعله حرارت می‌دهیم، پس از گذشت ۱۵ دقیقه حرارت دادن و پختن مواد، قابلمه را از روی شعله برداشته و پس از اندکی سرد شدن ترکیب گوجه فرنگی، فلفل سبز و پیاز را در میکسر ریخته و خوب هم می‌زنیم، سپس میکس مواد را در قابلمه بر روی حرارت ملایم قرار داده و سپس جوز هندی رنده شده و پودر فلفل سیاه و نمک را اضافه کرده و در آخر ۲ قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی و ریحان ساطوری شده را نیز به موادمان اضافه کرده و پس از گذشت ۱۰ دقیقه و پختن، ترکیب شدن و عطر آگین شدن سوپ آن را از روی شعله برداشته و در کاسه سوپ خوری کشیده و میل کنید. 🛑نکته: دلیل اضافه کردن رب گوجه فرنگی به این سوپ، رنگین شدن سوپ و همچنین غلظت پیدا کردن آن است. ❥┅┄→•☆↓ ↓☆•←┄┅❥ •••❥❥•←• ☆﷽☆ Jõıň☞‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧❢
لطفا در ایتا مطلب را دنبال کنید
مشاهده در پیام رسان ایتا
خانوماااا اینم چندتا اموزش راحت و خوشمزه برای میان وعده.😍 باعشق درست کنید برای اعضای خانواده❤ ❥┅┄→•☆↓ ↓☆•←┄┅❥ •••❥❥•←• ☆﷽☆ Jõıň☞‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧❢
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بچه ها راستش من کشک پاستوریزه اصلا ندوست🤭برای همین همیشه خودم تو خونه کشک درست میکنم _قدیما از از یه کاسه ی بزرگ آجدار واسه اینکار استفاده میکردن وخییلی سخت بوده ولی الان با مخلوط کن کار خیلی راحتیه و نتیجه هم عالی میشه😋 _کشک خشک رو اکثر خواربار فروشی ها دارن بعضیا شون چرب و سفت هستن و البته خوشمزه تر ،بعضیا هم نرمتر هستن و راحتتر سابیده میشن _توضیحاتم روی کلیپ کامل نوشتم ،فقط یه نکته ای که داره بهتره کشک رو‌موقع خیسوندن در یخچال بذارید چون اگر دمای محیط گرم باشه کپک میزنه _بعد از سابیدن کشک هم حتما باید در یخچال نگهداری بشه تا دوهفته ماندگاری داره❥┅┄→•☆↓ ↓☆•←┄┅❥ •••❥❥•←• ☆﷽☆ Jõıň☞‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧❢
هدایت شده از  ایده های بانوان
دنیا به عزای تو یتیمانه گریست هر مرد و زن و عاقل و دیوانه گریست من کودک معصوم یتیمی دیدم ... آنروز چه مظلوم و غریبانه گریست ... ⬛️رحلت جانسوز امام خمینی(ره) پدر امت اسلام، بر رهروانش تسلیت باد.⬛️ ‌‌‌‌‌
لطفا در ایتا مطلب را دنبال کنید
مشاهده در پیام رسان ایتا
از هویج آبپز رنده شده+کلم بنفش رنده شده+نخود فرنگی و ذرت پخته به همراه ساقه پیازچه برای تزئین استفاده کردم... خانمای این کانال بی نظیرن ✨ ❥┅┄→•☆↓ ↓☆•←┄┅❥ •••❥❥•←• ☆﷽☆ Jõıň☞‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌❢✧❁ @Dooctor ❁✧❢
😍😍 خیار 2 عدد عسل 2 ق غ آبلیمو ½ پیمانه یخ 5 عدد نعناع 1 پیمانه 🔹همه مواد رو تو مخلوط کن ترکیب کنین و با لیمو و نعناع سرو كنيد. 🔹اين نوشيدنى بسيار چربى سوز است
لطفا در ایتا مطلب را دنبال کنید
مشاهده در پیام رسان ایتا
روش درســت ڪــردن دسر خوشمزه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
غذای با دسر شکلاتی رسید😋 سمت راست زحمت آقا سمت چپ زحمت خانومو مشاهده میفرمایید☺️ ازین شوهرا که کمک میکنن قابل معاوضه با لامبورگینی🤘 ❥┅┄→•☆↓ ↓☆•←┄┅❥ •••❥❥•←• ☆﷽☆ Jõıň☞‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧❢
6.47M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
😍 مواد لازم: آرد یک لیوان زردچوبه. یک ق چ شیر پرچرب. یک استکان روغن. نصف لیوان مواد لازم شربت : شکر یک لیوان آب. یک لیوان سر خالی آرد رو الک کنید و با زردچوبه خوب مخلوط کنید ،سپس در سینی پخش کنید شیر رو در یک اسپری آب پاش بریزید و روی سطح آرد اسپری کنید و با قاشق آرد را هم بزنید و مخلوط کنید ، آونقدر این مراحل پخش کردن آرد وشیر پاشیدن و سپس هم زدن آرد رو تکرار کنید تا تمام آرد به صورت خرده نان در بیاد حالا اوماج ها رو در یک سینی کاملا پخش کنید و ۳۰ تا ۴۵ دقیقه بگذارید تا کمی خشک بشه بعد در غذا ساز یا خردکن بریزید تا یکدست و ریز بشن حالا روغن رو داغ کنید و اوماج هارو اضافه و حدود ده دقیقه با حرارت متوسط تفت بدین این حلوا نباید آردش زیاد سرخ بشه و تغییر رنگ بده اگر اوماج ها رو زیاد سرخ کنید در آخر کار سفت میشن،حالا شربت رو بهش اضافه کنید و رو حرارت ملایم هم بزنید تا حلوا کمی جمع بشه حالا حرارت رو کم کنید،دربش رو بذارید تا حلوا حدود یک ساعت دم بکشه و کاملا جمع بشه هر ده دقیقه هم همش بزنید تا ته نگیره ❥┅┄→•☆↓ ↓☆•←┄┅❥ •••❥❥•←• ☆﷽☆ Jõıň☞‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧❢
😍 💮پودر را در ٣/٤ لیوان آب جوش ریخته و روی دمای کم خوب هم بزنید تا حل شود. 🍦بستنی را درون آب طالبی بریزید. زمانی که ژله‌ی طالبی سرد شد آن را به آب طالبی افزوده کنید. 🍥مى توانید همه‌ی مواد را یکباره درون مخلوط کن ریخته و هم بزنید. اگر طالبی شما شیرین نبود، ٣-٢ قاشق شکر به مواد افزوده کنید. مواد را در قالب که کمی چرب شده ریخته و ۳-۴ ساعت ⏰در یخچال بگذارید تا به خوبی بسته شود. خانمای این کانال بی نظیرن ✨❥┅┄→•☆↓ ↓☆•←┄┅❥ •••❥❥•←• ☆﷽☆ Jõıň☞‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧❢
8.73M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💕 🔴 این پیراشکی به پیراشکی کالزون معروف است ❥┅┄→•☆↓ ↓☆•←┄┅❥ •••❥❥•←• ☆﷽☆ Jõıň☞‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧❢