5.39M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#کلیپ_سالاد_اندونزی
❥┅┄→•☆↓ #Jõıň↓☆•←┄┅❥
•••❥❥•←• #آشپـزےبانــــو ☆﷽☆
Jõıň☞❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧❢
لطفا در ایتا مطلب را دنبال کنید
مشاهده در پیام رسان ایتا
#ترفند_آشپزی
❥┅┄→•☆↓ #Jõıň↓☆•←┄┅❥
•••❥❥•←• #آشپـزےبانــــو ☆﷽☆
Jõıň☞❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧❢
#بستنی_یخی_آلو_و_نمک
✍طرز تهیه:
.💎آلو ها رو می ریزیم تو یه قابلمه و خیلی کم آب اضافه می کنیم، مثلن ته استکان
.💎میذاریم آلو ها یکم بپزن و نرم شن، خودشون آب میندازن. باید حواستون باشه که خیلی نمونه رو گاز و نسوزه، حدود ۲۰ تا ۳۰ دقیقه بپزه کافیه
.💎بعد آلوهای پخته رو می ریزیم تو یه آبکش و با دست بهشون کمک می کنیم که از آبکش ردشن و فقط هسته ها و چوب و پوستشون بمونه
💎بعد به مایع بدست اومده نمک می زنیم و می چشیم. هر وقت مزش به نظرمون خوب اومد آماده ست که بریزیم تو قالب بستنی و یه چوب هم تو هرکدوم میذاریم و قرار می دیم تو فریزر که بمونه و یخ بزنه و تبدیل به بستنی بشه
❥┅┄→•☆↓ #Jõıň↓☆•←┄┅❥
•••❥❥•←• #آشپـزےبانــــو ☆﷽☆
Jõıň☞❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧❢
لطفا در ایتا مطلب را دنبال کنید
مشاهده در پیام رسان ایتا
#فیلم_آموزشی
#کیک_بستنی🍦🍧🍨😋
❥┅┄→•☆↓ #Jõıň↓☆•←┄┅❥
•••❥❥•←• #آشپـزےبانــــو ☆﷽☆
Jõıň☞❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧❢
لطفا در ایتا مطلب را دنبال کنید
مشاهده در پیام رسان ایتا
#سفره_آرایی آموزش گل باخیار🥒
❥┅┄→•☆↓ #Jõıň↓☆•←┄┅❥
•••❥❥•←• #آشپـزےبانــــو ☆﷽☆
Jõıň☞❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧❢
#دسر_لیوانی 🍹 😋
▫️شیر ۴ پیمانه
▫️شکر ۱/۲ پیمانه
▫️آرد ۲ ق غ پر
▫️ نشاسته ذرت ۲ ق غ پر
▫️کره ی آب شده ۴ ق غ
▫️وانیل ۱ ق چ
▫️بیسکوئیت پتی پور به میزان دلخواه
▫️موز ۱ عدد
🔸برای تهیه محلبی نشاسته و شکر و ارد را داخل قابلمه بریزید، بعد شیر را اضافه کنید و هم بزنید. مواد را روی حرارت متوسط گاز بگذارید خوب هم بزنید تا گلوله ی در شیر باقی نماند و غلیظ شود، بعد وانیل و کره اضافه کرده هم بزنید مواد را به مدت یک دقیقه مدام هم بزنید سپس آن را از روی حرارت برداشته
و کنار می گذاریم تا کمی خنک شود .
حالا بیسکوئیت ها را خرد کرده و موز حلقه شده ته لیوان های مورد نظر می ریزیم. بعد محلبی میریزیم و لایه بعدی بازم بیسکوئیت موز به همین ترتیب لایه ها رو تکرار کنید تا لیوان ها پر شود (من دو لایه کردم میتونین سه چهار لایه کنید)
سپس دسر لیوانی را حداقل به مدت یک یا دو ساعت در یخچال قرار می دهیم تا کرم ها به خورد بیسکوئیت ها برود.
و دسر لیوانی را با هر میوه ی یا هر چی دوست دارین تزئین و سرو میکنیم
❥┅┄→•☆↓ #Jõıň↓☆•←┄┅❥
•••❥❥•←• #آشپـزےبانــــو ☆﷽☆
Jõıň☞❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧❢
💢مواد لازم برای اینکه بتونید بستنی سنتی درست کنید به صورت زیر هست:
خامه : 2 فنجون
شیر: نصف فنجون
زرده تخم مرغ: 3 عدد
شکر: نصف فنجون
زعفران دم کرده: 3 قاشق غذاخوری
ثعلب: نصف قاشق چایخوری (اگر نداشتید بعد از فریزر کردن، بستنی رو تو مخلوط کن بریزید)
پودر پسته برای تزئین به مقدار کافی
💢ابتدا شیر و خامه رو توی ظرف بریزید و بعد زرده تخم مرغ، زعفران و شکر رو بهش اضافه کنید و بذارید روی اجاق تا به جوش بیاد. بعد از اینکه کمی خنک شد، بستنی رو توی فریزی بذارید تا خنک بشه و بعد از گذشت 3-4 ساعت اونو با مخلوط کن نرم کنید.
💢اینجا هم اگر ثعلب داشته باشید میتونید قبل از فریز کردن به اندازه نصف قاشق چایخوری به بستنی اضافه کنید تا بعد از فریز کردن، بستنی یخی و سفت نشه و مجبور نشید از مخلوط کن استفاده کنید. در آخر هم بستنی رو با پودر پسته تزئین کنید.
حالا از خوردن بستنی خونگی خودتون لذت ببرید
❥┅┄→•☆↓ #Jõıň↓☆•←┄┅❥
•••❥❥•←• #آشپـزےبانــــو ☆﷽☆
Jõıň☞❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧❢
✅حلواي عالي يا يك دسرخوشمزه😋
✍موادلازم :
پودربادام١٥٠ گرم (١ ليوان)
پودرقند ٨٠ گرم (٥٠ گرم زدم) ١/٢ ليوان
ارد ٥٠ گرم (١/٣ ليوان)
شيرعسلي :به اندازه اي كه موادمنسجم بشه
كره ٥٠ گرم
پودرهل ودارچين١ ق چ
🥣طرزتهيه :
اردروازالك ردكنين وكمي تفت بدين تابوي خامي اردبرطرف بشه .
پودرقندوهل ودارچين روباهم
مخلوط كنين .
بعدازاينكه اردروتفت دادين ،كره رواضافه كنين واردروكمي سرخ كنين ،سپس پودربادام رواضافه كنين وكمي ديگه تفت بدين ،مواظب باشين نسوزه (زيادسرخ كردن نميخواد.)پودرقندوهل ودارچين هم اضافه ،سپس حرارت خاموش وشيرعسلي رواضافه كنين وحلواروهم بزنين تامنسجم بشه .
حلواروداخل قالب سيليكوني بريزين وتزيين كنين،ميتونين اين حلواروباشكلات درست كنين،داخل قالب سيليكوني روشكلات بنماري شده بزنين وبذارين يخچال ببنده وبعدحلواروبريزين وبذارين يخچال ببنده،اين حلواباشكلات وبدون شكلات خوشمزه س.
#حلوا_مجلسی
هدایت شده از ایده های بانوان
💫هیچ وقت نگران آیندهی
🦋ناشناخته ات نباش
💫وقتی خدای
🦋شناخته شده ای داری
💫با تمام وجود بهترینها را از خداوند
براتون طلب میکنم
🦋لحظاتتون مملو از آرامش
💫شبتون پـر از نگاه خـــدا ☺️
❥┅┄→•☆↓ #Jõıň↓☆•←┄┅❥
•••❥❥•←• #ایـــده_بانــو ☆﷽☆
Jõıň☞❢✧❁ @idehbano ❁✧❢
#بشقاب_داغ
برای شروع سیب زمینی هاروچیبسی خردکنید وچندساعت تواب سرد بزارین بعد داخل روغن فراوان باکمی نمک حسابی سرخ کنید
بعد داخل ظرف مورد نظر یه لایه سیب زمینی بریزین بعدکمی سس کچاب،خردل،مایونز هرکدوم که دوست داشتین،بعدکمی هم ورقه های ژامبون خردشده به جاش مرغ هم میشه ریخت وبعد کمی هم پنیر ،چندلایه تکرار کنیدبعدبزارین توفر یا ماکرو تاپنیراب بشه وگریل بشه