eitaa logo
اشپزی بانو ایرانی
5.7هزار دنبال‌کننده
30.3هزار عکس
34.4هزار ویدیو
135 فایل
#تــــــــــــــــوجه👇👇👇 📚 کتاب هایی که قبل ازمرگ باید بخوانیم...👇✅ https://eitaa.com/joinchat/2373517458Cb099503ae7 مدیر👇 @Hossein_hajivand #تبلیغات👇تبلیغ http://eitaa.com/joinchat/2953183246Ce6d64e22a6
مشاهده در ایتا
دانلود
5.39M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
❥┅┄→•☆↓ ↓☆•←┄┅❥ •••❥❥•←• ☆﷽☆ Jõıň☞‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧❢
لطفا در ایتا مطلب را دنبال کنید
مشاهده در پیام رسان ایتا
❥┅┄→•☆↓ ↓☆•←┄┅❥ •••❥❥•←• ☆﷽☆ Jõıň☞‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧❢
✍طرز تهیه: .💎آلو ها رو می ریزیم تو یه قابلمه و خیلی کم آب اضافه می کنیم، مثلن ته استکان .💎میذاریم آلو ها یکم بپزن و نرم شن، خودشون آب میندازن. باید حواستون باشه که خیلی نمونه رو گاز و نسوزه، حدود ۲۰ تا ۳۰ دقیقه بپزه کافیه .💎بعد آلوهای پخته رو می ریزیم تو یه آبکش و با دست بهشون کمک می کنیم که از آبکش ردشن و فقط هسته ها و چوب و پوستشون بمونه 💎بعد به مایع بدست اومده نمک می زنیم و می چشیم. هر وقت مزش به نظرمون خوب اومد آماده ست که بریزیم تو قالب بستنی و یه چوب هم تو هرکدوم میذاریم و قرار می دیم تو فریزر که بمونه و یخ بزنه و تبدیل به بستنی بشه‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ ❥┅┄→•☆↓ ↓☆•←┄┅❥ •••❥❥•←• ☆﷽☆ Jõıň☞‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧❢
لطفا در ایتا مطلب را دنبال کنید
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍦🍧🍨😋 ❥┅┄→•☆↓ ↓☆•←┄┅❥ •••❥❥•←• ☆﷽☆ Jõıň☞‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧❢
لطفا در ایتا مطلب را دنبال کنید
مشاهده در پیام رسان ایتا
آموزش گل باخیار🥒 ❥┅┄→•☆↓ ↓☆•←┄┅❥ •••❥❥•←• ☆﷽☆ Jõıň☞‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧❢
🍹 😋 ▫️شیر ۴ پیمانه ▫️شکر ۱/۲ پیمانه ▫️آرد ۲ ق غ پر ▫️ نشاسته ذرت ۲ ق غ پر ▫️کره ی آب شده ۴ ق غ ▫️وانیل ۱ ق چ ▫️بیسکوئیت پتی پور به میزان دلخواه ▫️موز ۱ عدد 🔸برای تهیه محلبی نشاسته و شکر و ارد را داخل قابلمه بریزید، بعد شیر را اضافه کنید و هم بزنید. مواد را روی حرارت متوسط گاز بگذارید خوب هم بزنید تا گلوله ی در شیر باقی نماند و غلیظ شود، بعد وانیل و کره اضافه کرده هم بزنید مواد را به مدت یک دقیقه مدام هم بزنید سپس آن را از روی حرارت برداشته و کنار می گذاریم تا کمی خنک شود . حالا بیسکوئیت ها را خرد کرده و موز حلقه شده ته لیوان های مورد نظر می ریزیم. بعد محلبی میریزیم و لایه بعدی بازم بیسکوئیت موز به همین ترتیب لایه ها رو تکرار کنید تا لیوان ها پر شود (من دو لایه کردم میتونین سه چهار لایه کنید) سپس دسر لیوانی را حداقل به مدت یک یا دو ساعت در یخچال قرار می دهیم تا کرم ها به خورد بیسکوئیت ها برود. و دسر لیوانی را با هر میوه ی یا هر چی دوست دارین تزئین و سرو میکنیم ❥┅┄→•☆↓ ↓☆•←┄┅❥ •••❥❥•←• ☆﷽☆ Jõıň☞‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧❢
💢مواد لازم برای اینکه بتونید بستنی سنتی درست کنید به صورت زیر هست: خامه : 2 فنجون شیر: نصف فنجون زرده تخم مرغ: 3 عدد شکر: نصف فنجون زعفران دم کرده: 3 قاشق غذاخوری ثعلب: نصف قاشق چایخوری (اگر نداشتید بعد از فریزر کردن، بستنی رو تو مخلوط کن بریزید) پودر پسته برای تزئین به مقدار کافی 💢ابتدا شیر و خامه رو توی ظرف بریزید و بعد زرده تخم مرغ، زعفران و شکر رو بهش اضافه کنید و بذارید روی اجاق تا به جوش بیاد. بعد از اینکه کمی خنک شد، بستنی رو توی فریزی بذارید تا خنک بشه و بعد از گذشت 3-4 ساعت اونو با مخلوط کن نرم کنید. 💢اینجا هم اگر ثعلب داشته باشید میتونید قبل از فریز کردن به اندازه نصف قاشق چایخوری به بستنی اضافه کنید تا بعد از فریز کردن، بستنی یخی و سفت نشه و مجبور نشید از مخلوط کن استفاده کنید. در آخر هم بستنی رو با پودر پسته تزئین کنید. حالا از خوردن بستنی خونگی خودتون لذت ببرید ❥┅┄→•☆↓ ↓☆•←┄┅❥ •••❥❥•←• ☆﷽☆ Jõıň☞‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧❢
🔷 🥘 یک و نیم قاشق چای خوری آرد رو به یک فنجان آب سوپ اضافه و مخلوط کنید و به ظرف اصلی اضافه کنید و هم بزنید تا سوپ غلیظ شود یا اینکه میتوانید مقداری از آن را در غذا ساز بریزید و پوره کنید سپس به قابلمه اصلی‌ برگردانید ‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌
✅حلواي عالي يا يك دسرخوشمزه😋 ✍موادلازم : پودربادام١٥٠ گرم (١ ليوان) پودرقند ٨٠ گرم (٥٠ گرم زدم) ١/٢ ليوان ارد ٥٠ گرم (١/٣ ليوان) شيرعسلي :به اندازه اي كه موادمنسجم بشه كره ٥٠ گرم پودرهل ودارچين١ ق چ 🥣طرزتهيه : اردروازالك ردكنين وكمي تفت بدين تابوي خامي اردبرطرف بشه . پودرقندوهل ودارچين روباهم مخلوط كنين . بعدازاينكه اردروتفت دادين ،كره رواضافه كنين واردروكمي سرخ كنين ،سپس پودربادام رواضافه كنين وكمي ديگه تفت بدين ،مواظب باشين نسوزه (زيادسرخ كردن نميخواد.)پودرقندوهل ودارچين هم اضافه ،سپس حرارت خاموش وشيرعسلي رواضافه كنين وحلواروهم بزنين تامنسجم بشه . حلواروداخل قالب سيليكوني بريزين وتزيين كنين،ميتونين اين حلواروباشكلات درست كنين،داخل قالب سيليكوني روشكلات بنماري شده بزنين وبذارين يخچال ببنده وبعدحلواروبريزين وبذارين يخچال ببنده،اين حلواباشكلات وبدون شكلات خوشمزه س.
هدایت شده از  ایده های بانوان
💫‌هیچ وقت نگران آینده‌ی 🦋ناشناخته ات نباش 💫وقتی خدای 🦋شناخته شده ای داری 💫با تمام وجود بهترینها را از خداوند براتون طلب میکنم 🦋لحظاتتون مملو از آرامش 💫شبتون پـر از نگاه خـــدا ☺️ ‌‌‌‌‌‌‌❥┅┄→•☆↓ ↓☆•←┄┅❥ •••❥❥•←• ☆﷽☆ Jõıň☞‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌❢✧❁ @idehbano ❁✧❢
برای شروع سیب زمینی هاروچیبسی خردکنید وچندساعت تواب سرد بزارین بعد داخل روغن فراوان باکمی نمک حسابی سرخ کنید بعد داخل ظرف مورد نظر یه لایه سیب زمینی بریزین بعدکمی سس کچاب،خردل،مایونز هرکدوم که دوست داشتین،بعدکمی هم ورقه های ژامبون خردشده به جاش مرغ هم میشه ریخت وبعد کمی هم پنیر ،چندلایه تکرار کنیدبعدبزارین توفر یا ماکرو تاپنیراب بشه وگریل بشه