اشپزی بانو ایرانی
#ته_چین_تک_نفره
این میزان موادی که می نویسم برای حدود ۲۵ عدد ته چین به سایزی که در کلیپ هست کافیه،وبرای قالب یا ظرف سایز ۲۲ اگر نخواستین تک نفره باشه😉
برنج خشک 2 لیوان منظورم همون لیوانهای فرانسوی دسته دارهست
برنجم هم برنج هندی بود،
ماست سفت یاچکیده 1ونیم لیوان ماست شل وآبکی نباشه ،ماست شل باشه ته چین حالت خمیری میشه،
تخم مرغ یک عددکامل ویک عددفقط زرده
زعفران دم کرده غلیظ 1/4لیوان
روغن مایع 5 ق غ پر
گلاب درصورت دلخواه 1ق غ
نمک وفلفل سیاه وزرشک به مقدارلازم
سینه مرغ پخته به مقدارکافی
درابتدا سینه مرغ تکه شده رابه همراه پیازونمک وفلفل وزعفران یازردچوبه وکمی دارچین باکمی روغن خوب تفت دهیدوبپزید می تونید ازقبل مرغها راهم مزه دارکنید، برنج رامثل همیشه یاکمی زنده ترابکش کنید برنج خیلی سفت یاشل نباشه اگر برنج هندی بود مثل همیشه که ابکش می کنید اگر ایرانی کمی زنده تر بردارین،
من ازقسمتهای استخوانی مرغ هم بعضی مواقع استفاده می کنم اونها راباپیازونمک وفلفل وزردچوبه وبااب کم می پزم بعدازپخت قسمتهای گوشتی راازاستخوون جدامی کنم،باکمی روغن یه سرتفت کوتاه میدم که خوشمزه تربشن ونمک وزردچوبه وفلفل ودارچین میزنم،
تخم مرغها راداخل ظرفی بشکنید وخوووووب باچنگال هم بزنید این مرحله خیلی مهمه که ته چین بوی تخم مرغ نده پس خوب خوب هم بزنید بعد فلفل سیاه ،زعفران ودرصورت دلخواه گلاب راهم اضافه کنید وهم بزنید،سپس ماست چکیده راافزوده ودرحدیکدست شدن هم بزنید ماست رازیادنمیخوادهم بزنید اب میفته درحدیکدست شدن کافیه،برنج ابکش شده رابه مایه اضافه کنیدمخلوط کنید روغن راهم بریزید وخوب مخلوط کنید ،دست اخر نمک وفلفل را میزان کنید،می تونیدبه موادکمی هم استراحت بدید،سپس کف تابه یاقابلمه تفلون راروغن بریزید روغن زیادبریزیدکم نباشه نصف کمتربرنج راکف تابه پهن وفشرده کنید،مرغهای خردشده یاریش شده وزرشک راروی ان بریزیدومابقی برنج،خیییلی خوب باکفگیریادست برنج رافشرده کنیدوبادربسته برروی حرارت کم باشعله پخش کن به مدت یک ونیم تادوساعت قراربدیددورته چین که برشته شدکافیه،
یاداخل فر180 درجه به مدت نیم تا یک ساعت
فقط فویل بکشیدوسوراخ بزنید
برای تک نفره بودن قالبهای مافین رابا کره سرد خوب خوب چرب کنید وته چین راخوب فشرده،اگر ازقالبهای سیلیکونی استفاده کردید این قالبها بهتره با روغن جدا شونده خوب چرب شوند در لوازم قنادیها موجوده
#آشپـزےبانــــو ☆﷽☆
Jõıň☞❢✧❁👇 @Ashpazibano ❁✧❢
هدایت شده از عجایب جهان
✍نصيحتی دلنشین و زیبا
در اين عمری که ميدانی
فقط چندی تو مهمانی!
به جان و دل، تو عاشق باش
رفيقان را مراقب باش!
مراقب باش ﺗﻮ به آنی
دل موری نرنجانی
که در آخر تو ميمانی و
مشتی خاک که از آنی
دلا ياران سه قسمند گر بدانی
زبانیاند و نانیاند و جانی
به نانی نان بده از در برانش
محبت کن به ياران زبانی
وليکن يار جانی را نگه دار
به پايش جان بده تا ميتوانی
🍃مراقب یاران و
رفیقان جانی تون باشید
💠: 🌷
🍂🌸🍂
🍃🍂🌸🍃🍂🌸
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#بیف_استراگانف
برای ۳ نفر
گوشت گوساله یا فیله ۳۰۰ گرم
پیاز ۱ عدد
قارچ ۶ تا ۷ عدد
خامه صبحانه ۱۰۰ گرم ( 2 تا 3 ق)
کره ۲۵ گرم
شیر گرم ۱ لیوان
آرد سفید ۱ ق غ
سیب زمینی ۲ عدد
نمک به میزان لازم
پیاز رو خلالی کردم . گوشت رو هم خلالی برش دادم .
پیاز رو تفت دادم و بعد گوشت رو اضافه کردم و کمی تفت دادم و بهش یک و نیم الی دو لیوان آب اضافه کردم تا بپزه ، یه عده گوشت رو اینجا نمی پزن همین تفت دادن رو انجام میدن . اما من میزارم بپزه .
بعد از پخت کمی نمک زدم به گوشت . قارچ رو ورقه ای کردم و توی تابه تفت دادم . گوشت رو بهش اضافه کردم .
#سس_سفید : آرد رو کمی تفت دادم و بهش کره اضافه کردم و بعد شیر گرم رو بهش اضافه کردم و زیر حرارت ملایم مدام هم زدم تا غلیظ بشه بعد از حرارت برداشتم .
داخل تابه سس سفید رو ریختم و تابه رو از حرارت برداشتم و شعله رو خاموش کردم و خامه رو اضافه کردم .
میتونین سس سفید رو هم حذف کنین و کمی از آب گوشت نگه دارین و آرد رو تفت بدین و آب گوشت رو بهش اضافه کنین و داخل تابه بریزین و هم بزنین روی حرارت تا غلیظ بشه .
خامه رو حتی المقدور حذف نکنین که با خامه خیلی عالیه ،
#آشپـزےبانــــو ☆﷽☆
Jõıň☞❢✧❁👇 @Ashpazibano ❁✧❢
🌀📌
🌶مصرف غذاهای تند در بارداری برای مادر و جنین مضر نیست. اما مصرف آن بطور مرتب، ممکن است در این دوره باعث ناراحتی هایی شود.
#آشپـزےبانــــو ☆﷽☆
Jõıň☞❢✧❁👇 @Ashpazibano ❁✧❢
متخصصین معتقدند که نوزادانی که مادرانشان در طول بارداری گردو،پسته،بادام و فندق خورده اند یک سوم کمتر از نوزادان دیگر به حساسیت مبتلا می شوند
#آشپـزےبانــــو ☆﷽☆
Jõıň☞❢✧❁👇 @Ashpazibano ❁✧❢
هدایت شده از پدر & مادر
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🙏السَّلامُ عَلَیْکَ یٰا مُعین الضُّعَفاء🙏
✨گویند زیارت تو حج فقراست
🕌بر گنبد و بارگاهت از دور سلام …🙏
میلاد با سعادت حضرت امام رضا (ع)
پیشاپیش مبارک باد 🌸 🎊 🌸
🔻🌹صلوات یادتون نره😊 🔺
#پـــدررر❢ #مـــاااادر ❥❣❥ ʝσɨŋ 👇🏻
┏━━━━•✾•●•✾•━━━━┓
Jõıň ⇄☞ @Madarpedar ❥•••
┗━━━━•✵•●•✵•━━━━┛
#رول_گوشت_قارچ
گوشت چرخ کرده رو در یک عدد پیاز رنده شده همراه کمی نمک و زردچوبه و پودر پاپریکا و ادویه لازانیا و دوحبه سیر رنده شده تفت دادم قارچای خرد شده رو هم اضافه کردم .. وقتی قارچا سبک شد و آبشون کشیده شد نصف قاشق رب هم زدم همینطور در حین تفت فلفل دلمه ای نگینی شده یا فلفل سبز خردشده هم میتونین بزنین . مایه ک آماده شد نونها رو ب اندازه ی دلخواه برش زدم طبق تصویر شماره ۳ از مایه روی یک طرف نون ریختم و پنیر اضافه کردم و رولشون کرده در روغن سرخ کردم
شما میتونین از سینه ی مرغ و یا حتی سویا استفاده کنین . تقریبا مثل بورک میشه ولی اون با خمیر یوفکا درست میشه
نوش جان ❤️
🍱🍱🍱🍱🍱🍱🍱
#كوكو_سيب_زميني_و_پيازچه_با_سسس_مخصوص
چهار تا سيب زميني آبپز و رنده شده+سه ساقه سبز پيازچه ريز خرد شده+يك تخم مرغ كوچك+دو ق غ جعفري ساطوري+نمك و فلفل و زردچوبه+آرد سفيد يا آرد سوخاري دو تا چهار ق غ:مخلوط كنيد،در دست فرم بديد و در كمي روغن سرخ كنيد.
سس گوجه
يدونه پياز متوسط رو خرد و تفت بديد تا سبك بشه،يك ق غ رب و نمك و فلفل و زردچوبه و پودر سير و آويشن اضافه كنيد و بعد دو تا گوجه فرنگي درشت رو خرد و اضافه كنيد.در تابه رو بذاريد تا بپزه و سس غليظ بشه
اين كوكو به همراه اين سس،عاليه
نوش جان ❤️
هدایت شده از ایده های بانوان
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌹متولد 7 تیرماه تولدت مبارک🌹
💚الهی همیشه مثل
💛چراغ راهنمایی باشی
❤لپت همیشه قرمز
💚روی دشمنات زرد
💛دلت همیشه سبز
❤تولدت مبارک
🌹تولدت مبارک باد مهربان
#پروفایل❢خاص❥
•●❥JOiN👇🏼
ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
Jõıň ⇄☞ @Axe_Porofil 💌
#مربای_شلیل خوشمزه و خوشرنگ
مربای شلیل🍑
شلیل= یک کیلو گرم
شکر = ۸۰۰ گرم
شلیل ها رو بشورید و خوب خشک کنید و پوست بگیرید و در اندازه دلخواه برش بزنید سعی کنید از شلیل هایی استفاده کنید که سفت باشن
شلیل ها رو داخل قابلمه بریزید و لابلای اون شکر بپاشید و اجازه بدید حداقل بیست ساعت داخل یخچال بمونه
بعد بذارید روی حرارت زیاد متناسب با قابلمه و اجازه بدید بجوشه وقتی جوشید کم کم کف میکنه، کف روی مربا رو مدام جمع کنید تا مربا خوش رنگتر بشه کم کم که جوشید شهد تغییر رنگ میده و خوشرنگتر میشه وقتی آب مربا کم شد و تقریبا قوام اومد حرارت رو خاموش کنید و اجازه بدید یک شب داخل همون قابلمه داخل فضای آشپزخونه بمونه و بعد داخل شیشه بریزید و در یخچال نگهداری کنید