eitaa logo
اشپزی بانو ایرانی
5.7هزار دنبال‌کننده
30.2هزار عکس
34.3هزار ویدیو
135 فایل
#تــــــــــــــــوجه👇👇👇 📚 کتاب هایی که قبل ازمرگ باید بخوانیم...👇✅ https://eitaa.com/joinchat/2373517458Cb099503ae7 مدیر👇 @Hossein_hajivand #تبلیغات👇تبلیغ http://eitaa.com/joinchat/2953183246Ce6d64e22a6
مشاهده در ایتا
دانلود
سیب زمینی پخته ۳ عدد متوسط یه پیمانه لپه پخته شده تخم مرغ ۳ عدد جعفری ۳ قاشق خورد شده نمک و فلفل و زرد چوبه به میزان لازم سیب زمینی و لپه رو رنده کنید و ترکیب کنید وبعد از سرخ کردن میل کنید میتونید به جای رنده از غذا ساز هم استفاده کنید ولی رنده بهتره رنده کردن باعث چسبندگی بیشتر میشه یه کوکو سیب زمینی جدید و جذاب😍
✔️جلوگیری از ورود هوا به داخل مربا 🔹برای جلوگیری از ورود هوا به داخل مربا روی آن را با 👈کاغذ آلومینیوم (فویل) بپوشانید و درب مربا را ببندید. در موقع استفاده فویل را از روی شیشه بردارید. 🍑🍋🍑🍋🍋🍊🍑🍋🍊 ✅ یک توصیه لازم 🔹هیچگاه مربا را درون ظرف خیس نریزید، زیرا باعث کپک زدن مربا می شود. 🔹هیچگاه مربای داغ را درون ظرف نریزید بلکه صبر کنید تا کاملاً خنک شود، سپس به ظرف اصلی منتقل کنید❥┅┄→•☆↓ ↓☆•←┄┅❥ •••❥❥•←• ☆﷽☆ Jõıň☞‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧❢
🍄 شنيسل قارچ صدفی : 💠 زرده و سفيده تخم مرغ🥚 را خوب هم زده صفحه قارچ را داخل آن مي غلطانيم 👈سپس با پودر سوخاري آغشته کرده 10 دقيقه منتظر مي مانيم تا آب پس دهد. سپس داخل روغن داغ به اندازه اي که رنگ آن طلايي شود سرخ مي کنيم❥┅┄→•☆↓ ↓☆•←┄┅❥ •••❥❥•←• ☆﷽☆ Jõıň☞‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧❢
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍦 ❥┅┄→•☆↓ ↓☆•←┄┅❥ •••❥❥•←• ☆﷽☆ Jõıň☞‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧❢
6.9M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
طرز تهیه مینی برگر مرغ🔝🎥 ❥┅┄→•☆↓ ↓☆•←┄┅❥ •••❥❥•←• ☆﷽☆ Jõıň☞‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧❢
هدایت شده از عجایب جهان
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سلام 😊✋ صبحتون بخیـر☕️🌸 امروزتون شـاد و نور خـدا✨ زینت بخش زندگیتون آرزو می کنم وجـودتون پر شود از عشق به خدا پرشود از خوشبختی و پر شود خیر و برکت الهی 🌺 ❥┅┄→•☆↓ ↓☆•←┄┅❥ •••❥❥•←• ☆﷽☆ Jõıň☞‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌❢✧❁ @Ajaieb_Jahan ❁✧❢
هدایت شده از عجایب جهان
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
صبح آمد و بردمید خورشید☀️ از رحمت حق مباش نومید🌺 🌺سلام صبح بخیر امروزتون پر از امید و مهر🌺 ❥┅┄→•☆↓ ↓☆•←┄┅❥ •••❥❥•←• ☆﷽☆ Jõıň☞‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌❢✧❁ @Ajaieb_Jahan ❁✧❢
هدایت شده از عجایب جهان
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌹🍃🌹 🍃🌹زیبایی هنر زندگی ست تنفس شروع زندگی ست عشق جزیی از زندگی ست❤️ 🍃🌹اما " دوست " " قلب " زندگی ست هر چه آسایش روح هر چه آرامش دل هر چه تقدیر بلند هرچه لبخند قشنگ هر چه از لطف خداست همه تقدیم شما🌹🍃❥┅┄→•☆↓ ↓☆•←┄┅❥ •••❥❥•←• ☆﷽☆ Jõıň☞‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌❢✧❁ @Ajaieb_Jahan ❁✧❢
هدایت شده از عجایب جهان
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💚✨💚✨💚 السلام علیک 🙏 یاحضرت سلطان عشق💚 يا علي موسي الرضا اي جان عشق💚 السلام علیک🙏 ای بهر عاشق سرنوشت💚 السلام اي تربتت باغ بهشت💚 ❥┅┄→•☆↓ ↓☆•←┄┅❥ •••❥❥•←• ☆﷽☆ Jõıň☞‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌❢✧❁ @Ajaieb_Jahan ❁✧❢
6.2M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
♦️مواد لازم برای میگو پفکی : میگو/ روغن زیتون / پودر رنجبیل/ پودر سیر / آب / آرد/ نمک و فلفل ♦️مواد لازم برای سس مخصوص : سس مایونز/ پوست لیمو تاره/سس کچاپ/ جعفری و گیشنیز/ سویا سس ♦️طرز تهیه :مطابق فیلم عمل کنید و به راحتی یه بسیار خوش مزه بسازید.👌💃💃💃 ❥┅┄→•☆↓ ↓☆•←┄┅❥ •••❥❥•←• ☆﷽☆ Jõıň☞‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧❢
بفرمائید ناهار چند روزی بود هوس مرغ بریان درسته کرده بودم ولی نداشتم منم دیدم مرغ تکه ای زیاد دارم تصمیم گرفتم تیکه ای بپزم تو مزه که تاثیره نداره 😃😃😃 مهر بانو پز👌👌 مرغ درسته ۱ عدد یا ران و سینه تکه ای ماست ۲ ق غ سس ۲ق غ رب گوجه ۱ ق غ نمک و فلفل سیاه،زردچوبه،سمق؟پودر سیر و زنجبیل و پودر تخم گشنیز به میزان لازم روغن مایع ۲رق غ گوجه ۳ عدد پیاز ۲ عدد متوسط طرز تهیه اول تکه های مرغ را برش های ن عمیق نه سطحی دادم تا قشنگ مزه ادویجات به داخلش بره تمام ادویجات و ماست و سس و رب و روغن پیازه حلقه شده را با هم مخلوط کنید بعد تیکه های مرغ برش خورده را با همین سس حسابی مخلوط میکنیم تو ظرف در دار از شب تا صبح داخل یخچال بمونه تا قشنگ مزه بگیره بعد بچینین توی ظرف پیرکس دورش گوجه حلقه شده بذارین میره تو فر تا بپزه در طی زمان پخت چند بار زیز و زو کنید آخرای پختم گریل را روشن کنید تا روش طلایی بشه در دمای ۱۸۰ درجه حدود ۲ ساعت زمان برد نوش جان به همین راحتی به همین خوشمزکی ❥┅┄→•☆↓ ↓☆•←┄┅❥ •••❥❥•←• ☆﷽☆ Jõıň☞‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧❢
♥️مهربانو♥️ پودر ژله به دلخواه واسه هر بسته یک لیوان آب جوش بستی لیوانی تک نفره واسه هر بسته یکی اول پودر ژله را با ابجوش مخلوط و به روش به ماری گذاشتم قشنگ حل شده و بعد گذاشتم پایین کمی صبر کردم و بعد بستنی را اضافه کردم و هم زدم نباید خیلی هم بزنیم چون میخایم حالت دو رنگ بشه کف سینی را پاک فریز پهن کردم و مایع ژله را ریختم تو سینی و گذاشتم یخچال چون نازک هست خیلی سریع میگیره طوری که انگشت بزنی رو ژله به دست نچسبه تقریبا ۳۰ دیقه زمان برد بعد با همون نایلون اروم رول کرد و گذاشتن یخچال تا خودشو بگیره کامل وبعدش به اندازه دلخواه برش زدم البته میشه تو خوده سینی بصورت ذلبرام برش داد و بعد دونه دونه رول کرد نوش جان😋😋 ❥┅┄→•☆↓ ↓☆•←┄┅❥ •••❥❥•←• ☆﷽☆ Jõıň☞‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧❢