eitaa logo
اشپزی بانو ایرانی
5.7هزار دنبال‌کننده
29.8هزار عکس
34هزار ویدیو
135 فایل
#تــــــــــــــــوجه👇👇👇 📚 کتاب هایی که قبل ازمرگ باید بخوانیم...👇✅ https://eitaa.com/joinchat/2373517458Cb099503ae7 مدیر👇 @Hossein_hajivand #تبلیغات👇تبلیغ http://eitaa.com/joinchat/2953183246Ce6d64e22a6
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تهیه گرد غوره الان که فصلشه درست کن 😍😍 ❥┅┄→•☆↓ ↓☆•←┄┅❥ •••❥❥•←• ☆﷽☆ Jõıň☞‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧❢
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مواد لازم: 4 عدد تخم مرغ 1.5 لیوان شکر 1 لیوان شیر 1 لیوان روغن مایع 1 پاکت وانیل شکری (5 گرم و یاکمی ایرانی) 1 پاکت بکینگ پودر (10 گرم یا 2.5 ق چ) کمی بیشتر از 2.5 لیوان آرد(قوام مایه کیک مثل کلیپ بشه) 1 ق م پر دارچین برای داخل کیک 2 عدد سیب (پوست گرفته و ورقه ای خردو کمی دارچین بزنید) طرز تهیه: ابتدا تخم مرغ و شکر را حداقل 6_5 دقیقه بزنید. سپس مواد مایع را اضافه کنید و کمی هم بزنید. مواد خشک را الک کرده اضافه کنید و خیلی خیلی کم هم بزنید (در حد مخلوط شدن) کمی از مایه را داخل قالب کیک چرب شده بریزید و برش های سیب را بچینید و مجدد کمی مایه کیک بریزید و باز سیب بچینید. به این ترتیب 4 لایه سیب بچینید. در فر 180 درجه تا وقتی که اگر خلال دندان را در کیک فرو کردید تمیز بیرون آمد بپزید. بعد از سرد شدن روی کیک پودر قند بپاشید و سرو کنید.من خودم برای کیکها از لیوان دسته دار فرانسه (250 میلی) استفاده میکنم برای کیکهایی مثل این کمی غلیظ بشه که سیب ها ته نرن. نوش جونتون شفا باشه ❥┅┄→•☆↓ ↓☆•←┄┅❥ •••❥❥•←• ☆﷽☆ Jõıň☞‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧❢
ترفندهای درست کردن 👇 🔅اجازه دهید مواد کاملا سرد شود سپس آنها را خرد و مخلوط کنید زمانی که مواد گرم هست وسس اضافه میشود سالاد طعم اصلی خود را از دست میدهد. 🔅خیارشور را رنده نکنید نگینی خرد کنید و آب آن را بگیرید که سالاد شما آب نیندازد . 🔅میتوانید سیب زمینی را پوست گرفته واجازه دهیددر کنار مرغ بپزد با این روش سیب زمینی طعم خوبی پیدا میکند . 🔅میتوانید مقدار کمی از آب مرغ را به سالاد اضافه کنید.
دستورش رادقیق تر می نویسم میدونم که خیلیها استفاده خواهندبرد😊 گوشت مرغ یا بوقلمون _ران تنها یامخلوط ران وسینه ۵۰۰گرم خامه صبحانه ۲۰۰ گرم سیر ۲ تا ۵حبه _به ازای هر نیم کیلو گوشت تا پنج حبه سیر به دلخواه می توان استفاده کرد، روغن مایع ۵ ق غ شیرخشک قنادی _مخصوص سوسیس و کالباس _۲۵گرم نشاسته ذرت ۸۰ گرم تخم مرغ دوعدد اب همراه بایخ یا پوره یخ ۱/۲لیوان _حدود ۱۰۰گرم_بهتره پوره یخ باشه یا چهار تکه یخ قالبی ها اسانس دود به ازای هر نیم کیلو مرغ پنج قطره برای اینکه طعم بازاری بده، درصورت تمایل پنیر پیتزا یاپودر اب پنیر_لوازم قنادی یا عطاریها دارن_مقداری ادویه ها شامل: پودر هل سفید۱/۲ق م جوزهندی ۱/۲ق چ دارچین ۱/۲ق م تخم گشنیز اسیاب شده ۱ق م زنجبیل ۱/۲ق م پودر آویشن ۱/۲ق م پاپریکا ۱/۴ق غ نمک به میزان لازم شکر۱ق چ میخک ۱/۴ق چ فلفل سفید ۱/۲ق م فلفل قرمز ۱ق چ پودر سیر ۱ق غ 🌯یا ادویه مخصوص هات داگ من اینبار ادویه هات داگ ونمک و فلفل زدم فوق العاده شد 🌯 گلوتن ۱ق غ _ پنیر پیتزا مقداری دلبخواهی _همه ادویه ها پودر و باهم مخلوط شوند_ 👈گوشت را همراه با سیرحدود سه چهارمرتبه خوب چرخ کنید،سپس درون میکسر بریزید یا بادست_اگر ازدست استفاده کردین باید خیلی خیلی خوب مخلوط کنید_ تخم مرغ وروغن مایع وخامه روافزوده خوب مخلوط شود،درحین هم خوردن اب همراه بایخ سپس ادویه ها،شیرخشک ،نشاسته،وادویه جات ها ودست اخر پنیر واسانس و👈برای رنگ قرمز سوسیس می توان ازیکی دوقطره رنگ قرمز خوراکی استفاده کرد خمیرنهایی سوسیس راباقیف یکبارمصرف درون کاور مخصوص فشرده کنید سروته کاور رابا نخ یا سیم گل سازی خوب محکم کنید سپس هواگیری و فشرده سازی _اگر خوب فشرده نکنید پس ازپخت کاور سوسیس چروکیده میشه پس کمی زمانبره_ بانخ_نخ چرخه چهارپنج لا_قسمت کنید ورول رادرون ابجوش باحرارت ملایم و درب بسته نیم ساعت پخت بدین،بعد ازپخت بلافاصله شوک اب سرد و۲۴ ساعت استراحت دریخچال، 👈🏻 بعد پخت وسرد شدن سوسیس ها بازم ازیک طرف کاوربانخ یا سیم گلسازی محکم ببنید تا سوسیس شما اصلا بعد پخت کاورش چروکیده نباشه 👈کاور مخصوص سوسیس کالباس راازلوازم قنادیها تهیه کنید، 👈به جای پختن داخل آب میشه بخارپز هم بکنید، ❥┅┄→•☆↓ ↓☆•←┄┅❥ •••❥❥•←• ☆﷽☆ Jõıň☞‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧❢
❥┅┄→•☆↓ ↓☆•←┄┅❥ •••❥❥•←• ☆﷽☆ Jõıň☞‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧❢
هدایت شده از  ایده های بانوان
♨️برای درست کردن این ماسک فقط لازمه یه دسته جعفری رو با میکسر خورد کنین یا اگه براتون مقدور نیست با چاقو ریز ریزش کنید بعد کمی ابلیموی ترش و تازه اضافه کنید و به مدت بیست دقیقه بزارید روی پوست تمیزیتون و بعد با اب تقریبا خنک ابکشی کنید ✅این ماسک برای از بین بردن لک های سیاه و سفید کردن پوست خیلی موثر همین طور خواصیت ضد التهابی داره و خنک کننده است. ❥┅┄→•☆↓ ↓☆•←┄┅❥ •••❥❥•←• ☆﷽☆ Jõıň☞‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌❢✧❁ @idehbano ❁✧❢
هدایت شده از  ایده های بانوان
🍃۳ قاشق غذاخوری نسکافه +نصف فنجان روغن زیتون را در ظرفی مخلوط کنید . در یک ظرف دیگر ۲ قاشق غذاخوری زردچوبه +۳ قاشق غذاخوری عسل+ یک زرده تخم مرغ را مخلوط میکنید و به ظرف نسکافه و روغن زیتون اضافه کنید . خمیر به دست آمده را به مدت حداقل ۵ ساعت روی موهای خود قرار دهید و سپس موها را بشویید . رنگ موهای شما به رنگ قهوه ای بلوطی روشن تبدیل می شود . ❥┅┄→•☆↓ ↓☆•←┄┅❥ •••❥❥•←• ☆﷽☆ Jõıň☞‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌❢✧❁ @idehbano ❁✧❢
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
زیبا و خوشمزه امروزمون👇😍💕 طرز تهیه ژله رنگ دلخواه شکلات تخته ای شیر بستنی وانیلی رنگ خوراکی در صورت تمایل ابتدا ژله رنگی دلخواه رو درست کنید به ازای هر بسته یک لیوان آب جوش درست کنید و وقتی خنک شد یک لیوان بستنی وانیلی آب شده بهش اضافه کنید و در صورت تمایل یک قطره هم رنگ خوراکی برای پررنگ شدن بهش اضافه کنید . بعد نصف قالب رو از این ژله پر کنید و بذارید یخچال تا نیم بند بشه در حدی که چسبناک بشه و به انگشت بچسبه و سپس با قاشق قسمتهایی از ژله رو خالی کنید. حالا شیر رو با شکلاتهای تخته ای مخلوط کنید. مقدار شیر نباید زیاد باشه که شکلات کاملا مایع نشه. شکلات مخلوط شده با شیر رو توی قسمت خالی شده ژله بریزید و بذارید یخچال تا سفت بشه. و آخر سر بقیه ژله رنگی خنک شده رو روش بریزید و بذارید ببنده. نکته. برای مغز ژله می تونید از ویفرهای شکلاتی یا شکلاتهای آماده هم استفاده کنید. ❥┅┄→•☆↓ ↓☆•←┄┅❥ •••❥❥•←• ☆﷽☆ Jõıň☞‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧❢
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
طرز تهیه پنکیک کلاسیک صبحانه ❥┅┄→•☆↓ ↓☆•←┄┅❥ •••❥❥•←• ☆﷽☆ Jõıň☞‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧❢
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
یه دستور عالی واستون اوردم مخصوص قرنطینه 🤣 مواد لازم 🍥 تخم مرغ - 4 عدد. 🍥 آرد - 3 استکان 🍥 آب گازدار - 50 گرم 🍥 پودر قند - 100 گرم 🍥روغن 🍥نمک یک چهارم قاشق چایخوری آشپزی: ابتدا تخم مرغ و نمک رو با همزن دستی مخلوط کنید آب گازدار اضافه کنید و آرد الک شده . خمیر رو در نایلون استراحت بدین .بعد از استراحت سطح کار چرب کنید و خمیر توی آرد بغلتونید . خمیر باز کنید در سه سایز قالب بزنید و طبق کلیپ یه یایز جمع کنید سیخ چوبی وسطش بزارید و ۴تا برش ایجاد کنیدودر روغن داغ سرخ کنید و در انتها با پودر قند تزئین کنید 😋 ❥┅┄→•☆↓ ↓☆•←┄┅❥ •••❥❥•←• ☆﷽☆ Jõıň☞‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧❢
هدایت شده از  ایده های بانوان
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
‍پروردگارا در این شب دفتر دل دوستانم رابه تو میسپارم با دستان مهربانت قلمی برداروخط بزن غمهایشان و دلی رسم کن برایشان به بزرگی دریا "شبتون بخیر" ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ ‎‌‌‌‌‌‌ ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ ‎‌‌‌‌‌‌ ❥┅┄→•☆↓ ↓☆•←┄┅❥ •••❥❥•←• ☆﷽☆ Jõıň☞‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧❢
هدایت شده از  ایده های بانوان
برای مادر شعر غمگین سکوتم بی قرارم می کنی باز با لالایی ات دلتنگ خوابم می کنی گوشه ی چادر نمازت مانده ام در انتظار آن قدر خوبی که با خوبی خرابم می کنی خواب دیدم مثل مو جم در بر دریا ییت کز تلاطم های دل پر پیچ و تابم می کنی تا که گفتم : تشنه ام کامم بیابانی شده روزه دار حال من خود را سرابم می کنی آه سردی گر بگیرد گردنم از روزگار باز هم خود را مسبب بر عذابم می کنی زخم هایم را فقط چشم تو درمان می کند نوش دارویم تویی مست شرابم می کنی رج به رج در وصف اشعاروجودت مانده ام "مادرم" شرمنده گر سر درکتابم می کنی ❥┅┄→•☆↓ ↓☆•←┄┅❥ •••❥❥•←• ☆﷽☆ Jõıň☞‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧❢
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مواد لازم: بیسکوییت ساده ۱۸۰ گرم🥄 شکر ۲۰۰ گرم یا ۱ پیمانه🥡 آرد همه کاره یا اگه نداشتین آرد سفید ۱۲۵ گرم یا ۱ پیمانه🥄 نشاسته ۲ ق غ پودر کاکائو ۲ ق غ 🥛شیر ۱ لیتر شکلات ۱۲۰ گرم🧈 کره ۱ ق غ خامه ۲۰۰ میلی لیتر(خامه قنادی راحت فرم میگیره اما میتونید از خامه صبحانه هم استفاده کنید؛ به این شکل که با حدود ۱ لیوان پودر نارگیل مخلوط کنید تا سفت تر بشه چون اگه زیاد شل باشه از رول میزنه بیرون) انواع مغز ها ۱۰۰ گرم به دلخواه بهتره قبل سرو کردن حدود یک ساعت و نیم داخل یخچال بذارین. ❥┅┄→•☆↓ ↓☆•←┄┅❥ •••❥❥•←• ☆﷽☆ Jõıň☞‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧❢
هویج بیسکوییتی 3 پیمانه هویج رنده شده 4 قاشق غذاخوری شکر 1 پیمانه آب 2 بسته پودر بیسکوییت پتی بور(یکیش ساده و یکیش کاکائویی) 1 قاشق مرباخوری پودر کاکائو 2 قاشق غذاخوری گردو خرد شده 📝هویج، آب و شکر رو بپزین تا آبشو بکشه.بعد داخل مخلوط کن، پوره کنین، بعد به دو قسمت تقسیم کنین و به یکیش پودر بیسکوییت ساده و به دیگری پودر بیسکوییت کاکائویی، پودر کاکائو و گردو رو اضافه کنین و خوب مخلوط کنین، روی کاغذ روغنی، اول ساده رو با وردنه باز کنین، بعد کاکائویی رو روش بزارین و با وردنه باز کنین، اطرافشو ببرین و با کمک کاغذ روغنی رول کنین و حدود نیم ساعت بزارین یخچال بعد دربیارین و ببرین.هرکدومو داخل شکلات آب شده کنین و بعد داخل پادام پرک یا فندق یا ... کنین ❥┅┄→•☆↓ ↓☆•←┄┅❥ •••❥❥•←• ☆﷽☆ Jõıň☞‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧❢
هدایت شده از پزشک ایرانی
آب آلبالو ✅آب آلبالو خطر بیماری‌های قلبی و عروقی را در مبتلایان به دیابت کاهش می‌دهد. ✅درد عضلانی ناشی از ورزش را کاهش می‌دهد ✅نوشیدن آن در صبح به خواب بهتر در شب کمک می‌کند ❥┅┄→•☆↓ ↓☆•←┄┅❥ •••❥❥•←• ☆﷽☆ Jõıň☞‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌❢✧❁ @Dooctor ❁✧❢
هدایت شده از پزشک ایرانی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 خطر را جدی بگیریم ▫️هر 10 دقیقه یک ایرانی، قربانی کرونا ❥┅┄→•☆↓ ↓☆•←┄┅❥ •••❥❥•←• ☆﷽☆ Jõıň☞‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌❢✧❁ @Dooctor ❁✧❢
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
‍خانم گلی اول سیب زمینی و حلقه حلقه میکنیم،بعد میزاریم تو اب سرد نیم ساعت بمونه بعد میریزیم تو ابجوشی که بهش نمک زدیم دو سه دقیقه قل بخوره ، بعد مجددا میزاریم تو آب سرد ،میزاریم نمش گرفته بشه بعدش سرخ میکنیم در اخر هم فلفل یا سبزیجات یا سس بهش میزنیم ‌ ❥┅┄→•☆↓ ↓☆•←┄┅❥ •••❥❥•←• ☆﷽☆ Jõıň☞‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧❢
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سلام عزیزای مهربون امروز نان جو آوردم براتون😍😍 ❥┅┄→•☆↓ ↓☆•←┄┅❥ •••❥❥•←• ☆﷽☆ Jõıň☞‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧❢
هدایت شده از  ایده های بانوان
💫خــدايا 🌟آرامش را سرليست 💫ِتمام اتفاقات 🌟ِزندگی مان قرار بده 💫آرامش را 🌟تنها از تو ميخواهیم 💫الهی 🌟به دوستانم 💫فردایی پر ازخیر و برکت عطا کن 🌟 شبتون بخیر
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
با ❥┅┄→•☆↓ ↓☆•←┄┅❥ •••❥❥•←• ☆﷽☆ Jõıň☞‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧❢
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کباب تابه ای با سبزیجات مواد لارم ؛ 600 گرم گوشت چرخ شده شده 1 عدد تخم مرغ 3-4 تکه خرده نان باگت خشک 1 عدد پیاز 1 قاشق چای خوری فلفل سیاه 1 قاشق چایخوری آویشن 1 قاشق چایخوری زیره سبز 2 قاشق غذاخوری بادمجان ( می توانید کباب کنید) 1 عدد پیاز 5-6 عدد فلفل 1 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی پوره گوجه فرنگی 3-4 گرم جعفری روغن زیتون . 2 عدد گوجه فرنگی، پیاز، فلفل دلمه ای و سایر مواد تشکیل دهنده اضافه کنید و با روغن تفت دهید . مخلوط بادمجان کباب یا سرخ شده را ساطوری کنید تا ریز شود به باقی مواد اضافه کنید و کف ظرف فر بریزید و کبابها را بر روی آنها بگذارید و نیز تکه های گوجه فرنگی را بین انها و در 20 دقیقه در دمای 200 درجه از پیش گرم شده داخل فر بگذارید، کبابها را در ابتدا 15 دقیقه قبل از اینکه داخل فر بگذارید سرخ کنید. نوش جان ❥┅┄→•☆↓ ↓☆•←┄┅❥ •••❥❥•←• ☆﷽☆ Jõıň☞‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧❢
شکلات 1 لیتر شیر 2 قاشق غذاخوری آرد برنج 2 قاشق غذا خوری نشاسته ذرت 1 فنجان شکر پودری 3 قاشق غذاخوری کاکائو 1 بسته شکلات تلخ (80 گرم) خامه صبحانه طرز تهیه : شکر ، شیر، آرد برنج، نشاسته، و کاکائو با هم مخلوط کنید و بطور دائم هم بزنیدروی شعله کم گذاشته تا جوش آید. بعد از جوش آمدن ، دوباره هم بزنید به مدت 2-3 دقیقه ، حالا نصف مایه را داخل ظرف مورد نظر بریزید مابقی راپس از خنک شدن در دمای اتاق، داخل یخچال بزارید. و پس از انکه خنک شد کمی خامه صبحانه و شکلات تلخ بهش اضافه کنید و داخل قیف ریخته و روی ظرف را تزئین نمایید ،میتوتید برا تژیین از توپک شکلاتی هم استفاده کنید و یا هر شکلات دیگه 🇯‌🇴‌🇮‌❥┅┄→•☆↓ ↓☆•←┄┅❥ •••❥❥•←• ☆﷽☆ Jõıň☞‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌❢✧❁ @Dooctor ❁✧❢