eitaa logo
اشپزی بانو ایرانی
5.7هزار دنبال‌کننده
30هزار عکس
34.2هزار ویدیو
135 فایل
#تــــــــــــــــوجه👇👇👇 📚 کتاب هایی که قبل ازمرگ باید بخوانیم...👇✅ https://eitaa.com/joinchat/2373517458Cb099503ae7 مدیر👇 @Hossein_hajivand #تبلیغات👇تبلیغ http://eitaa.com/joinchat/2953183246Ce6d64e22a6
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
‍خانم گلی اول سیب زمینی و حلقه حلقه میکنیم،بعد میزاریم تو اب سرد نیم ساعت بمونه بعد میریزیم تو ابجوشی که بهش نمک زدیم دو سه دقیقه قل بخوره ، بعد مجددا میزاریم تو آب سرد ،میزاریم نمش گرفته بشه بعدش سرخ میکنیم در اخر هم فلفل یا سبزیجات یا سس بهش میزنیم ‌ ❥┅┄→•☆↓ ↓☆•←┄┅❥ •••❥❥•←• ☆﷽☆ Jõıň☞‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧❢
7M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
سلام عزیزای مهربون امروز نان جو آوردم براتون😍😍 ❥┅┄→•☆↓ ↓☆•←┄┅❥ •••❥❥•←• ☆﷽☆ Jõıň☞‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧❢
هدایت شده از  ایده های بانوان
💫خــدايا 🌟آرامش را سرليست 💫ِتمام اتفاقات 🌟ِزندگی مان قرار بده 💫آرامش را 🌟تنها از تو ميخواهیم 💫الهی 🌟به دوستانم 💫فردایی پر ازخیر و برکت عطا کن 🌟 شبتون بخیر
7.14M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
با ❥┅┄→•☆↓ ↓☆•←┄┅❥ •••❥❥•←• ☆﷽☆ Jõıň☞‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧❢
6.06M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کباب تابه ای با سبزیجات مواد لارم ؛ 600 گرم گوشت چرخ شده شده 1 عدد تخم مرغ 3-4 تکه خرده نان باگت خشک 1 عدد پیاز 1 قاشق چای خوری فلفل سیاه 1 قاشق چایخوری آویشن 1 قاشق چایخوری زیره سبز 2 قاشق غذاخوری بادمجان ( می توانید کباب کنید) 1 عدد پیاز 5-6 عدد فلفل 1 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی پوره گوجه فرنگی 3-4 گرم جعفری روغن زیتون . 2 عدد گوجه فرنگی، پیاز، فلفل دلمه ای و سایر مواد تشکیل دهنده اضافه کنید و با روغن تفت دهید . مخلوط بادمجان کباب یا سرخ شده را ساطوری کنید تا ریز شود به باقی مواد اضافه کنید و کف ظرف فر بریزید و کبابها را بر روی آنها بگذارید و نیز تکه های گوجه فرنگی را بین انها و در 20 دقیقه در دمای 200 درجه از پیش گرم شده داخل فر بگذارید، کبابها را در ابتدا 15 دقیقه قبل از اینکه داخل فر بگذارید سرخ کنید. نوش جان ❥┅┄→•☆↓ ↓☆•←┄┅❥ •••❥❥•←• ☆﷽☆ Jõıň☞‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧❢
شکلات 1 لیتر شیر 2 قاشق غذاخوری آرد برنج 2 قاشق غذا خوری نشاسته ذرت 1 فنجان شکر پودری 3 قاشق غذاخوری کاکائو 1 بسته شکلات تلخ (80 گرم) خامه صبحانه طرز تهیه : شکر ، شیر، آرد برنج، نشاسته، و کاکائو با هم مخلوط کنید و بطور دائم هم بزنیدروی شعله کم گذاشته تا جوش آید. بعد از جوش آمدن ، دوباره هم بزنید به مدت 2-3 دقیقه ، حالا نصف مایه را داخل ظرف مورد نظر بریزید مابقی راپس از خنک شدن در دمای اتاق، داخل یخچال بزارید. و پس از انکه خنک شد کمی خامه صبحانه و شکلات تلخ بهش اضافه کنید و داخل قیف ریخته و روی ظرف را تزئین نمایید ،میتوتید برا تژیین از توپک شکلاتی هم استفاده کنید و یا هر شکلات دیگه 🇯‌🇴‌🇮‌❥┅┄→•☆↓ ↓☆•←┄┅❥ •••❥❥•←• ☆﷽☆ Jõıň☞‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌❢✧❁ @Dooctor ❁✧❢
هدایت شده از  ایده های بانوان
خوردن یك صبحــــانه كامل، به دلیل تامین نیازهای غذایی، باعث كنترل وزن و پایین آمدن مقدار كلسترول خون می شود، ناراحتی های گوارشی را از بین می برد وجذب ویتامین ها را افزایش می دهد ❥┅┄→•☆↓ ↓☆•←┄┅❥ •••❥❥•←• ☆﷽☆ Jõıň☞‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌❢✧❁ @Dooctor ❁✧❢
5.89M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
شکلاتی با یه سورپرایز قلب خوشگل وسطش اون سورپرایز داخل کیک هرشکلی میتونه باشه مثلا اگه برا تولد 8 سالگی درست میکنید میتونید از کاتر عدد 8 استفاده کنید ❥┅┄→•☆↓ ↓☆•←┄┅❥ •••❥❥•←• ☆﷽☆ Jõıň☞‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧❢
13.2M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
حواستون باشه خمیر نباید گرم بشه و بعد از اینکه از انجماد خارج شد بلافاصله دست به کار بشید دوستان خمیر رو که از بسته باز کردید اگه میخواین قطر شیرینی تون بیشتر بشه ، دو لایه از خمیر را روی هم قرار بدین و‌ خیلی اروم چند بار وردنه بکشید. اگر نه که به همون صورت از بسته بندی که بیرون آوردین وردنه بکشید و به اندازه دلخواه ببرید. حتما اطراف خمیر رو با چاقو تیز ببرید. درجه و دمای فر هایکسان نیس پس اگه از فر خارج کردین و دیدید وسط شیرینی ها هنوز خمیره، هول نکنید و پنج شیش دقیقه دیگه بزارید داخل فر تا کامل بپزه البته این در مورد خمیر دولا ممکنه اتفاق می افته. بهتره ده دقیقه اول شیرینی رو با دویست درجه بپزید بعد حرارت رو روی صد و هشتاد قرار بدین و بیست دقیقه دیگه صبر کنید تا شیرینی کاملا مغز پخت بشه. اگه روی شیرینی رو دوست دارین طلایی تر بشه یک دقیقه گربل رو روشن کنید. بعد از اینکه شیرینی اماده شد و کاملا خنک شد خامه رو مابین شیرینی ها بزنید که تا سه لایه میتونید انجام بدین. پودر قند رو هم میشه روی شیرینی الک کرد ، هم با خرده های شیرینی مخلوط کرد و روی شیرینی ریخت ❥┅┄→•☆↓ ↓☆•←┄┅❥ •••❥❥•←• ☆﷽☆ Jõıň☞‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧❢
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
هدایت شده از عجایب جهان
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
روزت را با قلبے♥️ روشن آغاز ڪن بگذار تمام نگرانے هایت گوشه اے از شب بمانند بخند و خدا را شڪر ڪن براے تمام لحظاتے ڪه درتمام مسیرها مراقبت بوده سلام ☺️ 🌸 صبحتون بخیر 🌸 ❥┅┄→•☆↓ ↓☆•←┄┅❥ •••❥❥•←• ☆﷽☆ Jõıň☞‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌❢✧❁ @Ajaieb_Jahan ❁✧❢
هدایت شده از عجایب جهان
ای باد صبا سلام یاران برسان شرح غم ما بغمگساران برسان گر صبحدمی بشهریاران گذری از ما خبری بشهریاران برسان درد دل ما بگوی هم دردان را راز دل ما به رازداران برسان . . .! ✍🏼 😊 ❥┅┄→•☆↓ ↓☆•←┄┅❥ •••❥❥•←• ☆﷽☆ Jõıň☞‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌❢✧❁ @Ajaieb_Jahan ❁✧❢