eitaa logo
اشپزی بانو ایرانی
5.7هزار دنبال‌کننده
30.2هزار عکس
34.3هزار ویدیو
135 فایل
#تــــــــــــــــوجه👇👇👇 📚 کتاب هایی که قبل ازمرگ باید بخوانیم...👇✅ https://eitaa.com/joinchat/2373517458Cb099503ae7 مدیر👇 @Hossein_hajivand #تبلیغات👇تبلیغ http://eitaa.com/joinchat/2953183246Ce6d64e22a6
مشاهده در ایتا
دانلود
هدایت شده از عجایب جهان
❤️ امام رضا (علیه السلام) : ☀️ما بين طلوع سپيده صبح تا طلوع خورشيد☀️ 🌸ملائكه الهي ارزاق انسان ها را سهميه بندي مےنمايند هركس در اين زمان بخوابد غافل و محروم خواهد شد.🌸 📒وسائل الشّيعة،ج۶،ص۴۹۷
هدایت شده از عجایب جهان
خدایا🙏 ✨قسمت میدم به ضامن اهو امام رضا( ع ) ✨همه دلها شاد ✨همه بیمارستانها خالی از بیمار ✨همه زندانها خالی از زندانی ✨همه سفره ها پر برکت ✨همه دشمنیها به دوستی ✨همه غمها را به شادی مبدل بفرما🙏 الهی آمین 🙏
هدایت شده از عجایب جهان
❤️ امام رضا (علیه السلام) : ☀️ما بين طلوع سپيده صبح تا طلوع خورشيد☀️ 🌸ملائكه الهي ارزاق انسان ها را سهميه بندي مےنمايند هركس در اين زمان بخوابد غافل و محروم خواهد شد.🌸 📒وسائل الشّيعة،ج۶،ص۴۹۷
🧉 😋 ▫️٣ ليوان شير كاكائو ▫️نصف ق غ پودر كاكائو ▫️شكر يك ليوان ▫️ژلاتين دو ق غ ( با يك سوم ليوان اب بن ماري كنيد ) ▫️نشاسته ذرت ١ ق غ ▫️وانيل نوك ق چ 🔸من در اين جا از كيك هم استفاده كردم ( من از كيك براوني بسته بندي كه به صورت تكي هست و نرم هستن استفاده كردم ) ( از هر نوع كيكي ميتونيد استفاده كنيد يا خودتون درست كنيد ) ابتدا كمي از شير كاكائو خنك و با پودر كاكائو و نشاسته ذرت خوب مخلوط كردم سپس همه شير كاكائو رو حرارت ملايم گذاشتم و مابقي كه مخلوط كرده بودم رو هم بهش اضافه كردم شكر و وانيل هم اضافه ميكنيم تا وقتي كه شكر حل بشه روي حرارت نگه ميداريم سپس حرارت رو خاموش كرده و ژلاتين بن ماري شده رو اضافه و هم ميزنيم داخل هر جام يك عدد كيك قرار دادم و ظرف رو از دسر پر كردم سپس ٣ ساعت در يخچال نگه داري ميكنيم و آمادست براي تزيين كمي از كيك ها رو با دست پودر كردم و روش ريختم و از زرشك تازه استفاده كردم با هر چيزي ميتونيد تزيين كنيد
🥧 😋 موادلازم ارد ١٠٠ تا ١١٠ گرم فيله مرغ ١ عدد پيازكوچك ١عدد سير ١ حبه تخم مرغ ١ عدد شير ١/٢ پيمانه ماست پرچرب سه قاشق روغن مايع ٥٠ گرم پنيرپيتزا،پنيرچدار ٨٠ گرم فلفل دلمه رنگي نگيني خردشده ١/٢ پيمانه بكينگ پودر ١ ق چ خميرمايع ١/٢ ق چ نمك وفلفل ، پودراويشن به ميزان لازم 🔸خميرمايه روبا يك قاشق چ شكروكمي اب ولرم مخلوط كرده بذارين عمل بياد. اردوبكينگ پودرمخلوط والك شود . فيله مرغ روباپيازكمي تفت داده نمك وفلفل رواضافه مي كنيم . درظرفي كمي تخم مرغ روبزنين شيرماست وپنيرها وبعد خميرمايه واخركاراردرواضافه وهمه ي موادرومخلوط كرده ،بذارين ١ ساعت استراحت كنه مايع كمي شل هست . كاپ هاروتا نيمه پركرده داخل سيني ودرفرپيش گرم ١٨٠ درجه به مدت ٣٠ دقيقه گذاشته تاروي مافين طلايي بشه .
🍲 😋 مواد لازم بادمجان قلمی : 6 عدد گوشت چرخ کرده : 1 لیوان پیاز متوسط : 1 عدد پنیر پیتزا : 1 لیوان سرخالی نمک و روغن : به میزان لازم بادمجان ها را پوست گرفته ، به صورت نازک ورقه ای می کنیم . سپس آن ها را سرخ کرده ، با دستمال آشپزخانه روغن اضافیشان را می گیریم . پیاز را به صورت نگینی خرد کرده ، تفت می دهیم تا سبک شود . سپس گوشت را افزوده ، خوب سرخ می کنیم . نمک را نیز اضافه می کنیم . بادمجانها را در سینی فر یا ظرف پیرکس میچینیم وسط آن از مایه فوق و مقداری پنیر می ریزیم ، سینی را به مدت 10 دقیقه در طبقه وسط فر با دمای 200 درجه سانتی گراد قرار می دهیم تا پنیر ذوب شود . می توان این غذا را با سس سفید نیز تهیه کرد.
هدایت شده از  ایده های بانوان
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌸🌿 تمیز کاری😍👍 خانوووما ترفند های تمیزکاری را ببینید و خیلی راحت همه جا را بررق بندازید ❣️ 💡ایده بگیرید ‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌❥┅┄→•☆↓ ↓☆•←┄┅❥ •••❥❥•←• ☆﷽☆ Jõıň☞‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌❢✧❁ @idehbano ❁✧❢
(غذای فوق العاده خوشمزه رژیمی یه نوع سالاد و پیش غذای ترکیه که بعنوان غذای اصلیم میتونین استفاده کنین) مواد؛ 2 پیمانه بلغور 2 پیمانه آب جوش نصف پیمانه جعفری خرد شده نصف پیمانه پیازچه 4 عدد فلفل سبز 4 عدد گوجه فرنگی متوسط 1 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی 1 قاشق غذاخوری خمیر فلفل نصف پیمانه آب انار 1 لیوان چایخوری روغن زیتون 1/4 پیمانه آب لیمو نعناع ، زیره ، فلفل ، نمک طرز تهیه؛ اول از همه ، بلغورو داخل آب جوش بریزید تا نرم بشه و بذارید 20 دقیقه استراحت کنه. رب گوجه فرنگی ، آب انار و ادویه ها را اضافه کرده و ورز دهید.همه ی موادو خرد کنین و به بلغور اضافه و مخلوط کنین. نکته: حتما پوست گوجه فرنگی رو قبل از خرد کردن جدا کنید بعد به مواد اضافه کنید. آبلیمو و روغن زیتون رو اضافه کنید و سرو کنید. دستور : دانه ها و قسمت های داخلی فلفل دلمه ای قرمز رو دور ریخته از طرف پوستشان داخل فر به فاصله ۱۰ سانت از حرارت بالایی قرار میدیم تا کباب شوند. وقتی پوست فلفل ها سیاه شد از فر درآورده و در ظرفی ریخته تا داغ است روی آن پلاستیک میکشیم. وقتی فلفل ها در بخارشون نرم و سرد شدند پوستشون رو می کنیم در میکسر یا غذا ساز له می کنیم.‌ ‌
🍮 😋 مواد لازم شیر : 2 لیوان شکر : 4 قاشق غذاخوری خامه صبحانه : 4 قاشق غذاخوری ژله بلوبری : 1 بسته ژله پرتقال : 1 بسته ژله آلبالو : 1 بسته طرز تهیه ابتدا ژله ها ی بلوبری ، پرتقالی ، آلبالو رو در 1 لیوان آب جوش جداگانه به روش بن ماری حل کرده و حالا 2 لیوان شیر رو روی حرارت گذاشته و وقتی گرم شد از روی حرارت برداشته و 4 قاشق خامه و 4 قاشق شکر رو بهش اضافه میکنیم و کاملا هم میزنیم و سپس ژله هامون که خنک شد چند قاشق از شیر و خامه رو به هر کدام از ژله ها اضافه کرده و داخل قالب مون اضافه میکنیم و میزاریم داخل یخچال تا بسته بشه و حالا لایه های بعدی پاناکوتا(لایه سفید) رو که مونده به قالب اضافه کرده و هر لایه رو بهش اضافه کرده داخل یخچال قرار بدید تا بسته بشه و بعد دوباره لایه بعدی رو میزاریم تا کاملا بسته بشه و برای خارج کردن ژله دور تا دور قالب مون رو با چاقو از قالب جدا کرده و در ظرف مورد نطر برگردونید .
☕️ 😋 مواد لازم نسکافه پودری و فوری نصف لیوان شکر نصف لیوان آبجوش یک سوم لیوان شیر داغ به میزان لازم ابتدا شکر و نسکافه و آبجوش رو مخلوط و با همزن دور تند میزنیم اینقدر باید بزنید تا حالا کرمی و کاملا سفت پیدا کنه مثل خامه من قدرت همزن زیاده دو یه دقیقه شد ممکنه تا پنج دقیقه هم طول بکشه بعد از کرم که درست شد نصف فنجان رو پر میکنیم و شیر کاملا داغ رو روش می ریزیم .
5.6M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
. بیست و هشتم تیرماهی ها تولدتون مبارک انشالله بهترین ها سهمتون باشه از زندگی❤😍🌹😎🥳 . متولدین بیست وهشت تیرماه رو تگ کنید و غافلگیرشون بکنید❤🌹 بهترین آهنگها در کانال 👇🌸 ❢خاص❥ •●❥JOiN👇🏼 ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ Jõıň ⇄☞ @Axe_Porofil 💌