#آلبالو_پلو 🍒 😋
🔸برای سه پیمانه برنج در حدود هفتصدگرمآلبالو رو بعد از جدا کردن هسته در ظرفی ریختم و روی شعله گذاشتم تا آب بندازه.من ده دقیقه گذاشتم تا آلبالوها بپزه،و بعد بهش شکر اضافه کردم.مقدار شیرینیش به خودتون بستگی داره.بعد از اینکه آلبالوها نرمشد تو آبکش ریختم تا آبش گرفته بشه...برنج رو آبکش کردم و گذاشتم تا اول یه کم بخار بده،بعد از اون آلبالو هارو یکطرف برنج ریختم و طرف دیگه مقداری زعفران و یک طرف دیگه از شهد خود آلبالو ریختم..گوشت چرخکرده رو هم که با پیاز،نمک،زردچوبه و ادویه های مختلف و همچنین کمی دارچین ورز دادم و گلوله های کوچیک درست کردم و توی تابه چیدمتا بپزه.هم میتونید با گوشت قلقلی بخورید این غذارو و هم با مرغ که من هردوشو استفاده کردم.من مقداری خلال بادوم هم بعد از یه کم خیس کردن رو برنج ریختم تا دم بکشه با برنج و بعد مخلوط کردم بین برنج.خیلی خوشمزه ترش میکنه به نظرم..در آخر هم با آلبالو،خلال پسته،برنجزعفرانی غذاتون رو تزئین کنید
❥┅┄→•☆↓ #Jõıň↓☆•←┄┅❥
•••❥❥•←• #آشپـزےبانــــو ☆﷽☆
Jõıň☞❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧❢
هدایت شده از ایده های بانوان
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌸پروردگارا...
✨به خواب عزیزانم آرامش
🌸به بیداریشان آسایش
✨به زندگیشان عافیت
🌸به مهرشان وفا
✨به وجودشان صحت عطا بفرما
🌸مثل هر شب براتون
✨یک تن سالم
🌸یک لب خندووووون
✨یک دنیا خوشبختی
🌸وفرداهایی بهتر
✨ازخداوند مهربان خواستارم...
شبتون زیبا💐💫
#پـــدررر❢ #مـــاااادر ❥❣❥ ʝσɨŋ 👇🏻
┏━━━━•✾•●•✾•━━━━┓
Jõıň ⇄☞ @Madarpedar ❥•••
┗━━━━•✵•●•✵•━━━━┛
هدایت شده از 🌹 رساله تمام مراجع🌹
🌸وَ الْحَمْدُ لِلَّهِ الَّذِي
🍃تَحَبَّبَ إلَيَّ وَ هُوَ غَنِيٌّ عَنِّي..
🍃
🌸قربون اون خدایی
🍃که با من مهربونی میکنه
🌸بهم محبت میکنه
🍃با اینکه از من بی نیازه...
🌙شبتون خوش🌙
🌸چراغ امیدتون روشن
🍃وجودتون سلامت
🌸غم از احوالتون دور
🍃لبخند کُنج لباتون
🌸و دعای خیر 🍃 همراه زندگیتون
هدایت شده از عجایب جهان
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
به نام خدایی که
مهر او قوت قلب ما،
و یاد او راحتی روح ماست،
آباد آن زبان
که بر آن ذکر اوست،
آزاد آن کس
که وی دربند اوست!
🌻 بسم الله الرحمن الرحیم 🌻
هدایت شده از عجایب جهان
در این صبح زیبا🌸
اميد و تندرستی
مهمان وجودتان
سفره تان گسترده 🌸
روزيتان افــــزون
و دلتان گرم بـــه
حضور حضرت دوست🌸
که هرچه داريم ازاوست
سلام صبح زیباتون بخیر
هدایت شده از عجایب جهان
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
صبح اولین روز مرداد ماه
شروع عاشقیست💖
پس عاشقانه شروع کن
صبح شروع
دوست داشتنت است
پس بامحبت نگاه کن☘
دوستان مهربانم
صبح سه شنبه تون
بخیروساعتهای امروزتون
پرازمهر💖🌴
هدایت شده از عجایب جهان
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دعای زیبا اولین روز مرداد❤️
خدایا 🙏
نعمته سلامتی
مبدا همه نیازهاست❣
و عاقبت بخیری
مقصد همه نیازهاست❣
به بزرگیت سوگند 🙏
هردو را به تمامی عزیزانم عطا فرما🙏
هدایت شده از عجایب جهان
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌹سلام به چهارشنبه 1 مردادماه خوشآمدید🌹
🌼انسان بزرگ نمیشود
🌸جز به وسیله ی فكرش
🌺شریف نمیشود،
🌼جز به واسطه ی رفتارش،
🌸و قابل احترام نمیگردد
🌺جز به سبب اعمال نیكش
🌼این گلهای رنگارنگ و زیبا
🌸تقدیم به شما عزیزان
🌺که شایسته ی احترامید
🌼موفق و پیروز باشید
🌷امیدوارم زندگیتون پراز خیرو برکت باشه🌷
هدایت شده از عجایب جهان
صبح اولین روز مرداد ماه🕊🌸
شروع عاشقیست
پس عاشقانه شروع کن🕊🌸
صبح شروع
دوست داشتنت است
پس بامحبت نگاه کن🕊🌸
دوستان مهربانم
صبح چهارشنبه تون بخیر🕊🌸
وساعتهای امروزتـون پـراز مهر🕊🌸
آموزش پختن نان رول کره ای
مناسب برای : 6 نفر 👤
زمان پخت : 15 دقیقه ⏰
مواد اولیه :
1⃣ آرد گندم و آرد سفید 250 گرم
2⃣ خمیر ترش 1/2 قاشق غذاخوری
3⃣ شکر 2 قاشق غذاخوری
4⃣ نمک 2/3 قاشق چایخوری
5⃣ شیر ولرم 150 میلی لیتر
6⃣ تخم مرغ 1 عدد
7⃣ کره بدون نمک 50 گرم
8⃣ آب نصف قاشق غذاخوری
9⃣ نصف تخم مرغ برای روی نان❥┅┄→•☆↓ #Jõıň↓☆•←┄┅❥
•••❥❥•←• #آشپـزےبانــــو ☆﷽☆
Jõıň☞❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧❢
آموزش درست کردن واج شکلاتی
مناسب برای : 10 نفر 👤
زمان پخت : 3 ساعت ⏰
مواد اولیه :
1⃣ شکلات چیپسی 2 فنجان
2⃣ شکلات شیری 1 فنجان
3⃣ شیر شیرین غلیظ شده 400 میلی لیتر
4⃣ وانیل 2 قاشق چایخوری
5⃣ مغز خوراکی دلخواه 1 فنجان
6⃣ نمک دریا 1 قاشق غذاخوری
طرز تهیه :
ابتدا شکلات چیپسی ، شیر و نمک را در قابلمه ای بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا شکلات ها آب شده و با شیر مخلوط گردد.
سپس از روی حرارت بردارید و مغزهای دلخواه را اضافه نمایید.
یک قالب 20 در 22 را با فویل بپوشانید، مخلوطشکلات را داخل آن بریزید و برای سه ساعت در یخچال قرار دهید تا خوب ببندد.
بعد از سه ساعت سینی را بیرون آورده و فارج شکلاتی را به شکل مکعب های یک اندازه برش زده و در ظرف مورد نظر بچینید و سرو نمایید.
نوش جان ☺️
منبع : نمناک❥┅┄→•☆↓ #Jõıň↓☆•←┄┅❥
•••❥❥•←• #آشپـزےبانــــو ☆﷽☆
Jõıň☞❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧❢
مواد لازم :
ابتدا تخم مرغ را در کاسه ای بشکنید و کمی هم بزنید تا باز شود سپس شیر را افزوده و مخلوط کنید. در ادامه آرد، شکر، نمک و پودر خمیر ترش در ظرف بزرگ تری بریزید و هم بزنید تا با هم مخلوط شوند.
مخلوط تخم مرغ و آرد را با هم ترکیب کرده و هم بزنید تا خمیر درست شود خمیر را کمی ورز دهید تا یکدست و صاف گردد. کره را به خمیر اضافه نموده و کمی ورز دهید تا خمیر نرم و لطیف شود.
خمیر را بپوشانید و برای مدتی کنار بگذارید تا حجم آن دو برابر شود . بعد از اینکه خمیر ورآمد آن را روی سطح صافی قرار داده و کمی فشار دهید تا گاز آن خارج شود.
خمیر را 12به قسمت مساوی تقسیم کرده و هر کدام را با دست گلوله کنید سپس روی آن را با یک دستمال نمدار بپوشانید و برای 10 دقیقه کنار بگذارید تا استراحت کند. هر کدام از تکه های خمیر را روی سطح صاف قرار داده و با دست آن را به شکل یک مخروط درآورید.
هر مخروط را به کمک وردنه باز و پهن کنید ، سپس از قسمت پهن خمیر را لوله کنید تا به نوک آن برسید .
سینی را چرب کرده و خمیرها را طوری داخل آن بچینید که نوک خمیر قسمت زیر باشد سینی را کنار بگذارید و اجازه دهید خمیرها استراحت کرده و حجم آنها دو برابر شود. حالا تخم مرغ را با آب مخلوط کرده و به کمک یک قلم روی خمیرها بمالید، سپس سینی را برای 12 الی 13 دقیقه در فر قرار دهید تا رول کره ای با دمای 180 درجه سانتیگراد بپزد.
بعد از اینکه رول ها سرد شدند یک قاشق چای خوری آب را با شکر مخلوط کرده و روی آنها بریزید و سرو نمایید.
نوش جان 😃
منبع : نمناک 🍙
❥┅┄→•☆↓ #Jõıň↓☆•←┄┅❥
•••❥❥•←• #آشپـزےبانــــو ☆﷽☆
Jõıň☞❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧❢
#کوکو_پیازچه 🍘 😋
🔸پیازچه راپاک کرده ومیشوریم وباقیچی آشپزخونه خرد می کنیم بهش نمک وفلفل وکمی ادویه ویک قاشق آرد گندم وتخم مرغ میزنیم ومخلوط میکنیم ودر روغن داغ دوطرف کوکو را سرخ میکنیم
❥┅┄→•☆↓ #Jõıň↓☆•←┄┅❥
•••❥❥•←• #آشپـزےبانــــو ☆﷽☆
Jõıň☞❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧❢
#فراپه_دارچین_و_بادام
🥜مواد لازم :
۱ لیوان شیر بادام - ۱ قاشق غذاخوری عسل - ۱/۴ قاشق چای خوری دارچین - ۲ قاشق غذاخوری کره بادام - به میزان لازم یخ
🥛طرز تهیه:
شیر بادام، عسل، پودر دارچین و کره بادام را در مخلوط کن ریخته و تا کفدار و یکدست شود، برای حدود ۱ تا ۲ دقیقه بزنید. آن را در لیوانی پر از یخ بریزید، کمی پودر دارچین روی آن بپاشید و میل کنید.
❥┅┄→•☆↓ #Jõıň↓☆•←┄┅❥
•••❥❥•←• #آشپـزےبانــــو ☆﷽☆
Jõıň☞❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧❢
#خشک_کردن_نعناع
🌿نعناعها را پس از پاک کردن و شستن، روی پارچهای بریزید و در مجاورت هوا خشک کنید.
☀️هرگز سبزیها را جلوی آفتاب بهصورت مستقیم خشک نکنید، چون تغییر رنگ میدهند
❥┅┄→•☆↓ #Jõıň↓☆•←┄┅❥
•••❥❥•←• #آشپـزےبانــــو ☆﷽☆
Jõıň☞❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧❢
هدایت شده از عجایب جهان
#تــلنگـــر
از خواجه عبدالله انصـاری پرسیدند
عــــبادت چیست ؟ فـرمود: عـبـادت
خدمــت ڪـردن بــه خلـــــق اسـت
پرسیدند چگـــــونه؟ گـــــفت:
اگـر هر پیـشهای ڪه به آن اشـتغال
داری رضـــای خدا و مردم را در نظـر
داشته باشۍاین نامش عبـادتاست
پرسیدند: پس نماز و روزه و خمـس..
اینها چـه هستنـد؟؟؟ گــفت: اینها
اطاعـت هستند ڪه باید بنده برای
نزدیک شـدن به خــدا انجـام دهد تا
انوار حــق بگیرد.
هدایت شده از عجایب جهان
♥️
زَوَّجت ... سیب را و درخت انار را ...
خدا بهشت را برای عقدشان آراست
و فرشتگان را شاهد گرفت ...
به جبرئیل فرمود:
" ای جبرئیل ، من کنیزمــ فاطمه ، دختر حبیبَ مــ محمد ، بنده ی خودمــ را به عقد علــی ابن ابــی طالب در می آورمــ ، تو نیز صیغه ی عقد آنها را جاری کن .."
و خداوند #عشـق را آفرید ...
مبارڪِ شان !
مَرَجَ البَحرَینِ یَلتَقیان ...
❤️❤️❤️
#پیوند_آب_و_آیینه
#عیدتون_مبارڪــ🎈🎈💚💚
#حضرت_عشق_علی علیهالسلام
#حضرت_عشق_زهرا سلاماللهعلیها
.
دو_پیازه_میگو
بچه هااااا این این غذا دو پیازه ی میگو بوشهری هست😍 .
یه غذای جنوبی که هم با نون سرو میشه هم با برنج😊 بعضی ها توش کمی رب گوجه و مغز گردو هم میزنن😊
نمیدونم چرا حدس اکثریت میگو پلو بود😁
شاید کمی شبیه میگو پلو باشه😅
اما چون با برنج گذاشتمش،یکم نکته انحرافی داشت😃
.
مواد لازم :
میگو پلویی(ریز)
پیاز یک عدد بزرگ
سیب زمینی یک عدد بزرگ
سه حبه سیر
کشمش پلویی یک استکان
نمک ، فلفل قرمز
طرز تهیه :
اول از همه پیاز هارو نگینی میکنیم و داخل روغن تفت میدیم تا سبک بشه، رنگش که عوض شد از داخل تابه جداش میکنیم و داخل کاسه میریزیم و جدا میزاریم،سیب زمینی هارو نگینی خورد کرده و تفت میدیم تا نیم پز بشه بعد از تابه جداش میکنیم و داخل یه کاسه میریزیم ، حالا سه حبه سیر رو له میکنیم و با زردچوبه تفت میدیم ، تفت که خورد پیاز و سیب زمینی رو اضافه میکنیم ، کشمش پلویی رو میریزیم توش ، میگو های پاک شده و تمییز شده رو اضافه میکنیم،نمک و فلفل قرمز رو اضافه میکنیم(در این مرحله سلیقه ای گرد لیمو میتونین بزنین)،بعد تفت میدیم یک ربع بیست دقیقه تا میگو ها حسابی بپزه و جمع بشه ، آب که انداخت،زمان میدیم که آبش خشک بشه و بعد با برنج ساده یا نون سرو میکنیم😊
مواد لازم :
پودر ژلاتین
۲ قاشق چای خوری
آب
۲.۵ پیمانه / ۶۰۰ میلی لیتر
شکر نرم
۲۲۵ گرم
تمشک
۶۷۵ گرم
آب لیمو۲ قاشق چای خوری
طرز تهیه :
1- پورد ژلاتین را با دو قاشق غذا خوری آب مخلوط کرده ، آن را ناری بگذارید تا حل شود .
2- شکر و آب را در یک قابلمه ریخته ، روی حرارت بگذارید تا گرم شود . هر چند دقیقه یکبار ، آن را به هم بزنید تا شکر کاملا ًدر آب حل شود .
3- بگذارید محلول آب و شکر به مدت 3 دقیقه بجوشد ، سپس آن را از روی حرارت برداشته ، ژلاتین را به آن بیفزایید و کاملاً به هم بزنید . این ظرف را کنار بگذارید تا سرد شود .
4- تمشک ها را در مخلوط کن بریزید تا به صورت پوره در آیند . از یک الک رد کرده ، به آن شربت (محلول آب و شکر) و آب لیمو را اضافه کنید وبه هم بزنید .
5- این مخلوط را در ظرف پلاستیکی ریخته ، مدت 6 تا 7 ساعت در فریزر بگذارید تا یخ بزند (البته نه به طور کامل) .
6- سپس ظرف رااز فریزر خارج کرده ، با چنگال به هم بزنید و دوباره آن را به فریزر بازگردانید تا به طور کامل یخ ببندد و به صورت جامددرآید .
7- ده دقیقه قبل از اینکه بخواهید آن را مصرف کنید ، از فریزر بیرون آورید تا کمی نرم شود . با قاشق مخصوص بستنی ، از این بستنی آماده بردارید و در ظرف
#ادویه_کباب_تابه_ای
🧂 فلفل سیاه , پودر لیمو عمانی , کمی زردچوبه و
سماق موقع سرو هم میشه دوباره سماق استفاده کرد
❥┅┄→•☆↓ #Jõıň↓☆•←┄┅❥
•••❥❥•←• #ایـــده_بانــو ☆﷽☆
Jõıň☞❢✧❁ @idehbano ❁✧❢
#برنج_کره_ای
🍚مواد لازم :
زعفران به مقدار لازم
آب 1.5 پیمانه
کره ۲۰ گرم
برنج ۱۰۰ گرم
🧈طرز تهیه :
۱- کره را در یک ظرف روی حرارت متوسط آب کنید. برنج و زعفران را در آن بریزید. سپس مقداری نمک و آب را اضافه نمایید. سپس آن را به جوش بیاورید.
۲- با یک چنگال آن را هم بزنید، شعله را کم کنید و اجازه دهید تا برنج بپزد.
❥┅┄→•☆↓ #Jõıň↓☆•←┄┅❥
•••❥❥•←• #آشپـزےبانــــو ☆﷽☆
Jõıň☞❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧❢
#شیرینی_آلمانی
زرده تخم مرغ ۳ عدد
پودر قند ۹۰ گرم (کمی بیشتر از نصف لیوان)
کره یا روغن جامد ۳۰۰ گرم (یک کم از یک لیوان بیشتر)
آرد سفید تقریبا ۶۰۰ گرم (حدودا ۴ لیوان)
شربت بار یا عسل ۱۶۰ گرم ( یک لیوان شکر رو با نصف لیوان آب روی حرارت قرار دادم تا بجوشه و غلیظ بشه . (همون شربتی هست که توی زولبیا و بامیه استفاده می کردیم )
شیر ۷۰ میلی ( تقریبا یک سوم لیوان)
وانیل ۱/۲ ق چ
مارمالاد یا مربا ، پودر پسته ،نارگیل ،کنجد ...
.
مواد به دمای محیط برسه . آرد و پودر قند الک بشه.
روغن رو با پودر قند با همزن ۳ دقیقه خوب زدم . بعد زرده تخم مرغ و شربت بار و وانیل رو اضافه کردم و کمی زدم و بعد شیر رو اضافه کردم و کمی هم زدم . حالا آرد الک شده رو کم کم اضافه کردم و دیگه همزن رو کنار گذاشتم و بعد از دستم کمک گرفتم و با نوک انگشتم استفاده کردم . خیلی کم خمیر رو با نوک انگشت ورز دادم . زیاد آرد نریزین ، ریختن آرد زیادی لطافت شیرینی رو می گیره .
خمیر رو توی کیسه فریزر در یخچال یک ساعت استراحت دادم . بعد از ده دقیقه که در محیط موندبین دو کیسه فریزر با وردنه پهن کردم به قطر حدودا ۳ میلی .
بعد از هر قالبی که بخواین می تونین استفاده کنین در این شیرینی چون بین دو تاشون مارمالاد و یا مربا قرار می گیره یکی از اون ها رو وسطش رو حتما سوراخ می کنیم .
خمیر های قالب زده رو توی سینی فر چیدم .
فر از یک ربع قبل روشن کردم و سینی رو در دمای ۱۶۰ تا ۱۷۰ درجه به مدت ۱۲ تا ۱۵ دقیقه طبقه وسط قرار دادم .
بعد از خنک شدن اونی که سوراخ داره رو کمی عسل رقیق شده ( یک قاشق عسل رو با یکی دو قاشق آب ولرم مخلوط کردم) زدم و توی پودر پسته (کنجد ،پودر نارگیل) غلتوندم و بینشون مارمالاد ( یا مربا) استفاده کردم .
مارمالاد هم دل به خواهی هست من مارمالاد توت فرنگی استفاده کردم #مارمالاد_معصومه.
یک ساعتی بمونه و بعد منسجم میشه.
نکات : بسته به اندازه و شکل تعداد فرق می کنه حدودا ۸۰ تا این شیرینی برام شد.
بدون فر می تونین توی فر دست ساز و حتی تابه دو طرفه درست کنید .
ماندگاری این شیرینی هم اگر مارمالاد زدین توی یخچال بزارید . اگر نه که خود شیرینی رو حتی تا یکی دو هفته می تونین توی یخچال بزارید و دو سه روز مونده به سرو مارمالاد بزنید.
#آشپـزےبانــــو ☆﷽☆
Jõıň☞❢✧❁👇 @Ashpazibano ❁✧❢
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#اسلایس_سیب
#آشپـزےبانــــو ☆﷽☆
Jõıň☞❢✧❁👇 @Ashpazibano ❁✧❢
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
زیر فنجونی کاکتوسی بساز🌷
#آشپـزےبانــــو ☆﷽☆
Jõıň☞❢✧❁👇 @Ashpazibano ❁✧❢