13.47M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#عید_غدیر
🎥 دل و دلبر حیدر ای جانا
🎙حسین #طاهری
#سرود
【﷽】
⊱•◌•⊰ #رساله_تمام_مراجع ↶💟↷
cнαɴɴεℓ♡•➣ @Resule10 ⊂⇝❤️⇜⊃
#علے_ولے_الله❤️💚
💚تا نور نشسته بر لبان تو علی
👌تا عشق بود چراغ جان تو علی
💚آن صحنه و آن حماسه ی روز غدیر
👌خاریست به چشم منکران تو علی
#عید_غدیر ✨🌸
بر_شیعیان_جهان🎉مبارڪ_باد💕💖
┈┈•✾🕊✨💐✨💚✨💐🕊✾•┈┈
○ #عٔجِــــایٍـــبِــــــجَــهــــــــــان ○👇
cнαɴɴεℓ◌➣ @Ajaieb_Jahan ⁉️
mohamadhosseinpouyanfar-@yaa_hossein.mp3
14.23M
#عید_غدیر
🎵بگویید با دل که دلبر علی ست
🎙محمدحسین #پویانفر
#سرود
【﷽】
⊱•◌•⊰ #رساله_تمام_مراجع ↶💟↷
cнαɴɴεℓ♡•➣ @Resule10 ⊂⇝❤️⇜⊃
mahdiranaei-@yaa_hossein.mp3
6.84M
#عید_غدیر
🎵عمریه در به در حضرت دلدارم
🎙مهدی #رعنایی
#سرود
【﷽】
⊱•◌•⊰ #رساله_تمام_مراجع ↶💟↷
cнαɴɴεℓ♡•➣ @Resule10 ⊂⇝❤️⇜⊃
#فلافل_ترد_و_تند 🧆 😋
نخود نيم كيلو
پياز ١ عدد
جعفري ١٥٠ گرم
گشنيز ١٠٠ گرم
سير ٦ حبه
فلفل قلمي شيرين ١ عدد
ادويه فلافل٢ قاشق غ خ
نمك داخل فلافل١ قاشق چ خ
نمك داخل نخود ١ قاشق چ خ
فلفل سياه نصف قاشق چ خ
بكينگ پودر ١/٢ قاشق مربا خوري
آب سرد براي داخل فلافل ٤ قاشق غ خ
🔸 اول نخود رو با آب گرم و نمك ١٢ الي ١٤ ساعت خيس ميكنيم ، طول اين مدت ٣ الي ٤ بار آبش رو عوض ميكنيم ،بعد آبكش ميكنيم ،حالا نخود رو با سير و پياز و فلفل و گشنيز و جعفري ٢ بار چرخ ميكنيم ،سبزيجات رو وسط كار چرخ ميكنيم،حالا ادويه فلافل و نمك و فلفل سياه اضافه ميكنيم ٥ دقيقه ورز ميديم و ١ ساعت ميزاريم يخچال ،بعد بهش بكينگ پودرو آب سردو اضافه ميكنيم و داخل روغن داغ سرخ ميكنيم
❥┅┄→•☆↓ #Jõıň↓☆•←┄┅❥
•••❥❥•←• #آشپـزےبانــــو ☆﷽☆
Jõıň☞❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧❢
#آلو_مسما_با_مرغ_و_رب_انار 😋
مرغ
آلو خورشتی۱/۲ لیوان
زرشک۲ قاشق غذا خوری
رب گوجه فرنگی۱ قاشق غذا خوری
رب انار۴ قاشق غذا خوری
نمک و فلفل و زرد چوبه
به میزان به مقدار لازم
روغن مایع۳-۴ قاشق غذا خوری
پیاز متوسط ۲ عدد
🔸پیاز خلالی خرد شده را در روغن تفت می دهیم تا سبک شود و رنگ آن کمی طلایی شود مرغ ها را افزوده کمی تفت میدهیم ادویه ها اضافه کرده و مرغ را با ادویه خوب تفت میدهیم با حرارت متوسط حدود ۱۰ دقیقه
سپس رب گوجه را افزوده و باز کمی تفت میدهیم تا رنگ رب باز شود و بوی خامی آن از بین برود
🔸آلو و زرشک را که از قبل شسته و حدود یک ربع خیس داده ایم به مواد افزوده و تفت میدهیم رب انار را هم اضافه کرده و مخلوط میکنیم
مقداری آب در حدی که روی مرغ ها را کاملا بپوشاند به قابلمه اضافه میکنیم با حرارت ملایم درب قابلمه را می بندیم و یک الی دو ساعت اجازه میدهیم پخته و جا بیفتد
نیم ساعت آخر غذا نمک و در صورت تمایل شکر رابه میزان دلخواه اضافه کرده و میزان ترشی یا شیرینی غذا را به دلخواه اندازه میکنیم در آخر باید حدود یک لیوان از آب خورشت باقی بماند و خورشتی غلیظ بدست بیاد
❥┅┄→•☆↓ #Jõıň↓☆•←┄┅❥
•••❥❥•←• #ایـــده_بانــو ☆﷽☆
Jõıň☞❢✧❁ @idehbano ❁✧❢