#سالاد_مرغ
یدونه سینه مرغ پخته خورد شده، یه پیمونه کرفس خورد شده، نصف پیمونه گشنیز خورد شده، همه اینارو با هم مخلوط کنین واسه سسشم یه سوم پیمونه مایونز، آب نصف دونه لیموترش تازه، نمک و فلفلو با هم مخلوط کنین و بعد به بقیه مواد اضافه کنینو هم بزنینو تمام، برای اینکه خوشمزه ترم بشه یه یکی دو ساعتی بذارین تو یخچال مزه هاشون بره به خورد هم
هدایت شده از پزشک ایرانی
با استشمام بوی #گل_نرگس، خود را از زکام و ویروس های زمستانی حفظ کنید.
#کرونا یک آنفولانزای ساده است. مثل بقیه ویروس های آنفولانزا. فقط سرعت انتشارش بیشتر است.
از گل نرگس غفلت نکنید.
💐بوئیدن گل نرگس را به تاخیر
💐نیندازید زیرا که استشمام آن از
💐ابتلا به زکام در ایام زمستان
💐جلوگیری می ڪند.
❥┅┄→•☆↓ #Jõıň↓☆•←┄┅❥
•••❥❥•←• #پزشـک_ایــرانے ☆﷽☆
Jõıň☞❢✧❁ @Dooctor ❁✧❢
#کیک_زبرا
مواد لازم:
آرد - ۲/۵ پیمانه 🍚
شکر - ۱/۵ پیمانه 🍚
شیر - ۱ پیمانه 🥛
روغن مایع - ۱ پیمانه 🥃
تخم مرغ - ۳ عدد 🥚
بیکینگ پودر - ۱ ق.چ 🥄
وانیل - ۱/۴ ق.چ 🍥
پودر کاکائو - ۲ق.غ 🥄
اول آرد و بیکینگپودر رو ۳بار الک میکنیم و کنار میزاریم، قالبمون رو چرب میکنیم یا کفش کاغذ روغنی میندازیم، فر رو هم رو دمای ۱۸۰ درجه روشن میکنیم که گرم بشه.
حالا شکر و تخممرغ و وانیل رو خوب هم میزنیم تا کرم رنگ و کشدار بشه، بعد روغن و شیر رو به ترتیب اضافه میکنیم و هربار کمی هم میزنیم...
آرد رو کم کم به مواد اضافه میکنیم و در حد مخلوط شدن هم میزنیم...
حالا موادمون رو تو دوتا ظرف ترجیحا مشابه نصف میکنیم(که به دو قسمت مساوی تقسیم شه) به یکی دوقاشق پودر کاکائو و به اون یکی دو قاشق آرد اضافه میکنیم. دوتا ملاقه برمیداریم، اول یه ملاقه از مایع سفید رنگ تو مرکز قالب میریزیم، حالا یه ملاقه از مایع کاکائویی روش میریزیم، دوباره مواد سفید و بعد مواد کاکائویی، تا جایی ادامه میدیم که موادمون تموم شه!
میبینید که لایهها همینطور عقب میرن و موادتون اصلا قاطی نمیشه
وقتی ملاقه آخرو ریختین و موادتون داخل قالب کاملا پخش شد، یه خلال دندون بردارین و از کناره ها به سمت مرکز خط بندازین تا روی کیکتون طرح گل بیفته(میتونین اصلا اینکارو نکنید و به همون شکل مواد رو داخل فر بزارید)
قالب رو طبقه وسط فر قرار بدید و به مدت ۴۵ دقیقه بپزید🥧
این یکی از امتحان شدهترین کیکاییه که من میپزم، یعنی هربار که نخوام ریسک کنم و کیکم حتما خوب شه این دستورو استفاده میکنم👌🏼
همیشه پودر کاکائو مارک نسکوئیک میزدم، کمرنگ میشد. ولی ایندفعه ازین فلهای ها زدم و رنگش خیلی خوب شد👌🏼
هدایت شده از عجایب جهان
🎉میگن شبا فرشته ها
🎊از آرزوی آدما
🎉قصه میگن واسه خدا
🎊خدا کنه همین حالا
🎉رویای تو هرچی باشه
🎊گفته بشه پیش خدا....
🎉شبتون خوش و سراسر آرامش
هدایت شده از پزشک ایرانی
💫در رحمت خدا همیشه باز
✨و فانوس قشنگش همیشه روشنه
💫پس فکرت را از همۀ
✨این اما و اگرها دور کن
💫ترس و ناامیدی و تردید را
✨بخاک بسپار
💫و امید و صبر و عشق را
✨راه زندگیت قرار بده
💫شبتون آروووم
✨در پناه خدای مهربون
#پودینگ_چیا
این پودینگ خوشمزه برای رفع عطش گرمای تابستون عالیه..
اینم بگم چون از دانه چیا استفاده شده جز پودینگ های لاغرکننده هم هست ...
مواد لازم:
دانه چیا ......نصف پیمانه
شیر ...یک پیمانه
عسل.... ۳ ق غ
موز له شده ۲ عدد
طرز تهیش خیلی راحت و آسونه...دانه چیا رو با شیر مخلوط کنید و بذارید یخچال بعد از یک ساعت که دانه چیا حجم گرفت عسل و موز له شده رو اضافه کنید و داخل لیوان بریزید نوش جان کنید🌸
نکته: دانه چیا با تخم شربتی فرق داره اما خیلی شبیه تخم شربتیه با این تفاوت که از تخم شربتی درشت تر و تپل ترن و تقریبا خاکستری رنگن....اما من با تخم شربتی هم امتحان کردم عالی میشه میتونید امتحان کنید....
🍀🍀