#حنا
حنا پایه سلامت زنهاست📣
👤هر چه حنا بیشتر بیماری کمتر
چون بیماریهای زنها از رطوبت فاسد وشلی اندامها شروع میشه
👤یعنی سودای مفید اندامها که کم میشه
پذیرش ماده اتفاق میافته
👤حنا با قوام مناسب دادن به اندامها مانع پذیرش ماده میشه
جوهر مغز رو تقویت میکنه
وسردی و بلغم در سر راه نفوذ پیدا نمیکنه
👤حنا با خشک کردن رطوبت های فاسد جاری در بدن ضد انواع بیماریهای نزله ای هست که 99درصد بیماریها نزله ای هستند یا بخاراتی
👤ساده ترین کاری که میکنه مانع عفونت های مداوم زنانه هست
وضد سرماخوردگی های مکرر
حنای بی رنگ= خاصیت کم
🔰یک سری تحقیق کردم:
🔹کسانی که حنا می زارن، بافت های بدنشون سفت میشه
🔹و جایی برای به وجود اومدن توده ها و جامد شدن نزله ها نمی زاره
🔹مثل سنگی که در باران هست، خیس میشه ولی توش آبی نفوذ نمی کنه👌👌
🔹برای کیست ،فیبروم یا هر گونه توده مناسب است(البته قبلش نوره درمانی اصل هست)
⊱◌⊰ #پزۺڬ_إيڔآݩے ↶⛑↷
Jõıň•➲•☞ @Dooctor •⊱•◌•⊰•
❌خوردن سرکه و چیزهای خیلی ترش و یا قابض، ممکن است ایجاد انقباضاتی در رحم کرده و موجب #زایمان_زودرس و یا تهدید به سقط شود
⊱◌⊰ #پزۺڬ_إيڔآݩے ↶⛑↷
Jõıň•➲•☞ @Dooctor •⊱•◌•⊰•
تیرامیسو توت فرنگی 🍓
بیسکویت هارو خردکن
نسکافه رو با کمی اب و شکر حل کن و با بیسکویت خرد شد مخلوط کن
پنیر ماسکارپونه کمی شکر اضافه کن و با همزن مخلوط کن.خامه فرم گرفته اضافه و مخلوط کن
بیسکویت،مخلوط خامه،میوه خردشده لایه لایه بریز تا ظرف سرو پر بشه
چند ساعت تو یخچال بمونه بعد سرو کن
برای تولد و عصرانه و میان وعده بچه ها عالیه😋
حلوای هویج
ارد ۱لیوان
ارد برنج نصف لیوان
هویج ن کیلو
روغن مایع نصف لیوان
شکر ۱ونیم لیوان (اگه خیلی شیرین دوس دارین ۲ لیوان )
گلاب نصف لیوان
اول هویجاتونو بپزین و کاملا تو غذاساز بلند شون کنین تا پوره بشن
بعد ارد سفیدتون تفت بدین تا خامیش گرفته بشه اخرای پخت ارد سفید، ارد برنجتون رو اضافه کنین و چند دقیقه دیگه تفت بدین حواستون باشه اردتون کاملا خامیش گرفته بشه اما تغییر رنگ نده
بعد روغن مایع رو اضافه کنین و یکدست کنین ، پوره هویج رو اضافه کنین و مرتب هم بزنین تا حلواتون جمع بشه حرارت رو خاموش کنین ، شکر رو با گلاب ترکیب کنین و به خورد حلوا بدین
╭
#سالاد_بادمجان_و_سيب_زميني_با_نخود🍆 😋
🔸اول سيب زميني رو مكعبي خورد كرده توي روغن سرخش ميكنيم
بادمجان هم به همين صورت سرخ كرده
و نخود از قبل پخته در ظرف مورد نظر مواد رو لايه لايه ميريزيم.
🔸من برا سسش لبنه با ماست و كمي نمك و روغن زيتون خوب مخلوط كردم ريختم روش و كمي هم رب انار قبل از اينكه سس رو بريزم ريختم رو موادم.
بعد سس نان لبناني سرخ شده هم ريختم روش
✅ژلهتزریقیلیوانی😍😍
برای تهیه این ژله ابتدا ژله آلوئورا رو درست میکنیم. لیوان را تا نیمه از ژله پر کرده و بعد از چهار ساعت با خامه و رنگ خوراکی سبز برگها رو تزریق می کنیم. گل قرمز رو در یک ظرف کوچک مثل لیوان یک بار مصرف با خامه و رنگ خوراکی قرمز تزریق می کنیم.
گل تزریق شده رو از ظرف یکبار مصرف خارج می کنیم و روی برگ ها توی لیوان برمی گردونیم . و در آخر هم دوباره مقداری ژله آلوئورا سرش میریزیم اطراف ژله گل رو پر کنه و سطح رویی صاف بشه.
#شیرینی_نسکافه_نگین
آرد= ۲۲۰ گرم
روغن صاف خانگی= ۱۴۰ گرم
پودر قند= ۱۷۰ گرم
نسکافه یا پودر قهوه فوری= ۱ ق چ
پودر کاکائو= ۱ و نیم ق چ
شکلات شیری و شکلات سفید= برای تزیین
.
روغن ( به جای روغن صاف خانگی از روغن صاف قنادی هم میتونین استفاده کنین) و پودر قند الک شده رو داخل ظرفی مخلوط و با همزن حدود ده دقیقه میزنیم تا کاملا روشن و پوک و سبک بشه حتما مدت هم زدن رو رعایت کنین چون باعث پوک شدن شیرینی و بافت خوب اون میشه
بعد از ده دقیقه هم زدن پودر کاکائو و نسکافه الک شده رو به همراه نصف آرد الک شده اضافه و با لیسک مخلوط میکنیم تا یکدست بشن بعد باید آرد رو کم کم اضافه کنیم تا خمیر نسبتا منسجمی به دست بیاد که بتونیم با دست شکل بدیم چون کیفیت آرد ها متفاوته ممکنه کل آردتون مصرف بشه یا اینکه اضافه بمونه اگه میزان آرد رو زیاد بزنین شیرینی شما خیلی پوک نمیشه و سفت تر میشه و اگه آرد رو کم تر از میزان لازم اضافه بشه داخل فر شکلش رو از دست میده و پهن میشه(اگه تجربه زیادی ندارین و نمیدونین چقدر آرد بزنین وقتی از نظر خودتون به میزان لازم آرد اضافه کردین خمیر کوچیکی از شیرینی رو شکل بدین و داخل فر بذارین اگه شیرینی تون وا رفت باید آرد اضافه کنین و همچنین با این روش زمان پخت دستتون میاد)
وقتی خمیرتون شکل گرفت گلوله های کوچیکی از خمیر بردارین و داخل دستتون گرد کنین، برای اینکه همه شیرینی ها یک اندازه باشن میتونین با ترازو وزن کنین و اگه ترازو ندارین سعی کنین به طور تقریبی هم اندازه باشن، برای شیرینی های عید نهایت دقت و حوصله رو به کار ببرین چون لطف این شیرینی ها به ظرافت و یک اندازه بودن اونهاست (من گلوله های ۸ گرمی از مواد برداشتم چون بهتر و مناسبتره که شیرینی های نوروز کوچیک باشن)، بعد از شکل دادن شیرینی ها اونها رو داخل سینی فر که پوشیده شده با کاغد روغنی بچینین و داخل فر صد و هفتاد درجه به مدت پنج دقیقه قرار بدین اصلا نیازی نیست که زیر شیرینی تیره تر بشه همین که شیرینی کمی تغییر رنگ داد و مات تر شد و خیلی کم تغییر حجم داد و بزرگ تر شد کافیه( توی عکس قبل از پخت و بعد از پخت تغییر حجم و مات شدنش مشخصه)
میتونین از فر خارج کنین این شیرینی چون کاکائو داره اگه بیشتر داخل فر بمونه ممکنه تلخ بشه.
#آش_شله_قلمکار
پیاز
گوشت
نخود
لوبیا
برنج
عدس
زردچوبه
فلفل سیاه و قرمز
روغن
نمک
سبزی آش
نعنا
پیاز داغ کرده، گوشت رو خوب تفت میدیم. ادویه ها و نخود، لوبیا، عدس، برنج رو از قبل خوب خیس میکنیم. و ب مواد گوشتی اضافه میکنیم. میزاریم خوب خوب بپزن. بعد پخت سبزی رو اضافه کرده و با گوشتکوب برقی کامل میکوبیم. میزاریم کامل غلیظ بشه و جابیوفته. روش رو هم با نعناداغ و پیازداغ تزیین میکنیم.❥┅┄→•☆↓ #Jõıň↓☆•←┄┅❥
•••❥❥•←• #آشپـزےبانــــو ☆﷽☆
Jõıň☞❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧❢
#بسم_الله_الرحمن_الرحیم
📲 کانال جدید ما امروز تاسیس شد..🎈💟🎈
#نیــــــــⓉⓥـــــوز....
#خبرهای_ورزشی
#اخبار_لیگ_برتر_خارجی_داخلی_تیم_ملی
#حوادث
#آب_هوا
#قیمت_سکه_طلا_دلار_خودرو_مسکن_بازارو...
#قیمت_روزانه_گرون_ارزون_بالاوپایین_شدن_بازار
#دولت_برنامه_بودجه
#سیاسی
#مشکلات_استان_شهر_روستا
#خبر_حوادث_داخلی_خارجی
#برنامه_های_دولت
#تمام_اخبار_ایران_وجهان_فقط_در👇👇🔰
https://eitaa.com/joinchat/1240399932C856f14dafb