هدایت شده از عجایب جهان
♦️با هم دعای فرج را برای سلامتی و فرج آقا امام زمان(عج) میخوانیم
🔹با قرائت دعای فرج به این جمع میلیونی بپیوندیم
#دعای_فرج
#سلامتی_اقا_امام_زمان
#لطفا_برای_همه_ارسال_کنید
#عجایب_جهان ↙️↙️
cнαɴɴεℓ◌➣ @Ajaieb_Jahan ⁉️
هدایت شده از عجایب جهان
🕊🍀🕊
❤️خدای حکیم سلام
☀️یک صبح زیبای دیگر را
با ترنم دلنشین پرندگانت آغاز نمودم🕊
🍀شکر، برای یک روز زیبای دیگر
شكر، برای بوی خوش زندگی😇🙏
هدایت شده از عجایب جهان
🍂پاییزتون رنگی،
🍁تکرار نشدنی
💕 پر از لحظات ناب عاشقانه...
وسرشار از عشق به خدا ❤️
🍁🍂🍁🍂🍁🍂🍁🍂🍁
هدایت شده از عجایب جهان
یا صاحب الزمان!
بین ما دل شکستگانی که در پشت مرزهای بسته مانده ایم😭 و زواری که از شهرهای مختلف عراق به سوی حرم سیدالشهداء علیهم السلام روانه شده اند یک حس مشترک وجود دارد و آن خستگی از زندگی بی امام زمان علیه السلام و شوق وصال شماست...
🤲 الهی عظم البلاء...
هدایت شده از عجایب جهان
🍁🍁 🍁🍁
به خوب بودن و شاد بودن
و نو بودن "ســــلام کن"
صبح که آغاز میشود
به زندگی سلام کن
آی زندگی سلام
سلام سلام
🌤 صبحتون پر انرژی 🌤
🎀 🌸 🎀
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کلیپ_آموزشی
#مرغ_شکم_پر_تنوری
❥┅┄→•☆↓ #Jõıň↓☆•←┄┅❥
•••❥❥•←• #آشپـزےبانــــو ☆﷽☆
Jõıň☞❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧❢
نان_ترکی_بازلاما
آب گرم ۱و۱/۴ پیمانه
پودر مخمر فعال ۲و۱/۴ ق چ
شکر ۱ ق غ
ماست ۳/۴ پیمانه
روغن زیتون ۲ ق غ
نمک ۱ ق غ
آرد ۳و۳/۴ پیمانه
جعفری خرد شده ۱/۴ پیمانه
آب گرم را با شکر و پودر مخمر مخلوط کنید به مدت ۵ تا ۱۰ دقیقه در جای گرم گذاشته مخلوط بعد از این مدت کف میکند و حباب دار می شود ماست و روغن زیتون و نمک را به آن اضافه کنید آرد و جعفری را اضافه کنید و با قاشق چوبی مخلوط کنید تا خمیر به دست آید حدود سه تا چهار دقیقه خمیر را ورز دهید تا یکدست شود اگر چسبنده بود کمی آرد اضافه کنید خمیر را به ده قسمت تقسیم کنید سینی را آرد پاشی کرده چانه ها را در آن بچینید و روی انها را با حوله بپوشانید ۱۵ دقیقه استراحت دهید تابه ای را روی حرارت گذاشته تا گرم شود با کمی روغن زیتون چرب کنید چانه را با وردنه به شکل دایره ای ۲۰ سانتی پهن کنید و در تابه داغ گذاشته با برس روی نان را روغن زیتون بمالید و یک تا یک و نیم دقیقه صبر کنید تا یک سمت نان بپزد روی نان حباب ایجاد شود و دور آن طلایی شود سمت دیگر را با همین مدت زمان بپزید
❥┅┄→•☆↓ #Jõıň↓☆•←┄┅❥
•••❥❥•←• #آشپـزےبانــــو ☆﷽☆
Jõıň☞❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧❢
لطفا در ایتا مطلب را دنبال کنید
مشاهده در پیام رسان ایتا
دوباره دستور مُرغ خوشمزه رو بزارم که خیلی خوشمزه و طرفداراش زیادن
اولا :اَصلا و ابدا آب نمیخواد
دوما:مرغ بدون پوست باشد
سوما:بریم سراغ دستور کلی😁
اول سه عددپیاز متوسط خورد کنید کمی روغن بریزید بعد مرغا رو روش بچینید بعد 4عدد آلو بخارا اضافه کنید .پودر لیمو پودرزنجبیل و پودر فلفل و زردچوبه کمی شکر بپاشین روش و دو قاشق غذا خوری روغن بریزید یا ۳۰ گرم کره بعد درشو بزارید شعله خعلی کم باشه بعد از ۴۰ دقیقه زعفران دم کرده و 1 قاشق اب لیمو میریزید و برمیگردونید گوشتها رو. درشو میزارید اواخر پخت نمک اضافه بشه.
نوووووش جان💖
زمان پخت ۲ تا 2و نیم ساعت😊
موقعه پخت من از درب قابلمه روحی استفاده کردم ک بخارش اصلا خارج نشه و ته نگیره بسوزه❥┅┄→•☆↓ #Jõıň↓☆•←┄┅❥
•••❥❥•←• #آشپـزےبانــــو ☆﷽☆
Jõıň☞❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧❢
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#قيمه_لاپلو وتهديگ تهچيني
خوشمزگي اين غذا به عطر هلُ دارچينُ زعفرونشِ كه البته بهتر هل ودارچين به صورت درسته استفاده بشه كه رنگ غذا تيره نشه و بعد از پخت وقبل از مخلوط شدن با برنج از مخلوط جدا ميشه
گوشت رو باحرارت تقريباً بالا تفت ميديم تا تغيير رنگ بده وآب نندازه،و بافتش خشك نشه.
ميزان موادي كه اينجا استفاده كردم ٤ پيمونه برنج كه حدوداً يك پيمونش واسه تهديگ استفاده ميشه...
يك پيمانه لپه،حدود يك قاشق ونيم رب و...
هست.
خوبيِ اين نوع تهديگ اينه كه ميتونين از برنجهايي كه از قبل تو يخچال مونده استفاده كنين، با يك قاشق گلاب وكره عطرِ خيلي خوبي ميتونين بهش بدين....
❥┅┄→•☆↓ #Jõıň↓☆•←┄┅❥
•••❥❥•←• #آشپـزےبانــــو ☆﷽☆
Jõıň☞❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧❢
#ترشی_لیته_بادمجان
تقریبا یک کیلو بادمجون
چهار تا پنج هویج
یک کلم برگ یا گل کلم کوچک
یک مشت سیر معادل یه بوته
فلفل شیرین سه تا چهار عدد
سرکه به میزان لازم
نمک فلفل زردچوبه نعنا سیاه دونه به مقدار لازم
حالا تمام مواد و میشوریم میزاریم خشک بشن بعد بادمجونو با پوست چرخ میکنیم واب سیاه زیرشو دور میریزم و با دو یا سه لیوان سرکه میزاریم رو اجاق چند دقیقه بپزه حین پخت زردچوبه فلفلو بهش اضافه میکنیم حالا بادمجونو از صافی رد میکنیم و سرکه ای که توش بادمجونو پختیمم نگه میداریم میزاریم هر دوتا خنک شن بقیه موادم چرخ میکنیم بعد تو یه ظرف بزرگ همه رو مخلوط میکنیم و بهش نمک و نعنا و سیاه دونه رو اضاف میکنیم و مزه میکنیم اگه فلفل هم خواست اصاف کنید وقتی مزه ها خوب شد بهش سرکه ای که بادمجونا رو توش پختیم و اگه کم بود دوباره سرکه رو با دست و دلبازی اضافه میکنیم که کل مخلوطو بگیره سپس مواد و تو شیشه میریزیم و بعد یک هفته تا دوهفته ترشیمون حاضر حاضره (یادتون باشه شیشه هم تمیز و خشک باشه)
میتونید سبزیجاتو به دلخواه کم یا زیاد کنید.
❥┅┄→•☆↓ #Jõıň↓☆•←┄┅❥
•••❥❥•←• #آشپـزےبانــــو ☆﷽☆
Jõıň☞❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧❢
کوفته کشک اصفهان 🥘
.
طرز تهیه:
.
✔️ ۶۰۰گرم گوشت چرخ کرده رو با ۱عدد پیاز درشت، سبزی کوفته، نمک، فلفل سفید، فلفل سیاه، زردچوبه، پاپریکا، پودر سیر و نصف پیمانه برنج نیم پز شده خوب ورز میدیم به مدت ۵ دقیقه فقط ورز میدیم تا خوب جا بیفته و همه مواد مخلوط بشه سپس از موادمون به اندازه ۱ عدد پرتقال برداشته و گرد میکنیم و توی سینی میچینیم.همه کوفته ها رو که درست کردیم به مدت ۵ الی ۱۰ دقیقه میذاریم توی فریزر تا ببنده کوفته ها.
🌀در این فرصت توی قابلمه ۱ عدد پیاز رو نگینی خورد کرده و تفت میدیم و بهش زردچوبه و فلفل سیاه و نمک اضافه کرده سپس نصف پیمانه برنج هم اضافه کرده و یه تفت کوچیک میدیم و تقریبا ۲ ق غ خ نعنا خشک و ۲ق غ خ سبزی کوفته اضافه کرده و خوب تفت میدیم و به اندازه ۳ لیوان روش آب جوش میریزیم. آب که به جوش اومد کوفته ها رو از جا یخی دراورده و توی قابلمه میذاریم به آرامی و شعله گاز رو ملایم میکنیم. به مدت تقریبا ۲۰ دقیقه که پخت بهش ۳ الی ۴ قاشق کشک اضافه کرده و میذاریم یه ۱۰ دقیقه دیگه با کشک هم بپزه و آماده میشه.❥┅┄→•☆↓ #Jõıň↓☆•←┄┅❥
•••❥❥•←• #آشپـزےبانــــو ☆﷽☆
Jõıň☞❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧❢
خوراک گوشت کلم
650 گرم گوشت به تکه خیلی ریز برش دهید یا گوشت چرخ کرده
1 ق غ روغن
1 پیاز زرد خرد شده
1 فلفل دلمه سبز بزرگ
3 حبه سیر رنده شده
1 ق غ پودر پاپریکا
1 ق چ پونه کوهی خشک
1 کلم بزرگ سفید، ریز خرد شده
400 گرم گوجه فرنگی خرد شده
2 ق غ سرکه سیب
نمک و فلفل سیاه به میزان لازم
1 تا 2 ق غ جعفری خرد شده
یک ماهیتابه بزرگ را روی حرارت متوسط گرم کنید.روغن و گوشت را اضافه کرده و تفت دهید تا تغییر رنگ دهد حدود 7 تا 10 دقیقه بماند. سپس پیاز خرد شده ، فلفل دلمه ، کلم،سیر ، پاپریکا ، پونه کوهی، نمک و فلفل را اضافه کرده و تفت دهید و مرتب هم بزنید حدود 5 تا 7 دقیقه کافی است،و در آخر گوجه فرنگی خرد شده و سرکه سیب را به مواد اضافه کنید وهم بزنید و در ظرف را گذاشته و اجازه دهید برای حدود 15 تا 20 دقیقه بپزد تا گوشت و کلم کامل پخته شود،هر 5 دقیقه یکبار مواد را هم بزنید و مطمئن شوید خوراک کم آب نباشد اگر خوراک خیلی غلیظ شده میتونید مقدار آب یا آب گوشت اضافه کنید و اجازه دهید مقداری بیشتر بجوشد،سپس حرارت را خاموش کرده و با اضافه کردن جعفری خرده شده داغ سرو کنید 😍
❥┅┄→•☆↓ #Jõıň↓☆•←┄┅❥
•••❥❥•←• #آشپـزےبانــــو ☆﷽☆
Jõıň☞❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧❢
#ترفند_خانه_داری🍝🍝🍝
یه نکته مهم درپخت ماکارونی پیازداغ زیاد و خوب سرخ شده است که موقع پخت لعاب نندازه.ادویه ماکارونی و لازانیاهم برای عطرش عالیه.
موقع آب کشی هم دقت کنین که مغزش نرم باشه.رب خونگی هم خوش رنگ و خوش طعمش میکنه
❥┅┄→•☆↓ #Jõıň↓☆•←┄┅❥
•••❥❥•←• #آشپـزےبانــــو ☆﷽☆
Jõıň☞❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧❢
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کالباس خونگی
❥┅┄→•☆↓ #Jõıň↓☆•←┄┅❥
•••❥❥•←• #آشپـزےبانــــو ☆﷽☆
Jõıň☞❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧❢
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ماسك دوم:
❌قبل از استفاده حتما تست كنيد كه حساسيت نداشته باشيد❌
به پودر ژلاتين يكم شير سرد كم چرب اضافه كنيد
و ١٥ ثانيه بزاريد تو مايكروفر يا روى كترى تا دونه هاى ژلاتين آب بشه.
اگه لايه نازك تر از اينى كه من زدم بزنيد بهتره چون محكم تر ميشه و بهتر دون دوناى سياهو در مياره.
من زياد زدم كه تو فيلم معلوم بشه!
❥┅┄→•☆↓ #Jõıň↓☆•←┄┅❥
•••❥❥•←• #ایـــده_بانــو ☆﷽☆
Jõıň☞❢✧❁ @idehbano ❁✧❢
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
•ماسك اول:
ماسك بادام + روغن آرگان: ❌قبل از استفاده حتما تست كنيد كه حساسيت نداشته باشيد❌
چندتا دونه بادوم خام و يه ذره روغن آرگان رو برزيد تو ميكسر و بعد بذاريد خووووب مخلوط بشه كه دونه هاش ريز بشن.
اين ماسك اگه حوصله كنيد و مداوم استفاده كنيد مثلا هفته اى ٢ بار، جزو معدود ماسك هايى هست كه به مرور دور چشم رو روشن تر ميكنه! ولى حتما از يه روغن خوب استفاده كنيد بعدشم دور چشمتون رو خوب تميز كنيد و بشوريد.
❥┅┄→•☆↓ #Jõıň↓☆•←┄┅❥
•••❥❥•←• #ایـــده_بانــو ☆﷽☆
Jõıň☞❢✧❁ @idehbano ❁✧❢
#اسموتی 😋
۳۰۰ گرم گیلاس بدون هسته ۳۰۰گرم توت فرنگی ۳۰۰ گرم شاتوت بهمراه مقداری یخ در مخلوط کن بریزید تا مواد یکدست شوند سپس در لیوان سرو بریزید و با برشی از توت فرنگی تزئین و سرو کنید در صورت تمایل می تونید ۵۰۰ گرم ماست خامه ای به مواد اضافه کنید ....
❥┅┄→•☆↓ #Jõıň↓☆•←┄┅❥
•••❥❥•←• #آشپـزےبانــــو ☆﷽☆
Jõıň☞❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧❢
🌸🍃
#فوت_و_فن 🍝
برای آزمایش پخته بودن ماکارونی یک قطعه آن را روی در قابلمه بزارید اگه به در قابلمه چسبید یعنی ماکارونی شما پخته است 😋😋
❥┅┄→•☆↓ #Jõıň↓☆•←┄┅❥
•••❥❥•←• #ایـــده_بانــو ☆﷽☆
Jõıň☞❢✧❁ @idehbano ❁✧❢
*#کیک_عسل
فر را با 170 درجه سانتیگراد روشن کنید قالب مورد نظرتون را کاغذ بندازید و چرب کنید 1و 1/2 لیوان آرد + یک ق چ بکینگ پودر + 1/4 ق چ جوش شیرین +یک ق چ دارچین و 1/2 ق چ هل و 1/4 ق چ جوز و میخک و کمی نمک همه را با هم الک کنید و کنار بزارید ( ادویه ها همه اختیاری هست میتونید حذف یا هر کدومو دوست دارید استفاده کنید ) 1/2لیوان چایی پر رنگ گرم هم لازمه حالا دو عدد تخم مرغ بزرگ که هم دمای محیطه را با 1/2 لیوان شکر و 1/2 لیوان عسل خوب بزنید تا کرمی و کشدار بشه 2 تا 3 دقیقه بهش 1/8 ق چ وانیل بزنید همینطور 1/3 لیوان روغن مایه و فقط در حدی هم بزنید که مخلوط بشه مخلوط آرد را در سه مرحله و بینش چایی پر رنگ که گرمم هست را بیفزایید و با لیسک یا دور کند همزن مخلوط کنید مایه آماده را داخل قالب بریزید در صورت تمایل 1/3 پ گردوی نگینی را روی مایه کیک بریزید و داخل فر گرم 45 دقیقه بپزید و ی عصرونه عالی نوش جان کنید
#آشپـزےبانــــو ☆﷽☆
Jõıň☞❢✧❁👇 @Ashpazibano ❁✧❢
*
فصلِ #هلو هاى خوشمزه اومده😋
اينم از يك #دسر_هلويي خوشمزه براى مهمانى هاى شما عزيزان👇
شیر.......... ۱ پیمانه
شکر..........۱/۲پیمانه
پودر ژلاتین....۲ ق غ
هلوی پوست گرفته و پوره شده. ۲۵۰ گرم
بستنی وانیلی یا خامهیصبحانه.....۱ پیمانه
🌀طرز تهیه: پودر ژلاتین را در ۲/۳ لیوان آب ریخته روی گاز با دمای کم گذاشته و هم بزنید تا در آب حل شود.
همهی مواد بالا را درون مخلوطکن ریخته و هم زده تا یکدست شود.
ژلاتین خنک شده را به مواد افزوده و باز هم بزنید.
مایهی دسر را در قالب ریخته و ۳-۴ ساعت در یخچال نگه دارید تا به خوبی بسته و سفت شود.
#آشپـزےبانــــو ☆﷽☆
Jõıň☞❢✧❁👇 @Ashpazibano ❁✧❢
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👩🍳 #غوره_مسما
❥┅┄→•☆↓ #Jõıň↓☆•←┄┅❥
•••❥❥•←• #آشپـزےبانــــو ☆﷽☆
Jõıň☞❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧❢
#ته_چین_شويد_پلو 🍚 😋
🔸۵ ق.غ ماست چکیده را با دوق غ روغن و یک عدد تخم مرغ ویک ق.
غ زعفران دم کرده مخلوط کرده
(اگر بخواهید ته چین برشته داشته باشیم فقط زرده تخم مرغ را اضافه کنید و سفیده رو نریزید) و دو کفگیر برنج ابکش شده و سرد شده را اضافه کرده و باهم مخلوط میکنیم
و کف قابلمه را چرب و داغ میکنیم ومواد ته چینو میریزیم ۵ دقیقه با حرارت ملایم میزاریم
روی اجاق و برنج و شوید مخلوط شده را رو روش میریزیم و کمی روغن روش میریزیم وبمدت یکساعت میزاریم روی حرارت ملایم تا دم بکشه
❥┅┄→•☆↓ #Jõıň↓☆•←┄┅❥
•••❥❥•←• #آشپـزےبانــــو ☆﷽☆
Jõıň☞❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧❢
#رولت_خرما
🔸خرمای سیاه 350 گرم
🔸ارد 1 لیوان
🔸گردوی نگینی نیم لیوان
🔸پودر زنجبیل، دارچین و هل از هر کدام 1 ق چ
🔸روغن به میزان لازم
🔸کره آب شده 1 ق غ
📝خرمای هسته گرفته را از چرخ درشت رد کرده و کره آب شده را اضافه میکنیم و مقداری ورز داده سپس یک کیسه فریزر که روشو چرب کردیم باز کرده و موادمونو روش پهن کرده برای راحتی کار یه پلاستیک دیگه رو مواد پهن کرده و با وردنه صاف کرده آرد را تف داده تا تغییر رنگ دهد 4 ق غ روغن مایع و 1 ق غ کره را مخلوط کرده تا ح ی که آرد کمی جمع شود بعد هل و دارچین و زنجبیل پاشیده و روی مواد پخش کرده و دوباره صاف کرده و بعد با کمک پلاستیک فریزر و به آرامی و با دقت رول میکنیم بعد از رول شدن کیسه فریزر را باز کنید و گردوی خرد شده را هم روی رول بریزید و دوباره با کمک کیسه فریزر رول کنید سپس به مدت 2 تا 3 ساعت در یخچال قرار داده تا سفت تر بشه و بعد با کارد تیز بسیار راحت و تمیز برش داده.
👈مقدار روغن هم بستگی به آردتون داره که میتونید بیشتر یا کمتر کنید.
❥┅┄→•☆↓ #Jõıň↓☆•←┄┅❥
•••❥❥•←• #آشپـزےبانــــو ☆﷽☆
Jõıň☞❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧❢
#پیراشکی_گوشت 🥐 😋
🔸ابتدا 300 گرم گوشت چرخكرده رو با 3 قاشق پیاز سرخ شده رو مخلول ميكنيم و درروغن تفت میديم بعد 3 قاشق رب گوجه فرنگی رو در نصف لیوان آب گرم حل ميكنيم و داخل گوشت می ریزیم تا گوشت آهسته بجوشه و آب اون کاملاً کشیده بشه و از روى حرارت بر ميداريم.
2 عدد تخم مرغ پخته شده رو روى گوشت رنده می کنیم و جعفرى اضافه ميكنيم ونمک و فلفل و پودر سير رو با مواد مخلوط می کنیم .
روی تخته کمی آرد می پاشیم و خمیر پیراشکی را باوردنه خیلی نازک باز می کنیم ، با دهانه لیوان دایره هایی می بریم و از مایه گوشت وسط هر دایره ميزاريم و مى بنديم و داخل روغن سرخ ميكنيم
تزیین زیبای سالاد❥┅┄→•☆↓ #Jõıň↓☆•←┄┅❥
•••❥❥•←• #آشپـزےبانــــو ☆﷽☆
Jõıň☞❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧❢
هدایت شده از پزشک ایرانی
عصرتان نورانی
و رنگين تر از رنگين
کمان
روزتان فرخنده
و از مهربانی جاودان
قلبتان سرشار از
آرامشی زيبا شود
خنده باشد هديه ی
امروز بر رخسارتان
🌹عصر تون بخیر 🌹
هدایت شده از پزشک ایرانی
🍁خوشرنگترین عصر
🍂پاییزی دنیا را
🍁با لحظه هایے پُر از شادی
🍂براتون آرزو میکنم
🍁ان شاالله
🍂مهر شادی عشق
🍁و لبخند شیرین
🍂همنشین دائمی تون باشه
🍁عصر آدینهتون شیرین و دلچسب☺️ 🍰
هدایت شده از پزشک ایرانی
زیبایی عصر ✨
از عصر بخیر های توست 💖
خورشـــــ🌞ـــــید
هم رنگی دیگر می شود 😍
با زمزمهٔ تــــو 💖
💓 عصرتون کنار عشقتون عاشقانه 💓
🌺🌺🌺🌺🌺❤️
لطفا در ایتا مطلب را دنبال کنید
مشاهده در پیام رسان ایتا
#فسنجون_مجلسی
برای8 تا 10 نفر
نيم كيلو گردوي چرخ كرده يا آسياب شده
سينه يك مرغ كامل يا نيم كيلو فيله يا ران مرغ
رب انار به ميزان لازم
در مورد میزان رب کاملاً به ذائقه شما بستگی دارد
يك عدد پياز
شكر
حتی اگر خورشت فسنجان ترش دوست دارید؛ باید حدود یک ق غ سر خالی شکر به خورشت خود اضافه کنید. چرا که شکر علاوه بر طعمی که به خورشت فسنجان میدهد، در رنگ آن هم تأثیر دارد و باعث میشود شما یک خورشت فسنجان خوشرنگ و شفاف داشته باشید.
زعفران اب كرده به ميزان لازم
نمك و فلفل و زردچوبه
پياز رو نگيني خورد كرده و با كمي زردچوبه و نمك و فلفل تفت ميديم مرغ رو اضافه كرده و پس از ده دقيقه تفت به مدت نيم ساعت با حرارت كم ميپزيم.
گردو چرخ شده را با حرارت كم بدون روغن تفت ميديم و سه ليوان بزرگ آب سرد رو در سه مرحله به آن اضافه ميكنيم.
باید سریعاً روی گردوی داغ آب سرد بریزید. این یکی از نکات مهم خورشت فسنجان است
همزمان رب انار رو اضافه كرده و اجازه ميديم خورشت جا بيافته. سپس يك قاشق غذا خوري شكر رو اضافه ميكنيم و مدت نيم ساعت بعد گوشت رو اضافه كرده و پس از ١٥ دقيقه غذا شما آماده است.
❥┅┄→•☆↓ #Jõıň↓☆•←┄┅❥
•••❥❥•←• #آشپـزےبانــــو ☆﷽☆
Jõıň☞❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧❢
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کیک_شیره_انگور
۳عدد تخم مرغ + ۱/۸ ق چ وانیل باهمزن میزنیم تا خوب پف کند و کرم رنگ شود و ۱/۲ لیوان روغن مایع که من کمتر ریختم اضافه و یک دور با همزن میزنیم و در مرحله بعد ۳/۴ لیوان شیره انگور + ۱/۴ لیوان شیر ولرم (میتونید آب استفاده کنید) را ریخته و مخلوط میکنیم.
در اینجا ۱ و ۱/۲ لیوان آرد سفید + یک ق م بیکینگ پودر مخلوط و سه بار الک کرده شده و در طی سه مرحله به مواد اضافه و با لیسک یا هم زن دستی بهتره قاطی میکنیم تا آرد کاملا در مواد صاف و یکدست شود و در قالب چرب شده و آردپاشی که طبق معمول من از ارده استفاده کردم مواد کیک را درون قالب ریخته و در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۶۰تا۱۷۰درجه بستگی به فر شما دارد به مدت ۴۰ تا ۵۰ دقیقه، حتما بعد ۴۰ دقیقه با خلال چک کنید چون این کیک شیره دارد امکان سوختگی کف کیک زیاد هست.
نکته: حتما شیره انگور استفاده کنید جایگزین شیره خرما یا هر نوع شیره
تمام مواد به دمای محیط رسیده باشند.
فر را با دمای ۱۶۰ تا ۱۷۰ درجه به مدت ۲۰ دقیقه گرم کنید.
❥┅┄→•☆↓ #Jõıň↓☆•←┄┅❥
•••❥❥•←• #آشپـزےبانــــو ☆﷽☆
Jõıň☞❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧❢