eitaa logo
اشپزی بانو ایرانی
5.8هزار دنبال‌کننده
29هزار عکس
32.9هزار ویدیو
134 فایل
#تــــــــــــــــوجه👇👇👇 📚 کتاب هایی که قبل ازمرگ باید بخوانیم...👇✅ https://eitaa.com/joinchat/2373517458Cb099503ae7 مدیر👇 @Hossein_hajivand #تبلیغات👇تبلیغ http://eitaa.com/joinchat/2953183246Ce6d64e22a6
مشاهده در ایتا
دانلود
#باقلوای_خیلی_آسون 👈پودر مغزی جات رو با پودر هل و دارچین مخلوط کنید خمیر یوفکا آماده رو نواری ببرید. یذره از مواد پودری وسطش بریزید و لولش کنید و سرخش کنید بعد سرخ شدن هم داخل شهد بغلتونید 👈طرز تهیه شهد مخلوط شکر و آب و گلاب و زعفرون روی حرارت یذره قوام بیاد. میتونید توش هل هم بندازید 👨🍳 👩🍳 #آشپـــزی_بانـــو 😋 👕 👗 👖 @ashpazibano 👖
❤️💚💜💙💛❤️💚💜💙 #ويژه_ بسته بیسکوییت پتی بور شکلاتی و یک عدد موز و یک ق غ نوتلا رو توی غذا ساز بریزید بعد خمیر رو گرد کنید و در پودر پسته ،بادام و یا شکلات رنده شده بغلطونید. 👨‍🍳 👩‍🍳 #آشپــ 😋 👕 👗 👖 @ashpazibano 👖
#آش_دوغ ⭕️برنج ايراني(نيم دونه)يك پيمانه نخود يك پيمانه تخم مرغ يكعدد سبزي شامل گشنيز،شويد،تره يا پيازچه سه ق.غ سرپر ماست ترش چهارليوان نعنا داغ و سير براي تزيين 👈اول نخود و از شب قبل خيس كردم،بعد تو قابلمه يك پارچ آب ريختم،نخودارو گذاشتم با برنج بپزه و لعابدار بشه،بعد ماست و با يكعدد تخم مرغ مخلوط كردم و به آش اضافه كردم،نمك و كمي پودرسير اضافه كردم.آب اضافه كردم با يك ق.غ آردبرنج ،خوب كه لعابدار شد،اگر خيلي غليظ بود،بهش آبجوش اضافه كنيد،در آخر هم سبزي و اضافه كنيد و يك ربع زمان بديد و بعد شعله رو خاموش كنيد. 👨🍳 👩🍳 #آشپـــزی_بانـــو 😋 👕 👗 👖 @ashpazibano 👖
#بادمجون_رولي_يا_كشك_بادمجان 👈بادمجونا رو با پوست شستم و ورقه كردم و تو تابه گريل با برس روي بادمجون روغن زدم و سرخ كردم كشك و با نوك قاشق سير و نعنا مخلوط و روي بادمجون ماليدم مرغ پخته ريش شده روي كشك ريختم كمي گردو خورد و چند تا دونه انار ريختم و رول كردم با خلال دندون كه خودم روش چشم نظر چسبوندم رول بادمجونا رو فيكس كردم . واما سمبوسه اباداني؛ سيب زميني و پخته و با له كن لهش كردم پياز خلالي سرخ شده و جعفري ريز شده و نمك و فلفل سياه و فلفل قرمز زدم و مخلوط كردم و داخل نان لواش پيچيدم و تو روغن كنجد سرخ كردم وبا خلال گيپور كاغذي و دورش فيكس كردم 👨🍳 👩🍳 #آشپـــزی_بانـــو 😋 👕 👗 👖 @ashpazibano 👖
✅دسر توت فرنگی😋😍 ✍مواد لازم توت فرنگی 100 گرم شیر 1.5 پیمانه نشاسته ی ذرت 2 قاشق غذاخوری شکر 5 قاشق غذاخوری پودر ژلاتین 1 قاشق غذاخوری رنگ قرمز خوراکی درصورت تمایل 🍜طرز تهیه قالب رو با روغن مایع خیلی کم چرب میکنیم و میذاریم فریزر! شیر و شکر و نشاسته ذرت رو باهم مخلوط میکنیم و روی حرارت میذاریم و مدام هم میزنیم تا غلیظ بشه! ژلاتین رو روی 4 قاشق آب سرد میپاشیم و اسفنجی که شد میذاریم توی ماکرو یا روی بخار آب تا مایع شفافی بشه! توت فرنگی رو هم پوره میکنیم پوره توت فرنگی و ژلاتین رو به شیر که کمی از حرارت افتاده اضافه میکنیم و هم میزنیم اگه رنگش رو بیشتر دوست داشتین 2 قطره رنگ خوراکی اضافه کنین درون قالب میریزیم و برای 4 ساعت میذاریم یخچال تا ببنده! من قالبی درست نکردم . و با توت فرنگی و پودر نارگیل و سس توت فرنگی تزیین کردم. 👨🍳 👩🍳 😋 👕 👗 👖 @ashpazibano 👖
#بادمجون_رولي_يا_كشك_بادمجان 👈بادمجونا رو با پوست شستم و ورقه كردم و تو تابه گريل با برس روي بادمجون روغن زدم و سرخ كردم كشك و با نوك قاشق سير و نعنا مخلوط و روي بادمجون ماليدم مرغ پخته ريش شده روي كشك ريختم كمي گردو خورد و چند تا دونه انار ريختم و رول كردم با خلال دندون كه خودم روش چشم نظر چسبوندم رول بادمجونا رو فيكس كردم . واما سمبوسه اباداني؛ سيب زميني و پخته و با له كن لهش كردم پياز خلالي سرخ شده و جعفري ريز شده و نمك و فلفل سياه و فلفل قرمز زدم و مخلوط كردم و داخل نان لواش پيچيدم و تو روغن كنجد سرخ كردم وبا خلال گيپور كاغذي و دورش فيكس كردم 👨🍳 👩🍳 #آشپـــزی_بانـــو 😋 👕 👗 👖 @ashpazibano 👖
ابتدا يك عدد پياز رو نگيني كرده و با مقداري روغن تفت داده و گوشت رو اضافه ميكنيم و تفت ميديم و به مقدار لازم ادويه كاري و زردچويه و رب گوجه اضافه ميكنيم و كمي تفت ميديم و دو سه ليوان آب اضافه ميكنيم به همراه لپه ، وقتي كه گوشت و لپه پخت در لحظات آخر بادمجان سرخ شده و غوره و گوجه فرنگي چهار قاچ شده رو اضافه ميكنيم به همراه مقداركمي زعفرون ، تا خوب خورشت جابيفته. 👨‍🍳 👩‍🍳 😋 👕 👗 👖 @ashpazibano 👖
🌂تقدیم به همه ی خانومایی که داداش دارن... داداش داشتن خودش یه زندگیه. داداش داشتن یعنی به جون داداشم راست میگم. یعنی به جون داداشم که میخوام دنیا نباشه. یعنی ....اق دادااااااااشمو عشقه یعنی.....میگه اجی اینی که پوشیدم بهم میاد خوبه؟ یعنی......دعوا،کتک کاری ،خنده ،اشتی یعنی ......فوتبال نگاه کردن وکل کل های باحال یعنی.......روت غیرت داره یعنی .....کسی نگات کنه مرگش حلاله یعنی......همه بهت میگن تو ابجیشی برو باهاش حرف بزن راضیش کن یعنی.....یعنی انقداذیتش کنی کفری بشه داد بزنه مامااااان بیا اینو جمش کن یعنی......تنها پسری که بهت نارو نمیزنه یعنی ......نمیزاره زمین بخوری یعنی .....اجی من عاشق شدم جون من برو مامانو راضیش کن یعنی.....جوجو پاشو یه چایی بریز ببینم بزرگ شدی یا نه یعنی......بیکس و تنها نیستی یعنی......مراقبته یعنی.....پشتت وایساده مثل کوه یعنی.......کسی هست که به پشت گرمیش زندگی میکنی یعنی...........یکی هست که تا ته ته ته دنیا باهاته سلامتی همه داداشا❤️👏👏👏 👨‍🍳 👩‍🍳 😋 👕 👗 👖 @ashpazibano 👖
دوستان اگر تا حالا این مدل نان را تجربه نکردین توصیه می کنم یکبار هم شده امتحان کنید یکی از خوشمزه تربن نوع نان شیرین است لطفا به نکته ها توجه کنید نکته..... دوستان از هر نوع قالبی می تونید استفاده کنید حتی قالب مدل دار فقط از کمربندی استفاده نکنید چون روغن از درز قالب بیرون میزنه نکته دوم..... سعی کنید از کره ذوب شده استفاده کنید یا ترکیب کره و روغن مایع وحتما شکر قهوه ای باشه که بسیار طعم دلچسبی به نان میده ورنگ زببایی پیدا می کنه طرز تهیه...... سه چهارم لیوان شیر ولرم را با یک قاشق سوپ خوری خمیر مایه فوری ویک قاشق مربا خوری شکر مخلوط وحدود ده دقیفه بذارید کنار تا عمل بیاد وپف کنه در ظرفی یک چهارم لیوان روغن مایع ویک چهارم لیوان شکر ویک قاشق چایخوری وانیل ونصف قاشق چایخوری نمک ویه دونه تخم مرغ را رامخلوط بعد خمیر مایه عمل کرده را اضافه ومخلوط بعد ارد را کم کم اضافه با یک قاشق مرباخوری بیکبنگ پودر ومخلوط کتید تا جایی که خمیر بدست نچسبد ولطیف باشه بعد استراحت بدبن تا حجمش دوبرابر بشه خمیر راهشت قسمت کتید وهر قسمت را هم چهار تا پنج قسمت ودر دست گرد کنید سس کاراملی...... نصف لیوان شکر قهوه ای و نصف لیوان کره ذوب شده یا ترکیب کره وروغن را با شکر مخلوط کنید ادامه کار...... چانه خمیر را سس کاراملی بزنید وتوی قالب دلخواه با سایز 18تا20را با کره یا ارده چرب کنید وخمیرهای شکری را توی قالب بچینید وبین خمیر گردو بذارید وهمینطور تا اخر ومجددا نیم ساعت استراحت دهید ودر فر 180درجه حدود 40دقیفه تا پخته بشه البته حتما چک کنید وتوی فر هم ظرف ابجوش بذارید بعد پخت وسرد شدن توی ظرف در دار نگهداری کنید 👩‍🍳 😋 👕 👗 👖 @ashpazibano 👖
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
نان سنگفرش 👨🍳 👩🍳 #آشپـــزی_بانـــو 😋 👕 👗 👖 @ashpazibano 👖
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
نان مغزدار کشمش فندق 👨🍳 👩🍳 #آشپـــزی_بانـــو 😋 👕 👗 👖 @ashpazibano 👖
#فرني: آرد برنج:يك ق غ شكر :١/٥ ق غ شير:يك ليوان پودر هل وگلاب همه ي مواد رو مخلوط ميكنيم تا يكنواخت بشه روي شعله ميزاريم وقتي جوش اومدمرتب هم ميزنيم كه ته نگيره و قوام بياد،و در آخر پودر هل وگلاب اضافه ميكنيم و ميريزيم داخل ظرف سرو... 👨🍳 👩🍳 #آشپـــزی_بانـــو 😋 👕 👗 👖 @ashpazibano 👖
و عالی هستش در طعم و مزه عالیه 👈سه نیم پیمانه پوره طالب رو با یک پیمانه شکر و یک عدد خامه پگاه و نوک ق چ وانیل کاملا مخلوط و یکدست کردم دو ق س پودر ژلاتین رو با یک سوم پیمانه آب حل گرفتم و روی بخار کتری (بن ماری)حل شد به مواد اضافه و داخل ظرف مورد نظر ریختم و داخل یخچال تا ببنده بعد از بسته شدن روش ژله طالبی رو درست کردم و ریختم 👨‍🍳 👩‍🍳 😋 👕 👗 👖 @ashpazibano 👖
✅ پاناکوتا با ژله آلبالو😋 ابتدا یک بسته ژله آلبالو را با یک و نیم لیوان آب گرم مخلوط کردم قالب را با کمی روغن مایع چرب کردم و ژله را داخل قالب ریختم و بمدت دو ساعت گذاشتم تا ببنده. ۲لیوان شیر رو با ۵ قاشق.غ شکر و کمی اسانس وانیل مخلوط کردم روی حرارت گذاشتم تا شکرش حل بشه (نجوشه فقط شکر حل بشه) نصف لیوان شیر سرد رو با 2ق.غ پودرژلاتین بنماری کردم به شیر قبلی اضافه کردم و نصف لیوان(صدگرم) خامه صبحانه را به شیر اضافه کردم و با چنگال کمی هم زدم تا مخلوط بشه سپس روی ژله ریختم و ۲ساعت دیگه گذاشتم یخچال تا کاملا ببنده. 👨‍🍳 👩‍🍳 😋 👕 👗 👖 @ashpazibano 👖
طرز تهیه مربای گل محمدی فوق العاده 🌹🍯🌹🍯🌹 👨‍🍳 👩‍🍳 😋 👕 👗 👖 @ashpazibano 👖
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
طرز تهیه مربای گل محمدی فوق العاده 🌹🍯🌹🍯🌹 👨🍳 👩🍳 #آشپـــزی_بانـــو 😋 👕 👗 👖 @ashpazibano 👖
بهترین غذا در وعده افطار !🍚 یک ظرف فرنی یا شیربرنج یا شله ‌زرد برای افطاری یک ترکیب نرم و ساده و زود هضم است که بسیار هم مقوی ‌ست. 👨🍳 👩🍳 #آشپـــزی_بانـــو 😋 👕 👗 👖 @ashpazibano 👖
😍😍 اول باید ژله بستنی درست کنیم به رنگ دلخواه و متضاد رنگ میوه مون این میوه در ایران موجود نیست و ما میتونیم بجاش ازانبه استفاده کنیم طرزتهیه یک بسته ژله رنگ دلخواهتون راداخل یک لیوان آبجوش خوب حل کنیدبزاریدخنک شه بعدنصف لیوان بستنی وانیلی شل شده بهش اضافه کرده وخوب مخلوط میکنیم کف قالب راچرب میکنیم ابتدا میوه ی خرد شده را با فاصله ته قالب میذاریم و یه کم از ژله بستنی رو در قالب میریزیم تا فاصله بین میوه های چیده شده گرفته بشه داخل یخچال میذاریم تا نیم بند شه و بعد بقیه ژله مون رو در قالب میریزیم تا پر بشه و ۵ساعت در یخچال میزاریم تا کامل ببنده. 📡 🌐 @Ajaieb_Jahan
🍃 🔸اسفناج رو بعد پخت با پياز داغ فراوان مخلوط كرده و نمك و فلفلش رو اندازه كرده و بعد رويه خمير يوفكا پخش كرده و رول میکنیم 🔸چون اسفناج چرب میشود رويه خمير روغن نمیزنیم بعد رول كردن هم زرده زده و كنجد میپاشیم و میزاریم تو فر با درجه ١٦٠ به مدت ٢٠ دقيق 👨‍🍳 👩‍🍳 😋 👕 👗 👖 @ashpazibano 👖
چیز کیک کاراملی😍😍 ‌‌‌‌‌ ✍مواد لازم: بیسکویت پتی بور ۱ بسته خرد شده پنیر ماسکار پونه بدون نمک، ۱ بسته خامه صبحانه پاکتی ۱ بسته پودر قند به مقدار دلخواه پودر کرم کارامل نصف بسته شیر نصف لیوان نسکافه ۱ ق غ ‌‌‌‌‌ 🍜طرز تهیه: اول بیسکویتها رو داخل غذا ساز خرد کنید و به اندازه یک قاشق سر پر ته لیوان مورد نظرتون بریزید. پنیر وخامه و پودر قند رو با همزن بزنید تا حسابی مخلوط بشه. نصف بسته پودر کرم کارامل رو با نصف لیوان شیر بجوشونید و بزارید خنک بشه و به مایع پنیری اضافه کنید ی ق غ نسکافه رو هم با آب باز کنید و اضاف کنید روی بیسکویتها از مواد پنیری بریزید و روی مواد پنیری میتونید نوتلا یا کرم لوتوس بریزید و در یخچال بزارید و نوش جان کنید. ‌‌‌ 👨‍🍳 👩‍🍳 😋 👕 👗 👖 @ashpazibano 👖
ابتدا ژله آلوئه ورا رو با یک و نیم لیوان آبجوش درست کنید یه سانت ته قالب بریزید و بزارید داخل یخچال تا نیم بند بشه بعد بیسکویت ها رو روی ژله نیم بند شده بچینید و به آرامی روشون ژله آلوئه ورا خنک شده رو بریزید و بزارید نیم بند بشه سپس پاناکوتای وانیلی رو درست کنید و بعد خنک شدن بریزید . ▫️شیر ۲ لیوان ▫️شکر ۷ ق غ ▫️خامه صبحانه ۵ ق غ ▫️ژلاتین ۲ ق غ آب ۱ استکان ▫️وانیل مقداری پودر ژلاتین رو با یک استکان آب سرد روی حرارت غیر مستقیم حل کرده بعد شیر و شکر و وانیل را روی حرارت گذاشته و هم بزنید تا شکر حل شه خامه رو روی حرارت غیر مستقیم با چنگال هم زده تا نرم بشه و کم کم به مواد اضافه کنید و هم بزنید تا مواد به خوبی حل بشن و از روی حرارت بردارید و وقتی خنک شد ژلاتین آب شده رو بهش اضافه کنید . 👨‍🍳 👩‍🍳 😋 👕 👗 👖 @ashpazibano 👖
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فيله مرغ را نواري برش مي زنيم، و با نمك فلفل پودر سير و پاپريكا كمي روغن زيتون مزه دار مي كنيم بسته نودل را به همراه چاشنيش به مدت ٤-٣ دقيقه داخل آبجش قرار ميديم و بعد آبكش مي كنيم، بعد فيله هاي مزه دار شده را دو آرد معمولي مي غلطونيم، و در آخر يك رشته چنتايي از نودل ها دور فيله ها مي پيچيم و كم با دست فشار ميديم كه بهم بچسبند، و در روغن غوطه ور به حدي كه برشته بشن سرخ مي كنيم( حدود پنج دقيقه) يكبار هم اين دستور رو با فر امتحان مي كنم و نتيجه رو بهتون اعلام مي كنم. و اینکه چرا چند رنگن، یک سری اول را در روغن خالی سرخ کردم، بعد کمی زردچوبه زدم به روغن آخرین سری را هم به روغن پاپریکا اضافه کردم اين غذا به صورت سرد هم خوشمزه س يعني مي تونين از قبل آماده كنين و بعدا سرو كنين اضافه شده: بچه ها فيله مرغ بافت خيلييييييي نازكي داره و در روغن غوطه ور مي پزه، مثل جوجه چيني مثل فيله سوخاري، واينكه نودل ها اصلا خشك به طوري كه نشه خورد نميشن، يه حالتي مثل پفك هندي پيدا مي كنن نوش جان ❤️ 👨‍🍳 👩‍🍳 😋 👕 👗 👖 @ashpazibano 👖
🍜 😋 🔸ابتدا زرشک ها را شسته و کنار گذاشته سپس درون ظرفي پیاز ریز خرد شده را با كمي زردچوبه و مقدار کمی روغن تفت داده تا طلایی شود ، سپس به آن عدس ، جو ، و عدس قرمز (دال ) كه از قبل همگي خيس خورده اند را اضافه ميكنيم ، بعد از يك ساعت از پخت آش ، آب زرشک تازه را كه با ميكسر يا بلندر گرفته شده را به آن اضافه می کنیم و بعد از حدود بیست دقیقه جوشیدن نمك ، گلپر و سبزي ترخون را افزوده و بعد از جا افتادن آن را سرو میکنیم 👨‍🍳 👩‍🍳 😋 👕 👗 👖 @ashpazibano 👖
#شب_قدر #احیا قرآن به سـر گرفتم و گفتم سلام ✋ عشـ❤ـق یعنی به جز حریم تو بر من حرام عشـ❤ـق ┅═══✼❉❉✼═══┅ •°•°•°•🌸 #ایده_همسرداری🌸•°•°•°• ♡⇨💚 @HaamsarDari 💚⇦♡