لطفا در ایتا مطلب را دنبال کنید
مشاهده در پیام رسان ایتا
#خورشت_بامیه
مواد لازم
بامیه: ۳۰۰ گرم
گوشت خورشتی: ۵۰۰ گرم
گوجه فرنگی: ۶ عدد
پیاز بزرگ: ۲ عدد
لپه: ۳/۴ پیمانه اختیاری
رب گوجه فرنگی: ۲ قاشق غذاخوری
آب غوره، نمک، فلفل سیاه، زردچوبه و زعفران دمکرده: به مقدار لازم
طرز تهیه
اول پیاز داغ درست میکنیم بعد که تفت خورد دو حبه سیر رنده شده رو اضافه میکنیم و کمی تفت میدیم بعد گوشت رو اضافه میکتیم و سرخش میکنیم بعد زرچوبه و فلفل سیاه و رب رو اضافه میکنیم و تفت میدیم دو لیوان اب اضافه میکنیم بعد از جوش اومدن کاملا شعله رو کم میکتیم تا گوشت کاملا پخته بشه بعد بامیه ها یکمی تهش رو میگیریم زیاد نشه که خورشت لیز میشه بعد کمی تفت میدیم و و یک ساعت اخر بامیه سرخ شده و نمک و زعفرون و دو تا لیمو عمانی رو اضافه میکتیم و اجازه میدیم تا کاملا جا بیفته
❥┅┄→•☆↓ #Jõıň↓☆•←┄┅❥
•••❥❥•←• #آشپـزےبانــــو ☆﷽☆
Jõıň☞❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧❢
6.36M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#ترشک
با این روش میتونید خیلی راحت و سریع یه ترشک خیلی عالی و خوشمزه درست کنید پس زود و تند و سریع دست بکار بشین و یه ترشک ترش ترش ترش درست کنید
.
مواد لازم :👇
میوه شامل آلو و آلبالو و گیلاس و آلو زرد و شبرنگ ۱ کیلو
سرکه ۱/۴ لیوان
نمک ۱ قاشق غذاخوری
رب نارنج ۱قاشق غذاخوری
.
دستور تهیه :👇
میوها رو شسته و توی قابلمه بریزید و روی حرارت بزارید تا آب بندازه بعد که آب انداخت و شروع به جوشیدن کرد و کمی نرم شدن نمک و سرکه و رب نارنج و اضافه میکنیم و میزاریم بجوشه تا کم کم آب میوه تبخیر بشه و به غلظت برسه و ترشک ما آمادست.
نکته :👇
از هرنوع میوه ای میتونید استفاده کنید حتما از آلبالو استفاده کنید به جای رب نارنج میتونید از رب انار ترش هم استفاده کنید
❥┅┄→•☆↓ #Jõıň↓☆•←┄┅❥
•••❥❥•←• #آشپـزےبانــــو ☆﷽☆
Jõıň☞❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧❢
😋✍طرز تهیه سبزی پلو حرفه ای
مواد لازم
برنج4 پیمانه
سبزی مخصوص سبزی پلو400 گرم
روغن به میزان لازم
نمک و فلفل به میزان لازم
زعفران آب کرده2 الی 3 قاشق غذاخوری
دستور تهیه🍲
برنج را به مدت ۳-۲ ساعت در آب و نمک خیس کنید.
سبزی مخصوص سبزی پلو را تمیز شسته و ریز خرد کنید.
سیر تازه را پوست گرفته، ریز خرد کنید و سپس با سبزی خرد شده مخلوط کنید و کمی نمک و فلفل روی آن بپاشید تا مزه دار شود.
قابلمهای را تا نیمه آب کرده و روی حرارت قرار دهید تا به جوش آید، سپس مقداری نمک به آب اضافه کنید.
آب برنج خیس خورده را خالی کرده و برنج را به آب جوش اضافه کنید.
اجازه دهید برنج حدود ۱۰ دقیقه بجوشد تا اطراف دانههای برنج کمی نرم شود، ولی وسط آن هنوز سفت باشد، سپس برنج را آبکش کنید.
قابلمه را شسته و روی حرارت قرار دهید تا خشک شود، سپس ۳-۲ قاشق غذاخوری روغن به آن اضافه کنید.
وقتی روغن داغ شد، ته دیگ موردنظر را در آن بچینید؛ سپس برنج، سبزی و سیر خرد شده را لایه به لایه در قابلمه بریزید.
در این مرحله حرارت را کم کنید و اجازه دهید سبزی پلو ۴۵ دقیقه دم بکشد.❥┅┄→•☆↓ #Jõıň↓☆•←┄┅❥
•••❥❥•←• #ایـــده_بانــو ☆﷽☆
Jõıň☞❢✧❁ @idehbano ❁✧❢
دسر بیسکوییتی دورنگ😍😍
5 لیوان شیر
1ونیم ق غ نشاسته ذرت
1ونیم ق غذاخغوری آرد (میتونین بجاش بازم نشاسته ذرت بزنین)
2 ق غ پودر کاکائو
نصف لیوان شکر
5 گرم وانیل شکری (شکر دار)
100 گرم شکلات
2 بسته بیسکوییت پتی بور (یکیش ساده یکیش کاکائویی)
1 بسته کرم شانتی یا پودر خامه یا دریم ویپ که با 100-200 میلی لیتر خامه فرم دادین ویا مقداری خامه فرم گرفته
80 گرم شکلات رنده شده برای تزیین
داخل قالب مربع شکل دلخواه، یک لایه بیسکوییت ساده بچینین، در قابلمه ای، شیر سرد، نشاسته و اگه آرد میزنین، آرد و پودر کاکائو رو مخلوط کنین و روی شعله بپزین تا غلیظ شه. از روی شعله بردارین و وانیل و شکلات رو اضافه کنین و 5 دقیقه مخلوط کنین.وقتیکه ولرم شد، روی بیسکوییت ها بصورت یک لایه نازک بریزین .سپس یک لایه بیسکوییت کاکائویی و بعد پودینگ و بیسکوئیت
سپس روش خامه فرم گرفته بدین و صاف کنین، بعد روش یک لایه بیسکوییت کاکائویی، پودینگ، بیسکوییت ساده، پودینگ و خامه فرم گرفته بدین و حداقل 4 ساعت بزارین یخچال و بعد با شکلات رنده شده تزیین کنین
❥┅┄→•☆↓ #Jõıň↓☆•←┄┅❥
•••❥❥•←• #آشپـزےبانــــو ☆﷽☆
Jõıň☞❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧❢
هدایت شده از پزشک ایرانی
🍁شب ها آرامشی دارند
✨از جنس خدا
🍁پروردگارت همواره
✨با تو همراه است
🍁امشب از همان شبهایی ست
✨که برایت یک
🍁شب بخیر خدایی آرزو کردم
✨شب پاییزیتون
🍁آروم ودرپناه خدا
💖❥┅┄→•☆↓ #Jõıň↓☆•←┄┅❥
•••❥❥•←• #آشپـزےبانــــو ☆﷽☆
Jõıň☞❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧❢
هدایت شده از عجایب جهان
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تا که سخن از دل و از دلبر است
نام خدا ،زینت هر دفتر است🍃🌸
خداوندا بانام ویادت و
توکل بر کرمت🍃🌸
روزمان راشروع میکنیم
🍃🌸"بسم الله الرحمن الرحیم"🍃🌸
💖Join👇
🍃🌸#کانال_رسمی【☜عجایب جهان☞】
.↶🇯🇴🇮🇳↷.
cнαɴεℓ↬♡ @Ajaieb_Jahan ♡↶
هدایت شده از عجایب جهان
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
❣️ #سلام_امام_زمانم❣️
دل را پر از طراوت عطر حضور کن آقا تو را به حضرت زهرا ظهور کن🍃🌸
آخر کجایی ای گل خوشبوی فاطمه برگرد و شهـر را پر از امواج نور کن🍃🌸
#اللهم_عجل_لولیک_الفرج_بحق_رینب
🍃🌸تعجیل درفرج #پنج صلوات🍃🌸
💖Join👇
🍃🌸#کانال_رسمی【☜عجایب جهان☞】
.↶🇯🇴🇮🇳↷.
cнαɴεℓ↬♡ @Ajaieb_Jahan ♡↶
هدایت شده از عجایب جهان
♦️با هم دعای فرج را برای سلامتی و فرج آقا امام زمان(عج) میخوانیم
🔹با قرائت دعای فرج به این جمع میلیونی بپیوندیم
#دعای_فرج
#سلامتی_اقا_امام_زمان
#لطفا_برای_همه_ارسال_کنید
#عجایب_جهان ↙️↙️
cнαɴɴεℓ◌➣ @Ajaieb_Jahan ⁉️
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#خیارشور خونگی ده روزه
#خیارشور خونگی ده روزه
دستور تهیه :👇
برای داشتن خیار شور ترد وخوشمزه حتما از خیار محلی استفاده کنید خیار گلخانه نمیشه
ازنمکی که برای خیار شور استفاده میکنید نمک نمکدان نباشه نمک های که تو کیسه چند کیلوی هستن استفاده کنید نمک کیلوی بهش میگن دونه هاش درشته سوپر مارکتا دارن
این اندازه تقریبا برای سه کیلو خیار کافیه
خیار رو بشورید وبا دستمال آشپزخانه خوب خشک کنید
۲۵۰ گرم سبزی(ترخون جعفری ریحان نعنا شوید) چند تکه شه کافیه بشورید کاملا آبش بره
چند عدد فلفل تند
چند حبه سیر
آب ده لیوان
نمک نصف لیوان یک ذره بیشتر از نصف لیوان
سرکه سفیدیک ونیم لیوان تا دولیوان
آب رو بزارید بجوشه ونمک رو اضافه کنید وقتی جوشید ونمک تو آب حل شد بزارید سرد شه سرکه رو اضافه کنید
بقیه کارو رو طبق فیلم انجام بدید درشو محکم ببنید هوا نده وبزارید تو دمای اشپزخانه و تاریک باشه
بعد از یک هفته قابل خوردنه
بعد از این مدت جاخنک بزارید
حتما آب روی تمام خیار وسبزی رو بگیره
❥┅┄→•☆↓ #Jõıň↓☆•←┄┅❥
•••❥❥•←• #آشپـزےبانــــو ☆﷽☆
Jõıň☞❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧❢
کاکا
یکی از شیرینی های اصیل گیلان هستش
که طرفدار زیاد داره😍😍😍 ـ
دو عدد تخم مرغ رو با نصف لیوان شکر مخلوط کردم.وخوب با چنگال زدمش تا کش دار بشه.میزان شکر بستگی به ذائقه خودتون داره.
بعد یک لیوان شیر اضافه کردم و آرد رو کم کم اضافه میکنم وهم میزنم و یه کوچولو دارچین و دو قاشق غذاخوری گلاب.
همه مواد رو با هم، مخلوط کردم تا یکدست بشه.
اگه ارد برنج نداشتید از آرد گندم استفاده کنید.
غلظت مواد باید مثل فرنی پس زیاد رقیق یا غلیظش نکنید
بعد داخل تابه روغن ریختم وقتی داغ شد یک ملاقه از موادم ریختم وسط تابه اجازه دادم سرخ بشه وبرش گردوندم تا طرف دیگشم سرخ بشه
من امروز از قالب استفاده کردم.قالبها رو داخل روغن داغ گذاشتم وداخلش مایع رو ریختم.
با چای بسیار میچسبه
❥┅┄→•☆↓ #Jõıň↓☆•←┄┅❥
•••❥❥•←• #آشپـزےبانــــو ☆﷽☆
Jõıň☞❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧❢
#آشپزی
#_طرز_تهیه_آردسوخاری
🍞پودر نان ۵۰۰ گرم، پودر سیر، پودر تخم گشنیز، فلفل سیاه، فلفل قرمز، زردچوبه،پودر جوز هندی، نمک، پودر پیاز و پودر پاپریکا از هر کدام نصف قاشق غذا خوری. همه مواد را با پودر نان مخلوط کنید.
❥┅┄→•☆↓ #Jõıň↓☆•←┄┅❥
•••❥❥•←• #آشپـزےبانــــو ☆﷽☆
Jõıň☞❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧❢
#پيراشكى_سيب_زمينى
موادلازم:
سيب زمينى پخته ٧٥٠ گرم
گوشت چرخ كرده ٣٠٠ گرم
تخم مرغ ٤عدد
جعفرى ٣٠ شاخه
زرشك تفت خرده ٣ق.غ
پياز رنده شده ١عدد
رب گوجه فرنگى ١ق.غ
آرد سوخارى ٣٠٠ گرم
طرز تهيه:
ابتدا سيب زمينى پخته را با دوعدد تخم مرغ پخته رنده مى كنيم. در تابه كمى روغن مى ريزيم گوشت چرخ كرده،پياز،رب گوجه فرنگى و نمك و فلفل ريخته و با هم تفت مى دهيم سپس زرشك را با شكر و كره و زعفران از قبل تفت داده را اضافه مى كنيم بعد جعفرى خرد كرده را مى ريزيم و خوب با هم تفت مى دهيم. در ظرفى دو عدد تخم مرغ را هم زده در ظرف ديگرى آرد سوخارى را مى ريزيم. سيب زمينى و تخم مرغ را خوب ورز داده بعد كمى برداشه به شكل دلخواه پهن كرده كمى از مايه را در وسط خمير گذاشته در تخم مرغ بعد در آرد سوخارى غلطانده و در،روغن سرخ كرده درظرفى چيده و آماده سرو است.
❥┅┄→•☆↓ #Jõıň↓☆•←┄┅❥
•••❥❥•←• #آشپـزےبانــــو ☆﷽☆
Jõıň☞❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧❢