#سمبوسه_پیتزایی
۲تا هات داگ
نیم کیلو قارچ
ی فنجون ذرت
یدونه فلفل دلمه ای
.
همرو خرد کردم ریختم تو تابه و تفت دادم نمک فلفل زردچوبه اویشن زدم اخر سر پنیر پیتزا اضافه کردم و وقتی پنیر آب شد زیرشو خاموش کردم.از مواد گذاشتم لای نون پیچیدم و تو روغن داغ با شعله ملایم سرخشون کردم بعدشم گذاشتم توی طوری تا روغنش بره.
💜 #آشپـ♡ـزےبانـ♡ـو ↬ 💛
░҉⃟🧚🏼♀₯↬ @AshpaziBano ↶🌸⃝⃡
#غوره_بادمجون
مرغ روبانمک وفلفل وزردچوبه مزه دار باکمی آب ویه کوچولو پیاز وکمی فلفل دلمه ای خلالی گذاشتم بپزه وبادمجونا رو سرخ کردم وتوهمون تابه مرغمو یه تفت کوچولو دادم درآوردم گوجه فرنگیامو هم نمک پاشیدم ویه تفت دادم وتوهمون روغن باقیمونده یه پیاز وفلفل قرمز تفت دادم البته بهمراه فلفل دلمه ای وغوره هم زدم تنگش وقتی خوب تفت دادم آب مرغمو بهش اضافه وگذاشتم کمی جابیوفته ودرآخرمرغ وگوجه فرنگی وبادمجونو هم گذاشتم کنارش.من سیب زمینی رشته ای هم گذاشتم عالی شد😋😋
💜 #آشپـ♡ـزےبانـ♡ـو ↬ 💛
░҉⃟🧚🏼♀₯↬ @AshpaziBano ↶🌸⃝⃡
#باسلوق_شیره_انگور😍😍
موادلازم
نشاسته یک پیمانه
آب چهار پیمانه
بادرنجوبه یک پیمانه
شیره انگور(دوشاب)یک پیمانه البته بستگی به ذائقتون داره
گردو خرد شده به مقدار لازم
طرز تهیه:
نشاسته,سه پیمانه آب,یک پیمانه بادرنجوبه,یه پیمانه دوشاب رو تو قابلمه باهم مخلوط میکنیم,خوب هم میزنیم تا نشاسته حل بشه,بعد میذاریم رو شعله گاز,مرتب هم میزنیم,یکم که غلیظ شد,یک پیمانه آب باقیمانده رو اضافه میکنیم و باز هم میزنیم,خوب که غلیظ شد و به راحتی از قاشق جدا نشد,گردوهارو اضافه میکنیم و بعد شعله پخش کن و دم کنی میذاریم,با شعله کم یه ربع میذاریم تا دم بکشه و خامیه نشاسته از بین بره,بعد تو ظرف مورد نظر میریزیم.
اگه بخواین مثل مال من قالبی بشه,تو قالب که ریختیم,صبر کنید تا کامل سرد بشه,بعد به راحتی از قالب جدا میشه
💜 #إیــ♡ــده_بانـ♡ـو ↬ 💛
░҉⃟🧚🏼♀↬ @IdehBano ↶⃝⃡🧚♂
هدایت شده از عجایب جهان
♦️با هم دعای فرج را برای سلامتی و فرج آقا امام زمان(عج) میخوانیم
🔹با قرائت دعای فرج به این جمع میلیونی بپیوندیم
#دعای_فرج
#سلامتی_اقا_امام_زمان
#لطفا_برای_همه_ارسال_کنید
#عجایب_جهان ↙️↙️
cнαɴɴεℓ◌➣ @Ajaieb_Jahan ⁉️
#مافین_مرغ
مواد لازم برای چهار نفر
سینه مرغ پخته شده یک عدد
سیب زمینی دو عدد
فلفل دلمه ای یک عدد
ذرت نصف یک کنسرو
قارچ سه عدد
تخم مرغ سه عدد
زعفران با سخاوت
فلفل و نمک و آویشن به مقدار لازم
..اول مرغو بپزین و ریش ریش کنین ..سیب زمینی رو نگینی خرد کنین و با کمی زرد چوبه و نمک سرخ کنین بپزه نه اینکه برشته بشه
..فلفل دلمه ای و قارچ رو نگینی خرد کنین . قارچ زیاد نریزین آب میندازه
همه موادو به اضافه ذرت بریزین تو یه ظرف و مخلوطش کنین
ادویه اصلیش زعفرونه ...فلفل و آویشن و نمکشم بزنین و تخم مرغها رو توش بشکنین...اگه احساس کردین تخم مرغش کمه یه دونه ی دیگه هم بشکنید. چون همه ی مواد به صورت جداگانه در پخته شده و تخم مرغ باعث منسجم شدنشون میشه.
در قالب مافین گذاشتم.حدود 30دقیقه در فر با دمای 180
❥┅┄→•☆↓ #Jõıň↓☆•←┄┅❥
•••❥❥•←• #آشپـزےبانــــو ☆﷽☆
Jõıň☞❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧❢
#سوپ_ماست
جو پرک ۱/۵ لیوان . عصاره ی مرغ ۱/۵ لیتر (۶ لیوان) . ماست ٢ لیوان . آب ٢ لیوان . برگ گشنیز تازه و ریز خرد شده ٢۰۰ گرم . نمک
همه ی موادو داخل قابلمه میریزیم و بعد شعله رو روشن میکنیم . بعد از جوش اومدن , حرارتو کم میکنیم و بعد از دو ساعت , یک سوپ فوق العاده جا افتاده و خوشمزه داریم .
_عصاره ی مرغ رو علاوه بر پختن ران و سینه ی مرغ , از پختن بال و گردن اون و بعد رد کردن از صافی هم میتونیم تهیه کنیم .
فوروارد کنین خانوما👌
❥┅┄→•☆↓ #Jõıň↓☆•←┄┅❥
•••❥❥•←• #آشپـزےبانــــو ☆﷽☆
Jõıň☞❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧❢
#خورشت_آلو_مسما
سینه مرغ یا بوقلمون تکه ای و خورشتی خرد شده
آلو بخارا
پیاز داغ فراوان
نمک،فلفل ،زردچوبه،زعفران
سیب زمینی سرخ شده
ابتدا پیاز داغ کردم هر چه پیاز داغش بیشتر لعاب و طعمش خوشمزه تر
بعد سینه بوقلمون رو اضافه کردم تفت دادم نمک و فلفل سیاه و زردچوبه رو به اضافه کردم تفت دادم درشو گذاشتم حدود 5 دقیقه تفت خورد بعد آلو شسته شده و خیس خورده رو اضافه کردم و کمی آب ریختم آب در حدی باشه روی موادرو بگیره کافیه خیلی پر آبش نکنید شعله رو زیاد کردم تا بجوشه بعد شعله رو کم کردم و گذاشتم حدود 45 دقیقه هم پخت هم جا افتاد اخر کار مزش رو چشیدم ی طعم ملس و خوشمزه ای داره اگر دوست داشتید 1 ق م خوری ابلیمو و شکر اضافه کنید که من نکردم چون کاملا مزه دار بود حالا 1تا2 زعفران دم شده بهش اضافه کردم و 10 دقیقه بعد کاملا به روغن افتاد و زیرشو خاموش کردم😋وبا پلو وسیب زمینی سرخ شده سرو کردم.
نکته
پیازها باید یک اندازه خرد بشه و طلایی بشه و اینکه مقدارها رو نگفتم چون تعداد خانواده هد متفاوت هست و هر کس مقدار غذای روزانه رو خودش میدونه
من حدود 300 گرم سینه بوقلمون و 2 عدد پیاز بزرگ و حدود 20 تا 25عدد آلو استفاده کردم.
❥┅┄→•☆↓ #Jõıň↓☆•←┄┅❥
•••❥❥•←• #آشپـزےبانــــو ☆﷽☆
Jõıň☞❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧❢
قاتل چربی بدن
🔹کافیست یک قاشق چای خوری دانه زیره سبز را به قوری حاوی آب در دمای ۸۰ درجه اضافه کرده و بگذارید ۱۰ - ۱۵ دقیقه دم بکشد و سپس وقتی کمی خنک شد چند قطره آب لیمو ترش تازه به آن اضافه کنید و نیم ساعت قبل از غذا مصرف کنید و از معجزه آن بهره مند شوید.
❥┅┄→•☆↓ #Jõıň↓☆•←┄┅❥
•••❥❥•←• #ایـــده_بانــو ☆﷽☆
Jõıň☞❢✧❁ @idehbano ❁✧❢
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👆چطور از دست قاتل خاموش فرار کنیم؟
اگر کسی دچار گاز گرفتگی شد نوشابه و هیچ نوع خوراکی به او ندهید.
❥┅┄→•☆↓ #Jõıň↓☆•←┄┅❥
•••❥❥•←• #ایـــده_بانــو ☆﷽☆
Jõıň☞❢✧❁ @idehbano ❁✧❢
#خورشت_لوبيا_چيتى
مواد لازم:
بادمجان ٥عدد
گوشت خورشتى ٢٥٠ گرم
لوبيا چيتى ٢٠٠ گرم
پياز مربّع خرد شده ١عدد
گوجه فرنگى ٥عدد
غوره ٤ق.غ
سيب زمينى سرخ كرده ٢عدد
رب گوجه فرنگى ٢ق.غ
زردچوبه ١ق.م
زعفران دم كرده نصف استكان
طرز تهيه:
ابتدا در تابه كمى روغن مى ريزيم بادمجان ها را سرخ مى كنيم. در قابلمه كمى روغن ريخته پياز و گوشت را با هم سرخ مى كنيم كمى فلفل قرمز و زرد چوبه مى ريزيم و با هم تفت داده بعد رب گوجه فرنگى و كمى زعفران ريخته با هم تفت مى دهيم سپس ١/٥ ليتر آب اضافه كرده بعد لوبيا چيتى را ريخته درب قابلمه را گذاشته تا بپزد. بعد از پخت غوره،نمك و بقيه زعفران را هم ميريزيم. گوجه حلقه كرده را روى بادمجان ها چيده و با هم سرخ مى كنيم بعد به خورشت اضافه كرده و درب قابلمه را گذاشته روى شعله كم به مدت ٣٥ دقيقه تا جا بيوفتد بعد در ظرفى ريخته با سيب زمينى سرخ كرده تزئين مى كنيم و آماده سرو است.
❥┅┄→•☆↓ #Jõıň↓☆•←┄┅❥
•••❥❥•←• #آشپـزےبانــــو ☆﷽☆
Jõıň☞❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧❢