eitaa logo
اشپزی بانو ایرانی
5.7هزار دنبال‌کننده
30هزار عکس
34.3هزار ویدیو
135 فایل
#تــــــــــــــــوجه👇👇👇 📚 کتاب هایی که قبل ازمرگ باید بخوانیم...👇✅ https://eitaa.com/joinchat/2373517458Cb099503ae7 مدیر👇 @Hossein_hajivand #تبلیغات👇تبلیغ http://eitaa.com/joinchat/2953183246Ce6d64e22a6
مشاهده در ایتا
دانلود
🔷 سینه مرغ روبا پیاز،نمک و فلفل سیاه،اب لیمو تازه،١قاشق سس مایونز،٢قاشق خامه،٢حبه سیر،زعفرون باهم مخلوط میکنیم.در یخچال استراحت میدیم. در تابه ای سرخش میکنیم ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮ @ashpazibano
🔷 کلم قرمز خرد شده:500 گرم سرکه سفید:1/2+1 پیمانه آب:1/2+1 پیمانه نمک:2 قاشق چایخوری شکر:1 قاشق چایخوری طرز تهیه: سرکه و آب و نمک و شکر رو مخلوط کنید و چند دقیقه بجوشونید. بعد کلم رو بریزید و حدود 10 دقیقه بزارید بجوشه و خاموش کنید بعد از سرد شدن, تو شیشه بریزید و یخچال بزارید. ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮ @ashpazibano
13.74M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
تقدیم به همه شما . به ازای ۱ کیلو بلغور گندم 🥩گوشت قرمز (انتخاب خودتون، گوساله یا گوسفندی): ۳۰۰ گرم . 🍗سینه مرغ: ۱۵۰ گرم . (البته می‌تونید از سینه بوقلمون هم استفاده کنید) . نمک: ۲ تا ۳ قاشق غذا خوری (بچشید) روغن: ۴ قاشق غذا خوری آب: زیاااد 😃 شیر: ۲ لیوان . گوشت و مرغ رو با آب و پیاز بذارید تا بپزه. بلغور گندم رو یک دور بشورید و در آب در حال جوش بریزید. نمک و روغن رو بریزید و یک ساعت بعد با گوشت کوب برقی اون رو صاف کنید (البته حرکت گوشت‌کوب برقی اختیاری هست)، هرجا حس کردید سفت شده آب بریزید. و مدام حواستون به این باشه که تَه نگیره. یک ساعت بعد گوشت و مرغ رو که ریش‌ریش کردید به همراه آب گوشت اضافه کنید و باز‌هم با گوشت کوب برقی اونارو صاف کنید. ۲(تا ۳) ساعت بعد شیر رو اضافه کنید و ۱۰ دقیقه بعد از ریختن شیر، کار آماده‌س. . از تاپینگ‌های زیر برای تزیین حلیم استفاده کنید: . روغن حیوانی (یا گیاهی) کره کنجد دارچین شکر نمک شیره‌خرما شیره انگور گوشت قیمه سینه مرغ ریش‌ریش شده ❥┅┄→•☆↓ ↓☆•←┄┅❥ •••❥❥•←• ☆﷽☆ Jõıň☞‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧❢
10.73M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
قیمه مهمونی 😋 نکته:نمک خورشت یک ساعت قبل از اتمام پخت به خورشت اضافه میشود.‌‌‌ ‌ شستن گوشت با استفاده از آب ولرم باعث خوشرنگ شدن خورشت میشود. لپه ها از قبل بصورت جداگانه نیم پز شده و آبکش شده .‌ ‌ ادویه جات مورد استفاده ی من شامل زردچوبه،فلفل قرمز و پودرسیر میباشد. ‌استفاده از دارچین و زعفران بنا به ذائقه ی شما سلیقه ای میباشد و در صورت تمایل میتوانید زعفران را در حین پخت و دارچین را در آخر به خورشت اضافه کنید ❥┅┄→•☆↓ ↓☆•←┄┅❥ •••❥❥•←• ☆﷽☆ Jõıň☞‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧❢
5.8M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
۲۰۰گرم سیب زمینی آبپز نصف سینه ی مرغ پخته شده خیارشور دو عدد بزرگ پنیر خامه ای ۵۰گرم سس مایونز یک قاشق سرپر فلفل سیاه و نمک نون تست جعفری ساطوری شده کملا اندازش دلخواهه ولی دوقاشق غ خ پر کافیه پ ن:میتونید از پیازچه هم به جای جعفری استفاده کنید ولی یه کوچولو تند میشه و شاید کوچولوهاتون نپسندن😬 اضافه های نون تست را نریزید دور بزارید خشک بشه و پودرش کنید کمی تو تابه بدون روغن تفتش بدید فقط تغییر رنگ نده بهش ادویه های دلخواه را اضافه کنید و یه پودر سوخاری عالی دارید ❥┅┄→•☆↓ ↓☆•←┄┅❥ •••❥❥•←• ☆﷽☆ Jõıň☞‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧❢
7.49M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
بستنی قیفی رنگی رنگی 🍦 این بستنی نیاز به همزدن نداره، بافتش هم شبیه بستنی سنتی هست . مواد لازم :👇 پودر ژله ۴ ق غ که من از هر طعمی یک ق غ برداشتم ابجوش یک لیوان که من این یک لیوان تقسیم به چهار کردم برا هر پودر ژله من از طعم هلو، توت فرنگی، شاتوت و بلوبری استفاده کردم وانیل نصف ق م خامه صبحانه یک پاکت /۲۰۰ گرم شیر عسلی ۲۰۰ گرم رنگ خوراکی یک تا دو قطره قابل حذف فرواد_یادت نره😘 ❥┅┄→•☆↓ ↓☆•←┄┅❥ •••❥❥•←• ☆﷽☆ Jõıň☞‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧❢
7.97M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کیک خیس خونگی 🤩😋 فرواد_یادت نره😘 ❥┅┄→•☆↓ ↓☆•←┄┅❥ •••❥❥•←• ☆﷽☆ Jõıň☞‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧❢
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍰🍮🦋 ✨تزیین کیک و شیرینی به شکل پروانه🦋👍😋👌 خیلی عالیه😍 زیباترین ایده های تزئین کیک های تولد و جشن ها و مراسم ها ❥┅┄→•☆↓ ↓☆•←┄┅❥ •••❥❥•←• ☆﷽☆ Jõıň☞‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧❢
هدایت شده از پزشک ایرانی
نیایش صبحگاهی 🌺🍃 ✨خدای خوبم 🌸امروزم را به تو میسپارم. 🍃به مـن کمک کن تا آنچه را 🌸 سبب دردو رنجم شده است 🍃و آنچه محدود و 🌸محـصورم میکند را ببخشم. 🍃به من کمک کن تا دوباره شروع کنم. ✨پروردگارا 🌸به زندگیم برکت ببخش 🍃و ذهنم را روشن کن. 🌸روزی را که پیش رو دارم 🍃 به تو میسپارم 🌸خودت بهترینها را برایم مقدر بفرما " آمیــن "🙏 یـــاران ┄┅┄┅┄♡ℒℴνℯ ♡┄┅┄┅┄
هدایت شده از پزشک ایرانی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍁 زندگی"باغی"است که باعشق"باقی"است "مشغول دل"باش نه"دل مشغول" بیشتر"غصه های ما" از "قصه های خیالی ماست" پس بدان اگر"فرهاد"باشی همه چیز"شیرین"است کسی هرگز نمیداند.. چه سازی میزندفردا.. زندگی را دریاب.. صبح بخیر❤️
یک نون خوشمزه و عالی ، کوکه و یا یاغلی کوکه در زبان ترکی ، از اون نونهای خوشمزه است که برای افطار و حتی بعد ماه رمضون برای صبحانه خیلی می چسبه . یه نون کم شیرین و خوشمزه و عالی که به خاطر کم شیرینیش معروفه مواد لازم : آرد 2/5 لیوان (آرد قنادی یا ارد نانوایی ، من ارد نانوایی استفاده کردم) شیر ولرم 1 لیوان شکر 1 ق غ پودر خمیر مایه 1 ق م (لوازم قنادی ها ،سوپری ها و نانوایی ها دارن) روغن مایع 1/4 لیوان کره 25 گرم نمک 1 ق چ زردچوبه مقداری ( به دلخواه اگه دوست دارین رنگ نونتون کمی زرد رنگ بشه بریزبن و اگر نه که هیچ ) دستور تهیه : نصف شیر رو با خمیر مایه و شکر توی ظرفی ریختم و کمی هم زده و درش رو گذاشته به مدت 10 دقیقه تا به عمل بیاد. توی ظرف بزرگتری بقیه شیر و کره نرم شده و روغن مایع و نمک و زردچوبه رو ریختم و مخلوط کردم. بعد خمیر مایه به عمل اومده رو ریختم. آرد الک شده رو کم کم اضافه کردم و خوب ورز دادم . سعی نکنید که چسبندگی خمیر رو با اضافه کردن آرد بپوشونید ، برای اینکه اونوقت نون خشک میشه . پس حسابی ورز بدین . من هم ورز دادم و هم صد بار روی صفحه کارم کوبیدم . خمیر رو توی ظرفی که چرب کردم قرار دادم و روش رو پوشونده و یک ساعت در جای نسبتا گرم استراحت کنه . بعد از استراحت کف سینی فر رو چرب کردم و از خمیر چونه هایی برداشتم و کف سینی قرار بدین و روش مهر زدم (منطور اینه که از یه چیز دایره ای مثلا در بطری ندشابه و یا یه رینگ روی خمیر حالت دادن) ، بعد دوباره روش دستمال کشیدم و گذاشتم 20 دقیقه دیگه استراحت کنه . بعد از استراحت دوم برای رومالش هم از زعفران دم کرده و یه دونه زرده تخم مرغ و یک قاشق مربا خوری شیر رو مخلوط و روش زدم . من روش هم کمی کنجد پاشیدم . نون ها رو داخل فر 180 درجه به مدت 20 تا 25 دقیقه قرار دادم . اکر رنگ نون هاتون طلایی نشده می تونین یکی دو دقیقه گریل شعله بالا رو روشن کنین . یه طرف حاوی آب هم می تونین داخل فر بزارین تا نون ها خشک نشن . اگه از فر استفاده نمی کنید میتونید روی گاز قرار بدید . کف تابه ای رو چرب کنید و خمیر رو توی اون بزارید دقیقا مراحلی که گفتم طی کنید و و روی حرارت بزارید و روش یک دم کنی قرار بدید . یک ربع بزارید بپزه ، بعد از اون نون رو برگردنید تا طرف دیگه اش یک ربع دیگه هم بپزه. ❥┅┄→•☆↓ ↓☆•←┄┅❥ •••❥❥•←• ☆﷽☆ Jõıň☞‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧❢
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
❥┅┄→•☆↓ ↓☆•←┄┅❥ •••❥❥•←• ☆﷽☆ Jõıň☞‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧❢