eitaa logo
اشپزی بانو ایرانی
5.8هزار دنبال‌کننده
29هزار عکس
32.9هزار ویدیو
134 فایل
#تــــــــــــــــوجه👇👇👇 📚 کتاب هایی که قبل ازمرگ باید بخوانیم...👇✅ https://eitaa.com/joinchat/2373517458Cb099503ae7 مدیر👇 @Hossein_hajivand #تبلیغات👇تبلیغ http://eitaa.com/joinchat/2953183246Ce6d64e22a6
مشاهده در ایتا
دانلود
‼️شرکت زن در راهپیمایی 🔷س 1415: با توجه به این که زن جهت شرکت در راهپیمایی می‌بایست از منزل خارج شود، آیا واجب است از شوهر اجازه بگیرد؛ و اگر شوهر به همسرش بگوید من به هیچ عنوان راضی به شرکت در راهپیمایی نیستم، تکلیف زن چیست؟ ✅ج: در مواردی که شرکت نکردن در راهپیمائی موجب تضعیف نظام اسلامی شود، منوط به اذن شوهر نیست. @ashpazibano
‌ کباب کوبیده مرغ مواد لازم : جعفرى ساطورى شده ٣ تا ٤ قاشق غذا خورى فلفل دلمه اى ١/٢ پیاز متوسط ١ عدد سینه مرغ کامل ١ قطعه زعفران (آبکرده) ٢ ق غ کره (آب شده) ١٠٠گرم نمک و فلفل سیاه به میزان لازم طرز تهیه: سینه مرغ را ٢ بار با پنجره ریز چرخ کنید سپس زعفران دم کشیده نمک و فلفل، پیاز رنده شده بدون آب و جعفرى ساطورى شده را با هم مخلوط کنید و تا جایى که چربى روى دستتان را بگیرد مواد را ورز دهید،سپس روى ظرف را با سلفون بپوشانید و ٢ ساعت در یخچال به آن استراحت دهید . حالا مواد را به سیخ مخصوص کوبیده بکشید و به جاى استفاده از آب که هنگام سیخ کشیدن کباب به دست میزنید از آب پیازى که رنده کرده بودید استفاده کنید اینکار طعم خوبى به کباب شما میدهد،سیخها را به روى آتش منتقل کنید و هر چند درصد کمى احتمال ریختن آن هست اما دقایق اولیه سریع سیخها را پشت و رو کنید بعد از آماده شدن با پلوى زعفرانى یا نان داغ میل کنید البته کره داغ و آب شده را با برس قبل از سرو به کبابتان بمالید. نکات مهم: به جاى جعفرى خرد شده از فلفل دلمه اى ساطورى شده نیز میتوانید استفاده کنید که طعم خوبى به کباب شما میدهد من در مواد اولیه هر ٢ را یادداشت کردم شما از حس چشایى خود کمک بگیرید و فقط یکى از آنها را به گوشت خود اضافه کنید. :آتش زیر کبابتان زیاد نباشه گوشت مرغ خیلى سریع خشک میشه و میسوزه،کم حرارت بودن آتش هم نتیجه تلاش شما را خراب خواهد کرد ٣:گوجه کباب شده کنار این غذا مکمل خوبیست. 👨‍🍳 👩‍🍳 😋 👕 👗 👖 @ashpazibano 👖
اي تيراميسو مواد لازم: آب يک پيمانه,آرد يک پيمانه,روغن جامد يک سوم پيمانه,تخم مرغ چهار عدد,نمک نوک قاشق چايخورى,وانيل يک هشتم قاشق چايخورى, طرز تهيه:فر رو با دويست درجه روشن کنيد تا داغ بشه.داخل سينى فر کاغذ روغنى بندازيد.به يک قيف پارچه اى بزرگ و ماسوره کنگره دار يا ساده هم احتياج داريد. حالا آب,روغن,نمک و شکر (اگر خواستيد)رو داخل قابلمه روى حرارت متوسط بزاريد.همين که روغن ذوب شد و آب از ته قابلمه شروع به جوشيدن کرد (نزاريد کاملا بجوشه و آب تبخير بشه ),آردو يکجا داخلش بريزيد و با قاشق چوبى هم بزنيد تا خمير گلوله بشه و چيزى به ديواره هاى قابلمه نچسبيده باشه.توى اين مرحله خميرو داخل يک کاسه بزاريد و با قاشق کمى پهنش کنيد تا زودتر کمى خنک بشه.پنج دقيقه که گذشت دونه دونه تخم مرغهارو اضافه كنيد و با دست به خورد خمير بديد.با تخم مرغ آخر وانيل هم اضافه کنيد.بعد کل خميرو داخل قيف بريزيد و با فاصله داخل سينى شکوفه بزنيد .هر مدلى که دوست داريد بزنيد ولى زياد نازک يا زياد ضخيم نباشن.بعد بزاريدشون طبقه وسط فر,بعد از نيم ساعت از پشت شيشه فر نگاهشون کنيد و از پف زيبا شون لذت ببريد ولى در فرو باز نکنيد چون خراب ميشن.نون ها بايد حدود چهل و پنج دقيقه بپزن.بعد از فر خارج کنيد بزاريد کاملا خنک بشن و با كِرِم تيراميسو پرشون کنيد. كرم تيراميسو:يك ليوان خامه صبحانه سفت(خامه پاكت صورتي كه سفته)+يك ليوان پنير ماسكارپونه يا خامه اي(سعي كنيد از ماسكارپونه استفاده كنيد)+ميزان دلخواه پودر قند يا پودر شكر+كمي وانيل :با همزن برقي بزنيد تا يكنواخت بشه و با قيف داخل نون ها بذاريد
•┈•✦✿✦•┈• #موساكا_يونانى شش عدد بادمجان رو پوست گرفته حلقه حلقه يا دراز برش داده وآرد زده نمك زده و در روغن سرخ ميكنيم. يك عدد پياز بزرگ و پنج حبه سير رو ريز كرده وتفت ميديم و سيصد گرم گوشت چرخ كرده رو اضافه كرده و تفت ميديم. سه عدد گوجه فرنگى و يك عدد فلفل دلمه را ريز كرده و اضافه ميكنيم ودر آخر دارچين، رنده پوست پرتقال يا ليمو يك ق م ، جوز هندى و نمك و فلفل اضافه ميكنيم. سه ق غ جعفرى خرد شده ميريزيم ظرف پيركس رو كاملاً چرب ميكنيم ويك رديف بادمجانها رو چيده ويك رديف مايه گوشتى وباز يك رديف بادمجان و سپس يك پيمانه ماست آب گرفته وسه عدد تخم مرغ و كمى نمك وفلفل با هم مخلوط كرده روى ظرف ميريزيم ويك بسته پنير پيتزا روى مواد ريخته كمى فلفل قرمز روى آن ميريزيم وفويل ميكشيم ودر فر ١٧٥ درجه وبه مدت ٤٠دقيقه ميزاريم. 😀 مى تونيم به جاى بادمجان از كدو، كلم يا سيب زمينى و به جاى گوشت چرخ كرده از مرغ پخته استفاده كنيم. 😋 👨🍳 👩🍳 #آشپـــزی_بانـــو 😋 👕 👗 👖 @ashpazibano 👖
•┈•✦✿✦•┈• این کلیپ و با دقت ببینید، ایشون باربیکیو هستن ، روایت داریم اونایی ک خوردن ، نظرشون این بوده ک با سس باربیکیو مک دونالد برابری داره 🤗🤗😅😁😊 مواد لازم برای تهیه سس باربیکیو ارد یک قاشق غذا خوری ، روغن زیتون ۲ ق غ ، عصاره گوشت یا مرغ یک عدد ( استاک) ، سس سویا یک ق غ ، سرکه بالزامیک ۴ ق غ ، شکر قهوه ای ۳ ق غ ( اگر دوس داشتید میتونید ی قاشق هم اضافی تر بریزید) ادویه ها شامل ، زنجبیل نصف ق مرباخوری ، پودر تخم گشنیز یک ق مربا خوری ، پودر سیر ۱ ق مرباخوری ، جور هندی یک چهارم ق مرباخوری فلفل سیاه یک ق مرباخوری ، رب انار ۴ ق غ ، رب گوجه فرنگی یک ق غ ، عصاره دود ۱۲ قطره ، طبق فیلم اول ارد را داخل روغن زیتون کمی تفت بدید ، ادویه ها را اضافه کرده ، تفت بدید خیلی کم ، رب ها را ریخته و ب تفت ادامه دهید ، اب گوشت یا مرغ را اضافه کنید ب تدریج ، حالا سس سویا ، سرکه بالزامیک و شکر قهوه ای رابریزید ، و خوب هم برنید و اجازه بدید حباب بزنه ، عصاره دود و هم اضافه کنید 🤗 حالا ی سس باربیکیو خیلی خوشمزه دست ساز خودتون و با انواع کبابها و غذاهای دلخواه و برگرهای خونگی نوش جان کنید 👇👇 👩‍🍳 😋 👕 👗 👖 @ashpazibano 👖
سس باربیکیو #توضیخ_کامل_وکلیپ👇👇 👨🍳 👩🍳 #آشپـــزی_بانـــو 😋 👕 👗 👖 @ashpazibano 👖
#شیرینی_لیمویی 👨🍳 👩🍳 #آشپـــزی_بانـــو 😋 👕 👗 👖 @ashpazibano 👖
•┈•✦✿✦•┈• شیرینی لیمویی مواد لازم : کره به دمای محیط رسیده 100 گرم پودر قند 80 گرم زرده تخ مرغ 1 عدد وانیل ¼ قاشق چایخوری رنده پوست لیمو 1 قاشق چایخوری نشاسته ذرت 20 گرم مارمالاد به میزان لازم آرد 150 گرم طرز تهیه: ابتدا آرد و نشاسته ذرت را مخلوط کنید و از الک رد کنید. کره نرم و پودر قند را با همزن مخلوط کنید(3 دقیقه) زرده تخم مرغ/ وانیل و رنده پوست لیمو را اضافه کنید و یک دقیقه هم بزنید. آرد و نشاسته را تدریجا اضافه کنید و با لیسک هم بزنید تا آرد به خورد مواد برود .خمیر را در کاسه بچرخانید تا جمع شود اصلا ورز ندهید. خمیر آماده را در کیسه فریزر بگذارید و با وردنه آنرا به ضخامت 5 میلیمتر باز کنید و برای یک ربع دریخچال بگذارید. خمیر را از کیسه فریزر خارج کنید و روی کاغذ روغنی بگذاریدضخامت خمیر را تنظیم کنید و شروع کنید به کاتر زدن . من از کاتر فشاری طرحدار استفاده کردم ؛ میتوانیداز کاتر معمولی استفاده کنید و با پشت سیخ کباب چوبی یک حفره روی خمیر ایجاد کنید که بعد از پخت با مارمالاد حفره را پر کنید. خمیر های قالب زده را در سینی فر که کاغذ روغنی انداخته اید با فاصله بچینید . هر بار میتوانید خمیر را جمع کنید و ضخامتش را تنظیم کنید و کاتر بزنید تا خمیر تمام شود. فر را روی حرارت 180 درجه تنظیم کنید و یک ربع زمان دهید تا فر گرم شود ،در این فاصله سینی گلهای قالب زده را در یخچال بگذارید. سپس سینی را در طبقه وسط برای مدت 20 تا 25 دقیقه قرار دهید تا زیر شیرینی ها طلایی شود. سینی را از فر خارج کنید و بعد از اینکه از داغی افتاد شیرینی ها را روی پنجره سیمی منتقل کنید تا کاملا به دمای محیط برسند. سپس در ظرف مناسب چیده و سرو کنید. 👩‍🍳 😋 👕 👗 👖 @ashpazibano 👖
لوکما ترکیه ای 👨🍳 👩🍳 #آشپـــزی_بانـــو 😋 👕 👗 👖 @ashpazibano 👖
•┈•✦✿✦•┈• ترکیه ای براتون پزیدم به چه قشنگی و تردی🤗ایلیا که گفت مامان از صد بهت صد میدم،منم کلی ذوق مرگ شدم😁 حالا شما بهم از صد چند میدید؟؟😉 آرد سه لیوان و نیم آب ولرم دو لیوان خمیر مایه یه ق غ خ شکر یه ق چ خ نمک نوک ق چ خ . برای شربت شکر سه لیوان آب دو لیوان گلاب یک چهارم لیوان نصف یه لیمو ترش . اول شربت رو آماده می کنیم، شکرو گلاب و آب رو داخل قابلمه با حرارت کم میذاریم تا شکر حل بشه،همینه جوشید لیمو و زعفران رو اضافه کنید و بذارید با حرارت کم بجوشه تا شربت بعد خنک شد به غلظت عسل برسه.... برای خمیر هم، همه ی مواد رو با هم توی یه ظرف گود مخلوط می کنیک و یکساعت استراحت میدیم تا عمل بیاد، توی تابه یا قابلمه تا نصف روغن بریزید و بذرید تا داغ بشه، بعد یه قاشق رو بردارید و با روغن چرب کنید و نصف قاشق از خمیر رو بردارید و توی روغن بندازید ،سریع پف می کنه و سرخ میشه ،سرخ که شد با توری بردارید و روغنش که گرفته شد توی شربت خنک بندازید و بعد دو دقیقه از تو شربت خارج کنید.می تونید از قیف هم استفاده کنید. 👩‍🍳 😋 👕 👗 👖 @ashpazibano 👖
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سلام اول هفته تون عالی🌷 امیدوارم امروز و هر روز🌴 دلتون پر از شادی باشه🌱 وخونه هاتون پراز عشق🌸 و سفره هاتون پراز برکت🌱 و زندگيتون پرازصمیمیت☂ و عمرو عاقبتتون بخیرباشه🌺 👨‍🍳 👩‍🍳 😋 👕 👗 👖 @ashpazibano 👖
#پیراشکی_گوشت 👨🍳 👩🍳 #آشپـــزی_بانـــو 😋 👕 👗 👖 @ashpazibano 👖
•┈•✦✿✦•┈• پیراشکی گوشت خمیرجادویی یا معرکه: شیرولرم یک لیوان٬ مایه خمیریک ق سوپ خوری ٬ شکر یک ق سوپ خوری ٬ تخم مرغ یک عدد٬ نمک یک ق چایخوری ٬ روغن مایع نصف لیوان٬ آردسفیدبه میزان لازم شیر ولرم (شیرداغ یاسرد نباشد اگرسرد یا داغ باشد مایه خمیرعمل نمیاید ) و مایه خمیروشکرراباهم مخلوط می کنیم دران رابه مدت ۱۰ دقیقه میگذاریم و در جای تاریک مثل کابینت استراحت داده تا خمیرمایه عمل ایدنشانه عمل امدن خمیر مایه پف کردن ان است سپس تخم مرغ ، نمک وروغن را درظرفی دیگر مخلوط کرده باچنگال هم زده تا تخم مرغ از حالت لختی بیرون اید مایه خمیرعمل امده رابه ان اضافه کرده سپس ارد الک شده راکم کم اضافه کرده وهم میزنیم تاجایی ارد اضافه شود که خمیری بدست اید که بدست نچسبد سپس چنددقیقه ای انرا ورز میدهیم یادرظرف میکوبیم ، بیش ازاندازه ارد اضافه نشود چون موجب سفتی نان میشود روی خمیر را پوشانده ودرجای گرم حدود یک ساعت استراحت داده تاحجم ان دوبرابرشود. بعد ازاماده شدن یا به اصطلاح ورامدن خمیر دوباره کمی ان را ورز میدهیم تا پف ان گرفته شود سپس خمیر را با وردنه نازک پهن کرده وقالب زده ** موادمیانی: پیازنگینی راتفت داده گوشت چرخ کرده رااضافه کرده وتفت می دهیم سپس فلفل دلمه راهم اضافه و تفت می دهیم ودراخر قارچ ورقه شده را افزوده ونمک وفلفل وزردچوبه و پودر اویشن هم به میزان دلخواه زده این مواد به دلخواه میباشد می توان مایه ماکارونی ویا مرغ نگینی و۰۰ هم استفاده کرد این مواد را بین خمیرهای قالب زده گذاشته وبه دلخواه پنیر پیتزا ریخته ودولایه خمیر را می بندیم و در قالب مستطیلی ( یا سینی فر) چرب شده میچینیم و روی انها را با پارچه یا نایلون میکشیم وبه مدت ده دقیقه دیگر استراحت می دهیم تا پف دوم کنند۰ بعد یک عدد زرده تخم مرغ را با کمی زعفران وروغن مایع یاشیر مخلوط کرده وروی پیراشکی ها باقلمو کشیده (رومال کرده) و کنجد پاشیده درفر از بیست دقیقه قبل گرم ۱۸۰ به مدت بیست دقیقه بسته به دمای فرها متفاوت گذاشته دست اخر کمی گریل را روشن کرده تا روی نانها طلایی شود اگراحیانا دمای فر تنظیم نیست زیرقالب سینی فر را بگذارید یا نانها را طبقه بالا ترقراردهید . نکات * ازقالب پیراشکی که به شکلهای گرد ومثلث موجود هستند برای راحتی کار می توان استفاده کرد ۰ * می توان درابتدا برای اطمینان ازسالم بودن خمیرمایه یک ق س خمیرمایه را در یک چهارم لیوان اب ولرم به همراه یک ق س شکر عمل اوری کرد وبعدبه بقیه مواد افزودوشیرولرم راهم به انها اضافه کرد. * همه مواذ مثل ارد وتخم مرغ سرد نباشند یعنی به دمای محیط رسیده باشند. * موادمیانی چرب داغ ووابدار نباشد •┈•✦✿✦•┈• 👩‍🍳 😋 👕 👗 👖 @ashpazibano 👖
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
•┈•✦✿✦•┈• #کلیپ #لوکما #شیرینی_پزی (زهره) #بفرستید_برای_کدبانوها •┈•✦✿✦•┈• 👨🍳 👩🍳 #آشپـــزی_بانـــو 😋 👕 👗 👖 @ashpazibano 👖
تزئین غذا 👨🍳 👩🍳 #آشپـــزی_بانـــو 😋 👕 👗 👖 @ashpazibano 👖
👈اگر لاغر هستید شیره انگور بخورید شیره انگور شما را چاق میکند و برای کودکان و نوجوانان در حال رشد و افرادی که در اثر بیماری ضعیف شده اند عالی میباشد.🍺 💉 #پزشک_ایرانی 😎 🌡 👔 👚 ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ 👖 👖 👩⚕ @Dooctor 👨⚕
🍩بدترین زمان برای خوردن مواد قندی یک ساعت قبل از خواب می باشد ⭐️اگر عاشق شیرینی و شکلات هستید حداقل در ساعات اولیه ی روز آنها را مصرف کنید. 👨🍳 👩🍳 #آشپـــزی_بانـــو 😋 👕 👗 👖 @ashpazibano 👖
❌کاهش محسوس مصرف لبنیات در کشور عضو هیأت علمی انستیتو تحقیقات تغذیه: 🔹آمارها از کاهش محسوس مصرف لبنیات حکایت دارند 🔹متأسفانه شیر در سبد غذایی خیلی از ایرانی‌ها جایی ندارد 🔹اگر فکری برای آن نشود ۱۰ تا ۲۰ سال دیگر شاهد بیماری‌هایی نظیر پوکی استخوان، راشیتیسم و کوتاهی قد فرزندان‌مان خواهیم بود 💉 #پزشک_ایرانی 😎 🌡 👔 👚 ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ 👖 👖 👩⚕ @Dooctor 👨⚕
👌 ⭕️👈خرما+کمی پنیر خامه ای+گردو+نعناع طعم جالبیه و برای  با کمی نان خیلی عالیه 🎈🎈🎈🎈🎈🎈🎈🎈🎈🎈🎈🎈 👨‍🍳 👩‍🍳 😋 👕 👗 👖 @ashpazibano 👖
#دیزاین_میز_غذا 👨🍳 👩🍳 #آشپـــزی_بانـــو 😋 👕 👗 👖 @ashpazibano 👖
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#فیلم #شیرینی بدون گلوتن 👨🍳 👩🍳 #آشپـــزی_بانـــو 😋 👕 👗 👖 @ashpazibano 👖
🌸پروردگارا مشکلﮔﺸﺎﯼ ﺩﻭﺳﺘﺎﻧﻢ ﺑﺎﺵ 🌸ﻣﺴﯿﺮ ﺯﻧﺪﮔﯿﺸﺎﻥ را ﻫﻤﻮﺍﺭ ﮐﻦ و ﺻﻨﺪﻭﻗﭽﻪ ﺳﺮﻧﻮﺷﺖ ﺷﺎﻥ 🌸ﺭﺍ ﭘﺮ ﮐﻦ ﺍﺯ ﺧﻮﺑﯽ ﻭ ﺑﯽﻧﯿﺎﺯﺷﺎﻥ ﮐﻦ ﺍﺯ ﻫﺮ ﻧﯿﺎﺯﯼ 🌸روزتون گلـبــارون😍♥️🍃🌸 ❣ 👨‍🍳 👩‍🍳 😋 👕 👗 👖 @ashpazibano 👖
رنگینگ غذای سبک برای ماه رمضان مواد لازم (برای چهار نفر) : آرد گندم 500 گرم روغن 300 گرم خاکه قند 125 گرم خرمای سیاه نرم 500 گرم مغز گردو 125 گرم دارچین کوبیده نرم 1 قاشق سوپخوری هل کوبیده 1 قاشق مرباخوری پسته چرخ کرده 1 قاشق سوپخوری طرز تهیه رنگینگ : روغن را در ظرفی ریخته، روی حرارت می گذاریم تا داغ شود. آرد را داخل آن می ریزیم، حرارت را ملایم می کنیم. مرتب بهم می زنیم تا آرد کاملاً سرخ شده و طلائی شود سپس آن را از روی حرارت بر می داریم تا کمی سرد شود، آنگاه خاکه قند و دارچین و هل کوبیده را با آرد سرخ شده مخلوط می نمائیم. هسته های خرما را می گیریم و داخل هر یک خرما را یک تکه گردو می گذاریم. نیمی از آرد سرخ شده را در ظرف مسطحی می ریزیم و با پشت قاشق روی آن را صاف می کنیم و خرماها را روی آن می چینیم. با بقیه آرد سرخ شده روی خرماها را می پوشانیم و باز با پشت قاشق روی آن را صاف می کنیم و کمی خاکه قند و دارچین روی آن می پاشیم و پسته چرخ کرده را نیز روی آن می ریزیم. حال با کارد رنگینگ آماده شده را به شکل لوزی یا چهارگوش برش می دهیم و در ظرف می چینیم. 👨‍🍳 👩‍🍳 😋 👕 👗 👖 @ashpazibano 👖
#ترشي_تربچه مواد لازم: ▫️برش های باریک تربچه : 3/4 فنجان ▫️برش های باریک هویج : 1/4 فنجان ▫️سیر سبز (یا معمولی) خرد شده : یک حبه ▫️فلفل هالپانو (یا فلفل های دیگر) : یک عدد ▫️سرکه برنج : نصف فنجان ▫️شکر ارگانیک : نصف فنجان ▫️نمک دریایی : نصف قاشق چایخوری طرز تهیه : سرکه، شکر و نمک را در قابلمه کوچکی بریزید و روی اجاق بجوشانید. هم بزنید تا شکر حل شود. سپس تربچه ها، هویج و سیر را اضافه کنید و اگر فلفل نیز تهیه کرده اید، آن را نیز اضافه کنید و سپس از روی شعله بردارید.مواد را داخل شیشه استریل شده بریزید. شب را بگذارید روی کابینت بماند و سپس در یخچال بگذارید. درست کردن این ترشی زمانی نمی برد و بسیار ساده است. می توانید از آب آن به عنوان سس روی سالاد استفاده کنید. 👨🍳 👩🍳 #آشپـــزی_بانـــو 😋 👕 👗 👖 @ashpazibano 👖