فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#مزه_دار_کردن_ماهی
ب این روش میتونید یک ماهی فوق العاده خوشمزه و بدون بو رو درست کنید و از طعمش لذت ببرید
مواد لازم👇
آب لیمو ترش و یا نارنج (یک عدد نارنج کامل)
سرکه یک الی دو قاشق غذاخوری
سیر ۶ حبه
روغن زیتون خوراکی ۳ قاشق غذاخوری
چاشنی آلسپایس ۱ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاه ب میزان لازم
تخم گشنیر یک قاشق چایخوری
زنجبیل نصف قاشق چایخوری
نعنا خشک سابیده شده یک قاشق غذاخوری
ماهی( من از شوریده استفاده کردم)
کره برای سرخ کردن ب میزان لازم
تمام مواد رو با هم ترکیب میکنیم و ماهیامون رو ب مدت نیم ساعت توش قرار میدیم. این چاشنی خیلی عالیه قدرت نرم کردن گوشت و ماهیشم بالاس یعنی با نیم ساعت زود مزه دار شده و ماهی نرم میشه. کره رو در تابه اب میکنیم حواستون باشه نسوزه و ماهی رو سرخ میکنیم.
❥┅┄→•☆↓ #Jõıň↓☆•←┄┅❥
•••❥❥•←• #آشپـزےبانــــو ☆﷽☆
Jõıň☞❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧❢
#ژله_تکنفره_ویترینی
ردیف اول. ژله آلورا رو با یک و نیم لیوان آب جوش درست کنید و با تخم شربتی هایی که از قبل خیساندید ته قالب بریزید.
ردیف دوم. میوه دلخواه رو به شکل برگ برش بزنید و روی ردیف اول که نیم بند شده بچنید و مقدار کمی ژله آلورا با قاشق روشون بریزید و بذارید یخچال تا فیکس بشن.
ردیف سوم. ژله توت فرنگی رو با یک لیوان آب جوش درست کنید و وقتی خنک شد یک لیوان بستنی وانیلی بهش اضافه کنید. و روی ردیف دوم بریزید.
ردیف چهارم. از ژله آلورایی که درست کردید یک ردیف دیگه بریزید.
ردیف پنجم. ژله آلورا رو با یک لیوان آب جوش درست کنید و وقتی خنک شد یک لیوان بستنی وانیلی بهش اضافه کنید. و روی ردیف چهارم بریزید.
به همین راحتی 😍
.❥┅┄→•☆↓ #Jõıň↓☆•←┄┅❥
•••❥❥•←• #آشپـزےبانــــو ☆﷽☆
Jõıň☞❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧❢
#ادویه_کباب_تابه_ای
🔸تركيبات🔻
فلفل سیاه , پودر لیمو عمانی , کمی زردچوبه و
سماق . موقع سرو هم میشه دوباره
سماق استفاده کرد
.
•❥┅┄→•☆↓ #Jõıň↓☆•←┄┅❥
•••❥❥•←• #آشپـزےبانــــو ☆﷽☆
Jõıň☞❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧❢
#دیزاین_سالاد
.❥┅┄→•☆↓ #Jõıň↓☆•←┄┅❥
•••❥❥•←• #آشپـزےبانــــو ☆﷽☆
Jõıň☞❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧❢
.
#بلدرچین
شکمش رو پاک کردم گردنش و پوست دور گردنش رو کندم و شستم و کنار گذاشتم . توی تابه ی پیاز بزرگ رو خلالی نازک کردم و با کمی روغن تفت دادم تا طلایی شه. بعد انداره یک مشت گردوی ریز خرد شده ریختم و تفت دادم یکم نمک و زرد چوبه و یکم پودر لیمو عمانی زدم و یک مشت کشمش ک از قبل شستم ریختم به اضافه یک ق غ زرشک. هم زدم بعد از یک دقیقه خاموش کردم. شکم بلدرچین ها رو با مواد پر کردم . ی نخ بلند اووردم و دور دوتا ساق بلدرچین ها رو نخ پیچوندم یکم نخ دور شکمشون هم پیچوندم و گره زدم. حالا تو فیلم کاملا مشخصه کلیپش رو میزارم. بعد روی بلدرچین ها رو زعفران زدم و توی ی تابه با کمی کره حسابی سرخ کردم. بلدرچین ها رو از تابه برداشتمتو همون تابه یک ق غ سر پر رب گوجه ریختم و تفت دادم یک پیاز کوچک رو چهار قاچ کردم و روی رب گذاشتم هم زدم یک لیوان اب اضافه کردم گداشتم یکم سس بجوشه بعد بلدرچین ها رو روی رب گذاشتم در تابه رو بستم تا یک ساعت بعد از یک ساعت بلدرچین امادست . به همراه برنج میل کنید و از عطر و طعم لذیذش لذت ببرید.
❥┅┄→•☆↓ #Jõıň↓☆•←┄┅❥
•••❥❥•←• #آشپـزےبانــــو ☆﷽☆
Jõıň☞❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧❢
هدایت شده از پزشک ایرانی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍃🌸ظهر امروزتان زیبـا الهے
🌸اونقدر شاد باشید
🍃🌸ڪه صداے خنده هاے ازته دلتون
گوش غصه ها رو ڪَرڪنه
🍃🌸و زمین و زمان براے افتادن
بهترین اتفاقات عمرتون
🌸🍃دست به دست هم بدن
🍂🌸سلااام ظهرتون بخیر🍂🌸
#دسر_لبنانی
شير و شكر و ارد سميد(سمولينا) رو باهم مخلوط كنيد و بزاريد روي حرارت ملايم و مرتب هم بزنيد تا زماني كه شير بجوش بياد و مواد غلظت پيدا كنه و سنگين بشه سپس از روي حرارت بردارين و عرق بهارنارنج يا گلاب رو اضافه كنيد و هم بزنيد و در ظرف هاي مورد نظر بريزيد و بزاريد يخچال كاملا خنك شود و ببندد.
بعد از بستن بايد حالت سفت و نرم داشته باشه مثل دسرهاي ديگه.
خامه رو بزنيد تقريبا فرم بگيره و بريزيد❥┅┄→•☆↓ #Jõıň↓☆•←┄┅❥
•••❥❥•←• #آشپـزےبانــــو ☆﷽☆
Jõıň☞❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧❢
#کیک_بی_بی
🥮آرد را با دو قاشق چایخوری بکینگ پودر، یه پنس نمک، نصف پیمانه پودر کاکائو، شکر، نصف قاشق جوش شیرین، 1 قاشق غذاخوری پودر نسکافه و نصف قاشق وانیل، همه را باهم مخلوط کنید. وسط مواد را گود کنید و 1 پیمانه شیر، نصف پیمانه روغن و نصف پیمانه آب داغ را اضافه کنید. دوتا تخم مرغ رو با چنگال بزنید و به مواد اضافه کنید به صورت دروانی و آروم هم بزنید و قالب را چرب کنید و کاغذ روغنی بندازید و داخل فر از قبل گرم شده درجه 180 به مدت 35 دقیقه قرار دهید. بعد از پخت و سرد شدن، کیک را از وسط به دو قسمت تقسیم کنید
❥┅┄→•☆↓ #Jõıň↓☆•←┄┅❥
•••❥❥•←• #آشپـزےبانــــو ☆﷽☆
Jõıň☞❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧❢
ﻣﻮﺭﭼﮕﺎﻥ ﺑﺎ ﻫﻢ ﺣﺮﻑ نمی زنند
ﺍﻣﺎ ﺩﺳﺘﻪ ﺟﻤﻌﯽ ﺩﺍﻧﻪ ﺟﻤﻊ می کنند
ﺯﻧﺒﻮﺭﻫﺎ ﺑﺎ ﻫﻢ ﺣﺮﻑ نمی زنند
ﺍﻣﺎ ﺩﺳﺘﻪ ﺟﻤﻌﯽ ﺧﺎﻧﻪ می سازند🍂🌸
ﭘﺮﺳﺘﻮﻫﺎ ﺑﺎ ﻫﻢ ﺣﺮﻑ نمی زنند
ﺍﻣﺎ ﺩﺳﺘﻪ ﺟﻤﻌﯽ ﺑﻪ ﺳﻔﺮ می روند🍂🌸
ﺁﺩﻣﻬﺎ ﺑﺎ ﺍﯾﻨﮑﻪ ﺧﻮﺏ حرف می زنند
ﺗﻨﻬﺎ ﺁﺫﻭﻗﻪ ﺟﻤﻊ می کنند
ﺗﻨﻬﺎ ﺧﺎﻧﻪ ﺧﻮﺩ ﺭﺍ ﺑﻨﺎ ﻣﯽ ﮐﻨﻨﺪ
ﻭ ﺗﻨﻬﺎ ﺳﻔﺮ می کنند.🍂🌸
براستی ﮐﻪ ﺁﺩﻣﯽ ﺗﻨﻬﺎ ﺗﺮﯾﻦ
ﻣﻮﺟﻮﺩ ﺭﻭﯼ ﺯﻣﯿﻦ ﺍﺳﺖ 🍂🌸
💖
خدایا جهان پادشاهی تو راست
ز ما خدمت آید خدائی تو راست
پنـاه بلنـدی و پستی توئی
همه نیستند آنچه هستی توئی
همه آفریدست بالا و پست
تـوئی آفریننـدهٔ هر چه هست🍃
#خورشت مرغ
اول ساق ران هارو زردچوبه و فلفل سیاه زدم و تو روغن سرخ کردم و گذاشتم کنار.تو همون روغن یه پیاز متوسط که رنده کردم و تفت دادم و بعد یه سیر رنده شده اضافه کردم.(قارچو تمیز شستم اگه بزرگه از وسط نصف کنید و اگه ریزه خورد نکنید )به پیازو سیر اضافه کردم و تفت دادم و بعد مرغهارو اضافه کردم یه لیوان آب جوش ریختم و گذاشتم نیم ساعت بپزه.بعد یکم جعفری خورد شده اضافه کردم(دو قاشق غذا خوری).تو یه ماهیتابه یه قاشق کره به همراه یه قاشق رب و یه قاشق ارد با هم تفت دادم نصف لیوان آب ریختم وقتی مواد یکدست شد به خورشتمون اضافه کردم و در آخر دوقاشق آب غوره ریختم .نمکش هم تست کنیداگه کم بود یکم اصافه کنید .۵ دقیقه قل بخوره و تمام .😋
💜 #آشپـ♡ـزےبانـ♡ـو ↬ 💛
░҉⃟🧚🏼♀₯↬ @AshpaziBano ↶🌸⃝⃡
🌺🌺🌺🌺
سلام دوستای قشنگم عصرتون بخیر😍😍
امروز یه غذای خوشمزه و متفاوت آوردم براتون
کتلت برنج
طرز تهیه:
برنج رو بپزید بذارید کاملا نرم بشه هرچی شفته تر بشه بهتره😍بعد داخل کاسه بریزید و بهش نمک و فلفل و زردچوبه و آویشن و پنیر پیتزا اضافه کنید و خوب ورز بدید
گوشت و پیاز و جعفری رو سرخ کنید و از مواد کتلت بردارید و داخل دست باز کنید یکم از مواد گوشتی بریزید داخلش و خوب گرد کنید و سرخ کنید😍نوشجان🌺
💜 #آشپـ♡ـزےبانـ♡ـو ↬ 💛
░҉⃟🧚🏼♀₯↬ @AshpaziBano ↶🌸⃝⃡
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#بورانی_بادنجان🍆
بادمجان متوسط 3 عدد
ماست چکیده یا پر چرب 2 پیمانه
سیر 2 حبه
پودر گردو 1/4 پیمانه
نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم
سبزیجات خشک در صورت تمایل
❥┅┄→•☆↓ #Jõıň↓☆•←┄┅❥
•••❥❥•←• #آشپـزےبانــــو ☆﷽☆
Jõıň☞❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧❢
#کیک_تخته_ای_نارگیل_و_کشمش 🍰 😋
آرد ۲.۵ لیوان
تخم مرغ ۴ عدد
شکر ۱ لیوان
شیر ۱/۲ لیوان
روغن مایع ۱/۲ لیوان
بیکینگ پودر ۲ ق م
وانیل ۱ ق چ
پودر نارگیل ۱/۲ لیوان
کشمش ۱/۲ لیوان
🔸تخم مرغ را داخل ظرف گودی ريخته، سپس با دور کند همزن، کمی هم ميزنيم.
بعد شكر را اضافه كرده حدود پنج دقيقه با دور كند همزن همزده تا كاملا كف كند.
بعد به ترتيب، شير، روغن مايع، وانيل و پودر نارگيل را اضافه كرده و با همزن هم ميزنيم.
آرد را به همراه بكينگ پودر الک كرده و توی چند مرحله به مايه كيک اضافه ميكنيم و با ليسک بطور دورانی هم میزنیم.
در آخر كشمش هاى آغشته به آرد را داخل مايه كيک ريخته و قالب را چرب كرده آرد پاشی ميكنيم و مايه كيک را داخل قالب مستطيل شكل به ابعاد ٢٠*٣٠ ريخته و توی فر با درجه ۱۸۰ بمدت ۴۵ دقيقه قرار ميدهيم❥┅┄→•☆↓ #Jõıň↓☆•←┄┅❥
•••❥❥•←• #آشپـزےبانــــو ☆﷽☆
Jõıň☞❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧❢
ویفر 😍
مواد لازم
خامه 1/3 لیوان
عسل 1 قاشق غذاخوری
کره 60 گرم
آبلیمو 1 قاشق غذاخوری
شکلات تخته ای 120 گرم
اسانس وانیل یا میوه 1 قطره
نان ویفر یا نان میکادو مقدار لازم
طرز تهیه : شکلات تخته ای را خرد کنید و داخل کاسه ای بریزید. کاسه را روی حرارت بخار آب قرار دهید و پس از اینکه شکلات آب شد عسل ، خامه فرم گرفته و کره نرم شده در دمای اتاق را اضافه کنید و با همزن مخلوط کنید تا یکدست شود. در انتهای کار اسانس و آبلیمو را اضافه کنید.
کرم را با قاشق روی نان ویفر بریزید و پخش کنید. روی آن نان دیگری قرار دهید و مجدد کرم اضافه کنید و به همین صورت لایه لایه نان و کرم را روی هم قرار دهید. لایه آخر را با نان بپوشانید.
پس از اینکه تمام لایه ها بر روی هم قرار گرفت بر روی نان ها کاسه ای اب بگذارید ( سنگینی کاسه باعث انسجام ویفر میشود ) و پس از 2 – 3 ساعت ویفر را برش بزنید و سرو کنید.
❥┅┄→•☆↓ #Jõıň↓☆•←┄┅❥
•••❥❥•←• #آشپـزےبانــــو ☆﷽☆
Jõıň☞❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧❢
#خوراك_ميگو_عربي
🍤ابتدا پياز و سير رو كمي تفت دادم و بعد قارچ و فلفل دلمه رو اضافه كردم و باز كمي تفت دادم،بعد گشنيز خرد شده رو اضافه كردم(زياد سبزي رو تفت ندين كه خاصيت و عطرش از بين ميره)كمي كه تفت دادم بهش ادويه نمك فلفل زردچوبه زدم و سرخ كه شد ميگو رو اضافه كردم(ميگو رو بيشتر از ده مين تفت ندين كه سفت نشه)و در نهايت بهش نخودفرنگي و ذرت و سيب رو اضافه كردم و يك دقيقه تفت دادم و گوجه اضافه كردم و در ظرفم گذاشتم
❥┅┄→•☆↓ #Jõıň↓☆•←┄┅❥
•••❥❥•←• #آشپـزےبانــــو ☆﷽☆
Jõıň☞❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧❢
#دویماج_تبریزی
🍡در شروع کار، ابتدا نامها را داخل کاسهای بزرگ ریخته و آنها را ریز ریز کنید و آب (یا دوغ) را کمکم به آن اضافه کرده و مخلوط کنید. توجه داشته باشید که خردههای نان خیلی له نشود. پنیر را نیز ریز رنده کرده و یا خرد کرده و به آن اضافه کنید.
اکنون کره را آب کنید و همراه گردو به آن اضافه کنید و کاملا” با دست مخلوط نمایید. مواد را درون دستها به شکل گرد یا بیضی کاملا فشرده کنید تا کاملا به هم بچسبد و متلاشی نشود.
❥┅┄→•☆↓ #Jõıň↓☆•←┄┅❥
•••❥❥•←• #آشپـزےبانــــو ☆﷽☆
Jõıň☞❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧❢
هدایت شده از پزشک ایرانی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خدایا💕
اَگَر کـِنـارِ لــحظـه هآیـَم
تــو را ندارَم
تــو خــود دَر کـِنارِ
لحــظِه هایَــم بـآش
هدایت شده از پزشک ایرانی
زندگی مثل یک کتاب است
بعضی فصلها ناراحت کننده
و بعضی فصلها شاد
بعضی هیجان انگیزند
اگرفصلی راورق نزنی هرگز
نمیفهمی که در فصل بعدی
چه چیزی انتظارت را میکشید
❤️💚
#فیله_پلو
فیله های مرغو مکعبی خرد کردم داخل یک ظرف ریختم پیاز را خلالی برش زدم با زعفرون ونمک وفلفل وکمی زردچوبه مخلوط کردم ویک ساعت با در بسته گذاشتم یخچال بعد سیب زمینی هم مکعبی خرد کردم وبا روغن سرخ کردم وکنار گذاشتم ...اگر هویج روخرد کنید با کمی اب بذارید بپزه حالا فیله ها را با کمی کره وکمی روغن با شعله کم تفت بدید بعد سیب زمینی وهویج هم اضافه کنید وکمی تفت بدید نمک وفلفل را اندازه کنید وبا برنج یا بدون برنج نوش جان کنید❥┅┄→•☆↓ #Jõıň↓☆•←┄┅❥
•••❥❥•←• #آشپـزےبانــــو ☆﷽☆
Jõıň☞❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧❢
يه عدد سينه مرغ رو بصورن نوارهاي باريك خرد كردم.
دوتا پياز متوسط رنده كردم،داخل تابه اي كمي روغن و كره ريختم و پياز اضافه كردم،كمي كه تفت خورد،مرغ خورد شده رو اضافه كردم ،نمك و فلفل سياه و زردچوبه رو هم ريختم و به تفت دادن ادامه دادم.هيچ آبي اضافه نكردم و اجازه دادم مرغ ها بپزن
تو تابه ديگي كمي روغن و كره ريختم ،قارچ هاي اسلايس شده رو اضافه كردم و تفت دادم،يه ليوان شير،دوقاشق ارد،دوقاشق پودر پنير پارمسان اضافه كردم،يكم كه جوشيدو غليظ شد خاموش كردم و دوقاشق غذاخوري خامه صبحانه اضافه كردم و خوب مخلوط كردم!
مخلوط قارچ رو به مرغ اضافه كردم. دوتا سيب زميني رو بصورت خلال هاي باريك و نازك خورد و سرخ كنيد،
كنار غذا سرو کنید.
ميتونيد كمي هم براي خوشرنگ شدن سس خردل اضافه کنید.
#چیکن_استراگانف❥┅┄→•☆↓ #Jõıň↓☆•←┄┅❥
•••❥❥•←• #آشپـزےبانــــو ☆﷽☆
Jõıň☞❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧❢
ترفند🍌🍌
برای تازه نگه داشتن موز👇
فقط کافیست دور ساقه آن سلفون بپیچید تا چندین روز بیشتر از حالت عادی سالم بماند و سیاه نشود.
╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮
❥┅┄→•☆↓ #Jõıň↓☆•←┄┅❥
•••❥❥•←• #آشپـزےبانــــو ☆﷽☆
Jõıň☞❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧❢
#کته_کباب
اینبار به جای درست کردن کباب تابه ای مواد گوشتی رو توی دست فرم دادم و در روغن سرخ کردم.
مواد کباب شامل گوشت چرخکرده+پیاز درشت +کمی آرد سوخاری که خیلی تردش میکنه+نمک و فلفل و زردچوبه و کمی پودر زیره سبز .
برای ته دیگ هم مقداری از برنج رو با زعفران آبکرده مخلوط کردم و کف قابلمه روغن ریختم ،لایه زعفرانی رو کف قابلمه پهن کردم و روی اون برنج سفید ریختم و گذاشتم دم بکشه
╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮
@ashpazibano
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#رولت_گوشت_و_بادمجون دیگه فکر کنم بهترین اسمی بود که برای این ترکیب جذاب میشد انتخاب کرد.
♨️مواد و اندازه ها طرز تهیه تقریبا واضح و مشخصه؛
╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮
@ashpazibano
هدایت شده از پزشک ایرانی
۱۰ گیاه ڪه ویروس ها را تار و مار میڪند
❥┅┄→•☆↓ #Jõıň↓☆•←┄┅❥
•••❥❥•←• #پزشـک_ایــرانے ☆﷽☆
Jõıň☞❢✧❁ @Dooctor ❁✧❢