فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#فلافل_ترکی
مواد لازم:
2 لیوان نخود خیس خورده وآبپز شده یا(400 گرم)
3 قاشق غذاخوری آرد
2 قاشق غذاخوری روغن
1 عدد پیاز
3 حبه سیر
کمی جعفری خردشده
1 قاشق چایخوری بینگ پودر نمک، فلفل قرمز، زیره از هرکدام 1 قاشق چایخوری
1 عدد تخم مرغ
روغن سرخ کردنی
طرز تهیه:
در غذا ساز 400 گرم نخودو پیاز، سیر وجعفری وروغن وادويه جات رابریزید وخوب پوره کنید بعد آردو بکینگ پودر وتخم مرغ را اضافه کنید وخوب چنگ بزنید.
از مواد به اندازه یک گردو بردارید وقلقلی کنید.
کوفته ها را در سینی بزارید وروشون رو سلفون بکشید وبزارید حدود 30 دقیقه در یخچال بمونه.
در ظرف روغن را بریزید و خوب که داغ شد و کوفته ها ر رو سرخ کنید.
وبرای سرو میتونید از ماست که با سبزی معطر وسیر مخلوط شده استفاده کنید.
❥┅┄→•☆↓ #Jõıň↓☆•←┄┅❥
•••❥❥•←• #ایـــده_بانــو ☆﷽☆
Jõıň☞❢✧❁ @idehbano ❁✧❢
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#برنجک کریسپی هندوانه ای🍉🍉
#یلدایی🥰
❤️
برنج کریسپی ۲ پیمانه (آموزش برنجک روقبلا گذاشتم سرچ کنید👌😅)
مارشمالو۲/۵پیمانه
کره ۱/۵قاشق غذاخوری
شکلات چیپسی
۲ قاشق چایخوری
رنگ خوراکی سبزوقرمز
❥┅┄→•☆↓ #Jõıň↓☆•←┄┅❥
•••❥❥•←• #آشپـزےبانــــو ☆﷽☆
Jõıň☞❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧❢
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#فینگرفود فوری و خووشمزههه😋
۵۰۰ گرم سیبزمینی
۱۰۰ گرم آرد ذرت
پنیر چدار ۷۵ گرم
نصف ق چ نمک و فلفل و پودر سیر
۱ عدد پیازچه
ابتدا سیبزمینی رو برش میزنیم و آبپز کرده و سپس میکوبیم و آرد ذرت وپیازچه خورد شده و نمک و فلفل و پودر سیر رو اضافه و ورز میذیم و سطح کارو آرد پاشی کرده و موادو پهن میکنیم برش زده و در روغن داغ سرخ میکنیم و با سس مایونز و سس کچاپ تزیین میکنیم😋
❥┅┄→•☆↓ #Jõıň↓☆•←┄┅❥
•••❥❥•←• #آشپـزےبانــــو ☆﷽☆
Jõıň☞❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧❢
هدایت شده از پزشک ایرانی
💫
یه روزی همه ی زخمهای زندگی خوب میشه...
اما بعضی حرفا هیچوقت فراموش نمیشه...
نه که چون حرفه تلخه، نه ؛
چون کسی بهت میگه که انتظارشو نداشتی...
رفتار بعضی از آدما هیچوقت از ذهنت پاک نمیشه شاید اون رفتار از نظر خیلیا، بد نباشه اما فقط خودتویی که میفهمی چقدر به خاطر رفتارش داغون شدی...
بعضی وقتا باید سکوت کنی و فقط به خاطر خودت پیگیر چیزی نشی
اما هیچوقتم یادت نمیره که چی بهت گذشت تا گذشت...
هوای زبون خودمون و دل دیگری رو داشته باشیم...
❥┅┄→•☆↓ #Jõıň↓☆•←┄┅❥
•••❥❥•←• #ایـــده_بانــو ☆﷽☆
Jõıň☞❢✧❁ @idehbano ❁✧❢
هدایت شده از پزشک ایرانی
ﻏﺮﻭﺭ..
ﺑﺪﺗﺮﯾﻦ ﺩﺷﻤﻦ ﺍﻧﺴﺎﻥ ﺍﺳﺖ
ﺗﻨﺪﺭﺳﺘﯽ..
ﺑﺎﺍﺭﺯﺵ ﺗﺮﯾﻦ ﺩﺍﺭﺍﯾﯽ ﺍﺳت
ﺑﯽ ﺗﻔﺎﻭﺗﯽ..
ﺩﺭﺩﻧﺎﮎ ﺗﺮﯾﻦ ﺍﻧﺘﻘﺎﻡ ﺍﺳﺖ
ﺁﺳﺎﯾﺶ ﻭ ﺁﺭﺍﻣﺶ..
ﺑﻬﺘﺮﯾﻦ ﻧﻌﻤﺖ ﺍست.
❥┅┄→•☆↓ #Jõıň↓☆•←┄┅❥
•••❥❥•←• #ایـــده_بانــو ☆﷽☆
Jõıň☞❢✧❁ @idehbano ❁✧❢
#كرانچى_نارگيل
🍪پودر یا تفاله نارگیل تازه 250 گرم - شکر 250 گرم - تخم مرغ 3 عدد - زرده تخم مرغ 1 عدد - کمی پودر پسته
🥣مواد را مخلوط می کنیم، از خمیر حاصل، گلوله هایی اندازه یک گردو درست می کنیم و کمی پودر پسته رویشان می ریزیم و در ده دقیقه در فر 180 درجه سانتی گراد، می پزیم
❥┅┄→•☆↓ #Jõıň↓☆•←┄┅❥
•••❥❥•←• #آشپـزےبانــــو ☆﷽☆
Jõıň☞❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧❢
#پوره_سبزیجات
🥣هویج فرنگی یک عدد کوچک ، کدو حلوائی یک تکه کوچک ، روغن زیتون یک قاشق چای خوری ، انبه یک قاشق غذا خوری . هر دو را بخار پز کرده و پوست کدو را جدا کنید ودر پیاله ای با چنگال له کنید ، سپس یک قاشق غذا خوری انبه را به کدو و هویج اضافه کنید و بعد یک قاشق چای خوری روغن زیتون بکر و چند قطره آب لیمو ترش تازه را به آن اضافه کرده و خوب هم بزنید
❥┅┄→•☆↓ #Jõıň↓☆•←┄┅❥
•••❥❥•←• #آشپـزےبانــــو ☆﷽☆
Jõıň☞❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧❢
چند نکته طلایی #سالاد_ماکارونی
1_کالباس رو میتونید بجاش مرغ استفاده کنید
2_من فلفل دلمه ای رنگی استفاده کردم حدود ۱.۵ عدد چون عطر فلفل زرد و نارنجی کمتر از سبزه
3_سعی کنید سبزیجات رو درشت خرد نکنید چون وقتی یه قاشق ازش برمیدارید تمامش فلفل دلمه نباشه.
4_ هویجو رنده ریز نکنید چون رنگ پس میده و سالاد زشت میشه.
❥┅┄→•☆↓ #Jõıň↓☆•←┄┅❥
•••❥❥•←• #آشپـزےبانــــو ☆﷽☆
Jõıň☞❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧❢
ژله انار توی پوست انار 😋😋
فقط کافیه انار و نصف کنید و توش را خالی کنید البته سخت ترین کارم همینه که بدون آسیب رسوندن به پوست انار اونو دونش کنی،
بعد ژله انار درست می کنیم و دونه های انار و میریزیم توش و میذاریم ببنده، فقط مواظبشون باشید چون هر کی ببینه عاشقش میشه 😍😍
❥┅┄→•☆↓ #Jõıň↓☆•←┄┅❥
•••❥❥•←• #آشپـزےبانــــو ☆﷽☆
Jõıň☞❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧❢
#اظهارمحبت_به_شوهر
شكى نيست؛ محبت و دوستى، گوهر گرانبهايى است
كه خداوند در نهاد زن و مرد قرار داده است
تنها مى بايست دو همسر اين امر فطرى را ابراز نمايند
تا رابطه دوستانه و صميمانه آنان بيش از پيش برقرار گردد
مرد در عرصه اجتماع با افراد گوناگون و سلايق مختلف مواجه مى شود
و بسا اوقات مورد اهانت قرار مى گيرد. زن مى تواند با خوشرويى و اظهار محبت به شوهر، از غم و اندوهش بكاهد
و با چهره اى دل انگيز او را مسرور نمايد
#حضرت_رضا_(علیه السلام)
مى فرمايد: «بدان كه زنان گوناگونند؛ بعضى زن ها دستاوردى گرانبها و تاوان (رنج هاى آدمى) هستند
و اين زن كسى است
به شوهرش محبت مى كند و عاشق اوست.
#ایده ❢ #همسرداری ❥
•●❥JOiN👇🏼
ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
Jõıň ⇄☞ @Haamsardari 💌
#دسر_کیک_شکلاتی_کاراملی_نسکافه
🍨شیر+پودرکارامل+شکر+پودرنسکافه را داخل قابلمه متوسطی مخلوط کنید وروی حرارت بزارید وهم بزنید تا بجوشه وقتی بجوش آمد دو دقیقه زمان بدید وبعد ازروی حرارت بردارید وبزارید خنک شه وخامه صبحانه رو بهش اضافه وخوب باهمزن دستی بزنید تا صاف ویکدست شه.۱/۳ از کف لیوان سرو رو کیک شکلاتی که با دست خرد کردید بریزید وسطحشو صاف کنید وکمی فشار بدید که منسجم شه.مقداری مایع کارامل که داخل جعبه همراه پودره را روی کیک بریزید وبعد کارامل روش بریزیدوبزارید یخچال تا ببنده
❥┅┄→•☆↓ #Jõıň↓☆•←┄┅❥
•••❥❥•←• #آشپـزےبانــــو ☆﷽☆
Jõıň☞❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧❢
🍛برای اینکه ته چین #شل نشود چه کار باید کرد؟
🥣حتما نسبت مواد اصلی که برنج و مرغ و ماست است بیشتر از تخم مرغ شماست. یا اینکه زمان پخت کم است ومواد خودش رانگرفته است
❥┅┄→•☆↓ #Jõıň↓☆•←┄┅❥
•••❥❥•←• #آشپـزےبانــــو ☆﷽☆
Jõıň☞❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧❢
هدایت شده از پزشک ایرانی
#مهربان_باشیم
🌸بنویسید به دیوار سکوت
💖عشـــق سرمایه هر انسان است
🌸بنشانید به لب ، حرف قشــنگ
💖حرف بد وســــوسه شیطان است.
🌸و بدانید که فردا دیـــــر است
💖و اگر غصه بیاید امــــــروز
🌸تا همیشه دلتان درگیر است.
💖پس بسازید رهــی را که کنون
🌸تا ابــــد سوی صــــــداقت برود
💖و بکارید به هر خانه گلــی
🌸که فقط بوی محبـــــــت بدهد.
💖زندگیتون پر از مهربانی
10 خاصیت شگفت انگیز خیار:
🔸آرام کردن دردمفاصل
🔸کاهش کلسترول خون
🔸 کاهش وزن
🔸بهبودگوارش
🔸جلوگیری ازسردرد
🔸ضدسرطان
🔸رساندن آب وموادمعدنی
🔸دارای سیلیس
🔸درمان دیابت
🔸کنترل فشارخون
❥┅┄→•☆↓ #Jõıň↓☆•←┄┅❥
•••❥❥•←• #آشپـزےبانــــو ☆﷽☆
Jõıň☞❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧❢
#زردچوبه:
جلوگیری از سرطان٬کاهش قند خون٬جلوگیری از آلزایمر٬ضد درد٬رفع دندان درد٬ضد ورم
🍃جهت بند آمدن سریع خونریزی کمی زردچوبه روی زخم بریزید
❥┅┄→•☆↓ #Jõıň↓☆•←┄┅❥
•••❥❥•←• #آشپـزےبانــــو ☆﷽☆
Jõıň☞❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧❢
#شاورما
🌯ابتدا پیاز ریز خرد کنید.بزارید با کمی روغن تفت بخوره.سینه مرغ تکه های خلال برش بدید.با پیاز تفت بدید.بهش نمک و فلفل،زردچوبه،پاپریکا،پودر سیر کمی ادویه کاری اضافه کنید.بزارید کامل بپزه.(بچه ها چون سینه مرغ بافت لطیفی داره و تکه های مرغ باریک هست با حرارت ملایم می پزه،
پس نگران نباشید)بهش سس باربیکو و سس گوجه اضافه کنید.تقریبا به میزان هر یک عدد سینه مرغ از هر سسی یک قاشق بریزد.
خیار شور ،گوجه و پیاز قرمز خرد کنید.کمی هم جعفری کنار بزارید.
نون پیتا تهیه کنید.می تونید کمی سس فرانسوی روی نون بزنید.ولی این غذا به اندازه کافی سس داره.من خودم استفاده نکردم.از مواد مرغ بریزد.سپس مخلوط سبزیجات اضافه کنید❥┅┄→•☆↓ #Jõıň↓☆•←┄┅❥
•••❥❥•←• #آشپـزےبانــــو ☆﷽☆
Jõıň☞❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧❢
#فرنی_آرد_برنج
🍧برای تهیه فرنی ابتدا آرد برنج را الک کرده و سپس در کمی آب سرد حل کنید، حال آرد برنج را به همراه شیر و گلاب و شکر روی شعله اجاق گاز قرار دهید و مرتب فرنی را هم بزنید تا مایه به غلظت مورد نظر برسد.
سپس آن را از روی شعله بردارید و در ظرف مورد نظر ریخته و با دارچین و انواع مغزها تزئین کنید اگر میخواهید فرنی را با شیره یا عسل میل کنید، شکر را از پخت فرنی حذف بشه
❥┅┄→•☆↓ #Jõıň↓☆•←┄┅❥
•••❥❥•←• #آشپـزےبانــــو ☆﷽☆
Jõıň☞❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧❢
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#لوبیا_پلو
❥┅┄→•☆↓ #Jõıň↓☆•←┄┅❥
•••❥❥•←• #آشپـزےبانــــو ☆﷽☆
Jõıň☞❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧❢
#لوبیا_پلو
لوبیا پلو یکی از اون غذاهایی که خیلی ها دوسش دارن . مخصوصا با سالاد شیرازی یه چیز دیگه است
دوستای گلم لوبیا پلو رو هم مثل من میشه با گوشت چرخ کرده و هم حتی با گوشت مرغ و حتی با گوشت گوساله و گوسفند هم میشه درست کرد .
برای ۴ نفر
لوبیا سبز منجمد ۲۵۰ گرم (حدودا بیشتر از نصف بسته )
برنج ۳ پیمانه
گوشت چرخ کرده ۲۰۰ گرم
پیاز ۱ عدد
نمک و فلفل و زردچوبه و دارچین و پاپریکا به میزان لازم
پودر گل محمدی و ادویه پلویی(آمادا عطاری ها دارند) به میران لازم
رب گوجه فرنگی ۲ ق غ
برنج رو از قبل خیس کردم .
بعد داخل آب جوش ریختم و گداشتم روی حرارت تا نیم پز بشه و بعد آبکش کردم . برنج رو توی لوبیا پلو کمی زنده تر آبکش کنید .
یک بسته لوبیا سبز منجمد نوبر سبز رو باز کردم و نثف بیشترش رو داخل قابلمه ریختم بعد آب ریختمو نمک هم اضافه کردم و گذاشتم بپزه اگه موقع پخت درش رو نزارین لوبیا ها هم خیلی تغییر رنگ نمیده .
یه پیاز رو نگینی ریز خرد کردم و تفت دادم و گوشت چرخ کرده رو اضافه کردم و تفت دادم و لوبیاهای پخته شده رو بهش اضافه کردم و بهش نمک و فلفل و زردچوبه و کمی دارچین و پاپریکا اضافه کردم و بعد رب گوجه هم اضافه کردم . و بعد مقدار کمی تفت از حرارت برداشتم .
از هر ته دیگی بخواین می تونین استفاده کنین من سیب رمینی قرار دادم کف قابلمه و بعد
داخل قابلمه لا به لا برنج و مواد گوشت و لوبیا ریختم و مقداری ادویه پلویی و پودر گل محمدی . نبود قابل حذفه مشکلی پیش نمیاد.
بعد هم قابلمه رو ردی حرارت کم قرار دادم تا پلو دم بکشه .
❥┅┄→•☆↓ #Jõıň↓☆•←┄┅❥
•••❥❥•←• #آشپـزےبانــــو ☆﷽☆
Jõıň☞❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧❢
هدایت شده از پزشک ایرانی
نتیجه تست PCR کرونا تا چه زمانی مثبت است !؟🤔
▫️به گفته دکتر مردانی معمولا پس از ۲ تا ۳ هفته بعد از بهبودی تست PCR باید منفی شود، ولی در برخی افراد حتی پس از ۶ هفته از ابتلا باز هم تست PCR مثبت میشود که این افراد آلودهکننده نیستند
▫️در این افراد عمدتا لاشههای ویروس در دستگاه تنفسی باقی میماند و چون لاشهها حاوی DNA هستند، در این روش تشخیص داده میشوند
#کانال_رسمی【☜عجایب جهان☞】
.↶🇯🇴🇮🇳↷.
cнαɴεℓ↬♡ @Ajaieb_Jahan ♡↶
#پاپریکا_خونگی 🌶
فلفل دلمه ۲ کیلو در رنگ های قرمز. زرد .نارنجی.
بهتره رنگ قرمزش بیشتر باشه
ابتدا فلفل هارو شسته بعد نگینی خرد میکنیم داخل ی سینی بزرگ پهنشون میکنیم و میزاریم روی شعله وسط گاز و شعله پخش کن گذاشته و حرارت رو کم میکنیم هر چند ساعت یکبار هم زیر و روشون میکنیم تا کاملا خشک بشن (اگه فصل سرما باشه خشک کردنشون روی بخاری یا شوفاژ راحت تره )
بعد از اینکه کامل خشک شد اونارو اسیاب میکنیم و داخل ی ظرف در دار میریزیم و برای غذاهایی مثل ماکارانی .لوبیا پلو .مرغ.جوجه کباب . استفاده میکنیم طعم و عطر پاپریکا بسیار عااالیه امیدوارم درست کنید و لذت ببرید👌😋
❥┅┄→•☆↓ #Jõıň↓☆•←┄┅❥
•••❥❥•←• #آشپـزےبانــــو ☆﷽☆
Jõıň☞❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧❢
#نان_صبحانه
4 و نیم لیوان آرد
1 و نیم لیوان شیر گرم
1 قاشق غذاخوری پودر خمیرمایه فوری
1 قاشق چایخوری شکر
1 قاشق چایخوری نمک
1 فنجان آب گرم
طرز تهیه:👇
همه مواد رو مخلوط میکنیم تا خمیر سبک بدست آید،کمی روغن به خمیر میزنیم و دستها رو با روغن چرب میکنیم تا خمیر نچسبد.آن را میپوشانیم و یکساعت استراحت میدهیم.بعد آن را شکل داده و در تابه سرخ میکنیم.
❥┅┄→•☆↓ #Jõıň↓☆•←┄┅❥
•••❥❥•←• #آشپـزےبانــــو ☆﷽☆
Jõıň☞❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧❢
پودینگ شکلاتی
شير : يك و نيم ليوان، شكر: يك سوم لیوان، پودر كاكائو(یا شکلات تخته ای): 3 ق غ ، نشاسته ذرت: 2 ق غ، خامه صبحانه: 3 ق غ، تكه های كيك و يا بيسكويیت (در صورت تمايل): مقداری
طرز تهیه:
نشاسته، شيرسرد و شکر، پودر كاكائو رو در ظرفی ميريزيم و هم ميزنيم تا وقتی كامل با هم مخلوط بشن و ذرات نشاسته کاملا حل بشن.
بعد ميزاريم روی حرارت ملایم و با قاشق چوبی مدام هم ميزنيم تا جايی كه غليظ بشه.بعد از روی حرارت برمیداریم.
خامه رو روی حرارت غیر مستقیم قرار میدیم تا کمی گرم بشه(نجوشه).سپس به مواد اضافه کرده و هم میزنیم.
توی ظرفهای تکنفره چند تکه کیک خورد شده گذاشته از پودینگ روی کیک ها ریخته و ادامه میدیم تا ظرف پربشه.
★اگرخواستید دسرها قالبی بشن به ازای هر یک لیوان شیر یک ق غ پودر ژلاتین اضافه کنید و کیک ها رو حذف کنید.
*من از شکلات تخته ای استفاده کردم خیلی خوشمزه تر شد.
❥┅┄→•☆↓ #Jõıň↓☆•←┄┅❥
•••❥❥•←• #آشپـزےبانــــو ☆﷽☆
Jõıň☞❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧❢
سس قارچ آسان
این سس آسان بسیار خوشمزه و عالی است. سرو این سس به همراه استیک، #ماهی، #سینی_سبزیجات و پوره سیبزمینی بسیار خوشمزه میشه
مواد لازم:
قارچ، 450 گرم (خرد شده)
روغن مایع، 2 ق غ
هویچ متوسط، 1 عدد (رنده شده)
پیاز کوچک، 1 عدد (نگینی خرد شده)
آرد سفید، 3 ق غ
استاک مرغ یا سبزیجات، 2 پیمانه
خامه ترش، ½ پیمانه
نمک و فلفل
جعفری تازه خرد شده برای تزیین
طرزتهیه:
در یک ماهیتابه بزرگ قارچها را به همراه روغن مایع به مدت حدودا 10 دقیقه تفت دهید
هویچ رنده شده و پیاز را به قارچ اضافه کرده و 10 دقیقه دیگر بپزید.
تا زمانیکه که مخلوط قارچ آماده میشود، داخل یک ماهیتابه آرد را تفت دهید تا قهوهای روشن شود، سپس استاک مرغ یا سبزیجات را به تدریج با همزدن اضافه کنید تا آرد گلوله نشود
مخلوط آرد و خامه ترش را به مخلوط قارچ اضافه کنید و خوب مخلوط کنید، نمک و فلفل بچشید و سس را اندازه کنید. دوباره هم بزنید و حرارت را خاموش کنید و روی سس جعفری تازه بپاشید.
❥┅┄→•☆↓ #Jõıň↓☆•←┄┅❥
•••❥❥•←• #آشپـزےبانــــو ☆﷽☆
Jõıň☞❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧❢
#سس_پیله 😋
▫️لوبیا سبز نیم کیلوگرم
▫️کره پنجاه گرم
▫️شوید خشک دو قاشق غذاخوری
▫️نمک و فلفل
🔸اول لوبیاها رو شستم.سر و ته لوبیا رو با چاقو کندم.
با کمی آب گذاشتم بپزه.بعد آبکش کردم.
کف ماهیتابه کره ریختم و گذاشتم اب بشه.لوبیاها رو داخل کره تفت دادم.نمک و شوید زدم.وقتی حسابی تفت خورد فلفل ریختم و تمام
❥┅┄→•☆↓ #Jõıň↓☆•←┄┅❥
•••❥❥•←• #آشپـزےبانــــو ☆﷽☆
Jõıň☞❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧❢