eitaa logo
اشپزی بانو ایرانی
5.7هزار دنبال‌کننده
30هزار عکس
34.2هزار ویدیو
135 فایل
#تــــــــــــــــوجه👇👇👇 📚 کتاب هایی که قبل ازمرگ باید بخوانیم...👇✅ https://eitaa.com/joinchat/2373517458Cb099503ae7 مدیر👇 @Hossein_hajivand #تبلیغات👇تبلیغ http://eitaa.com/joinchat/2953183246Ce6d64e22a6
مشاهده در ایتا
دانلود
یه چاشنی غذای خوشمزه و جدید ترکی . گوجه فرنگی فلفل سبز سیر جعفری یه کم سرکه و نمک مقداری روغن زیتون . با بلندر پوره کنید و توی یخچال نگه داری کنید. از ترکیباتش مشخصه که طعمش عالی میشه! 😋😋😋 #آشپزی_بانو☺️👇 😋 @ashpazibano 🍳🍭🍩🍽
# تزیین _سالاد 👨🍳 👩🍳 #آشپـــزی_بانـــو 😋 👕 👗 👖 @ashpazibano 👖
بوهای آرامبخش 👥دانشمندان در تحقيقات خود به اين نتيجه رسيده‌اند که استشمام بوهاي مختلف روي نحوه رفتارهاي انسان تأثير مستقيم دارد 🍞استشمام بوي نان: باعث مي‌شود شما مهربان‌تر شويد. در واقع بوي نان انسان را نرم‌تر مي‌کند 🌿استشمام بوي نعناع: به‌خصوص براي ورزشکاران باعث ايجاد انگيزه و علاوه بر اين، باعث بهبود خُلق و خوي افراد مي‌شود ☕️استشمام دانه‌هاي قهوه : استرس را به حداقل ميرساند و شادماني بيشتري را به سمت شما جذب ميکند 🍊🍋استشمام بوي پرتقال و ليمو: باعث افزايش انرژي و به دنبال آن شادی و نشاط میشود 🍎استشمام بوی سیب: افزایش امیدواری را افزایش میدهد خصوصا در صبح 🌸استشمام گل یاس: عطر یاس میتواند شما را از غمگینی برهاند و افکار ناشی از افسردگی را از ذهن دور کند 🌲استشمام کاج: عطر و بوی کاج دشمن استرس است و باعث میشود از ته دل بخندید! 🔸استشمام دارچین: باعث افزایش حافظه و تمرکز میشود 🍂استشمام اسطوخودوس: رایحه اسطوخودوس برای رفع اختلالات خواب و آرام شدن ذهن و جسم مناسب است 🌱استشمام چمن تازه برای جلوگیری از آلزایمر و محرک شادی و نشاط است. 🎀 😋👇 🎉 @ashpazibano 🎊
⚜✍ تمبرهندی یک اشتها آور طبیعی است ⚜✍ مصرف آن به همراه غذا به هضم آن کمک کرده و حالت تهوع را نیز کاهش می دهد 🎀 😋👇 🎉 @ashpazibano 🎊
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
#سالاد_لوبیا چشم بلبلی و ماست چیلی ترکیباتش فکر کنم کاملا توی عکس مشخصه ولی مینویسم ، لوبیا چشم بلبلی پخته شده هویج ،فلفل دلمه ای ، جعفری و ریحون ، پیازچه ، قارچ و گوجه فرنگی 🎀 #آشپزی_بانو 😋👇 🎉 @ashpazibano 🎊
فینگر فود ۲ سيب زمينی پخته رنده شده ۴ ورق ژامبون خردشده ۱ هويج رنده شده سس مايونز پودر سير فلفل كمی فلفل دلمه ای همه مواد را با هم مخلوط كرده نون تست ها رو قالب ميزنيم و لايه لايه ميچينيم 2-3ساعت در يخچال🌹 🎀 😋👇 🎉 @ashpazibano 🎊
با مخلوط گوشت گوساله و بوقلمون درستش کردم به این شکل که حدودا چهارصد گرم گوشت رو با یکعدد پیاز متوسط رنده شده،سه قاشق سبزی خشک معطر،دو تا سه قاشق آرد سفید،نمک فلفل و ادویه کاملا ورز دادم تا چسبندگی پیدا بکنه بعد روی نایلون پهنش کردم و جعفری، ریحان و پیازچه خرد شده روش ریختم و یدونه هویج پخته و پوست گرفته وسطش گذاشتم و با کمک نایلون آروم رول کردم و سر و تهش رو محکم کردم و به آرومی به تابه منتقل کرده و نایلون رو جدا کرده و طرفینش رو در روغن و باشعله ملایم کمی سرخ کردم و بعد سسی که از قبل آماده کرده بودم رو اضافه کردم و زمان دادم تا غذام بپزه و کاملا جابیفته. برای درست کردن سس یدونه پیاز نگینی رو سرخ کردم،رب گوجه و نمک و ادویه و مقدار کافی آب و به دلخواه تعدادی آلو اضافه کردم و کنار گذاشتم دوستان دقت کنید که موقع رول کردن کاملا طرفین و سروته رولت رو فشرده کنید که به هم بچسبه، درغیر اینصورت موقع پخت وامیره.نکته ی آخر اینکه بجای هویج و سبزیجات میتونید جایگزینی به دلخواه خودتون انتخاب کنید مثلا قارچ و سیب زمینی نگینی یا فقط تاکید میکنم که در رول کردن دقت کنید که کاملا منسجم بشه😊 🎀 😋👇 🎉 @ashpazibano 🎊
اشپزی بانو ایرانی
کیک بدون فر
تر بدون فر مواد لازم :👇 مقدار موادی رو ک بشما میدم بیست و دو تا تیکه کیک تر خوشمزه میده.  بچه ها دو مدل مواد لازم داریم یه مواد برای لایه سفید رنگ یه مواد برای لایه کاکائویی؛ اینم باز به دلخواهه خودتون هست میتونید هر دو لایه رو یک مدل کیک درست کنید. من دوس داشتم کیکم دو رنگ باشه اینجوری درست کردم. خب مواد لازم برای کیک ساده__ آرد سفید (آرد مخصوص کیک و شیرینی) یک پیمانه سر خالی یعنی نود گرم__ تخم مرغ سه عدد وانیل نصف ق چ بکینگ پودر یک ق چ اب یا شیر ولرم یک چهارم پیمانه( پیمانه من لیوان دسته دار فرانسوی) روغن  سه ق غ شکر سه ق غ . دستور تهیه :👇 طبق معمول ارد و بکینگ پودر رو الک کنید و کنار بگذارید. تخم مرغ ها را با وانیل با همزن و با دور تند دو دقیقه هم بزنید سپس شکر را اضافه کرده و دو دقیقه با دور تند هم بزنید. بعد اب یا شیر ولرم را ریخته و یک دقیقه با دور تند هم بزنید. و بعد روغن را ریخته و ده ثانیه هم بزنید. و در اخر ارد و بکینگ را طی سه مرحله با هم زن و با دور کند هر مرحله پنج تا شش ثانیه هم بزنید. همزن رو خاموش کنید و همه مواد رو با لیسک ارام و دورانی هفت ثانیه هم بزنید .تابه رو ده دقیقه از قبل روی شعله متوسط گاز با شعله پخش کن و دو لایه کاغذ روغنی گرم کنید (با دم کنی) ( حرارت مثل زمانی ک برنج رو دم میدید)  بعد مواد را یک باره در مرکز تابه ریخته و با پشت قاشک یا لیسک  صاف و یکدست کنید. سریع درب تابه رو بزارید و بعد از نیم ساعت چک کنید اگه روی کیک کاملا سفت شده خیلی ارام دور کیک رو از تابه جدا کرده و کیک رو برگردانید کاغذ را حدا کنید  تا اون سمتش هم کمی طلایی شود( یک ربع با درب بسته کافیه)  و بعد از پخت روی پنجره فلزی قرار دهید تا کاملا خنک شود. تمام  خب حالا مواد کیک کاکائوی هم دقیقا به همین شکل فقط یک ق غ از آرد را کم کرده و به جاش یک ق غ پودر کاکاو با ارد و بکینگ الک شود به همین راحتی. حالا هر دو کیک خنک شده. یکم اب و عسل یا اب میوه یا اب و شکر رو باهم قاطی کنید ک شیرین شه بعد با برس همه فقط یک سمت از کیک ها رو کاملا شربتی کنید حسابی شربت بمالید. بعد یه لایه خامه فرم گرفته رو روی کیک ساده پهن کردم و با کاردک صاف و یکدست کردم و بعد اروم کیک کاکائویی رو روش گذاشتم و با کف دست کمی فشار دادم . از کدبانوی هنرمند :👇 کانالی پر از دستورهای آشپزی جدید
اشپزی بانو ایرانی
#کیک_تر_بدون_فر 🎀 #آشپزی_بانو 😋👇 🎉 @ashpazibano 🎊
تر بدون فر مواد لازم :👇 مقدار موادی رو ک بشما میدم بیست و دو تا تیکه کیک تر خوشمزه میده.  بچه ها دو مدل مواد لازم داریم یه مواد برای لایه سفید رنگ یه مواد برای لایه کاکائویی؛ اینم باز به دلخواهه خودتون هست میتونید هر دو لایه رو یک مدل کیک درست کنید. من دوس داشتم کیکم دو رنگ باشه اینجوری درست کردم. خب مواد لازم برای کیک ساده__ آرد سفید (آرد مخصوص کیک و شیرینی) یک پیمانه سر خالی یعنی نود گرم__ تخم مرغ سه عدد وانیل نصف ق چ بکینگ پودر یک ق چ اب یا شیر ولرم یک چهارم پیمانه( پیمانه من لیوان دسته دار فرانسوی) روغن  سه ق غ شکر سه ق غ . دستور تهیه :👇 طبق معمول ارد و بکینگ پودر رو الک کنید و کنار بگذارید. تخم مرغ ها را با وانیل با همزن و با دور تند دو دقیقه هم بزنید سپس شکر را اضافه کرده و دو دقیقه با دور تند هم بزنید. بعد اب یا شیر ولرم را ریخته و یک دقیقه با دور تند هم بزنید. و بعد روغن را ریخته و ده ثانیه هم بزنید. و در اخر ارد و بکینگ را طی سه مرحله با هم زن و با دور کند هر مرحله پنج تا شش ثانیه هم بزنید. همزن رو خاموش کنید و همه مواد رو با لیسک ارام و دورانی هفت ثانیه هم بزنید .تابه رو ده دقیقه از قبل روی شعله متوسط گاز با شعله پخش کن و دو لایه کاغذ روغنی گرم کنید (با دم کنی) ( حرارت مثل زمانی ک برنج رو دم میدید)  بعد مواد را یک باره در مرکز تابه ریخته و با پشت قاشک یا لیسک  صاف و یکدست کنید. سریع درب تابه رو بزارید و بعد از نیم ساعت چک کنید اگه روی کیک کاملا سفت شده خیلی ارام دور کیک رو از تابه جدا کرده و کیک رو برگردانید کاغذ را حدا کنید  تا اون سمتش هم کمی طلایی شود( یک ربع با درب بسته کافیه)  و بعد از پخت روی پنجره فلزی قرار دهید تا کاملا خنک شود. تمام  خب حالا مواد کیک کاکائوی هم دقیقا به همین شکل فقط یک ق غ از آرد را کم کرده و به جاش یک ق غ پودر کاکاو با ارد و بکینگ الک شود به همین راحتی. حالا هر دو کیک خنک شده. یکم اب و عسل یا اب میوه یا اب و شکر رو باهم قاطی کنید ک شیرین شه بعد با برس همه فقط یک سمت از کیک ها رو کاملا شربتی کنید حسابی شربت بمالید. بعد یه لایه خامه فرم گرفته رو روی کیک ساده پهن کردم و با کاردک صاف و یکدست کردم و بعد اروم کیک کاکائویی رو روش گذاشتم و با کف دست کمی فشار دادم 🎀 😋👇 🎉 @ashpazibano 🎊