eitaa logo
اشپزی بانو ایرانی
5.8هزار دنبال‌کننده
29هزار عکس
32.9هزار ویدیو
134 فایل
#تــــــــــــــــوجه👇👇👇 📚 کتاب هایی که قبل ازمرگ باید بخوانیم...👇✅ https://eitaa.com/joinchat/2373517458Cb099503ae7 مدیر👇 @Hossein_hajivand #تبلیغات👇تبلیغ http://eitaa.com/joinchat/2953183246Ce6d64e22a6
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#ته_چین_مرغ ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ #آشپزی_بانو☺️👇 😋 @ashpazibano ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
🔴 میدانستید در دوران #پیری و به مرور زمان بعد ازدست دادن #دندان ها 🔴چه #اتفاقی برای #استخوان_فک رخ میدهد! 🔵 کلیپ در کانال زیر👇👇 http://eitaa.com/joinchat/956891142Cb04ae62585 🔵 #ترفند_نگهداری_از_دندان☝️☝️
برای ۳ نفر سینه مرغ یا ران مرغ ۱ عدد پیاز ۱ عدد برنج ۳ پیمانه زرده تخم مرغ ۳ عدد زعفران دم کرده به میزان لازم ماست سون کاله نصف لیوان روغن مایع یک سوم لیوان زرشک و خلال بادام و خلال پسته به میزان لازم برنج را از قبل خیس کردم . مرغ رو همراه با پیاز گذاشتم بپزه بهش نمک و فلفل و زردچوبه هم اضافه کنید. البته به مقدار از آب مرغ رو نگه داشتم . بعد از پختن مرغ ریش ریش کردم. زرشک و خلال بادام و پسته رو هم کمی با روغن تفت دادم. زرده های تخم مرغ را همراه با ماست ، روغن و زعفران مخلوط کردم. من یکی ، دو قاشق آب مرغ به این مواد اضافه کردم . برنج را آبکش کردم. کف قابلمه و دیواره های آن را با روغن چرب می کنیم . برنج رو با مواد ماست و تخم مرغی مخلوط کردم . نصف از مواد رو کف قابلمه ریختم و با مشت قاشق صاف کردم . مرغ ریش ریش شده و زرشک و خلال پسته و بادام ریختم و بعد مابقی برنج رو ریختم و فشرده کردم . روی برنج را کمی روغن که با یکی ، دو قاشق آب مرغ مخلوط کردم و روی برنج ریختم . قابلمه رو روی حرارت ملایم به مدت ۴۰ دقیقه قرار دادم . بعد از روی حرارت برداشته و روش دیس گذاشتم و برگردوندم . ╭┅═ঊঈ👩‍🍳ঊঈ═┅╮ ☺️👇 😋 @ashpazibano ╰┅═ঊঈ👩‍🍳ঊঈ═┅╯
همه مواد از قبل به دمای محیط رسیده باشند.  میتونید از پیمانه شیرینی پزی ویا لیوان دسته دار فرانسوی استفاده کنید.  مواد لازم : 3عدد تخم مرغ  1 لیوان شیر 1 لیوان پودرشکر  1/2 لیوان روغن مایع  1 قاشق غذاخوری کره 1 پاکت بیکینگ پودر ترکی 10 گرمی (یا 1 قاشق مرباخوری)  2 قاشق غذاخوری پودر کاکائو  2 لیوان آرد سفید قنادی  برای خیس کیک: 2 قاشق مرباخوری قهوه فوری (نسکافه)  1 لیوان آب  برای خامه : 2 پاکت کرم شانتی(یا پودر خامه یا خامه فرم گرفته قنادی به میزان لازم )  1 استکان شیر (شیر را به پودر خامه کم کم اضافه کنید وباهمزن اول با دور کند وبعد با دور تند حدود6تا8 دقیقه تا خامه فرم بگیرد.  طرزتهیه : ابتدا شکر وتخم مرغ را به مدت 5 دقیقه با همزن بزنید تا سبک وکرم رنگ شود وبعد به نوبه شیر وروغن وکره را اضافه ودر حد مخلوط هم بزنید ومواد خشک را که از قبل سه بار الک کرده اید را کم کم اضافه وبا لیسک مخلوط کنید تا مایه صاف و یکدست شود. قابلمه را چرب کنید ومایه را در قالب بریزید. قابلمه رو بزارید روی حرارت با شعله متوسط به مدت 50 تا 60 دقیقه با خلال چک کنید اگه مایه به خلال نچسبید کیک شما آمادس ولی اگه مایه به خلال چسبید باز زمان بدید تا کیک پخته شود. کیک را از وسط برش بزنید وبزارید داخل رینگ که به اندازه کیکتون تنظیم کردید و بعد قهوه وآب جوش را هم بزنید وبریزید روی کیک تا جذب کیک شود وبعد با خامه فرم گرفته شکوفه بزنید وطبق ویدئو تزئین کنید به همین راحتی 😊 ☘️حتماً دم کنی بزارید. ☘️تا 30 دقیقه اول درب قابلمه رو برندارید چون پف کیک میخوابه. 🎀 😋👇 🎉 @ashpazibano 🎊
#فالوده_طالبی به طالبی،دو قاشق شکر بزنین یه قاشق گلاب و کمی عرق نسترن و بید مشک اگه دوست داشتید اضافه کنین و چندتا دونه قالب کوچک یخ، بعد بزارید یخچال تا حسابی خنک بشه و آب بندازه 👨🍳 👩🍳 #آشپـــزی_بانـــو 😋 👕 👗 👖 @ashpazibano 👖
❤️گوجه مزه دار❤️ فلفل دلمه، فلفل تند، سیر، شوید و جعفری با نمک و شکر و روغن زیتون و سرکه توی غذا ساز باهم مخلوط کنید گوجه ها رو به اندازه دلخواه نصف کنید و مایه مرینیت روش بریزید و ۱۲ساعت یخچال بمونه 👨🍳 👩🍳 #آشپـــزی_بانـــو 😋 👕 👗 👖 @ashpazibano 👖
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
یڪ سلام و صبح بخیر با عطر گلهاے نرگس به عزیزاے مهربونم یڪ سلام از سر عشق و دوستے به همه دوستاے مهربونم سلام صبحتون بخیر ❣ 💝 👇 👫 @HaamsarDari 💏
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
#دسر_شیر_کاکائو شير يك ليوان پودر ژلاتين يك ق غذاخوري شكر دو ق غذاخوري خامه پنجاه گرم پودر كاكايو يك ق غذاخوري پودر ژلاتين رو روي دوقاشق غذا خوري آب بريزيد و روي بخار كتري كامل حل كنيد،،، شير رو در ظرفي روي گاز بزارين و پودر كاكايو و شكر رو اضافه كنيد تا حل بشن بعد پودر ژلاتين حل شده رو اضافه كنيد،،بعد از روي شعله بردارين و كمي كه از حرارت افتاد خامه رو اضافه كنيد و بعد در قالب مورد نظر بريزين و به مدت شش ساعت در يخچال بزارين 👨🍳 👩🍳 #آشپـــزی_بانـــو 😋 👕 👗 👖 @ashpazibano 👖
#دیزاین_میز_غذا 👨🍳 👩🍳 #آشپـــزی_بانـــو 😋 👕 👗 👖 @ashpazibano 👖
⭕️👈برای جلوگیری از بد رنگ شدن و سوختن بدنه قابلمه👇 هرگز اجازه ندهید چربی روی چدن‌های گاز بماند. زیرا قدیمی شدن لکه های چربی بروی چدن های گاز با هر بار داغ شدن دودی نا محسوس تولید میکنند و سبب بد رنگ شدن بدنه قابلمه ما میشود. 🎈🎈🎈🎈🎈🎈🎈🎈🎈🎈🎈🎈 👨🍳 👩🍳 #آشپـــزی_بانـــو 😋 👕 👗 👖 @ashpazibano 👖
هدایت شده از اشپزی بانو ایرانی
کدو حلوایی ضدسرطان است و از آنجایی که فیبر فراوانی دارد در کاهش کلسترول بسیار موثر و مناسب بیماران قلبی می باشد.مصرف کدو تنبل به زنان باردار نیز توصیه شده است زیرا می‌تواند از بروز بعضی از بیماریهای مادرزادی جلوگیری نماید.همچنین از سرماخوردگی پیشگیری می کند. در درمان و تسکین التهاب استخوان و روماتیسم مفصلی مؤثر است و جلوی پوکی استخوان را می گیرد.در کنترل قند خون بسیار موثر و غذایی مناسب دیابتی هاست. خوردن تخم کدواز پیشروی بیماری سنگ کلیه جلوگیری میکند. 🎀 😋👇 🎉 @ashpazibano 🎊
عزیزان درسته اسمش سیب پلو هست ولی از سیب استفاده نمیشه از سیب زمینی استفاده میشه این غذا هم با گوشت قرمز( بخصوص گردن) هم با گوشت مرغ سرو میشه من از مرغ استفاده کردم برنج سه پیمانه شوید چند قاشق سیب زمیتی دو عدد متوسط نمک ،کمی ادویه پلویی کمی دارچین (دارچین اختیاریه ) روغن کرمانشاهی به میزان لازم نداشتید از مخلوط کره وروغن استفاده کنید یا فقط از روغن استفاده کنید سیب‌زمینی رو پوست کنده نگینی خرد کنید اب رو بزارید به جوش بیاد برنج خیس شده رو اضافه ونمک بزنید از پخت برنج دو الی سه دقیقه که گذشت سیب زمینی رو اضافه کنید بزارید چهار تا پنج دقیقه سیب زمینی و برنج با هم بپزن (وقتی برنج از کناره ها بالا اومد موقع آبکش کردن برنجه) برنج رو آبکش کنید ته دیگ مورد نظر بزارید دستور ته دیگ سیب زمینی به صورت ویدئویی گذاشتم یک لایه برنج یک لایه شوید خشک کمی ادویه پلوی در صورت دلخواه دارجین این کار رو ادامه بدید تا تموم بشه دم کنی بزارید تا رو شعله با حرارت کم تا بخار کنه روغن رو گرم کنید وروش بریزد دوست داشتید کمی زعفران هم بزنید والی من چون مرغ رو زعفرانی درست کردم زعفران نزدم پلو بعد از چهل الی ۴۵ دقیقه اماده سرو هست نوش جان میتوتید از مخلوط شوید تازه وشوید خشک استفاده کنید میتوتید سیب زمینی رو سرخ کنید لابلای برنج بریزید برنج رو چند ساعتی خیس کنید 🎀 😋👇 🎉 @ashpazibano 🎊
ابتدا به فیله مرغ مقداری پودر سیر+نمک+فلفل+کمی پودر زنجبیل+پودر پیاز(به دلخواه)+کمی ادویه کاری افزوده و نصف لیوان آب بیفزایید و خوب فیله ها را به مواد أغشته کنید و حداقل 3ساعت در یخچال قرار دهید تا مزه دار شوند. در کاسه ای حجم زیادی آرد سفید سه صفر بریزید و کمی نمک و پودر سیر و قرص عصاره مرغ(به دلخواه)اضافه و مخلوط کنید. فیله ها را دانه دانه از مواد در آورده ابتدا در آرد بغلتانید و بلافاصله در آب یخ بیندازید و با کفگیر دو لب از آب در آورده و دوباره در آرد بغلتانید. این عمل را دوبار تکرار کنید. مواظب باشید به هیچ عنوان نباید دستتون خیس بشه وگرنه آرد گوله و خراب میشه. سپس بعد از مراحل بالا فیله را با حجم زیادی آرد در دست دورانی مالش دهید تا مخلوط آب و آرد به صورت پولک در بیاید. و بلافاصله در روغن داغ شناور برای 4 دقیقه سرخ کنید. بیشتر از دوبار در آب و ارد نزنید و طولانی تر از 5 وقیقه هم در روغن سرخ نکنید تا کاملا ترد بشه وگرنه ممکنه سفت بشه لایه دور فیله ها روغن کاملا داغ و حرارت ملایم باشه تا فیله مغزپخت بشه حرارت متوسط و روغن کاملا داغ باشه. این دستور شف نمازی هست که من همیشه با این دستور فیله مرغ سوخاری پولکی درست میکنم. 🎀 😋👇 🎉 @ashpazibano 🎊
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سلام یکشنبه 19 خرداد ماه خدایابه تمام دوستانم نعمتی عطافرما🙏 ازجنس معجزه💁‍♂ تاخود وخانواده شان زیرسایه پرمهرت باخوشی اززندگی لذت ببرند ❣ 🎀 😋👇 🎉 @ashpazibano 🎊
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
برای دانلود فیلمها هزینه و وقت گذاشته شده لطفا با تگ و اسم کانال فوروارد کنید🙏❤️ 🎀 😋👇 🎉 @ashpazibano 🎊
#ژله_خوشمزه 😋 خیلی کم روی طالبی رو برش بزنید هسته هاشو با قاشق دربیارید و قطعات برش خورده میوه رو داخل طابی کنید و سپس ژله آلوررا و شیر رو داخل میوه بذارید و وقتی سفت شد برش بزنید و داخل دیس‌ بچینید 🍒🍉🍊🍎 🎀 🌸 🎀 💡ایده بگیرید ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ 💅 #ایده_های_بانو 👇 👑 @IDeHBanO 👒
#مربا_توت_فرنگی 🎀 #آشپزی_بانو 😋👇 🎉 @ashpazibano 🎊
به احتمال زیاد خیلی از شماها مربای توت فرنگی رو بلدین یکی از راحت ترین و خوشمزه ترین مرباهاست ولی چون این روزا فصلشه و خواستم که توی کانالم هم باشه دستورشو میذارم. 🤗 من به شخصه خیلی دوسش دارم مخصوصا شیره اش و که شربت باهاش درست بشه . من به این صورت درست میکنم همیشه پیمانه میکنم بیشتر تا وزن اول خوب میشورم و کمی تو آب نمک میزارم تا ضدعفونی بشه بعد اون برش میزنم و تکه میکنم و شکر هم برابر با توت فرنگی ميريزم مثلا یک کاسه آبگوشت خوری توت فرنگی خرد شده داشته باشم همون میزارم شکر ميريزم شکر و توت فرنگی رو مخلوط میکنم و داخل ظرفم ميريزم و میزارم یه روز تو یخچال با این کار توت فرنگی آب میندازه و خوشرنگ میشه بعد میزارم رو شعله درب دیگ رو میزارم وقتی جوش اومد درش و برمیدارم و میزارم یک ربع بجوشد با شعله ملایم دراخر خاموش میکنم نکته : حتما وقتی مربا جوش اومد کف روی اون رو با قاشق بردارید تا مربای خوشرنگ و عالی داشته باشید ❤️ 👇 👑 @IDeHBanO 👒
بستنی توت فرنگی🍦🍓🍦 مواد لازم: خامه ۲۰۰ گرمی یک بسته + نصف پیمانه شکر شیر نصف پیمانه نشاسته یک قاشق مربا خوری سر پر شکر یک قاشق غذاخوری توت فرنگی میکس شده نصف پیمانه گلاب سه قاشق غذاخوری اول نشاسته رو با یک قاشق غ شکر مخلوط و بعد شیرو بهش اضافه کنید و روی حرارت گذاشته و مدام همش بزنید تا غلیظ و پودینگی بشه و بعد در یک پیاله بریزید و بذارید یخچال تا خنک بشه، حالا قالب بستنی رو چرب کنید و چند تکه توتفرنگی بذارین . سپس خامه، نصف پیمانه شکر،گلاب ،توتفرنگی میکس شده و پودینگ خنک رو مخلوط کنید تا شکر حل بشه . بستنی را داخل قالبهای بستنی بریزید و چوب بستنی رو هم داخلش بذارید وبرای ۲۴ ساعت در فریزر بذارید .موقع استفاده قالب رو کمی در آب گرم بذارید تا بستنی خیلی راحت خارج بشه و نوش جان کنید.این بستنی بافت خامه ای و نرم داره و واقعا لذیذه حتما امتحانش کنید. 🔴نکته:اگر قالب بستنی ندارید میتونید بجاش از لیوان یک بار مصرف استفاده کنید 🔴 نکته:میتونید مقدار پودینگ رو دو برابر کنید تا بستنی کمی رژیمی تر بشه. 🎀 #آشپزی_بانو 😋👇 🎉 @ashpazibano 🎊