eitaa logo
اشپزی بانو ایرانی
5.7هزار دنبال‌کننده
30.1هزار عکس
34.2هزار ویدیو
135 فایل
#تــــــــــــــــوجه👇👇👇 📚 کتاب هایی که قبل ازمرگ باید بخوانیم...👇✅ https://eitaa.com/joinchat/2373517458Cb099503ae7 مدیر👇 @Hossein_hajivand #تبلیغات👇تبلیغ http://eitaa.com/joinchat/2953183246Ce6d64e22a6
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍊 مواد لازم ژل نارنگی 3 فنجان آب نارنگی 1 فنجان شکر 3 قاشق غذاخوری نشاسته __ برای دسر کاستارد 1 لیتر شیر 1 فنجان شکر 2 قاشق غذاخوری آرد 2 قاشق غذاخوری نشاسته 1 بسته وانیل(نصف قاشق چایخوری) طرز تهیه: برای دسر نارنگی نشاسته ، آب نارنگی و شکر را در یک قابلمه بریزید و ضرب کنید تا شکر خوب حل بشه. روی حرارت متوسط ​​بپزید تا غلیظ شود. یک تکه نارنگی را مطابق فیلم در فنجان های مورد نظر گذاشته فنجان ها را خم کنید و کمی از ژل را در فنجان ها ریخته و اجازه دهید ژل خنک شود. _ برای دسر کاستارد ، نشاسته را با شیر و شکر در یک قابلمه تفت دهید.تا غلیظ شود اخر کار وانیل را اضافه کرده هم بزنید و از اجاق بردارید.کمی که خنک شد روی ژل ها ریخته و سرو کنید. نوش جان😍 ‌‌❥┅┄→•☆↓ ↓☆•←┄┅❥ •••❥❥•←• ☆﷽☆ Jõıň☞‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧
هدایت شده از پزشک ایرانی
♥️انسانها را باظاهرشان 🌸قضاوت نکنید ممکن است ♥️یک قلب ثروتمند در 🌸زیر یک کت کهنه پنهان باشد ♥️روز و روزگارتان 🌸پر از قلبــ♥️ــی ثروتمند ‌‌
مواد لازم: آرد ۲۸۰ گرم پودر قند ۸۰ گرم بکینگ پودر ۸ گرم کره ۱۰۰ گرم ۱ عدد تخم مرغ کامل ۳۰ گرم شیر ۱ ق چ وانیل ۲۰ گرم پودر کاکائو ابتدا ابتدا تخم مرغ و وانیل و پودر قند رو داخل کاسه ای تمیز با همزن برقی خوب همزده حدود ۵ دقیقه کره نرم و شیر رو اضافه کرده و به خوبی همزده تا همه ی مواد یکدست بشه حالا همزن رو کنار بگذارید و آرد و بکینگ پودر رو با هم به موادمون اضافه میکنیم تا یه خمیری لطیف که به دست نمیچسبه حاصل بشه بعد که خمیر صاف و یکدست شد به دوقسمت مساوی تقسیم کرده به یک قسمت پودر کاکائو بزنید و ورز بدید تا یکدست بشه از خمیر ساده و کاکائویی توپ های ۱۵ گرمی درست کنید و کنار بگذارید حالا روی سطح کار خمیر ساده و کاکائویی رو رول کنید تا میله های ۷ الی ۸ سانتی داشته باشیم خمیر ساده و کاکائویی رو دور هم بپیچید تا اتمام خمیر و بعد با چاقو خمیر رو برش بدید مثل عکس و داخل سینی کاغذ روغنی انداخته و در فر ۱۸۰ به مدت ۱۲ تا ۱۵ دقیقه پخت کنید
هدایت شده از خصوصی عجایب جهان
🌸با نام زیبای خالق مهربان... 🌺که واژه پرمهر «سلام »است؛ 🌸موج لطیفی میسازم؛ 🌺ودرگوش تمام اهالی صبح؛ 🌸خصوصاشماعزیزانم؛ 🌺زمزمه میکنم؛ سـلام 🌺وآرزومندم؛ 🌸تنی سـالم دلی شـاد؛ 🌺و لبی خندان داشته باشید... ‌‌‌‎‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‌‎‌‌
هدایت شده از عجایب جهان
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍂🌸آخرین پنجشنبه دی ماهتون عالی 💓ان شاءالله امـروز 🍂🌸یه خبـر خوب 💓یه اتفاق بی نظیر 🍂🌸یه معجـزه 💓یه دلخوشی 🍂🌸یه کار خوب 💓یه لب خندون و 🍂🌸یه زندگی آروم نصیبتون بشه 💓روزتون زیبـا و در پنـاه خـدا 💖
هدایت شده از عجایب جهان
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پنجشنبه است و ياد درگذشتگان😔 🌹 اَللّهُمَّ اغفِر لِلمُومِنینَ وَ المُومِنَاتِ وَ المُسلِمینَ وَ المُسلِمَاتِ اَلاَحیَاءِ مِنهُم وَ الاَموَاتِ ، تَابِع بَینَنَا وَ بَینَهُم بِالخَیراتِ اِنَّکَ مُجیبُ الدَعَوَاتِ اِنَّکَ غافِرَ الذَنبِ وَ الخَطیئَاتِ وَ اِنَّکَ عَلَی کُلِّ شَیءٍ قَدیرٌ بِحُرمَةِ الفَاتِحةِ مَعَ الصَّلَوَاتِ 🙏 التماس دعا 🙏 🌿🌺🌿🌺🌿🌿🌺🌿 پنج شنبه ها بر مزار خاطرات😔 اشکِ ردّی از سلام نگاهت را خواهم سرود بر پیچک تنهایی یادت ...💔😔 فاتحه با ذکر صلوات برای عزیزانی که دیگر در میان ما نیستند😔🙏 روحشون شاد😔 یادشون گرامی 😔🙏🕯🌺 💖
حلوا گردویی مواد لازم: برای شربت: شیره 1 لیوان (انگور یا توت) شیر 1 لیوان آب گرم 1 لیوان شکر 1 لیوان سایر مواد لازم: کره 150 گرم آرد 2 لیوان گردو خرد شده 1 لیوان گردو یا پودر پسته برای تزئین . طرز تهیه: برای شربت، ابتدا شیر، شکر، آب و شیره را درون ظرفی ریخته و خوب مخلوط کنید تا شکر حل شود و کنار بذارید. کره را درون قابلمه ریخته روی حرارت کم بذارید تا ذوب شه آرد را در به کره ذوب شده اضافه کنید و بذارید روی حرارت متوسط مدام هم بزنید ​ به مدت 20-25 دقیقه با کفگیر چوبی. در مرحله اول، آرد و کره گلوله میشه اما با تفت دادن آرد و کره کاملاً یکدست میشه وقتی آرد تغییر رنگ به قهوه‌ای روشن داد و کامل بو خورد شربت را اضافه کنید. هنگام ریختن شربت روی آرد مراقب باشید روی دستتون نپره. شربت را به آرامی اضافه کرده و هم زمان مدام هم بزنید تا شربت کامل جذب آرد شده و یکنواخت بشه. به غلظت و قوام که رسید گردو خرد شده را اضافه کنید و حرارت را خاموش کنید میتونید درون قالب روی فویل پخش کنید و فشار بدید تا یکدست و صاف شه به مدت چهار ساعت درون یخچال بذارید سپس دلخواه برش داده و تزئین کنید. با یک چای داغ میل کنید نوشجان 😍
کاسادیا مرغ با سیب زمینی تنوری و سس ماست یونانی مواد لازم: 2 پیاز ریز خرد شده فلفل دلمه ای قرمز و سبز 400_500 سینه مرغ 2 حبه سیر 1 قاشق چایخوری پودر پاپریکا 1/2 قاشق چایخوری پودر چیلی مقداری زنجبیل ریز خرد شده(اختیاری) پنیر ورقه ای و پنیر رنده شده سس هزار جزیره یا سس مایونز سیب زمینی تنوری👇 3_4 سیب زمینی جعفری خرد شده ادویه ایتالیایی(هایلات شده)یا مخلوط اویشن،ریحان و اورگانو روغن زیتون سس ماست👇 ماست یونانی را با آب لیمو ، نمک ، فلفل ، پودر پیاز و پودر سیر ، جعفری مخلوط کنید طرز تهیه: پیاز را با مقداری روغن در تابه تفت دهید تا سبک شود،بعد فلفل دلمه های خرد شده را اضافه کنید و به مدت 10 دقیقه تفت دهید تا نرم شوند،بعد تکه های مرغ را اضافه تفت دهید تا تغییر رنگ دهند ،سیر و ادویه ها را اضافه کرده و کامل مخلوط کنید و اجازه دهید روی حرارت بماند تا مرغ پخته شود،همزمان سیب زمینی را پوست بگیرید، خرد کنید(ترجمه از آشپزی_خلاق) و به،جعفری،روغن ادویه ها اغشته کنید و در فر از قبل گرم شده با دمای 200 درجه برای مدت 30_35 یا تا زمانیکه سیب زمینی پخته شوند، قرار دهید،سپس تابه را روی حرارت گذاشته کف آن را با کره چرب کنید یک نان ترتیلا یا لواش کف ماهیتابه گذاشته ،یک طرف نان ،سس دلخواه بزنید،دو ورقه پنیر ،مواد مرغ و پنیر رنده شده را اضافه کنید و نان را تا کنید و دو طرف نان را در ماهیتابه سرخ کنید تا پنیر ها ذوب شوند، سپس گرم با سیب زمینی تنوری و سس ماست یونانی سرو کنید،نوش جان🤗
کاسادیا مرغ
ارده حدود یک پیمانه(این مقدار تقریبی) شیرخشک ( قنادی ) یک پیمانه سر پر پودر قند یک پیمانه سرخالی پودر هل نصف تا یک قاشق چایخوری شیر خشک و پودرقند را الک کرده و باهم مخلوط می کنیم . پودر هل را اضافه کرده و مخلوط کرده . حالا کم کم ارده را اضافه کرده و مخلوط می کنیم . تا زمانی که خمیر سفتی بدست بیاید . ( با دست مخلوط کنید ) می تونید کمی خلال پسته هم به مخلوط اضافه کنید . میزان ارده تقریبی است کم کم ارده را اضافه کرده و مخلوط می کنیم تا زمانی که خمیر سفت و خشکی بدست بیاید . بعد کف یک ظرف مستطیل شکل یا یک قالب را کمی چرب کرده و یا کیسه فریزر را باز کرده کف و دور ظرف را می پوشانیم یا با سلیفون بپوشانید . بعد کف ظرف خلال پسته ریخته و کمی ازمواد را توی ظرف ریخته با پشت قاشق صاف کنید و کمی فشار بدهید و بقیه مواد را بریزید و با پشت قاشق فشاردهید تا فشرده شوند . من در آخر با ته گوشتکوب هم کمی فشار روی مواد آوردم تا کاملا فشرده شوند .ظرف را در فریزر قرار دهید تا حدود ۸ ساعت بماند و سفت شود ولی من ۴ ساعت گذاشتم . بعد از فریزر خارج کرده و آروم از ظرف خارج کرده و توی ظرف مناسب برگردونید . میتونید دو طرف حلوا را پسته بپاشید . می تونید کمی کنجد بو نداده هم روی حلوا بریزید . موقع اضافه کردن ارده دقت کنید کم کم اضافه شود ، خمیر بدست آمده باید سفت باشد . .