#حلوا_شکری
ارده حدود یک پیمانه(این مقدار تقریبی)
شیرخشک ( قنادی ) یک پیمانه سر پر
پودر قند یک پیمانه سرخالی
پودر هل نصف تا یک قاشق چایخوری
شیر خشک و پودرقند را الک کرده و باهم مخلوط می کنیم .
پودر هل را اضافه کرده و مخلوط کرده .
حالا کم کم ارده را اضافه کرده و مخلوط می کنیم . تا زمانی که خمیر سفتی بدست بیاید .
( با دست مخلوط کنید )
می تونید کمی خلال پسته هم به مخلوط اضافه کنید .
میزان ارده تقریبی است کم کم ارده را اضافه کرده و مخلوط می کنیم تا زمانی که خمیر سفت و خشکی بدست بیاید .
بعد کف یک ظرف مستطیل شکل یا یک قالب را کمی چرب کرده و یا کیسه فریزر را باز کرده کف و دور ظرف را می پوشانیم
یا با سلیفون بپوشانید .
بعد کف ظرف خلال پسته ریخته و کمی ازمواد را توی ظرف ریخته با پشت قاشق صاف کنید و کمی فشار بدهید و بقیه مواد را بریزید و با پشت قاشق فشاردهید تا فشرده شوند .
من در آخر با ته گوشتکوب هم کمی فشار روی مواد آوردم تا کاملا فشرده شوند .ظرف را در فریزر قرار دهید تا حدود ۸ ساعت بماند و سفت شود ولی من ۴ ساعت گذاشتم .
بعد از فریزر خارج کرده و آروم از ظرف خارج کرده و توی ظرف مناسب برگردونید .
میتونید دو طرف حلوا را پسته بپاشید .
می تونید کمی کنجد بو نداده هم روی حلوا بریزید .
موقع اضافه کردن ارده دقت کنید کم کم اضافه شود ، خمیر بدست آمده باید سفت باشد . .
#پاناکوتا دو رنگ وانیلی شکلاتی 🍮😍
.
مواد لازم :
شیر 4 لیوان
شکر 1 لیوان
خامه صبحانه 100 میلی لیتر
پودر ژلاتین 4 قاشق غذاخوری
آب سرد نصف لیوان
پودر کاکائو 2 قاشق غذاخوری
وانیل نصف قاشق چایخوری
.
.
دستور تهیه :
● ژلاتین رو روی آب سرد میریزیم تا اسفنجی بشه، بعد رو بخار آب جوش بن ماری کرده و هم میزنیم تا رقیق بشه. نصف شیر رو روی حرارت گذاشته تا گرم بشه، خامه و شکر رو هم با هم مخلوط کرده و به شیر گرم اضافه میکنیم. بعد ژلاتین رقیق شده رو اضافه کرده و از روی حرارت بر میداریم.
.
● بقیه شیر رو اضافه میکنیم و هم میزنیم. دو سوم مواد رو جدا کرده و بهش پودر کاکائو اضافه میکنیم و به بقیه مواد وانیل میزنیم. نصف مواد شکلاتی رو تو قالب ریخته و توی یخچال میذاریم تا نیم بند بشه، حالا لایه وانیلی رو میریزیم و تو یخچال میذاریم تا نیم بند بشه و در آخر بقیه لایه شکلاتی رو ریخته و 4 ساعت تو یخچال میذاریم تا کامل ببنده. 😉
.
● نکته: لایه ها باید نیم بند باشه جوری که وقتی انگشت روش زدیم کمی مواد به انگشت بچسبه. اگه کامل ببنده بعد لایه ها از هم جدا میشوند
17.04M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#کله_گنجشکی😋
❥┅┄→•☆↓ #Jõıň↓☆•←┄┅❥
•••❥❥•←• #آشپـزےبانــــو ☆﷽☆
Jõıň☞❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧
مواد لازم برای 3 نفر🔻
گوشت چرخ کرده 250 گرم
پیاز 2 عدد
سیب زمینی 1 تا 2 عدد
سبزیحات خشک معطر دل به خواهی 1 ق غ
نمک و فلفل و زردچوبه و پاپریکا و پودر سیر و با هر نوع ادویه دلخواهی
رب گوجه 1 ق غ
طرز تهیه🔻
یک پیاز رو رنده کردم و کمی آبش رو گرفتم و با گوشت چرخ کردهو سبزیجات معطر خشک و نمک و زردچوبه و فلفل و پاپریکا و پودر سیر پخلوط و ورز دادم .
یک ساعت داخل یخچال قرار دادم تا کگی خودش رو بگیره . بعد ازش به اندازه گردو برداشتم و توی دستم قل دادم و قلقلی درست کردم قلقلی ها رو داخل روعن کمی تفت دادم و بعد از تابه خارج کردم .یک پیاز خرد شده رو اضافه کردم و تفت دادم و زردچوبه و رب گوجه اصافه کردم و تفت دادم آب اضافه کردم و نمک و فلفل هم ریختم .قلقلی ها رو داخلش انداختم . یکی دو تا سیب زمینی هم برای لعاب دار کردنش خوبه هم اینکه خوشمزه هم نیشه خرد کردن و داخلش ریختم و درش رو گداشتم تا بپزه و جا بیفته .
هم با نون و هم با برنج میشه سرو کرد اگر با نون خواستید ابش رو کمی بیشتر نگه دارید و تیلیت کنید .
❥┅┄→•☆↓ #Jõıň↓☆•←┄┅❥
•••❥❥•←• #آشپـزےبانــــو ☆﷽☆
Jõıň☞❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧
#آشپزی
• سیب زمینی خام اگر به هر دلیل نرم و پلاسیده است، آنها را مدت نیم ساعت درون آب سرد بریزید، دوباره سفت می شوند و تازگی خود را باز می یابند.
• برای پختن سیب زمینی آب پز، فراموش نکنید یک یا دو قاشق غذاخوری نمک به آن اضافه کنید تا سیب زمینی ها ترک نخورند.
🌺💜 #إیــ♡ــده_بانـ♡ـو ↬ 💛
░҉⃟🧚🏼♀↬ @IdehBano ↶⃝⃡🧚♂
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#تزئین_شله_زرد
من نصف قاشق غذاخوری پودر نشاسته ونصف قاشق غ آرد رو تو یه لیوان شیر سرد مخلوط کردم و کمی شکر و پودر کاکائو ودارچین زدم ورو حرارت گذاشتم تا بجوشه و غلیظ بشه وبعد کمی خنک شدن تو کیسه فریزر ریختم و نوک کیسه رو خییییلی کم با قیچی زدم ورو شله زرد طرح انداختم
شما می تونید از مایه شله زرد با کاکائو ودارچین مخلوط کنید و خوب میکس کنید و اینکار رو انجام بدید
❥┅┄→•☆↓ #Jõıň↓☆•←┄┅❥
•••❥❥•←• #آشپـزےبانــــو ☆﷽☆
Jõıň☞❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧
هدایت شده از پزشک ایرانی
وقتی خدا بهت میگه باشه چیزی رو که میخوای بهت میده
وقتی میگه صبر کن چیز بهتری بهت میده وقتی میگه نه داره بهترینو برات آماده میکنه
هدایت شده از پزشک ایرانی
داستان کوتاه
"پیرمردی" با پسر و عروس و نوه اش زندگی میکرد.
او دستانش می لرزید و چشمانش خوب نمیدید و به سختی می توانست راه برود، هنگام خوردن شام غذایش را روی میز ریخت و لیوانی را بر زمین انداخت و شکست.
"پسر و عروس" از این کثیف کاری پیرمرد ناراحت شدند:
باید درباره پدربزرگ کاری بکنیم وگرنه تمام خانه را به هم می ریزد.
آنها یک میز کوچک در گوشه اطاق قرار دادند و پدربزرگ مجبور شد به "تنهایی" آنجا غذا بخورد، بعد از این که یک بشقاب از دست پدربزرگ افتاد و شکست دیگر مجبور بود غذایش را در کاسه چوبی بخورد، هروقت هم خانواده او را "سرزنش" میکردند پدر بزرگ فقط "اشک" میریخت و هیچ نمیگفت.
یک روز عصر قبل از شام پدر متوجه پسر چهار ساله خود شد که داشت با چند تکه چوب "بازی" میکرد، پدر روبه او کرد و گفت:
پسرم داری چی درست میکنی؟
پسر با "شیرین زبانی" گفت:
دارم برای تو و مامان کاسه های چوبی درست میکنم که وقتی پیر شدید در آنها غذا بخورید...!
یادمان بماند که:
"زمین گرد است..."
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#فیلم_آموزشی
#آموزش_یک_ایده_جذاب_با_سیب
❥┅┄→•☆↓ #Jõıň↓☆•←┄┅❥
•••❥❥•←• #آشپـزےبانــــو ☆﷽☆
Jõıň☞❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧
23.1M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#فیلم_آموزشی
#آموزش_کباب_کوبیده_کاردی
❥┅┄→•☆↓ #Jõıň↓☆•←┄┅❥
•••❥❥•←• #آشپـزےبانــــو ☆﷽☆
Jõıň☞❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧
کوکی گل رز (سه رنگ)
مواد لازم 👇
250 گرم مارگارین
1 فنجان پودر قند
1 تخم مرغ
3 قاشق غذاخوری کاکائو
1 قاشق چای خوری روغن
1 بسته وانیل
به اندازه آردی که خمیر به دست نچسبه
1 قاشق چای خوری بیکینگ پودر
طرز تهیه :👇
مارگارین ، تخم مرغ ، روغن نباتی ، پودر قند ، بیکینگ پودر و وانیل را در ظرف گودی اضافه کنید وخوب مخلوط کنید ، ، آرد را به آرامی اضافه می کنیم تا خمیر لطف ونرمی به دست بیاد که به دست نچسبه .
خمیر رو که ورز دادیم خمیر رو به دسن دسته مساوی تقسیم میکنیم .
برای اولین قسمت ۱ ق پودر کاکائو می زنیم و خوب مخلوط میکنیم تا آرد وکاکائو به خورد هم بره.
خمیر دوم رو ۲ ق غ پودر کاکائو می زنیم وخوب مخلوط میکنیم .
وآخری رو هیچی اضافه نمیکنیم .
همه خمیرها رو به یک اندازه گوله میکنیم و برای هر کوکی از هر سه رنگ برمیداریم وکنار هم میزاریم وتا بهم بچسبه و بعد یک چرخ کوچیک بهش میدیم تا به این شکل دربیاد.
کوکی ها رو در سینی فر که کاغذ روغنی انداختیم میچینیم ودر فر از قبل روشن شده با درجه حرارت۱۶۰ سانتی گراد تا وقتی تغییر رنگ پیدا کنه .
❥┅┄→•☆↓ #Jõıň↓☆•←┄┅❥
•••❥❥•←• #آشپـزےبانــــو ☆﷽☆
Jõıň☞❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧
#دسر_فنجانی 🍮 😋
▫️1 لیتر شیر
▫️1 لیوان چای خوری آرد
▫️2 قاشق غذاخوری نشاسته
▫️1 لیوان شکر
▫️1 قاشق غذاخوری کره
▫️1 بسته وانیل شکری
🔸 برای تزیین روی دسر
▫️1 لیوان پودر نارگیل
▫️12 توت فرنگی
🔸شیر ، شکر، آرد و نشاسته را داخل قابلمه بریزید و مخلوط کنید، آن را روی حرارت قرار داده و مخلوط کنید تا به جوش بیاید ، پودینگ را حداقل 7-8 دقیقه بجوشانید و سپس وانیل و کره را اضافه کنید. و تا زمانی که کره کاملا ذوب و مخلوط شود هم بزنید. و سپس زیر اجاق را خاموش کنید.کف و دیواره های فنجان ها را خیلی کم خیس کنید، پودینگ ها را تا نصف فنجان گرد ریخته و سپس دقیقا از وسط یک عدد توت فرنگی یا هر میوه دیگر دلخواه قرار دهید، بعد از اینکه ولرم شدند حداقل 4 ساعت در یخچال بگذارید.(حتی می توانید آنها را یک شب در یخچال نگه دارید) با یک چاقو کناره های دسر را از دیواره فنجان جدا کنید و ارام از فنجان برعکس کرده و خارج کنید.آن را در یک ظرف قرار داده و پودر نارگیل بریزید، برای تزیین توت فرنگی را روی هرکدام بگذارید و آن را سرو کنید.
❥┅┄→•☆↓ #Jõıň↓☆•←┄┅❥
•••❥❥•←• #آشپـزےبانــــو ☆﷽☆
Jõıň☞❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧
هدایت شده از 🌹 رساله تمام مراجع🌹
#سخن_نـاب
🌷پیرمردحرف قشنگی زد:
✨زندگی مثل آبِ توی
ليوان ترک خورده می مونه
بخوری تموم ميشه
نخوری حروم ميشه
از زندگيت لذت ببر
چون درهرصورت تموم ميشه...!
#دلمه
دلمه_فلفل_وگان
یکی از غذاهایی که برای وعده شام مناسبه.
مواد لازم:
پیاز ۲ عدد
برنج نصف پیمانه
لپه نصف پیمانه
سبزی معطر خشک ۲ ق غ (سبزی تازه هم میشه )( مرزه ، پیازچه ،تره ، جعفری ، ترخون و...)
رب گوجه ۲ ق غ
پوره گوجه فرنگی برای سس بمیزان لازم
فلفل دلمه ای ۶ عدد
نمک و فلفل و زردچوبه به میران لازم
آب لیمو یا آبغوره
زعفران
زرشک
هویج (دلخواه برای تزئین)
لپه را از قبل خیس می کنیم و آب آن را عوض می کنیم ومی گذاریم بپزد. برنج را هم خیس می کنیم و با کمی نمک می گذاریم بپزد نباید کامل نرم شود.
پیاز را خرد می کنیم و داخل تابه با کمی روغن تفت می دهیم و نمک و فلفل و زردچوبه هم می زنیم . برنج و لپه را هم اضافه می کنیم .رب گوجه را هم می ریزیم و تفت می دهیم،در آخر سبزی را اضافه می کنیم و مخلوط می کنیم و از روی حرارت برمی داریم .
سر فلفل دلمه ای ها را برش می دهیم وداخل آنها را خالی می کنیم و با مواد دلمه پر می کنیم . خیلی زیاد هم تا سر پر نکنید که بعداز پخت مواد از فلفلها بیرون نزند و شکل زیبای خود را از دست ندهد.
برای تهیه سس : یک پیاز و یک حبه سیر را خرد می کنیم و تفت می دهیم . زعفران و پوره گوجه می ریزیم و تفت می دهیم وکمی آب اضافه می کنیم . چاشنی آن به ذائقه شما بستگی دارد، من از آب لیمو و کمی شیره استفاده کردم بعضیها سرکه شیره می ریزند . فلفل ها را داخل قابلمه کنار هم می چینیم .آب هم تا نصف ارتفاع فلفل ها باشد.وسط پخت از سس داخل دلمه ها ریزیم تا خوشمزه تر شود . مواظب باشید زیاد هم نپزد تا له نشود.
من برای تزئین روی دلمه ها از هویج وزرشک خلال پسته استفاده کردم.
❥┅┄→•☆↓ #Jõıň↓☆•←
⚛ #کلم_بروکلی
🍃کلم بروکلی، نوعی سبزی غنی از آنتی اکسیدان است که همه عاشق آن هستند. گذشته از شوخی، مصرف مرتب کلم بروکلی به کاهش چربی بدن و خارج شدن سموم بدن کمک می کند. دانشمندان بر این باورند که کلم بروکلی باعث کاهش تری گلیسیرید های کبدی و ماکروفاژهای کبدی می شود، بنابراین باعث سلامتی کبد می شود. برای وعده ناهار یا شام، یک فنجان کوچک بروکلی بخارپز و یا کبابی مصرف کنید تا از بدتر شدن این بیماری کبدی جلوگیری شود.
❥┅┄→•☆↓ #Jõıň↓☆•←┄┅❥
•••❥❥•←• #آشپـزےبانــــو ☆﷽☆
Jõıň☞❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧
#پیتزا
پیتزای مرغ و قارچ
کف سینی یا قالبتون رو کمی چرب کنید ،یک لایه نازک ازخمیر پیتزا کف سینی پهن کنید و کمی سس کچاپ و یک لایه نازک پنیر پیتزا روی خمیر بریزید و یک لایه کامل از مخلوط سبزیجات( از جمله فلفل دلمه ای رنگی و پیازچه خردشده ،کنسرو ذرت ،قارچ تفت داده شده کمی فیله گوجه فرنگی نگینی شده و یا ریزخرد شده ) (من اینبار سبزیجات نریختم فقط مرغ و قارچ و فلفل دلمه ای ) همراه با مرغ پخته و قطعه قطعه شده روی سطح خمیر بریزید و با پنیر پیتزا کامل بپوشانید و در فر از قبل گرم شده180 درجه بمدت حداقل نیم ساعت قرار دهید اگر روی پیتزا برشته نشده بود چند دقیقه هم گریل را روشن کنید
❥┅┄→•☆↓ #Jõıň↓☆•←┄┅❥
•••❥❥•←• #آشپـزےبانــــو ☆﷽☆
Jõıň☞❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😋🤗🥪😋🤗
#فینگرفودلقمه ای باگوشت 🥟
گوشت چرخ کرده: ۳۰۰ گرم
نان کوچک لقمه ای: ۱۲ عدد
پنیرموزارلا: ۱۲ برش
کره: ۲ق سوپخوری
نمک وفلفل: به مقدارلازم
❥┅┄→•☆↓ #Jõıň↓☆•←┄┅❥
•••❥❥•←• #آشپـزےبانــــو ☆﷽☆
Jõıň☞❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧
#دسر_خوشمزه_ترکی_کازان_دیبی
یک لیتر شیر
یک لیوان خامه
یک لیوان شکر
دو ق س آرد برنج
سه ق س نشاسته ذرت
دو ق آرد سفید
وانیل یک دوم ق چ
تمام مواد بجز وانیل رو مخلوط روی حرارت ملایم مدام هم میزنیم تا به غلظت فرنی برسه و جوش بزنه و مواد از خامی در بیاد وانیل رو افزوده دو جوش خورد شعله رو خاموش میکنیم
سپس کف ظرف نچسبی دو ق س کره مالیده و روش و دو سه ق س شکر پاشیده و کمی روی حرارت قرار میدیم تا شکر و کره ذوب بشن لازم نیست کاراملی بشن
از مایه مون روی کره و شکر ریخته و روی حرارت ملایم قرار میدیم تا شکر کاراملی و به اصطلاح ته دیگه بشه
بهتره شعله پخش کن بذارید
در این مدت هم آب اضافی موادمون تبخیر میشه و سفت میشه
اجازه بدید به دمای محیط برسه در یخچال قرار داده تا سرد بشه خودش و بگیره بتونید راحت برش گردونید
با پودر دارچین تزیین و نوش جان کنید.
❥┅┄→•☆↓ #Jõıň↓☆•←┄┅❥
•••❥❥•←• #آشپـزےبانــــو ☆﷽☆
Jõıň☞❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧
آخرین پنجشنبه دی ماه و یاد در گذشتگان😔
🥀 اَللّهُمَّ اغفِر لِلمُومِنینَ وَ المُومِنَاتِ وَ المُسلِمینَ وَ المُسلِمَاتِ اَلاَحیَاءِ مِنهُم وَ الاَموَاتِ ، تَابِع بَینَنَا وَ بَینَهُم بِالخَیراتِ اِنَّکَ مُجیبُ الدَعَوَاتِ اِنَّکَ غافِرَ الذَنبِ وَ الخَطیئَاتِ وَ اِنَّکَ عَلَی کُلِّ شَیءٍ قَدیرٌ بِحُرمَةِ الفَاتِحةِ مَعَ الصَّلَوَاتِ 🥀
🙏 التماس دعا 🙏
🥀🍃🥀🍃🥀
🥀اخرین پنجشنبه دی ماه است،
🥀روز دلتنگی
🥀هـمان روزی که خوبان
🥀سفر کرده از دنیا،
🥀چشم انتظار عزیزانشان هستند ،
🥀دستشان از دنیا کوتاه است
🥀و محتاج یاد کردن ما هستند
🥀با ذکر فاتحه و صلوات ، روحشان را شاد کنیم🥀
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#خورشت
خورشت ماست اصفهان
❥┅┄→•☆↓ #Jõıň↓☆•←┄┅❥
•••❥❥•←• #آشپـزےبانــــو ☆﷽☆
Jõıň☞❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧
#خورشت
_کرفس_مجلسی 🥘 😋
گوشت گوسفند ٢٠٠ گرم
كرفس شسته شده و خرد شده ٤٠٠ گرم
پياز داغ دو قاشق غذاخوري
نعنا، برگ کرفس، جعفري و تره( چند شاخه) ١٥٠ گرم
نمك و فلفل و زردچوبه به ميزان لازم
آبغوره يك استكان كوچك یا لیموعمانی به ازای هر نفر یک عدد
4 لیوان آب برای پخت خورشت
🔸گوشت را به اندازه های مناسب خرد کنید. كرفس خوب و جوان تهیه کنید و بعد از شستن به اندازه يك بند انگشت خرد كنيد و در مقداري روغن تفت بدید تا كمي طلايي بشه. سپس كمي از برگهاي نازك كرفس و تره و جعفري و نعنا را ريز خرد كنيد و در باقيمانده روغن كه كرفس را سرخ كرديد سبزي ها را هم سرخ كنيد
❥┅┄→•☆↓ #Jõıň↓☆•←┄┅❥
•••❥❥•←• #آشپـزےبانــــو ☆﷽☆
Jõıň☞❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧
#مرغ_گریل_رژیمی 🍢 😋
▫️مرغ ۵۰۰ گرم
▫️آویشن یک ق چایخوری
▫️ریحان خشک یک ق چایخوری
▫️پاپریکا نصف ق چایخوری
▫️پودر سیر نصف ق چایخوری
▫️پودر پیاز نصف ق چایخوری
▫️نصف قاشق چایخوری سماق
▫️سس خردل ۲ قاشق غذاخوری
▫️روغن زیتون ۴ ق غذاخوری
▫️آبلیمو ۳ ق غذاخوری
🔸در ابتدا مرغ ، پودر آویشن و ریحان خشک ، پاپریکا ، خردل، روغن زیتون ، آب لیمو ، پودر سیر، سماق و پودر پیاز را با هم در یک ظرف مخلوط کرده و در یخچال قرار داده تا یکی الی دو ساعت در یخچال استراحت کند سپس به سیخ کشیده و یا در تابه گریل یا فر یا کباب کنید . برای تهیه ی دیپ نیز ماست ، سس مایونز ، سیر ، روغن زیتون ،سبزی معطر دلخواهتون ، نمک و فلفل و کمی آبلیمو رو با هم مخلوط کرده و در یخچال قرار داده تا کاملا مزه دار شود
❥┅┄→•☆↓ #Jõıň↓☆•←┄┅❥
•••❥❥•←• #آشپـزےبانــــو ☆﷽☆
Jõıň☞❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧
✍امام رضا علیه السلام:
شما را توصیه میکنم به صبوری،
و در طلب روزی حلال بودن،
و صله ارحام و پیوند با اقوام
و پرهیز کنید از دشمنی با مردم.
همانا ما اهل بيت به هر كسی که با ما قطع رابطه کند، مىپيونديم
و به كسى كه به ما بدى كند، نيكى مىكنيم.
به خدا سوگند، فرجام نيك را، در اين مىبينيم.
📚الكافي، جلد ۲ ، صفحه ۴۸۸
#دسر_گیلاس🍒
بیسکویت ساقه طلایی.....۱ بسته
شکر ........۲ ق غ
خامه صبحانه........۱ پاکت
پنیر خامه ای.........۱ بسته
وانیل.........نصف ق چ
گیلاس...........به مقدار لازم
گیلاسها را با چاقو از وسط نصف میکنیم و هسته داخلشو در میاریم یک بسته بیسکویت را میکس میکنیم تا کاملا پودر بشه داخل ظرفی پنیر خامه ای خامه شکر و وانیل را ریخته و با همزن مخلوط میکنیم تا یکدست شود داخل ظرف مورد نظر کمی بیسکویت ریخته و گیلاس چیده و از مواد خامه ای روی گیلاس میریزیم به همین ترتیب ادامه میدیم تا به بالای ظرف برسه
❥┅┄→•☆↓ #Jõıň↓☆•←┄┅❥
•••❥❥•←• #آشپـزےبانــــو ☆﷽☆
Jõıň☞❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧
#تيراميسو
بيسكوييت ليدي فينگر 1بسته
شكر 1/5پيمانه
شير2/5ليوان
آرد 3ق غ
وانيل 1ق چ
پنير ماسكارپونه 200 گرم
زرده تخم مرغ 2عدد
پودر كاكائوو ب ميزان لازم
ابتدا شير ،شكر،آرد و تخم مرغ را خوب باهم مخلوط كرده و روي حرارت قرار ميدهيم مدام هم ميزنيم بعد وانيل رو اضافه كرده هم زدن رو ادامه ميديم تا مايعمون يك كمي سفت بشه بعد از رو حرارت برداشته وقتي يك كمي خنك شد پنير را اضافه كرده خوب هم ميزنيم تا پنير كاملا حل بشه.حالا توي يك ظرف شير ولرم و كمي قهوه رو با هم مخلوط كرده و ليدي فينگرارو هر دو طرفشو ب شير زده ته ظرف ميچينيم و روش از مايع ك حاضر كرديم ميريزيم ب ترتيب تا اخر بعد توي يخچال گزاشته چهار ساعتي بعد توي ظرف سرو برگردونده و روش پودر كاكائوو پاشيده سرو ميكنيم.
❥┅┄→•☆↓ #Jõıň↓☆•←┄┅❥
•••❥❥•←• #آشپـزےبانــــو ☆﷽☆
Jõıň☞❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#ورقه_بادمجان_گیلانی
۲ عدد بادمجان گوشتی (قلمی نباشه)
۲ عدد تخم مرغ
یک عدد گوجه متوسط
نمک و فلفل
طرز تهیه :
بادمجون هارو میشوریم پوست میکنیم و با قطر درشت برش میزنیم و یک ساعت میزاریم داخل آب نمک تا تلخیش گرفته بشه ، گوجه رو حلقه میکنیم ، تخم مرغ هارو داخل کاسه میشکونیم،نمک فلفل بهش میزنیم و با چنگال هم میزنیم و میزاریم کنار.تابه رو روغن میریزیم،روغن متناسب باشه چون بادمجون ها به شدت جذب روغن دارن.بادمجون ها که یکم سرخ شد گوجه هارو هم بهش اضافه میکنیم و سرخ میکنیم باهاش،سرخ که شد،تخم مرغ هارو میریزیم روش که ۱ دقیقه بعد آمادس😊
با برنج و نون سرو میشه و مخلفات😊
❥┅┄→•☆↓ #Jõıň↓☆•←┄┅❥
•••❥❥•←• #آشپـزےبانــــو ☆﷽☆
Jõıň☞❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧
#خورشت
خورش_پرپین😍😍😍
پیازداغ درست کردم.ادویه و زرد چوبه زدم.گوشت اراضافه کردم و سرخ کردم.مقداری آب جوش ریختم و درب قابلمه رو بستم تا زمانیکه گوشت نیم پز بشه پرپین خرد شده رو در ماهیتابه ریختم با کمی روغن و کمی زردچوبه حدود یک ربع با حرارت ملایم سرخ کردم.
نیازی نیست مثل سبزی خورش سرخ بشه یکی دوتا گوجه رو رنده ریز (پوره) کردم و به سبزی اضافه کردم وبا سبزی سرخش کردم.درب ماهیتابه رو بستم تا جا بیوفته و روغنشو پس بده
✅میتونید به جای پوره گوجه از یک قاشق چایخوری رب گوجه استفاده کنید
.خب ...سبزی سرخ شده رو بعد از نیم پزشدن گوشت به قابلمه حاوی گوشت اضافه کردم و درب قابلمه رو بستم تا همزمان با پخت کامل گوشت ،خورش جا بیوفته و مقدار اب خورش هم اندازه بشه اواسط پخت سبزی لیموعمانی ها رو با کارد سوراخ کردم و به خورش اضافه کردم اواخر پخت لپه پخته شده رو به خورش اضافه کردم و نمک و فلفل و درصورت نیاز کمی گرد لیمو به خورش زدم پرپین همون خرفه است
❥┅┄→•☆↓ #Jõıň↓☆•←┄┅❥
•••❥❥•←• #آشپـزےبانــــو ☆﷽☆
Jõıň☞❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧
#کوکو
کوکو_پیازچه 😋
400 گرم پیازچه کوکو پیازچه
4 عدد تخم مرغ
2 ق غ آرد
به میزان لازم نمک
به میزان لازم فلفل
به میزان لازم زردچوبه
به میزان لازم روغن
🔸پیازچه ها را به صورت حلقه های باریک خردکرده و در کمی روغن تفت دهید و بعد از خنک شدن روغن آن را جدا کرده و کنار بگذارید. تخم مرغ ها را با چنگال هم زده، نمک، فلفل و زردچوبه را به آن اضافه کنید.
سفیده تخم مرغ سرده و زرده آن گرم. پیازچه و فلفل و زردچوبه گرم هستند.
پیازچه ها را به صورت حلقه های باریک خردکرده و در کمی روغن تفت دهید و بعد از خنک شدن روغن آن را جدا کرده و کنار بگذارید. تخم مرغ ها را با چنگال هم زده، نمک، فلفل و زردچوبه را به آن اضافه کنید. تخم مرغ ها را با چنگال هم زده، نمک، فلفل و زردچوبه را به آن اضافه کنید. روغن را در تابه داغ کرده و مایه کوکو را قاشق قاشق در کف تابه بریزید. وقتی یک طرف سرخ شد طرف دیگر را هم سرخ کنید.
❥┅┄→•☆↓ #Jõıň↓☆•←┄┅❥
•••❥❥•←• #آشپـزےبانــــو ☆﷽☆
Jõıň☞❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧