eitaa logo
اشپزی بانو ایرانی
5.7هزار دنبال‌کننده
30.1هزار عکس
34.3هزار ویدیو
135 فایل
#تــــــــــــــــوجه👇👇👇 📚 کتاب هایی که قبل ازمرگ باید بخوانیم...👇✅ https://eitaa.com/joinchat/2373517458Cb099503ae7 مدیر👇 @Hossein_hajivand #تبلیغات👇تبلیغ http://eitaa.com/joinchat/2953183246Ce6d64e22a6
مشاهده در ایتا
دانلود
🍨 😋 🔸یک لیوان شکر رو با یک و نیم لیوان شیر و یک ق س خامه مخلوط و روی حرارت قرار میدیم وقتی جوشید دو ق س گلاب و زعفران و اضافه و شهد و خاموش میکنیم تا ولرم بشه یک لیوان آرد سفید رو روی حرارت ملایم مدام تفت میدیم تا بوی آرد بلند بشه احتیاج به تغییر رنگ نداریم س ق س روغن مایع رو اضافه میکنیم و یک بسته ۵۰ گرمی کره هم جهت طعم دار کردنش پنج دقیقه هم با روغن تفت میدیم تا آرد و روغن یکم شل بشن و راحت هم بخورن شهد رو کم کم اضافه و هم میزنیم تا حلوا وسط قابلمه جمع بشه ❥┅┄→•☆↓ ↓☆•←┄┅❥ •••❥❥•←• ☆﷽☆ Jõıň☞‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧❢
😋😋 برای درست کردنش احتیاج دارید به ماکارونی آبپز شده سبزیجات پخته شامل:نخود سبز،ذرت و هویج نگینی سوسیس یا مرغ نگینی سرخ شده و سیب زمینی آبپز نگینی شده و خیار شور نگینی شده همه مواد بالا رو با هم مخلوط میکنید ترکیب سس مایونز با ماست و نمک و آبلیمو فلفل اضافه میکنیم و خوب هم میزنیم میزاریم یکی دو ساعت در یخچال بمونه تا طعم ها به خورد هم بره بعد میتونید سرو کنید. ❥┅┄→•☆↓ ↓☆•←┄┅❥ •••❥❥•←• ☆﷽☆ Jõıň☞‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧❢
هدایت شده از عجایب جهان
امام علی علیه السلام🌸 عفت سرآمد همه خوبی هاست ❤️😄❥┅┄→•☆↓ ↓☆•←┄┅❥ •••❥❥•←• ☆﷽☆ Jõıň☞‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌❢✧❁ @Ajaieb_Jahan ❁✧❢
هدایت شده از پزشک ایرانی
پنجشنبه می آید که یادمان بیاورد کسی بود که فکرش را نمی کردیم یک روز نباشد...🥀💔 شادی روح رفتگان بخصوص مهرداد میناوند و علےانصاریان عزیزوهمه پدران و مادران اسمانی ، فاتحه و صلوات🙏🖤
🥖🌽🥖🌽 مواد لازم برای۴ نفر آرد پنکیک ۳ فنجان آرد ذرت ۱ فنجان تخم مرغ ۱ عدد آب ۲ فنجان روغن کانولا به مقدار لازم سوسیس هات داگ ۸ عدد سیخ چوبی ۸ عدد طرز تهیه ۱- در یک کاسه، آرد پنکیک ، آرد ذرت، تخم مرغ و آب را با یکدیگر مخلوط کنید و هم بزنید. ۲- روغن را تا دمای 180 درجه سانتیگراد (350 درجه فارنهایت) داخل قابلمه گرم کنید. ۳- سیخ ها را در هر یک از هات داگ ها فرو کنید و بعد هات داگ ها را داخل مخلوط آرد بچرخانید و داخل روغن داغ سرخ کنید و روی کاغذ حوله ای قرار دهید. ۴- سپس با سس باربیکیو یا سس دلخواهتان سرو نمایید
هدایت شده از پزشک ایرانی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پنجشنبه و یاد آوری خاطره‌ های به جامانده پنجشنبه به یاد قلبهای شکسته💔 پنجشنبه به یاد چشمهای پراز اشک پنجشنبه به یاد لبهای که خندین را گم کرده هدیه ای به زیبایی فاتحه و صلوات بفرستید💗 🌼🍃
🌹😍 مواد لازم گوشت گوسفند: 400 گرم برنج: به میزان لازم نخود: 300 گرم لوبیا سفید: 250 گرم پیاز متوسط: 2 عدد سیب زمینی متوسط: 5 عدد آب غوره: به مقدار لازم سبزی های معطر نعناع، جعفری، برگ چغندر و پیازچه: 1/5 پیمانه روغن مایع: به میزان لازم آب ولرم: 1 پیمانه نمک : به میزان لازم زردچوبه : به میزان لازم فلفل سیاه: به میزان لازم مراحل پخت ابتدا پیازها را نگینی خرد کنید و کمی تفت دهید. سپس گوشت را به پیاز در حال تفت اضافه کنید و کمی تفت دهید. ادویه های لازم شامل زردچوبه و فلفل سیاه را همراه با حبوبات به قابلمه اضافه کنید. پس از آنکه حبوبات و گوشت تقریبا نیم پز شد سبزی ها را خرد کرده و به مواد داخل قابلمه بیفزایید. مجدد مقداری آب ولرم را نیز به ظرف اضافه کنید و حرارت را ملایم کنید تا سبزی ها نیز پخته شوند. بعد از این که گوشت و حبوبات و سبزی پخته شد، سیب زمینی ها را نیز خرد کنید و به قابلمه اضافه کنید. پس از نیم ساعت که سیب زمینی ها پخته شد.آش شما اماده است. ❥┅┄→•☆↓ ↓☆•←┄┅❥ •••❥❥•←• ☆﷽☆ Jõıň☞‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧❢
😍🌹 مواد لازم سینه مرغ ... گردوی چرخ شده ... آب انار ... 1/2 پیمانه رب انار ... 1 قاشق غذاخوری زردچوبه ... 1 قاشق چایخوری نمک ... 2 قاشق چایخوری زعفران دم کرده ... به میزان لازم طرز تهیه 1- گردوها را به خوبی چرخ کنید. گردوی چرخ شده را درون قابلمه بریزید و روی شعله ملایم قرار دهید. دو لیوان آب سرد به آن اضافه کنید و کمی هم بزنید. 2- هر چند دقیقه کمی آب سرد اضافه کنید تا روغن پس دهد (در مجموع حدود دو پیمانه). 3- پس از دو الی سه ساعت نمک و سپس زردچوبه را اضافه کنید. 4- در صورت تمایل در این مرحله کمی هم آب انار اضافه کنید. پس از آن رب انار را اضافه کنید و کمی هم بزنید. 5- پس از سه چهار ساعت مرغ را اضافه کنید. در صورت نیاز باز هم کمی آب سرد اضافه کنید و اجازه بدهید خورشت جا بیفتد. 6- در نهایت زعفران را اضافه کنید و بگذارید چند غل دیگر بخورد. 7- فسنجان مجلسی شما آماده است. میتوانید برای تزیین، فیله های مرغ را رول کنید و با خلال دندان فیکس کنید. سپس آنها را سرخ کنید. بعد از سرخ شدن خلال دندان را خارج کنید و روی خورشت فسنجان را با فیله مرغ و دانه های انار تزیین کنید. 👈 نکات 🔶 اگر تمایل دارید فسنجان ترش تری داشته باشید می توانید از رب انار بیشتری استفاده کنید. البته درجه ترش بودن رب انار هم بستگی به سلیقه شما دارد. 🔹 پختن فسنجان بسیار آسان است اما به صبر و حوصله احتیاج دارد تا به خوبی جابیفتد و به خورشتی فوق العاده تبدیل شود. 🔶 حتما از آب سرد استفاده کنید و آن را کم کم به خورشت اضافه نمایید. ❥┅┄→•☆↓ ↓☆•←┄┅❥ •••❥❥•←• ☆﷽☆ Jõıň☞‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌
🌹😍👇 آرانچینی یک پیش غذا یا به نوعی غذای خوشمزه و محبوب ایتالیایی است که به معنی توپ برنج است. مواد لازم برای آرانچینی : برنج پخته 4 پیمانه تخم مرغ 5 عدد آرد سوخاری 2 پیمانه پنیر پارمزان رنده شده 1 پیمانه جعفری خرد شده2 قاشق غذاخوری پنیر موزارلابه مقدار لازم نمک و فلفل به میزان لازم 🌹طرز تهیه آرانچینی : برنج پخته شده را داخل کاسه ای بریزید (برای کوفته برنجی باید برنج شل و چسبنده باشد) سپس پنیر پارمزان رنده شده، 2 عدد تخم مرغ، نمک و فلفل اضافه کنید و با دست خوب مخلوط کنید تا مواد نرم و یکدست شوند. مقداری از مایه کوفته برنجی را بردارید و کف دست تان پهن کنید، تکه ای پنیر موزارلا در وسط آن قرار دهید سپس به شکل توپ فرم دهید، تمام کوفته ها را به همین صورت آماده کنید. آرد سوخاری را داخل کاسه ای بریزید و مخلوط کنید، 3 تخم مرغ باقی مانده را داخل کاسه ای بشکنید و با چنگال بزنید تا یکدست شود، داخل ماهیتابه مقدار زیادی روغن بریزید و روی حرارت متوسط قرار بدهید تا داغ شود. کوفته های برنجی را ابتدا در تخم مرغ بزنید سپس در آرد سوخاری بغلطانید و در روغن داغ قرار دهید تا سرخ شود، کوفته های سوخاری را روی دستمال کاغذی قرار دهید تا روغن اضافی آن ها گرفته شود. روی کوفته برنجی سوخاری جعفری خرد شده بریزید و سپس همراه با سس آن را سرو کنید و نوش جان کنید. ❥┅┄→•☆↓ ↓☆•←┄┅❥ •••❥❥•←• ☆﷽☆ Jõıň☞‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧❢
هدایت شده از پزشک ایرانی
14.34M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
. ﭘﻨﺠﺸﻨﺒﻪ ﻭ ﺍﻧﺪﻭﻩ ﺁﺩﻡ ﻫﺎ … ﺍﻧﺪﻭﻩ مرده ها … ﮔِﺰﮔِﺰ ﮐﺮﺩﻥ ﺯﺧﻢ ﺣﻤﺎﻗﺖ ﻫﺎ … ﺷﻮﺭﯼ ﺍﺷﮏ ﻫﺎ ... ﭘﻨﺠﺸﻨﺒﻪ ﻭ ﺩﻭﺳﺖ ﺩﺍﺷﺘﻦ ﻫﺎﯼ ﺯﯾﺎﺩ ﻭ ﺩﻭﺳﺖ ﻧﺪﺍﺷﺘﻦ ﻫﺎے ﺯﯾﺎﺩ ﻭ ﭘﺎ ﺩﺭ ﻫﻮﺍ ﻣﺎﻧﺪﻥ ﻣﯿﺎن این همه ﺧﺎﻃﺮﻩ ... پنجشنبه و یاد قول هاے داده و عمل نشده... حرفهاے در دل مانده و رسوب ڪرده... پنجشنبه است و دلم هواے حرف زدن ... نه ... هوای پاره ڪردن این بغض لعنتی ... پنجشنبه است و باز ناله باز غم باز دلتنگی... واے از این فاصله ... واے از مرگ... واے از جای خالی عزیزان💔 🌹یادی کنیم از درگذشتگان، پدران و مادران آسمانی با ذکر فاتحه و صلوات🌸💔 ┄┅┄ ※•°•❤️❤️❤️•°•※ ┄┅ .