🌀 اگر خسته هستید یک نوشیدنی انرژی زا برای خودتان درست کنید
• ۱ قاشق غذاخوری آب زنجبیل را با ۱ قاشق غذاخوری آب لیموترش و ۱ قاشق غذاخوری عسل مخلوط کنید. ۱ لیوان آب ساده به این ترکیب اضافه کنید و آن را به آرامی هم بزنید و نوش جان کنید.
• اگر دوست دارید نوشیدنی تان خنک باشد، می توانید چند قالب یخ هم اضافه کنید.
💜 #آشپـ♡ـزےبانـ♡ـو ↬ 💛
░҉⃟🧚🏼♀₯↬ @AshpaziBano ↶🌸⃝⃡
💢برای گرم کردن پیتزا و لازانیا داخل مایکروفر و فر با قرار دادن یک لیوان پر از آب در کنار پیتزا، آن را در مایکروفر گرم کنید تا نرم و تازه شود.
💜 #آشپـ♡ـزےبانـ♡ـو ↬ 💛
░҉⃟🧚🏼♀₯↬ @AshpaziBano ↶🌸⃝⃡
برنجتان را مقوی کنید 👌
👈هویج + پلو : ضداسهال
👈عدس + پلو : تقویت هوش
👈ماش + پلو : تقویت بنیه بدنی
👈گوجه + پلو : افزایش اشتها و وزن
👈زیره + پلو : لاغرکننده، ضد دل پیچه
👈کشمش + پلو : ضدکمخونی، وزندهنده
💜 #آشپـ♡ـزےبانـ♡ـو ↬ 💛
░҉⃟🧚🏼♀₯↬ @AshpaziBano ↶🌸⃝⃡
.
#كته و #مرغ زعفرونى👌
غذاى راحت و سريع و #خوشمزه 😋
.
.سينه مرغ رو برش زدم و با آب يه پياز بزرگ و نمك و فلفل و زردچوبه و كمى پاپريكا و روغن زيتون و كمى آب ليمو و زعفران مزه دار كردم و دو ساعت داخل يخچال گذاشتم و بعد به سيخ چوبى زدم و داخل تابه كمى كره ريختم و گذاشتم با حرارت ملايم پخته بشه و در آخر كمى سرخ بشه😋
كنار غذا گوجه حلقه اى سرخ شده هم گذاشتم.
كته زعفرونى هم كه همه استاديد😀
✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
💜 #آشپـ♡ـزےبانـ♡ـو ↬ 💛
░҉⃟🧚🏼♀₯↬ @AshpaziBano ↶🌸⃝⃡
کوکوی اسفناج و تره فرنگى 😋
داراى فيبر و پروتئين بالا
مواد لازم
١ ساقه تره فرنگى
٤ دسته كوچيك اسفناج
٧ ق غ آرد كامل گندم
٣ عدد تخم مرغ درشت
نمك، فلفل سياه و قرمز
١- تره فرنگى و اسفناج رو ريز خرد كنين
٢- همه مواد و ادويه ها رو مخلوط و حسابى هم بزنيد
٣- اگه مواد سفت بود ميتونيد كمى آب اضافه كنيد
٤- ي ماهيتابه بزرگ انتخاب كنيد تا بتونيد موادو نازك پهن كنين
٥- پشت و روى كوكو رو سرخ كنيد
٦- براى سرخ كردن از ١-٢ ق غ روغن استفاده کنید
✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
💜 #آشپـ♡ـزےبانـ♡ـو ↬ 💛
░҉⃟🧚🏼♀₯↬ @AshpaziBano ↶🌸⃝⃡
شیرینی قیطونی
پودرقند ۱۸۰ گرم
آرد سفید ۱۸۰ گرم
آرد نخودچی ۱۸۰ گرم
روغن جامد ۱۸۰ گرم
زنجبیل ۱ قاشق مربا خوری
هل ۱ قاشق مربا خوری
گلاب ۱/۲ پیمانه
پسته یا گردو یا پودر نارگیل رنگی من با زعفران غلیظ نارنجی کردم به میزان لازم
کره نرم و پودر قند را با همزن برقی بزنید حداقل ۵دقیقه تا صاف و یکدست شود . سپس آردها وهل وزنجبیل را اضافه کرده و با دست خوب ورز دهید یا ۱ بار از چرخ گوشت رد کنید . خمیر را یک شب داخل نایلون قرار داده و استراحت دهید . سپس از خمیر توپک های کوچک (من ۱۵ گرمی جدا کردم)برداشته و داخل گلاب انداخته (میتوانید ازعرق بهار نارنج ویا بید مشک استفاده کنید) و در مغز های مختلف بغلطانید . در فر از پیش گرم شده در فر گرم با دمای ۱۶۰درجه به مدت تقریبی ۲۰ دقیقه بپزید.
💜 #آشپـ♡ـزےبانـ♡ـو ↬ 💛
░҉⃟🧚🏼♀₯↬ @AshpaziBano ↶🌸⃝⃡
🌹
#شیرینی_زنجبیلی
#شیرینی زنجفیلی
مواد لازم
آرد ۴ لیوان
روغن جامد ۱ لیوان و ۵ قاشق غ خ
نثار ۲ لیوان سر خالی(پودر قند)
پودر زنجبیل ۱ ق غ
بکینگ پودر ۱ ق چ پر
فر رو با دمای ۱۵۰ درجه ی سانتیگراد به مدت ۱۵ دقیقه طبقه پایین رو روشن کنید.
طرز تهیه
روغن جامد و پودر قند را با همزن برقی ۱۰ دقیقه بزنید تا سفید،سفید شود.
سپس زنجبیل و بکینگ پودر و آرد را اضافه نموده ۱۵ دقیقه خوب ورز دهید تا خمیر به دست نچسبد.
این خمیر نیازی به استراحت نداره.
از خمیر به اندازه یک گردو برداشته و در دست گلوله می کنیم .سینی فر رو چرب کنید و کاغذ روغنی بیاندازید
شیرینی ها رو در سینی فر قرار دهید
یک قاشق غ خ شکر رو با دو قاشق غ خ اب جوش هم بزنید شکر که حل شد روی هر شیرینی را با برس، یا با دست از شیره بزنید پسته یا گردو یا خرفه بپاشید(من خرفه زدم)
در طبقه پایین سینی فر را قرار دهید اول درجه پایین رو روشن کنید بعد یک دقیقه پایین رو خاموش کنید(از یک دقیقه بیشتر درجه ی پایین روشن نباشه)بعد درجه ی بالا رو بزنید سینی فر پایین باشه بالا نزارید. فر رو به مدت ۱۵ دقیقه قرار دهید تا بپزد.بالای سر شیرینی ها باشید هر وقت دیدین ترک خورد خاموش کنین بزارین تو فر بمونن و خنک بشن بعد از سینی خارج نموده و در ظرف مورد نظر قرار دهید.
برای نگهداری شیرینی در ظرف دربسته گذاشته و در جای خشک و خنک قرار دهید
💜 #آشپـ♡ـزےبانـ♡ـو ↬ 💛
░҉⃟🧚🏼♀₯↬ @AshpaziBano ↶🌸⃝⃡
ایده دیزاین سالاد با لبو 🌀
برای درست کردن لایه اول این سالاد خوشگل باید لبو رو بپزید و رنده کنید بعد یک لایه از اون و کف و دور قالبتون بریزید و فشرده کنید، براي مواد داخلشم از هر چی عشقتونه میتونید استفاده کنید، لایه های سالاد فصل یا حتی الویه و سالاد مرغ و ماکارونی👌
🎀 🎀
✨ ✨
💜 #آشپـ♡ـزےبانـ♡ـو ↬ 💛
░҉⃟🧚🏼♀₯↬ @AshpaziBano ↶🌸⃝⃡
🍀دیپ اسفناج🍀
🥗اسفناج تفت داده شده، سیر له شده، ماست، سس، نمک و فلفل. این ترکیب خوشمزه را میتوانید روی نان تست بمالید و بهعنوان پیشغذا سرو کنید.🥪🥪
🕊💓🕊
💜 #آشپـ♡ـزےبانـ♡ـو ↬ 💛
░҉⃟🧚🏼♀₯↬ @AshpaziBano ↶🌸⃝⃡
#خانه_داری
#ترفند
سبزی برای سوپ رو تو قالب میریزم و میزارم فریزر موقع درست کردن سوپ سبزی ها رو راحت از قالب جدا میکنم و به سوپ اضافه میکنم 👌
🌼💜 #آشپـ♡ـزےبانـ♡ـو ↬ 💛
░҉⃟🧚🏼♀₯↬ @AshpaziBano ↶🌸⃝⃡
سالاد مرغ و زيتون يوناني
🍭اين سالاد هم به تنهايي و هم با پاستا آبكش شده عاليه.
👩🍳طرز تهيه: نيم كيلو سينه مرغ آبپز و مكعبي خرد شده+سه چهارم ليوان زيتون سبز و سياه بدون هسته و خرد شده+دو ق غ ريحان خرد شده+دو ق غ جعفري خرد شده+يك پياز بنفش كوچك+روغن زيتون يك ق غ+سركه قرمز يك و نيم ق غ+نمك و فلفل و پودر سير و پرك فلفل قرمز : همه رو مخلوط كنيد و حداقل نيم ساعت داخل يخچال بذاريد و بعد سرو كنيد.
ميتونيد مقداري پاستا رو آبكش و با اين سالاد مخلوط كنيد،عالي ميشه
💜 #آشپـ♡ـزےبانـ♡ـو ↬ 💛
░҉⃟🧚🏼♀₯↬ @AshpaziBano ↶🌸⃝⃡
👆دسر خوشمزه
#پاناکوتا_موکا_دسر 😋
2 پیمانه شیر شکلاتی غلیظ (نوشیدنی دنت شکلاتی استفاده کردم)
300 میلی لیتر خامه صبحانه(250میلی لیتر استفاده کردم)
3 ق م پودر ژلاتین
3 ق چ قهوه فوری(پودر نسکافه)
1/2 پیمانه شکر دانه ریز
🔸شیر شکلاتی، خامه، شکر و پودر قهوه فوری رو در یک شیر جوش ریخته و روی حرارت قرار بدید تا جوش بیاد هم بزنین تا مواد یکدست بشه و سپس از روی حرارت بردارین
بعد پودر ژلاتین رو بهش اضافه و خوب هم بزنین تا ژلاتین کاملا در مواد حل بشه
سپس مواد رو در ظرف سرو مورد نظر ریخته در یخچال بگذارید
بهتره دسر یک شب در یخچال بمونه تا کاملا خودشو بگیره
💜 #إیــ♡ــده_بانـ♡ـو ↬ 💛
░҉⃟🧚🏼♀↬ @IdehBano ↶⃝⃡🧚♂
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🥃آموزش_شربت کهکشانی
درست کنین که پر از خاصیت با #گل_بنفشه و #تخم_شربتی
خواص گل بنفشه این گیاه برای تسکین تورم داخل گوش، بهبود خواب، درمان سر درد، آرامش قلب و… موثر است و به عالمه خاصیت دیگه برین تو نت بخونین تخم شربتی هم که پر از خاصیته
توضیحات در فیلم
💜 #إیــ♡ــده_بانـ♡ـو ↬ 💛
░҉⃟🧚🏼♀↬ @IdehBano ↶⃝⃡🧚♂
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
سالاد مرغ و زيتون يوناني
🍭اين سالاد هم به تنهايي و هم با پاستا آبكش شده عاليه.
👩🍳طرز تهيه: نيم كيلو سينه مرغ آبپز و مكعبي خرد شده+سه چهارم ليوان زيتون سبز و سياه بدون هسته و خرد شده+دو ق غ ريحان خرد شده+دو ق غ جعفري خرد شده+يك پياز بنفش كوچك+روغن زيتون يك ق غ+سركه قرمز يك و نيم ق غ+نمك و فلفل و پودر سير و پرك فلفل قرمز : همه رو مخلوط كنيد و حداقل نيم ساعت داخل يخچال بذاريد و بعد سرو كنيد.
ميتونيد مقداري پاستا رو آبكش و با اين سالاد مخلوط كنيد،عالي ميشه
👨🍳
💜 #إیــ♡ــده_بانـ♡ـو ↬ 💛
░҉⃟🧚🏼♀↬ @IdehBano ↶⃝⃡🧚♂
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
سرکه سیب، معجون لاغری 👌🏻
▫️براساس آنچه محققان در مورد رابطه سرکه سیب و لاغری ارائه داده اند، مصرف سرکه سیب با افزایش احساس سیر بودن و کاهش میل به غذا می تواند موجب شود که فرد غذای کمتری مصرف کند و در نتیجه با کاهش حجم کالری مصرفی، وزن کاهش می یابد.
اما اینکه مصرف سرکه سیب به خودی خود موجب چربی سوزی شود، پایه و اساس علمی ندارد.
✨➖➖➖〰〰🌸〰〰➖➖✨
⛑ #پـ♡ـزشڬ_ایـ♡ـرانے
••••●❥JOiN👇🏾
░҉⃟🧚🏼♀↬ @Dooctor ↶⃝⃡🧚♂
کرونا باعث سکسکه مداوم و طولانیمدت میشود !🦠
▫️پزشکان با توجه به سکسکههای مرد ۴۸ ساله مصری به مدت ۲ هفته اعلام کردند، دلیل بروز سکسکه طولانی و مداوم در این بیمار، کووید ۱۹ بوده است. ظاهرا بیمار تب کرده و با داروی بدون نسخه تحت درمان قرار گرفت. اما سکسکه امانش را برید و به دلیل گلودرد، راهی دکتر شد
▫️پزشکان از شکم او سونوگرافی کردند، اما چیزی نیافتند. تب مجددا به وی برگشت و عفونت باعث شد تا از او سی تی اسکن بگیرند و علائم کووید «لکه سفید» و مایع جمع شده در ریه را بیابند. به عقیده پزشکان کووید میتواند به دیافراگم، عضله کنترلکننده تنفس حمله کند و باعث اسپاسم در آن شود، که در نهایت منجر به سکسکه میشود
+ سکسکه البته با سایر بیماریهای عفونی مانند آنفلوانزا و سل ارتباط دارد/توئیتپرس
✨➖➖➖〰〰🌸〰〰➖➖✨
⛑ #پـ♡ـزشڬ_ایـ♡ـرانے
••••●❥JOiN👇🏾
░҉⃟🧚🏼♀↬ @Dooctor ↶⃝⃡🧚♂
#ژله
اول ژله انار رو با یک لیوان و نصفی آبجوش حل کردم و گذاشتم خنک شد و بهش دوقاشق شیر اضافه کردم که خوشرنگتر بشه.بعد لیوانهارو کج داخل کاسه گذاشتم و اندازه چند قاشق داخلش ریختم و گذاشتم یخچال تا خودشو بگیره.بعد ژله آلوئه ورا رو هم درست کردم و بهش بستنی اضافه کردم و اونم که خنک شد روی ژله قبلی به صورت کج روش ریختم تا ۴لایه به همین صورت.بعد ژله آلوئه ورا رو به صورت ساده درست کردم و نصفشو ریختم داخل جام به صورت صاف بعد که نیم بند شد چندتا گل محمدی داخلش گذاشتم و بقیه ژله رو داخلش ریختم و گذاشتم یخچال تا خودشو بگیره بعد با چنگال هم زدم تا حباب ایجاد بشه و تمام
💜 #آشپـ♡ـزےبانـ♡ـو ↬ 💛
░҉⃟🧚🏼♀₯↬ @AshpaziBano ↶🌸⃝⃡
#برشتوک_گردویی
🔴مواد لازم🔻🍚
.
▫️آرد نخودچی ۴ لیوان دسته دار فرانسوی
▫️روغن جامد یا نیمه جامد ۱ لیوان
▫️پودر قند یا شکر آسیاب شده ۱لیوان
▫️پودر هل تازه ۱/۵ ق غ
▫️پودر دارچین ۱ ق غ
▫️پودر زنجبیل ۱ ق غ
▫️گردوی نگینی خرد شده ۱ لیوان
.
🔴طرز تهیه🔻🥠 .
🔸آرد نخود را الک کرده و داخل تابه بریزید و یک ربع با شعله ملایم تفت دهید تا بوی آن بلند شود.
روغن را اضافه کرده و با پشت قاشق خوب مخلوط کنید تا یکدست شود. مواد را از روی شعله بردارید و پودر قند، پودر هل، پودر دارچین، زنجبیل و در آخر گردو را اضافه کنید. نکته مهمی که وجود داره اینه که زیاد با مواد برشتوک ور نرید تا به روغن نیفته و نرم نشه. .
🔸من کف سینی مورد نظرم رو کیسه گذاشتم و مواد برشتوک رو روش پهن کردم. با پشت لیوان یا گوشت کوب صاف یکدستش کنید. مواد رو داخل یخچال بدین تا از حرارت بیفته. کمی که از حرارت افتاد برش بزنید و دوباره داخل یخچال قرار بدین تا سرد بشه و ببنده.
.
🔸تا زمانیکه مواد برشتوک گرم هست میتونید روش کنجد، شکلات آب شده، گردو، پودر پسته و یا پودر نارگیل بریزید و تزیین کنید.
╭💜 #آشپـ♡ـزےبانـ♡ـو ↬ 💛
░҉⃟🧚🏼♀₯↬ @AshpaziBano ↶🌸⃝⃡
#دسر_شکرپاره
مواد مورد نیاز
125 گرم کره (در دمای اتاق)
1 عدد تخم مرغ
نصف لیوان پودر قند
2.5 قاشق غذاخوری آرد سمولینا(آرد سبوس دار)
1 بسته بکینگ پودر
1 بسته وانیل
در حدود 2 لیوان آرد
برای شربت:
2.5 لیوان شکر
3 لیوان آب
۴ قطره آب لیمو
فندق برای روی دسر
💜 #آشپـ♡ـزےبانـ♡ـو ↬ 💛
░҉⃟🧚🏼♀₯↬ @AshpaziBano ↶🌸⃝⃡
جنس قالبش پلاستیکیه
برای درست کردن این ژله قالبتونو چرب کنین و بذارین فریزر
هر بسته پودر ژله رو نصف کنین که میشه حدودا ۳ و نیم قاشق غذاخوری
هر نصف بسته پودر ژله رو با نصف لیوان آب جوش حل کنین و روی بخار آب جوش هم بزنین تا شفاف شه
بذارین ژله سرد شه و یک سوم لیوان شیر یا بستنی نرم شده به ژله اضافه کنین
ژله های رنگی رو با قاشق تو قالب بریزین و بذارین تو یخچال نیمبند شه
ژله آلوئه ورا و شیر رو با قاشق آروم بریزین تو قالب و بذارین نیمبند شه
به همین ترتیب تا پر شدن قالب ژله های رنگی رو بعد از نیمبند شدن هر لایه بریزین تو قالب
و بذارین حداقل ۶ ساعت تو یخچال بمونه
اطراف ژله رو به سمت داخل بکشین تا از دیواره قالب جدا شه و برگردونین تو ظرف سرو
💜 #آشپـ♡ـزےبانـ♡ـو ↬ 💛
░҉⃟🧚🏼♀₯↬ @AshpaziBano ↶🌸⃝⃡
#حلوا_سه_آرد
آرد سفید قنادی (یا آرد نانوایی) 1 پیمانه( اگر آرد سفید استفاده نکنین هیچ مشکلی به وجود نمیاد )
آرد نخودچی 1 پیمانه
آرد برنج 1/2 پیمانه
مجموع کره و روغن جامد و روغن مایع 1 پیمانه
شکر 1.5 پیمانه
آب 1.5 پیمانه
گلاب 1/3 پیمانه
زعفران دم کرده 2 تا 3 ق غ
هل اسیاب شده 1 ق چ
پیمانه هم از هر نوع پیمانه ای میتونین استفاده کنین ، فقط همش رو با همون اندازه بگیرین .
اول شربت رو درست کردم . آب و شکر رو توی طرفی ریختم و گذاشتم روی حرارت تا شکر حل بشه . زعفران و گلاب و هل رو هم اضافه کردم ، بعد دو ، سه قل شعله رو خاموش کردم.
اول آرد سفید ( آرد گندم ) رو ریختم توی ظرفی و تفتش دادم ، وقتی کمی تغییر رنگ داد ، آرد نخودچی رو بهش اضافه کردم و باز با هم تفت دادم ، اخر هم آرد برنج رو ریختم توش و هر سه رو با هم تفت دادم . آرد برنج کمتر از همه تفت میخوره . حدودا ده دقیقه هم آرد برنج رو تفت دادم . تفت دادن هر کدومشون به خودتون و علاقه خودتون داره که حلوا رو چه رنگی دوست دارین .
بعد کره و روغن هام رو به تدریج اضافه کردم . من از سه نوع کره و روغن جامد و مایع استفاده می کنم .
بعد کمی روی حرارت که موند ، با شعله ملایم شربت رو توش ریختم ، یا ظرفتون رو از حرارت بردارین و شربت رو بریزین و بعد روی حرارت بزارین ، هم زدم تا حلوا سفت و بسته بشه مثل یه گوله توی ظرف جمع بشه
#با_رسپی_های_امتحان_شده
💜 #آشپـ♡ـزےبانـ♡ـو ↬ 💛
░҉⃟🧚🏼♀₯↬ @AshpaziBano ↶🌸⃝⃡
#قلیه_ماهی
سبزی قلیه شامل گشنیژ وشنبلیله است که نسبت سه به یک هست شنبلیله رو زیاد نزنید که قلیه تلخ میشه
ماهی حدود دویست گرم
پیاز یک عدد بزرگ
سیر یک بوته
سبزی پاک شده وخرد شده 300 گرم مثلا 200 تا 250 گرم گشنیژ 50 تا 100 گرم شنبلیله
تمر هندی یک بسته کوچک
روغن،نمک،زردچوبه،فلفل سیاه وفلفل قرمز به میزان لازم
آب گرم دو لیوان
تمر هندی را در آب خیس کنید سپس چنگ بزنید تا هسته جدا بشه واز صافی رد کنید
سبزی تازه داشتید چه بهتر من از سبزی فریزیر استفاده کردم
سبزی را با کمی روغن تفت بدید آب سبزی که کشیده شد ماهی رو اضافه کنید که با سبزی سرخ بشه(شعله کم باشه تا سبزی وماهی آروم سرخ بشن ) ماهی که سرخ شد از داخل سبزی بیرون بیارید وکنار بزارید
پیاز رو خرد کرده(رنده نکنید)وبا روغن تفت بدید سیر رو کوبیده یا رنده کنید وبه پیاز تفت داده شده اضافه کنید زردچوبه وفلفل سیاه وفلفل قرمز زده وباهاش تفت بدید آب تمر هندی را اضافه کرده و شعله رو کم کنید وبزارید سبزی پخته بشه حدود نیم ساعت سپس ماهی رو اضافه کنید نمک بزنید ودرشو بزارید تا کم کم جا بیفته وقتی داره جا میفته شعله پخش کن بزارید و شعله خیلی کم باشه تا ریز قل بزنه وروغن پس بده
نزارید زیادی آبش کشیده بشه وخشک بشه وبا کته نرم نوش جان کنید
بعضی از کدبانوها ماهی رو جداگانه سرخ میکنن ولی این روش سالمتره
فلفل رو حذف نکنید این غذا باید تند باشه
پیاز قلیه نباید زیادی سرخ بشه
اگر تمر هندیتون شور هست نمک کمتری بزنید
عزیزان من تمر هندی مخصوص قلیه پیدا نکردم از تمر هندی خوراکی ترش استفاده کردم تمر هندی قلیه فکر کنم سیاه رنگه
بعضی از عزیزان رب میزنن من نزدم
💜 #آشپـ♡ـزےبانـ♡ـو ↬ 💛
░҉⃟🧚🏼♀₯↬ @AshpaziBano ↶🌸⃝⃡
.
نون چایی قزوین یکی از شیرینیهای راحت و پر طرفدار شب عیده.
این دستور و سالها پیش از یکی از مجلات آشپزی برداشتم دقیق یادم نیست دستور خانم جنت دوست بود یا خانم ظروفی .
ولی بهرحال نتیجه کار عالیه.
.
#نان_چایی
.
آرد ۱۸۵گ
پودرقند ۶۵گ
روغن جامد ۷۵ گ یا کره ۸۵گ
زرده تخم مرغ ۱عدد
پودر هل۱/۲ق چ
.
مواد رومال:
زرده تخم مرغ ۱عدد
ماست ۱ق چ
روغن مایع ۱ق چ
شهد یا همون شربت بار ۱ق چ
زعفران کمی
کنجد به میزان لازم.
.
روغن و پودر قند و ۲دقیقه هم بزنید تا سبک بشه بعد زرده و هل و اضافه کنید.ارد در حدی اضافه کنید که خمیر بدست نچسبه.
خمیرو با وردنه باز کنید و کاتر بزنید.
مواد رویه رو با هم مخلوط کنید وبا قلمو روی شیرینی رومال کنید و روش کنجد بپاشید.
در فر گرم ۱۷۵درجه گازی یا ۱۵۵درجه برقی تا زمانیکه زیر شیرینی کمی رنگ بگیره بپزید.
.
💜 #آشپـ♡ـزےبانـ♡ـو ↬ 💛
░҉⃟🧚🏼♀₯↬ @AshpaziBano ↶🌸⃝⃡
#بیسکوییت_گردویی 😋
🔸۱. ۵۰ گرم مغز گردو، ۳۰ گرم پودر قند، ½ ق.چ دارچين و ۱ ق.س آردنول الک شده را در آسياب برقي بريزيد تا گردو پودر شود.
🔸۲. ۱ عدد سفيده تخم مرغ را در ظرفي ريخته و با همزن برقي هم بزنيد تا پُف کند سپس ۵۰ شکر را به تدريج به آن بيافزاييد و مجدداً هم بزنيد تا فرم بگيرد. مخلوط گردو را به آن اضافه کرده و با ليسک هم بزنيد تا يکدست شود.
🔸۳. مخلوط گردو را در قيف قنادي با سرماسوره ساده بريزيد و روي خمير شيريني داخل سيني را با آن تزيين کنيد.
🔸۴. سيني را ۷ تا ۸ دقيقه در طبقه وسط فري که از ۱۵ دقيقه قبل، روي حرارت ۱۸۰ درجه سانتيگراد گرم کرده ايد، قرار دهيد تا بيسکوييتها بپزند و لبه آنها طلايی شوند.
🔸۵. پس از اين مدت، سيني را از فر خارج کرده و بگذاريد ۱۵ دقيقه بماند تا بيسکويیت ها خنک شوند. بيسکوييت هاي گردويي را در ظرف مورد نظر بچينيد سپس روي آنها، عسل گرم بماليد و با گلهای تزييني فوندانت، تزيين و سرو کنيد.
نوشجان😋
💜 #آشپـ♡ـزےبانـ♡ـو ↬ 💛
░҉⃟🧚🏼♀₯↬ @AshpaziBano ↶🌸⃝⃡
#پاپسيكلز ها
#ولنتاین
خيلي هم شيك و خوشمزه س😍
خودتون ميتونيد درست كنيد لذت ببريد 🤩🤤❤️
احتياج دارين ب؛
شكلات تخته اي سفيد و شكلاتي
قالب پاپسيكل
چوب بستني
كيك ساده وانيلي يا شكلاتي(پودر شده)
خامه صبحانه يا شكلاتي( دلخواه)
ميتونيد كيك رو خودتون درست كنيد ( وانيل ، يا شكلاتي) يا اينكه از كيك هاي صبحانه بسته بندي از سوپر ماركت تهيه كنيد. من كيك شكلاتي ساده درست كردم خوب كه خنك شد حسابي پودر كردم و بهش ١ بسته خامه صبحانه اضافه كردم تا ب حالت خميري پيدا كنه
شكلات ها رو جدا داخل مايكروفر ٥٠ ثانيه گرم كردم تا آب بشه خوب
از شكلات اب شده داخل قالب پاپسيكل ريختم يه لايه كامل ديواره ها و اطراف رو خوب شكلات زدم بعد چوب بستني رو ب ارومي داخل قالب قرار دادم و گذاشتم داخل يخچال تا خوب شكلات ببنده مجدد از يخچال در آوردم دوباره ب ديواره هاي قالب شكلات زدم و گذاشتم يخچال خوب كه بست شكلات از مواد كيكي مون يه گلوله ( متوسط) نه كوچيك نه بزرگ برداشتم داخل قالب ب ارومي قرار ميدين و با دست منسجم ميكنيد سطح كيك صاف ميكنيد و از شكلات اب شده روي اون ميريزيد و اجازه ميدين ١ ساعت داخل يخچال بمونه تا خوب ببنده اخر هم ب ارومي از قالب جدا ميكنيد و با شكلات اب شده ترافل هرچي كه در دسترس دارين تزئين ميكنيد🤩👌🏻
💜 #آشپـ♡ـزےبانـ♡ـو ↬ 💛
░҉⃟🧚🏼♀₯↬ @AshpaziBano ↶🌸⃝⃡
☀️
#ترفند_آشپزی 🍽
🔹برای سرخ شدن سریعتر پیازه🧅ا، نصف قاشق چایخوری نمک 🧂به روغن درون تابه اضافه کنید.
🔥 با این کار پیازها سریعتر سرخ میشوند و طعم بهتری پیدا خواهندكرد.
💜 #إیــ♡ــده_بانـ♡ـو ↬ 💛
░҉⃟🧚🏼♀↬ @IdehBano ↶⃝⃡🧚♂
میوهها وقتی بریده یا پوست کنده میشوند، باید همان موقع مصرف شوند !
✍🏻باقی ماندن میوه در مدت زمان طولانیتر، حتی در ظروف دربسته ارزش غذایی آن را کاهش میدهد و ویتامینهایش ازبین می رود
💜 #آشپـ♡ـزےبانـ♡ـو ↬ 💛
░҉⃟🧚🏼♀₯↬ @AshpaziBano ↶🌸⃝⃡