کیتو مرغ و پنیر سرخ شده به همرا سس مخصوص
آموزش تصویری مرحله به مرحله
💜 #آشپـ♡ـزےبانـ♡ـو ↬ 💛
░҉⃟🧚🏼♀₯↬ @AshpaziBano ↶🌸⃝⃡
اشپزی بانو ایرانی
کیتو مرغ و پنیر سرخ شده به همرا سس مخصوص آموزش تصویری مرحله به مرحله 💜 #آشپـ♡ـزےبانـ♡ـو ↬ 💛 ░҉⃟
کیتو مرغ و پنیر سرخ شده✨✨
مواد لازم:
سینه مرغ : ٧٠٠ گرم، تخم مرغ: ٢ عدد، پنیر موزارلا: ١ پیمانه، ریحان خرد شده: ٢ قاشق غذا خوری، جعفری خرد شده: ٢ قاشق غذا خوری، پیازچه خرد شده: ٢ قاشق غذا خوری، پودر سوخاری: ٢ قاشق غذا خوری، نمک، فلفل: به مقدار لازم، پاپریکا: ١ قاشق چایخوری،پودر سیر: ١ قاشق چایخوری،
روغن زیتون یا مایع برای سرخ کردن
در رسپی اصلی دو قاشق غذاخوری پودر بادام به دلخواه
ابتدا سینه مرغ را به قطعات خیلی خرد می کنیم. در کاسه نسبتا بزرگی ریخته، تخم مرغ، پنیر، جعفری، ریحان، پیازچه، نمک و فلفل ، پودر سیر، پاپریکا، پودر سوخاری را اضافه کرده و کاملا مخلوط می کنیم. تابه را روی حرارت ملایم گذاشته از مواد با قاشق داخل تابه ریخته و با پشت قاشق صاف می کنیم تا سرخ شود. حتما حرارت ملایم باشد تا کاملا مغز پخت شود حدود ٧-٨ دقیقه تا دو طرف طلایی شود.
بجای سینه مرغ میتوانید سینه بوقلمون هم جایگزین کنید.
برای چاشنی از هر طعم دهنده ای دلخواه دیگری مثل پونه کوهی، ادویه ایتالیایی، زیره آسیاب شده، فلفل چیلی... استفاده کنید.
نوش جان💖💖
سس مارینارا (ایتالیایی)
گوجه فرنگی: ٨ عدد، سیر: ۴ حبه، پیاز: ١ عدد، روغن زیتون: ۴ قاشق سوپخوری، رب گوجه فرنگی: ٢ قاشق غذا خوری، آویشن: ١ قاشق غذا خوری، جعفری خرد شده: ١ قاشق غذا خوری، ریحان خرد شده: ١ قاشق غذا خوری، کره: ١ قاشق سوپخوری، آب لیموی تازه: ٢ قاشق غذا خوری، نمک و فلفل: به مقدار دلخواه
پیاز و سیر را رنده ریز می کنیم. در کره و روغن زیتون به مدت ٧-٨ دقیقه تف می دهیم تا کمی طلایی شود سپس رب را اضافه کرده تف می دهیم تا خامی رب گرفته شود. بعد پوره گوجه فرنگی را به همراه نمک و فلفل و آویشن اضافه کرده با حرارت ملایم اجازه می دهیم تا آب گوجه فرنگی کشیده شود و سس به غلظت برسد.
سپس آب لیمو تازه، جعفری، ریحان خرد شده را اضافه می کنیم و ١٠ دقیقه دیگر روی حرارت ملایم بماندتا سس کاملا طعم دار شود.
این سس هم گرم ، سرد کنار غذاهایی مانند ناگت، کوکو، کتلت، پیتزا، پاستا سرو کرد. میتوانید انواع چاشنی و طعم با ذائقه دلخواه اضافه کنیم.✨✨
─┅═ঊঈ🍔ঊঈ═┅─
💜 #آشپـ♡ـزےبانـ♡ـو ↬ 💛
░҉⃟🧚🏼♀₯↬ @AshpaziBano ↶🌸⃝⃡
کیتو مرغ و پنیر سرخ شده به همرا سس مخصوص
آموزش تصویری مرحله به مرحله
💜 #آشپـ♡ـزےبانـ♡ـو ↬ 💛
░҉⃟🧚🏼♀₯↬ @AshpaziBano ↶🌸⃝⃡
کیتو مرغ و پنیر سرخ شده به همرا سس مخصوص
آموزش تصویری مرحله به مرحله
💜 #آشپـ♡ـزےبانـ♡ـو ↬ 💛
░҉⃟🧚🏼♀₯↬ @AshpaziBano ↶🌸⃝⃡
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کیک_یخچالی
برای این کیک یخچالی از نسبت دو به یک استفاده میشه یعنی خامه دو برابر شکلات, 500 گرم خامه، 250 گرم شکلات.این گاناش به خاطر وجود خامه ی بیشتر، شل و روانه.
ابتدا شکلات رو ریز خورد یا رنده کرده، در کاسه ای شیشه ای ریخته روی حرارت کتری گذاشته، تند هم میزنیم تا شکلات کاملا ذوب بشه.
خامه رو هم در شیر جوش ریخته روی حرارت ملایم قرار داده،اجازه میدیم فقط گرم بشه، (اصلانجوشه)خامه گرم رو ، روی شکلات ذوب شده ریخته و هم میزنیم،کمی که خنک تر شد روی بیسکوییت ها میریزیم.
هم از خامه قنادی میشه استفاده کرد ،هم
خامه صبحانه
❥┅┄→•☆↓ #Jõıň↓☆•←┄┅❥
•••❥❥•←• #آشپـزےبانــــو ☆﷽☆
Jõıň☞❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧❢
7.07M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
پنیر خامه ای یا ماسکارپونه
ماسکارپونه یک پنیر ایتالیایی پرچربی و دارای خامهٔ سه لایه میباشد. این پنیر از خامهٔ تازه که با اسید تارتاریک واسرشت شدهاست، ساخته میشود. پس از واسرشتن، آب آن را بدون فشار دادن از آن میگیرند. ماسکارپونه دارای رنگ شیری میباشد و در منطقهٔ لومباردی ایتالیا بسیار استفاده میشود.
ماسکارپونه را میتوان با استفاده از خامه و اسید سیتریک یا آب لیمو هم تولید کرد. گاهی پس از تهیه به آن آب کره یا همان آبدوغ را اضافه میکنند. ماسکارپونه جزو مواد اصلی تهیهٔ تیرامیسو میباشد.
مواد لازم:
خامه صبحانه یا محلی ۵۰۰ گرم
آب لیمو ترش ۳ ق.غ
دمای مناسب ۷۵ تا ۸۰ درجه سانتیگراد زمانی که جباب های ریز و دور قابلمه دیدین زمان ریختن لیمو ترش میباشد . حرارت بایو کم باشه و همزمان هم بزنید تا ته نگیره .
۱ ساعت در دمای محیط بعد از ریختن روی پارچه و ۶ ساعت در یخچال . پنیر ما آماده است 👌😋
❥┅┄→•☆↓ #Jõıň↓☆•←┄┅❥
•••❥❥•←• #آشپـزےبانــــو ☆﷽☆
Jõıň☞❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧❢
.
🧡حلوای زنجبیل و گردو🧡
.
مواد لازم حلوای زنجبیلی
* آرد گندم ۲ پیمانه
* پودر قند ۲ پیمانه
* پودر گردو به اندازه کافی
* کره ۲۰۰ گرم
* پودر هل ۱ قاشق چایخوری
* پودر زنجبیل ۲ قاشق سوپ خوری
برای تهیه حلوای زنجبیلی تبریزی ابتدا آرد گندم را دو مرتبه الک می کنیم سپس در قابلمه ای مناسب می ریزیم و روی حرارت ملایم می گذاریم و کمی تفت می دهیم تا بوی خامی آن گرفته شود و کنار می ذاریم.
بعد کره رو تو تابه ای می ریزیم تا آب بشه و بعد آرد تفت داده شده را به آن می افزاییم و تفت میدیم تا منسجم بشه و به رنگ طلایی در بیاد بعد پودر قند را الک می کنیم و به آن می افزاییم و مداوم روی حرارت مخلوط می کنیم و پودر زنجبیل و هل را نیز به آن اضافه می کنیم و کمی که تفت دادیم حرارت را خاموش می کنیم و قالبی به شکل مستطیل انتخاب می کنیم
و کف آن کاغذ روغنی پهن می کنیم و آرد را داخل قالب می ریزیم و با کف قاشق حلوا را فشار می دهیم تا روی آن صاف شود و بعد روی حلوا پودر گردو را می ریزیم و اجازه می دهیم تا حلوا ۳۰ دقیقه بعد کاملا خنک شود
و بعد آن را با کاتر یا چاقو برش می زنیم به هر شکلی که تمایل دارید و آرام کاغذ روغنی را از قالب بیرون بیارید چون این مدل حلوا بافت ترد و شکننده ای دارد.
من از قالب سیلیکون استفاده کردم که با شکلات بنماری شده قالبمو کاور کردم بعد اجازه دادم شکلات ببنده و بعد داخلش حلوا گذاشتم و دوباره شکلات بنماری شده و گذاشتم یخجال .
اگه به راحتی نمیتونید از قالب حلواتونو بیرون بیارید ۲۰ دقیقه حلوا رو بزارید یخجال بعد به راحتی حلواتون از قالب جدا میشه و نمیشکنه.
❥┅┄→•☆↓ #Jõıň↓
هدایت شده از پزشک ایرانی
23.46M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
پنجشنبه ها...
براى يادآوريت بهانه است
من تمام هفته را بى تو آواره ام...
💔💔💔مادرم💔💔💔
#پـــدررر❢ #مـــاااادر ❥❣❥ ʝσɨŋ 👇🏻
┏━━━━•✾•●•✾•━━━━┓
Jõıň ⇄☞ @Madarpedar ❥•••
┗━━━━•✵•●•✵•━━━━┛
8.88M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#کپه_غذای_جنوبی
❥┅┄→•☆↓ #Jõıň↓☆•←┄┅❥
•••❥❥•←• #آشپـزےبانــــو ☆﷽☆
Jõıň☞❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧❢
9.87M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#کباب_مرغ
فیله 650 گرم
2 عدد پیاز
3 قاشق غذاخوری سس سویا
1 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی
فلفل نمک
فیله را به شکل مربع برش دهید ، نوارهای پیاز ، سس سویا ، رب گوجه فرنگی ، نمک و فلفل را اضافه کنید. همه چیز را مخلوط کرده و به مدت 1 ساعت در یخچال بگذارید
سپس سیخ ها را رشته می کنیم و در روغن نباتی ، روی حرارت متوسط ، از دو طرف سرخ می کنیم. نان پیتا را با پیاز ، جعفری و سماق سرو کنید
❥┅┄→•☆↓ #Jõıň↓☆•←┄┅❥
•••❥❥•←• #آشپـزےبانــــو ☆﷽☆
Jõıň☞❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧❢
8.41M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#کلیپ_آموزشی 🎞
📽 آموزش #دسر_محلبی 🍮 😋👆
❥┅┄→•☆↓ #Jõıň↓☆•←┄┅❥
•••❥❥•←• #آشپـزےبانــــو ☆﷽☆
Jõıň☞❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧❢
#حلوا_پسته
یک پیمانه آرد و تفت بديد با شعله كم تا فقط بوي خاميش گرفته بشه،بعد ۵۰گرم مخلوط كره و روغن و اضافه كنيد یکمی تفت بديد( در حد يك دقيقه)،بعد دو ق.غ گلاب و اضافه كنيد،از رو شعله برداريد ،بعد كه كمي خنك شد، نصف پیمانه پودرقند و اضافه كنيد و بعد نصف پیمانه پودرپسته و بعد يك ق.چ پودرهل و بعد هم بزنيد تا مواد به خورد هم برن،مواد داخل قالب سيليكوني بریزید(پرس کنید)،.بذاريد تو يخچال تا مواد خودش و بگيره،از قالب جدا كنيد و نوش جان کنید
🍎| @banoye_ashpaz ⃟🍓